Canım bu dünyada gerçek dostluk kurmak imkansız olmus sadece cıkarları ve ihtiyacları icin insanlar bir araya bir şekilde geliyorlar işleri bitincede cekip gidiyorlar.Ayrıyeten bu zamanda kimseye güvenip bir şeyini anlatmıycan insanlara icini acmıycan yoksa zararlı sen cıkıyorsun herkesin bakış acısı cok farklı neyi niçin yaptıklarınıda anlamıyorsun.Ben insanları seven devamlı insanlarla birlikte olmak isteyen bir insanım yani insandım ama artık uzak durmanın daha iyi oldugunu cok iyi goruyorum olaylar sana bu gercegi kabul ettiriyor zaten.Ne yazıkki deneme yanlıma yönteminden baskada bir yöntem yok..Hayatımda sevdigim uzun yıllardır tanıdıgım birkac dostum var ne kadar uzaktada olsalar onların varlıgı yetiyor yettirmeye calısyorum.Baska yapacak birsey yok.İnsan belli bir yastan sonra arayısa girince olmuyor.En iyisi köseye cekilip insanları iyi gözlemlemek.Kaliteli insanların pesini bırakmamak ama degmeyecek olanlarada yol vermek.
öyle iyi anlıyorum ki seni..
ama karşımızdakinden çok şey mi bekliyoruz acaba,inan bunun cevabını veremedim bi türlü :umursamaz:
bir şey anlatıcam arkadaşlar ama çıkar için yaptığımı sakın anlamayın. zaten en korktuğum şey yanlış anlaşılmak.
bi kaç gün önce doğumgünümdü.ondan 1 ay önce de liseden arkadaşımın doğumgünüydü.sözde kankim.. ama çevremde en yakın hissediceğim kişi oydu.kimselere güvenemesem de insan bi tane yakın arkadaş arıyor çevresinde ve ben açıkçası zaman zaman onu yakın görüyodum kendime.
doğumgününde bizim evde parti verdim.inanın arkadaşlar yok yoktu ve ailevi olarak çok sıkıntılı günler geçiriyoduk,doğumgününde ağlamamak için zor tutmuştum kendimi ama yine de ona belli etmemek için elimden geleni yaptım,onun için manevi değeri yüksek bi hediye verdim.inanın bunları karşılık beklediğim için yapmadım.sadece onun zaman zaman da olsa paylaşmış olduğu arkadaşlığı benim için değerliydi ve bu değer için ona teşekkür amaçlı yaptım bunu.
gelelim benim doğumgünüme..bi sevgilim kutlar bi de o diyodum.ve o kutlamadı. belki basit bi sorun takma diceksiniz ama insan gerçekten bi arayıp hal hatır sormasını bekliyor..
doğumgünümden 2 gün sonra çağrı attı. bu ne saygısızca bi şey.. çağrı nedir arkadaşlar,bi telefon açmakla aynı anlama gelebilecek eşitlikte mi çağrı atmak..
ben de hiç çağrı falan atmadım, doğru mu yaptım sizce,yoksa ben mi çok kafama taktım bu olayı :sinifsinif: kimseye değer verilmicek mi bu hayatta :gitme:
ahh canım benimmm :1hug: çok mutlu oldum sen böyle diyince :teytey: önemli olan kutlamak ki zaten, ben başka hiçbir şey beklemiyorum :sm_confused:ahh kuzum sen bana ver doğum günü tarihini ben kutlarım seni annemŞeniz
melodicim bi ben mi böleyim diyordum, beni anlayan ve benim gibi olan da varmış meğerse kader arkadaşım.kaydirigubbakcemile5 yazdıkların aynı beni anlatıyo.boshayallersmileyaa aynen benim yaşadığım bir olay ve hissettiklerim ,seni çok iyi anlıyorum canım ya. gerçekten biz fazla kafaya takıyoruz biliyormusun ve değer verilmeyecek insanları yaşantımıza çok fazla sokuyoruz. bana mesela çok olmuştur ben günlerce üzülürüm düşünürm beni niye aramadı diye. ama günler sonra ararlar -o dostum dediklerin-hiç bişey yok gibi konuşurlar, anlarsın ki boşa üzülmüşsün vakit kayıplarında cabası. acaba verdiğimiz değerlerin kıymetini anlayabilecek birileri olcakmı hayatımızda mafoldumben
selamm tatlım benimm uzun zamandır gelemiyordum neti deiştirdik sınırsıza çevirelim dedik bi haftadır kapalıydı ama artık burdayımm canımmmneymiş bakıyım o sevinçli haber çok merak ettim inş hayırlısıysa olur canım rahim filmini çektirdinmi bende ankarada çektirecemde çok korkuom akannehir ohh çok ii rtmişsin elbiseyi almaklada güle güle giy canım benim boş verya bu yaşda giymeyipte ne zaman giyecez arada bi para harcamak stres attırıo :dance: öpüyorumm seniiiiiiiiii minnak kuşum zemuszemuszemuszemus
öyle iyi anlıyorum ki seni..
ama karşımızdakinden çok şey mi bekliyoruz acaba,inan bunun cevabını veremedim bi türlü :umursamaz:
bir şey anlatıcam arkadaşlar ama çıkar için yaptığımı sakın anlamayın. zaten en korktuğum şey yanlış anlaşılmak.
bi kaç gün önce doğumgünümdü.ondan 1 ay önce de liseden arkadaşımın doğumgünüydü.sözde kankim.. ama çevremde en yakın hissediceğim kişi oydu.kimselere güvenemesem de insan bi tane yakın arkadaş arıyor çevresinde ve ben açıkçası zaman zaman onu yakın görüyodum kendime.
doğumgününde bizim evde parti verdim.inanın arkadaşlar yok yoktu ve ailevi olarak çok sıkıntılı günler geçiriyoduk,doğumgününde ağlamamak için zor tutmuştum kendimi ama yine de ona belli etmemek için elimden geleni yaptım,onun için manevi değeri yüksek bi hediye verdim.inanın bunları karşılık beklediğim için yapmadım.sadece onun zaman zaman da olsa paylaşmış olduğu arkadaşlığı benim için değerliydi ve bu değer için ona teşekkür amaçlı yaptım bunu.
gelelim benim doğumgünüme..bi sevgilim kutlar bi de o diyodum.ve o kutlamadı. belki basit bi sorun takma diceksiniz ama insan gerçekten bi arayıp hal hatır sormasını bekliyor..
doğumgünümden 2 gün sonra çağrı attı. bu ne saygısızca bi şey.. çağrı nedir arkadaşlar,bi telefon açmakla aynı anlama gelebilecek eşitlikte mi çağrı atmak..
ben de hiç çağrı falan atmadım, doğru mu yaptım sizce,yoksa ben mi çok kafama taktım bu olayı :sinifsinif: kimseye değer verilmicek mi bu hayatta :gitme:
canimsevincli haberim suydu ama baska zamana kaldi...güvenlik kursuna yazilacaktim canimin sikintisi gecer diye esim dedi hem belki iyi bi iste bulursum burda ama bu ayki sinayi kacirdim bidaha ki sinava rahim flmi cektiremedim bidahaki adetimin 5.gününe kaldi sinirsiz yaptirdigina sevindim benimkide sinirsinir öbüründen daha iyi oluyo bende merak ettim nerelerde ne yapiyo beni terkmi etti dedim....bende ev ariyorum tasinmayi düsünüyorum kayinvaldemler iyice azdi esim kavga etti onlarla yani kayinvaldemler bitek bana kaynana deil ogullarinada sebebini bilmedigim bi düsmanliklari var karaktersiz insanlar bü yüzden onlardan uzakga bi yere tanisalim diyoruz acele etmiyorum iyi bi ev bulursam cikarim seni özlemisim sana yazmak iyi geldi balkaymagim kendie cok dikkat et sen benim görünmeyen ama hep var oldugunu bildigim melegimsin öpüyooooooorum kocaaaaaaman :icecream::nazar
çok güsel olurdu canım bi dahaki sınawı kaçırma bari senin adına çok sewindim ttalım rahim filminde inş temiz çıkar Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş. ben seni hiç terk edermiyim kuzum benim benden kurtuluş yok: bencede taşın uzaklaş ordan rahatlarsın stresin azalır hiç takma canım onlar değecek insan değil öpüyorum canım benim kendine çok çok ama çok iii bakkkkk :asigim::asigim:
Bende katilimi araniza
nedense benide iyi arkadaslar bulmuyor
acan kisiye tskler taaam benlik bir konu acmisin ;(
sağol canım benim opuyorumnanaktan çok hassas biriyim, onu karşıma Allah çıkardı şükürler olsun :Saruboceq:nazar değmesin ilişkinize canmcım allah bozmasın
evet cnm hepsi teker teker gittiler, benim güven duygumu çalarak hemde.
bazen hayat seni öyle yoruyo ki her gelene sıkıntılarımı hafifletir gözüyle bakıyo ister istemez yüreğin, ama her gelen inadına yeni sıkıntılar yüklüyoda yüklüyo mafoldumben
canım çok haklısın, bu kendime verdiğim kaçıncı söz bilmiyorum ama; artık gerçekten değerimi bilmeyenler için üzülmicem :dilcikar:a.s. a.s.yok canim sen kafana cok takmamissin seninle ayni düsüncelerde olan insanlar var
meselea ben tamam gercekten karsilik beklemeden deger verdigimiz insanlara biseyler yapiyoruz ama cok deil sira bize gelince bi tatli söz duymak istiyoruz seninki en azindan aci bi günün deilmis...ben insanlarin en aci zamanlarinda herkes onlari dislarken ben onlarin yaninda oldum sira bana gelince ortaklikta kimse yoktu ve eeeeeen acisi iki gün sonra hic bise olmamis gibi gelip karsima laylaylom takilmalari...............
ama ben tükendim artik bundan sonra taviz vermek yok lütfen hayatta asalak gibi yasayan insanlar icin hic mi hic üzme o tatli canini herseyden önce sen kiymetlisin sen önemlisin birak kendini sevdirmeyi kendini sevilmeye birak iyi niyetli ol ama suistimalm etmelerine sakin birdaha izin verme..................................
:asigimpuyorumnanaktan
bende geldimm konuda actım yalnızım dieölee amaa ne bu ya nasıl bi dünya herkesmi ş......z olur bi dünyadaa kac gundurr bı basınayım hergun daha dogrusu tek bır ınsan bılee yok benı anlıcak dınlıcekk....erkek arkadasım var güya onun ıcın sıldım herkesı hayatımdan kendısı cok yanımda cnm saolsunn sevgılerr onaa burdann pfffss offffffff off yalan dünyaa...
Yanarım yanarımda.. şu hayatta şöyle bir can dostumun olmadığına yanarım..
Çok seçici olduğum doğru.. herkesle yakınlaşamıyorum..
Hemen buzdolabı konumuna geciyorum.. hatta derin dondurucu:dilcikar:
Ama ne yapayım.. istiyorum ki benim gibi hayatta bazı prensipleri olsun
Duruşu konuşması.. ağır oturaklı olsun..
Sorumluluk duygusu ve aileden almış olduğu bir terbiye olsun..
Beni toplum içinde yüzümü kızartacak hareket ve konuşmalar yapmasın...
Ha ağır derken.. öyle ebem gibide değil haa:roflol:
Herşeyi yerli yerinde.. bencil olmasın derdini paylaşıyosa dinlemesinide bilsin...
Espiri anlayışı olsun.. ya işte kafa dengi olsun...
Oturulup sohbet edecek.. iyiyide kötüyüde paylaşmalı insan..
Hep eledim arkadaşlarımı.. ve sıfıra düştüm sayılır..
Düşünsenize.. açıyosun sıkıntını. sonra bir başkasında duyuyorsun
Hep aklımda diyemi konuşmak lazım.. bende öyleyse yalnızım işte
Arkdaşımın.. dost bileceğim kişinin yanında kendimi kastıktan sonra
Ne anlamı var zaman gecirmenin.. duvara anlatırım.. hiç değilse ondan laf çıkmaz
Yalnızım işte bu yüzden.. ya hep ya hiç bende... napıyım yapım bu:bbo:
Bu arada ben 27 yaşındayım...süprizzzzz
aynı ben(( bende 24 yasındayım... ama artık fazla takmıyorum arkds vs... herkesle gerekktgı kdr konusuyorum..sır vs.. kımseye anlatmamaya özen gösterıorum yda amaan o an rhtlayım da o ne halt ederse kme anltrsa anltsın dıorm... ama son zamanlarda dusunmeye basladım; dugunum oldgunda kımı cagırcam? km gelcek? herkese mesafelıyım samımı kmse yok... nıkah sahıdım km olck dıe dusunmeye basladm...24 yasındayım..daha evlenecegmden deılde bugun evlensem bıle 10kısıyı gecmez davetıye verceklerım onunda ancak 3-5 ı gelır dugunume:kedi:
sağol canım benim opuyorumnanaktan çok hassas biriyim, onu karşıma Allah çıkardı şükürler olsun :Saruboceq:
benim anlamadığım şey, biz de onlar gibi karşımızdakini takmamalı mıyız, yoksa biz gene kendimizi değiştirmeyip, onların sıkıntılı ve mutlu anlarında kazık yesek de yanında mı olmalıyız? bu benim içimden gelen.. ama insanı öyle yoruyolar ki,kişiliğine saygısızlık dahi yaptırabiliyolar. :umursamaz:
canımm ah aynı düşünceleri paylaşıyoruz gerçekten.bende şu düğün meselesini düşünmüştüm doğrusuuu kaydirigubbakcemile5 bu arada ben senin nikah şahidin olabilirimm :1hug:
burda yazılanları okuduğum zaman her yazılanda kendimden bir pay buluyorum aynı fikirler yaşantıları paylaşıyoruz, acaba sorunumuz olduğumuz gibi görünememekten mi kaynaklanıyor ,başkalarının fikirlerini önemseyerek yaşamaktan ya da kendi fikirlerimizi düşüncelerimizi olduğu gibi yansıtamamaktan mı yanlızız yoksa herşeyi fazlaca büyütüp insanları olduğu gibi kabul etmediğimiz, onlardanda bizim gibi olmalarını beklediğimiz için mi üzülüyoruz. ah sorular, sanırım sorular cevapsız kalsada herşeye rağmen hayatı sorgulamak nerde hata yaptığımızı aramamız gerekiyor:1rolleyes:[/Q
ne guzel ya burda hep bekarlar var.mrb arkadaslar.ınsanları anlamak gercekten cok zor hele bırde evlısen daha zor.bazen esını bıle anlamakta zorlanıyonus dıgerlerı neysede.guzelgunlerın kıymetını bılelım bosverın anlayamazsınız cunku.sonradan pısman olmayalım.bilmiyorumkismile
ne guzel ya burda hep bekarlar var.mrb arkadaslar.ınsanları anlamak gercekten cok zor hele bırde evlısen daha zor.bazen esını bıle anlamakta zorlanıyonus dıgerlerı neysede.guzelgunlerın kıymetını bılelım bosverın anlayamazsınız cunku.sonradan pısman olmayalım.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?