Arkadaşı olmayanlar buraya.

Merhaba sevgili k.k nın yanlız güzelleri
bende sizlerdenim
malesef yediğim içtiğim ayrı gitmeyen uğruna bir çok şeyi göze aldığım bir çok dostumu!
bir yabancı gibi arkasından el sallayarak uğurladım bende
herşey bir yana insana gitmesi değilde,
seni bi baska arkadasa tercih etmesi insanı yıpratıyo
ama alıştım artık bende
hiçbirşeye şaşırmıyorum
İnsandan herşeyi beklerim
bu deneyimleri öğrettikleri için Vefasız dostlarıma teşekkürler :icecream:

ben de tecrübe edindiğim için seviniyorum canım kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin aramıza a.s.

evet o filmi bende izledim
bencede herkesin izlemesi gereken bir film...

çok fazla arkadaşım var ama dost dediğim 1 kişi bile yok etrafımda. Vardı bir tane ama kötü bir şekilde dostluğumuz bitti benneyaptımki

kızlar yaşça ben sizlerden epey büyüğüm..
insana arkadaş her zaman var ama dostluk farklı bir şey
Dost olabilmek için bir çok fedekarlık gerekiyor olumunekankayizsmile
1-O insanı çok seveceksiniz..
2-beraber zaman geçirecek ve mutlu olacaksınız hatta zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız...
3-hiç bir şekilde onu kıskanmayacaksınız(başlarda o sizi kıskansa bile)
4-sonra ona güvenmeyi öğreneceksiniz.(onunla bazı paylaştığınız şeyleri başkasına söylemek gibi)
bunu yaparken baştan çok önemi olmayan şeyleri paylaşıp bakalım sizin kulağınıza gelecekmi diye bekliyceksiniz..farzet duydunuz bitirdinizmi?her şeyi olmaz hayır çünkü siz onu seviyorsunuz pes etmek yok :enbuyukkk: Siz onunla bir şeyler paylaşırken oda sizinle paylaşıyor tabiiki siz kesinlikle onun söylediklerini kimseyle paylaşmayacaksınız çünkü o sizin dostunuz olacak siz onu seviyorsunuz..
işte sizin söyledikleriniz kulağınıza gelince ona bunu yumuşak bir dille bunları başkalarına yaydığına dair bilgilendiğinizi söyleyin üzerine başka bir şey söylemeyin(aman dikkat beraber geçirdiğiniz güzel günlerden biri olsun mesela bir sinema çıkışı olabilir filmde dostlukla ilgili olursa iyi olur aslında)O ne söylerse söylesin yapmadım dese bile siz bir şey söylemeyeceksiniz sadece yüzüne samimi sevecen bir ifadeyle bakabilirsiniz yerimseniben
5-aranızda geçen en ufak bir tartışmanızda bile birbirinizi rencide edecek kelimeler kullanmayacaksınız.eğer o kullanmaya çalışırsa bile onada izin vermeyeceksiniz..kısa süre birbirinizden uzaklaşacaksınız(şimdi diyorsunuzki peki ilk kim arıyacak diye tabiiki ikinizde aynı anda arayacaksınız işte dostluğun ilk sinyalleri)
6-artık size ihtiyaçı olduğunda hemen yardımına koşacaksınız..eğer meşgul iseniz o zamanda en azından ona ya konuşarak yada saat vererek görüşme ayarlayacaksınız..(bunu yaparsanız birdahaki seferde siz dostunuzdan yardım istiyeceksiniz o size koşacak ilk başlarda böyle olumunekankayizsmile
7-Dostlukta.... bak işte gördünmü beni aramadı.. hep benmi araycam gibi bahaneler olmaz belki kaç defada olsa sen arayabiliyorsan sen arayacaksın(dostlukta sevgi,emek,vefa,hepsi karşılıksızdır hiç bir karşılık beklenmez)zaten bütün bunlar dostluk sağlamlaşınca kendiliğinden gelir neye ihtiyaç duyulursa...(mesela bir dostumun büyük bir sıkıntısı olmamıştır ama o benim ne büyük dertlerimle uğraşmıştır onun gibi)
Kızlar bunları sabrederek yapabilirseniz dost kazanırsınız bilmiyorum ben böyle kazandım ama dediğim gibi önce çooookkkk seveceksiniz bu insanı,koşulsuz 3 tane dost arkadaşım var hepimiz evlendik başka yerlere taşindık sadece biriyle şu an aynı yerde yaşıyoruz onunda işleri yoğun olduğundan eskisi kadar görüşemiyoruz ama her zaman birbirimize destek olacağımızı biliriz bu yeter...diğer ikisi uzakta ama 2 veya 3 senede bir memlekete gelince onlarıda görüyorum.. inanın hiç bir şey değişmiyor aramızda zaten önemli günlerimizde mutlaka ararız birbirimizi olumunekankayizsmile
inşallh hepinizin dost arkadaşı olur yakında opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar yazdiklarımı okudumda şimdi aman sakın yalnış anlaşılma olmasın dostlarımın hepsi bayan haaaa olumunekankayizsmile

15 yaşındayım..okulda birsürü arkadaşım var..yaz tatilinde hiç biri yok ama hepsi toz oluyolar..okulda kanki diyolar..sinir oluyorum..kimse takmıyo beni diye ağlıyorum bile bazen..iletişim özürlümüyüm ben filan diye..

canim bu aralar hic gelemedim baktim sende yoksun pek gelmemissin
seni yanliz birakirmiyim hic
esim sürekli sehir disina cikmaya basladi meyve getiriyo...
bende yanllizim bi ark var esimin bu ara onlarla görüsüyoruz ama nafile kayanana evinde oturuyolar istedigim gibi olmuyo tabi esim sehir disindayken bende dükkanla ugrasiyorum
yani bu ara cok yoruluyorum seni unuttugumu sakin sanma!!!
aklimdasin ama ramazan bayramina kadar böle yogun olacakmisiz
olsun aklimdasin önemli olan bu
öslemisim seni kendine cok dikkat et olurmu mucccccccccck
muccccccccck
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
lülülülülülü

iyi aksamlar arkadaslar bende insanlarla hep mesafeliyim bu yüzden pek arkadasim yok hemen iletisim kuramiyorum 1 tane dostum var sadece baska yok

iyi aksamlar arkadaslar bende insanlarla hep mesafeliyim bu yüzden pek arkadasim yok hemen iletisim kuramiyorum 1 tane dostum var sadece baska yok

canım 1 tane olsun ama yeter ki gerçek dost olsun. bana sorarsan inan 1 tane candan dostum olsa yeter de artar bile

dostluk arkadaşlık çok gusel kavramlar ve ömürlük olmalı

böyle dostlarım var ama hepsi uzakta yaw aynı şehirde değiliz.. ((((

var ama uzakta

bir zamanlarki en yakın!!!! ömürlük sandığım dostumsa beni sap gibi bırakıp ardına bile bakmadan gitti hayatımdan

ve sonra geri dönüp özürler seni çok özledimler...

ama içimdeki her şey bitmişti..

ve geri dönüşü olmadı ama onun yaptığı gibi kırıcı bi dille söylemedim bunu adam gibi anlattım ve görüşmek imkansız..

ama yine de insanlara güveniorum

sadece kime 2. defa güvenceğimi artık kestirebiliorum

tecrübe insanın hayatında yediği kazıkların toplamıymış yaa ben çok gusel yedim o kazığı

(((((

üzüldüm çok üzüldüm ama geçti...

ve ne kadar sevdiğim dostum arkadaşm varsa başka yerlerde..ama gönüller bir

aynen.

çok güzel bir topic olmuş,ben de cok yalnızım derdımı anlatacagım,bırlıkte alısverıs yapacagım,hadı gel bugunde suraya gıdelım dıyecegım bır arkadasa hasretım,cogu zaman ya annemle yada tek gezıyorum,erkek arkadasım var ama ,dostun yerını tutmuyor.anadolu yakasında ıkamet edıyorum benı ekleyın arkadaslar.vereliniortak

Harika bi topik olmus gokte ararken kk de buldum,kizlar benim durumum daha vahim ben yurt disindayim
ve yillardir tr den uzagim tr de hic arkadasim kalmadi eskiden 3,4 tane vardi ama zamanla koptu.....yazlari istanbulda geliyorum bende bir arkadasa talibim,simdilik sadece yazlari birlikte vakit gecirebilecegim dertlesecegim gezecegim alisverise cikacagim bir arkadas istiyorum tr ye kesin donus yapincada devam etsin istiyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeee????yalnizlik cok koto
evliyim calisyorum ama yinede bir arkadas gibisi yok,ne derseniz benim durumum vahim mi?bulamicam galibaaaaaaaaaaaaaaaa

bende geldimmmm:)
evliyim çalışıorum birde oğlum var ama hiç arkadaşım yok
1,5 senedir bu şehirdeyim
birkaç arkadaşım oldu ama beni basamk gibi kullandılar ve bıraktılar
dün akşam aklıma geldide en son hamileydim çarşıya gittiğimde
oğlum 6,5 aylık şuan
konuştuğum kimseler yokmu var tabikide ama şöyle oturup dertleşebileceğiğm dedikodu yapabileceğim
birlikde biyerlere gidebileceğim kimsem yokk buradki mersinlilerede çok dedim görüşelim die kimse yanaşmadı
hala yanlızımmmm

merhaba canim
benden sana fayda yok maalesef ben ancak yildabir yazin istanbula geliyorum orda olsaydin gorusurdum seref duyarim ,birde nedemek yanasmadilar?seninle arkadas yada ilk once tanisik bile olmak istemeyen insani sen zaten isteme bence bir insanin en temel ihtiyaci olan insanca konusma istegini ceviren insan gorgosuzdur ve kabadir"tabi bayan bayana gecerli bu "sen aldirma canim

saol canım tatile falan gelirsen beklerim ama :)
yanaşmadılara gelincede benimle görüşmeye yanaşmadılr demek istememiştim
yanlış anlattım sanırım
kiminin işi vardı kiminin kocası izin vermedi
cvp vermeyenlerde olmuştu
yani bana karşılık yapılan birşey değildi
birde snal ortam olunca insanlar özgürce yazışıolar tanınmak istemiolar onlarda haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…