Arkadaşı olmayanlar buraya.

teşekkür ederim karşılık için ,gerçekten bu olaylar insanları daha çok gözlemci yapıyor aslında belkide farkında olmadan yaşadığımız hayata karşı daha duyarlı ve olayları çabuk çözümleyici insanlar oluyoruz

yaa aynen benim yaşadığım bir olay ve hissettiklerim ,seni çok iyi anlıyorum canım ya. gerçekten biz fazla kafaya takıyoruz biliyormusun ve değer verilmeyecek insanları yaşantımıza çok fazla sokuyoruz. bana mesela çok olmuştur ben günlerce üzülürüm düşünürm beni niye aramadı diye. ama günler sonra ararlar -o dostum dediklerin-hiç bişey yok gibi konuşurlar, anlarsın ki boşa üzülmüşsün vakit kayıplarında cabası. acaba verdiğimiz değerlerin kıymetini anlayabilecek birileri olcakmı hayatımızda mafoldumben

ahh kuzum sen bana ver doğum günü tarihini ben kutlarım seni annemŞeniz
ahh canım benimmm :1hug: çok mutlu oldum sen böyle diyince :teytey: önemli olan kutlamak ki zaten, ben başka hiçbir şey beklemiyorum :sm_confused:
melodicim bi ben mi böleyim diyordum, beni anlayan ve benim gibi olan da varmış meğerse kader arkadaşım.kaydirigubbakcemile5 yazdıkların aynı beni anlatıyo.boshayallersmile
verdiğim değerlerin kıymeti bilen tek bir kişi var hayatımda. o da sevgilim.. benim bugüne kadar dostum dediğim çok insan oldu.gün geldi hepsi teker teker gitti. o yüzden bi daha kolay kolay kimseye dostum diceğimi sanmıyorum. arkadaşlık,dostluk yalanmış gibi geliyo, ya da ben bu konularda şanssızım bilemiyorum. :umursamaz:

nazar değmesin ilişkinize canmcım allah bozmasın
evet cnm hepsi teker teker gittiler, benim güven duygumu çalarak hemde.
bazen hayat seni öyle yoruyo ki her gelene sıkıntılarımı hafifletir gözüyle bakıyo ister istemez yüreğin, ama her gelen inadına yeni sıkıntılar yüklüyoda yüklüyo mafoldumben

canimsevincli haberim suydu ama baska zamana kaldi...güvenlik kursuna yazilacaktim canimin sikintisi gecer diye esim dedi hem belki iyi bi iste bulursum burda ama bu ayki sinayi kacirdim bidaha ki sinava rahim flmi cektiremedim bidahaki adetimin 5.gününe kaldi sinirsiz yaptirdigina sevindim benimkide sinirsinir öbüründen daha iyi oluyo bende merak ettim nerelerde ne yapiyo beni terkmi etti dedim....bende ev ariyorum tasinmayi düsünüyorum kayinvaldemler iyice azdi esim kavga etti onlarla yani kayinvaldemler bitek bana kaynana deil ogullarinada sebebini bilmedigim bi düsmanliklari var karaktersiz insanlar bü yüzden onlardan uzakga bi yere tanisalim diyoruz acele etmiyorum iyi bi ev bulursam cikarim seni özlemisim sana yazmak iyi geldi balkaymagim kendie cok dikkat et sen benim görünmeyen ama hep var oldugunu bildigim melegimsin öpüyooooooorum kocaaaaaaman :icecream:

a.s. a.s.yok canim sen kafana cok takmamissin seninle ayni düsüncelerde olan insanlar var
meselea ben tamam gercekten karsilik beklemeden deger verdigimiz insanlara biseyler yapiyoruz ama cok deil sira bize gelince bi tatli söz duymak istiyoruz seninki en azindan aci bi günün deilmis...ben insanlarin en aci zamanlarinda herkes onlari dislarken ben onlarin yaninda oldum sira bana gelince ortaklikta kimse yoktu ve eeeeeen acisi iki gün sonra hic bise olmamis gibi gelip karsima laylaylom takilmalari...............
ama ben tükendim artik bundan sonra taviz vermek yok lütfen hayatta asalak gibi yasayan insanlar icin hic mi hic üzme o tatli canini herseyden önce sen kiymetlisin sen önemlisin birak kendini sevdirmeyi kendini sevilmeye birak iyi niyetli ol ama suistimalm etmelerine sakin birdaha izin verme..................................
:asigimpuyorumnanaktan

Bende katilimi araniza
nedense benide iyi arkadaslar bulmuyor
acan kisiye tskler taaam benlik bir konu acmisin ;(

sağol canım benim opuyorumnanaktan çok hassas biriyim, onu karşıma Allah çıkardı şükürler olsun :Saruboceq:
benim anlamadığım şey, biz de onlar gibi karşımızdakini takmamalı mıyız, yoksa biz gene kendimizi değiştirmeyip, onların sıkıntılı ve mutlu anlarında kazık yesek de yanında mı olmalıyız? bu benim içimden gelen.. ama insanı öyle yoruyolar ki,kişiliğine saygısızlık dahi yaptırabiliyolar. :umursamaz:

canım çok haklısın, bu kendime verdiğim kaçıncı söz bilmiyorum ama; artık gerçekten değerimi bilmeyenler için üzülmicem :dilcikar:

mrb bu ne karamsrlık.anlatırsan ben dınlerım.vereliniortak

hayatta bazen ınsanı bunaltır ama rahatlatırda.bende sen gıbı dusuyordum takı oglum oluncaya kadar.sabret.kac yasındasın.

fazla degılsenden 4yas buyugum.senınde hayatında mutlaka degısıklık olur.fazla sorununu bılmıyorum ama sevgılın var ogrencısın gelecegın ne getırecegını kımse bılemez.ınsanların hepsıne atnı gozle bakma haksızlık olur dımı.

aynı ben (( bende 24 yasındayım... ama artık fazla takmıyorum arkds vs... herkesle gerekktgı kdr konusuyorum..sır vs.. kımseye anlatmamaya özen gösterıorum yda amaan o an rhtlayım da o ne halt ederse kme anltrsa anltsın dıorm... ama son zamanlarda dusunmeye basladım; dugunum oldgunda kımı cagırcam? km gelcek? herkese mesafelıyım samımı kmse yok... nıkah sahıdım km olck dıe dusunmeye basladm...24 yasındayım..daha evlenecegmden deılde bugun evlensem bıle 10kısıyı gecmez davetıye verceklerım onunda ancak 3-5 ı gelır dugunume:kedi:

canımm ah aynı düşünceleri paylaşıyoruz gerçekten.bende şu düğün meselesini düşünmüştüm doğrusuuu kaydirigubbakcemile5 bu arada ben senin nikah şahidin olabilirimm :1hug:

burda yazılanları okuduğum zaman her yazılanda kendimden bir pay buluyorum aynı fikirler yaşantıları paylaşıyoruz, acaba sorunumuz olduğumuz gibi görünememekten mi kaynaklanıyor ,başkalarının fikirlerini önemseyerek yaşamaktan ya da kendi fikirlerimizi düşüncelerimizi olduğu gibi yansıtamamaktan mı yanlızız yoksa herşeyi fazlaca büyütüp insanları olduğu gibi kabul etmediğimiz, onlardanda bizim gibi olmalarını beklediğimiz için mi üzülüyoruz. ah sorular, sanırım sorular cevapsız kalsada herşeye rağmen hayatı sorgulamak nerde hata yaptığımızı aramamız gerekiyor:1rolleyes:

evet tatlım benimde içimden gelen şey... ah bizim yufka yüreklerimizz :1rolleyes:

"arkadaşım yok"
"arkadaşlarımın hepsi beni kıskanıyor"
"bir yerden sonra ilişkilerim hep bozuluyor"
"arkadaşlarımdan çok kazık yedim"

bu şikayetlerin sebepleri bence:

1- insanları çok iyi tanımadan hemen içli dışlı olmak, her sırrını anlatmak. arkadaşım dediğiniz insanın bir yamuğunu görünce de doğal olarak hemen arkadaşlık kalmamış deniyor. halbuki arkadaşını iyi seçseydin zaten o kişiyle arkadaş olmayacaktın. kötü huyu olan, dedikoducu, fesat olkan insan hemen anlaşılır ve ben bu insanla değil arkadaşlık herhangi bir alakam bile olamaz. o yüzden büyük konuşmayım ama arkadaşlarımdan böyle bir şikayetim de hiç olmadı ve olamaz.
2- belli bir samimiyet ve "vericilik" çizgisini koruyamamak. mesela aranızda o fedakarlığı gerektirecek bir durum olmadığı halde gereğinden fazla yakın ve ilgili davranmak ve doğal olarak aynı karşılığı göremeyince direk suçu karşı tarafta aramak
3- paylaşım alanlarınızın çok kısıtlı olduğu insanlarla can ciğer kuzu sarması olmayı ummak, olmayınca tabii ki hayalkırıklığı.
4-sadece iyi bir insan olduğu için ve kafaca anlaştığınız için değil, parası var, kariyeri var, çevresi geniş vs gibi sebeplerle arkadaş seçmek. (bazıları bunu cidden farkında olmadan yapıyor)
5- ve son olarak, insanları sadece kendi işi düştüğünde arayıp sormak. kimse mutlu günlerinde arayıp sormayan ama başı sıkışınca arayan biriyle arkadaş olmak istemez tabii ki.
herkes vefasız, arkadaşlık kalmadı diyenler bence kesinlikle hatayı önce kendinde arasın.

hayatta onlarca dostunuz olmayabilir. olmasın. önemli olan 1-2 ya da bir kaç kardeş diyebileceğiniz arkadaşınız olmasıdır. böyle arkadaşlıkların temeli de genelde küçük yaşta atılır kızlar. belli bi yaştan sonra kardeş gibi olmak çok zor. çünkü herkes kendi hayatına bi yön vermiş oluyo, meşgaleleri oluyo, birlikte geçiricek çok vakitleri ve dolayısıyla paylaşıp keşfedicek çok şeyleri olmayabiliyo.
çocukluk ve ilk gençlik yıllarında edinilen dostluklar gerçekten uzun ömürlü oluyo.
allah bozmasın benim bu şekilde hiç kopmadığım, kardeşim dediğim 4 tane arkadaşım vardır çocukluktan gelen. nerdeyse 20 yıldır can ciğeriz. maşşallah :)
hatta 1-2 tane daha var da onlarla nispeten az görüşüyoruz ben bekar onlar çocuklu olduğu için :)

Son düzenleme:

pardon kızlar alıntı yerı yanlıs oldu.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…