Merhaba sevgili k.k nın yanlız güzelleri
bende sizlerdenim
malesef yediğim içtiğim ayrı gitmeyen uğruna bir çok şeyi göze aldığım bir çok dostumu!
bir yabancı gibi arkasından el sallayarak uğurladım bende
herşey bir yana insana gitmesi değilde,
seni bi baska arkadasa tercih etmesi insanı yıpratıyo
ama alıştım artık bende
hiçbirşeye şaşırmıyorum
İnsandan herşeyi beklerim
bu deneyimleri öğrettikleri için Vefasız dostlarıma teşekkürler :icecream:
canım bunu bizlerle paylaşman çok iyi olmuş,sağol. eminim bunu okuyanlar bir kez daha hallerine şükredicekler. inşallah küçük yusuf iyileşir.o minik bedeni acı çekmez inş :Saruboceq: Allah ona şifa ailesine sabır versin :Saruboceq: hayatta en değerli şey sağlık. ama bazen bunu unutuyoruz işte. :umursamaz:
bu arada ''kızkardeşimin hikayesi'' filmini herkes izlemeli diye düşünüyorum kızlar, ben filmi izledikten sonra daha düzenli beslenmeye başladım. her şeyden önce sağlık geliyor bunu hiç unutmamalıyız. a.s
sevilmeyen21 hayırdır tatlım ne oldu yine bunalımdasın gibi( bu kadar olumsuz düşünme canım benim daha çok gençsin böyle hayat geçmes bak şükret güsel bi ailen seni sewen bi eşin en önemlisi sağlığın var bide ben varım beniii yanlız bırakmaaa burdaaaaaaaaa öpüyorum seni canımm
iyi aksamlar arkadaslar bende insanlarla hep mesafeliyim bu yüzden pek arkadasim yok hemen iletisim kuramiyorum 1 tane dostum var sadece baska yok
ahh ahh yarama bastın
bende evlendikten sonra 1-2 bekar arkadaşım vardı onunlada koptum
şimdi akşama kadar 2 göz odada tek başımayım ne gelen var ne giden((
komşu ilişkilerini sevmiyorum çat kapı git çat kapı gel
ki hepside koca koca kadınlar ne konuşur ne muhhabbet edebilirimki((
bende sizdenim yani :gitme:
bende geldimmmm:)
evliyim çalışıorum birde oğlum var ama hiç arkadaşım yok
1,5 senedir bu şehirdeyim
birkaç arkadaşım oldu ama beni basamk gibi kullandılar ve bıraktılar
dün akşam aklıma geldide en son hamileydim çarşıya gittiğimde
oğlum 6,5 aylık şuan
konuştuğum kimseler yokmu var tabikide ama şöyle oturup dertleşebileceğiğm dedikodu yapabileceğim
birlikde biyerlere gidebileceğim kimsem yokk buradki mersinlilerede çok dedim görüşelim die kimse yanaşmadı
hala yanlızımmmm
merhaba canim
benden sana fayda yok maalesef ben ancak yildabir yazin istanbula geliyorum orda olsaydin gorusurdum seref duyarim ,birde nedemek yanasmadilar?seninle arkadas yada ilk once tanisik bile olmak istemeyen insani sen zaten isteme bence bir insanin en temel ihtiyaci olan insanca konusma istegini ceviren insan gorgosuzdur ve kabadir"tabi bayan bayana gecerli bu "sen aldirma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?