Arkadaşı olmayanlar buraya.

İyi geceler, biraz sohbet edip rahatlayabileceğim kimse varmıı :dance:

kızlar nıye bu kadar streslısınız dersler bunaltmıs heralde.allah kolaylık versın hepınze.tatıl basladı hadı artık sakınlesın stres falan kalmasın..opuyorumnanaktan

selam kızlar stres olmayan kimse kalmadı artık hayatta en ufak bişeyi bile dert etmeye başladık kendimize buda kimseyle paylaşamadığımız için içimizde büyüyo ve artık küçücük suda bile fırtına koparacak hale geliyoruz Rabbim yardımcımız olsun

aynen katılıyorum a.s bazen küçücük şeylere sinirlenip, patlıyorum. istemeden kırıyorum en değerlilerimi. :1no2:

arkadas olayina inanmiyorum yani belli yastan sonra sanirim imkansiz samimi olsanda hicbi zmn sonsuz güven duymazsin artik insanlari secmek ayirt etmek cok zor
beni seviyor dedigim erkek bile döneklik yapip umursamayabiliyor aramizda bi birliktelikte yok ama oolsun ne bilim hersey üstüste geldiginden midir nedir benim acimdan pek kimseye karsi olumlu düsünemiyorum
karamsar gibi görünebilir ama durum bundan ibaret burdan okudukcada cogu kisinin durumu benzerlik tasiyor

Son düzenleme:
aynen katılıyorum a.s bazen küçücük şeylere sinirlenip, patlıyorum. istemeden kırıyorum en değerlilerimi. :1no2:

canım;
ben de çokk hassasımdır ve de kolay sinirlenirim...patlayıverririm bi anda hele bide belli günler yaklaştığında:))
ama 1 hafta önce aldığım bi haber mahvetti beni ve gözlerimi açtırdı...şu sözü hatırlatır oldu sık sık: "BETERİN BETERİ VAR HALİNE ŞÜKRET" ..
o gün eşim telefonunu şarjda unutmuşş hadi dedim kontörü var can sıkıntısını gidermek için 2 aydır görüşemediğim arkadaşımı arayıp lak lak yapalım dedim....telefonu şakalaşarak açardım ona hep ama bu sefer sesi ağlamaklıydı ve duyduklarım karşısında şok oldum:4 yaşındaki oğluna kanser teşhisi konulmuş ve 2 aydır kemoterapi alıyormuş daha fenası ise kemoterapiye cevap da vermiyormuş karnındaki 9 cm lik ur olmuş 13 cm...ışın tedavisine başlıcaklarını söyledi...o kadar kötü oldum ki Ya Rabbim ben arkadaşı olarak bu kadar kötü oluyorsam....ağlıyorsam....anne babası kim bilir ne haldedir deim kendime...şimdi 1 haftadır şükür halimize diyorum ve dua ediyorum küçük Yusuf için..siz de dua edin...ve çocuğum yaramaz borcum var maaşımız ödenmedi diye çok üzülüp söylenmeyin..bakım beterin beteri var.....Allah Yardımcısı olsun tüm dertlilerin ...amin..

haklısın yasmincim, bu dünyada hoş sohbetle yaşamak varken insanlar hayat standartlarını yükseltmek uğruna dostluğa, arkadaşlığa önem vermiyor.. özellikle kızlar arasındaki bu çekememezlik dostlukları bitiriyor. bazen gerçekten bir dosta o kadar ihtiyaç duyuyorum ki.

canım bunu bizlerle paylaşman çok iyi olmuş,sağol. eminim bunu okuyanlar bir kez daha hallerine şükredicekler. inşallah küçük yusuf iyileşir.o minik bedeni acı çekmez inş :Saruboceq: Allah ona şifa ailesine sabır versin :Saruboceq: hayatta en değerli şey sağlık. ama bazen bunu unutuyoruz işte. :umursamaz:
bu arada ''kızkardeşimin hikayesi'' filmini herkes izlemeli diye düşünüyorum kızlar, ben filmi izledikten sonra daha düzenli beslenmeye başladım. her şeyden önce sağlık geliyor bunu hiç unutmamalıyız. a.s

Rabbim şifasını versin inşallah çok üzüldüm gerçekten halimize çok şükür küçük şeyleri sıkıntı yapmamak gerektiğini birkez daha hatırlattın bize Allah kimseye vermesin böyle dertler

:
aynen vala cnm ne yapcaz bilmiyom kac gündür ne pc nin basina geciyom ne bisey yapiyom kendimden sikildim yahu
-tatlicadiarzu-

gercek dostluklar arkadaşlıklar sanırım annelerımızın donemındeymıs :) hepımız annemızın bak senı ılkokul arkadasım falanca teyzenle tanıstırım dedıgı olmustur :) kımının -kımımızın cocuklarına tanıstıracagı ılkokul arkadası varkı suan :) tabı bu cok uc bı ornek ama olsun arkadaslılkar dosluklar bır sekılde nedense bıttıyor ya nısanlı oldugumuz kısının kıkanclık trıplerı ( o bekar yada tam tersı evlı kocası var gorume onla vs gıbı )

benimde cok arkadasim oldu ama iyi gunun dostuu :)
cok sey paylastim ama milletin agzinda gezdi yemin ederim herkezle cok samimiydim
ama gel gorki simdi bir esim birde kendi ailem baska kimse yok cunku kimseye guven olmaz sms attigim eski arkadasim var ama oda sadece telden

Suan ki arkadaslıklar bana nedense katıksız gelmiyor ..Hepsi düzmece gibi .. Bende hep sanssızlıklardan ötürü cogu arkadasımı kaybettim .. Kafama göre birini buldum derken buldugum kisi ,kisilik degistirdi benim anlasamadıgı arkadasıyla 5 dk konusmam ''beni unuttun'' demesine yok actı .

Ama ben sömestrdan 10 gün gec gelince bu sürecte kendine yeni arkadaslar buldu onlarıda aramıza almaya basladı hatta benim varlıgımı görmezden gelip o 10 günlük arkadası memleketine giderken ayy canım cabuk gelll ne yapıcam simdi ben sensiz dedi .. Ben görünmezdim herhalde .. ıyice sogumama neden oldu o olay sonra aramızda gecen yanlıs anlasılmalar falan iyice soguttu bizi artık her fırsatta o kisiyi gördügünde boynuna atlamalar seni cok özledim demeler .. Sanırım yaptıgı nispetti :)

Suan yaz okulundayım tuttum tek kisilik oda kafam rahat nedense olumsuzluk yasaya yasaya kendime döndüm cevremde sayılı insanlar var ..Artık hic kimseyle yakınen iletisim kurmak istemiyorum herkes cıkarcı gibi geliyor .. yabancı bir insanla aynı oda da kalmak istemiyorum artık ..

yanlış yapmışsın güzelim,,
herkesle herşey paylaşılmazz.
bunları tecrübe ederek öğrenmişsin.
samimiyetin anlamı günümüzde pek geçerli değil maalesef.

sevilmeyen21 hayırdır tatlım ne oldu yine bunalımdasın gibi ( bu kadar olumsuz düşünme canım benim daha çok gençsin böyle hayat geçmes bak şükret güsel bi ailen seni sewen bi eşin en önemlisi sağlığın var bide ben varım beniii yanlız bırakmaaa burdaaaaaaaaa öpüyorum seni canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…