dün gittim spora pek umduğumu bulamadım:2:.girince günaydın dedim kimseden ses yok.çıkışta 2 kişiye ne zamandır geliyosunuz pek zorlanmıyosunuz dedim. zoraki cevap verdiler ve üzerlerini değiştirmeye devam ettiler. bende çabucak giyindim çıktım.bişey de demedim. hayırlısı ya burası bana iyi geldi ama. benim gibi yalnız insanların olduğunu bilmek rahatlattı beni.belki de kaderdir ya. ablam zürih te yaşıyo. benden çok arkadaşı var. sürekli misafiri geliyo.bana sadece eşimin 2 arkadaşı var. onlar gelir gider.eşleriyle birlikte.:2:
ahh ahh yarama bastın
bende evlendikten sonra 1-2 bekar arkadaşım vardı onunlada koptum
şimdi akşama kadar 2 göz odada tek başımayım ne gelen var ne giden((
komşu ilişkilerini sevmiyorum çat kapı git çat kapı gel
ki hepside koca koca kadınlar ne konuşur ne muhhabbet edebilirimki((
bende sizdenim yani :gitme:
merhabalaar..
arkadas hatta dostsuzluktan yakınan benim gibi kızçeler burayaa :)
neden bilemiorum hiç arkadaslık ilişkimi yürütemiorum kimseyle..bir ters yönünü görünce bitiyor.. ama nişanlım dısında hiç arkadasım yok :)
buradan arkadas edinmek kalıcı dost isteyenler tanısıp ark olsunlar opuyorumnanaktan
kimse yanlız kalmasın.
a.s.
ben de londradan gelince hiç doğru düzgün arkadaş bulamadım burda :/
gerçi nerdeyse 7 yıl oluyo arkadaşım var ama dost diyebiliceğim kimsem yok nerdeyse
liseden arkadaşlarımın çogu üniversite için şehir dışına gitti, giden yerleşti kaldı...
ben bide evlendim... evimin etrafında da herkes yaşlı kimse yok yaşıma uygun
tatlım üzülme artık ben varım gerçi senden azıcık yaşlıyım :))
ben doğma büyüme istanbulluyum benim de dostum yok denecek kadar az, artık dostluk kavramı pek kalmamış zaten ondan sanırım..
tatlım üzülme artık ben varım gerçi senden azıcık yaşlıyım :))
ben doğma büyüme istanbulluyum benim de dostum yok denecek kadar az, artık dostluk kavramı pek kalmamış zaten ondan sanırım..
Evet katılıyorum aşkların bile çook değiştiği kirlendiği bi zamandayız kızlar artık, sevgiler değişti Teknoloji özellikle internet çok önemli bir unsur bu değişimde diye düşünüyorum, dostluk da eskisi gibi değil
herkeste aynı dert....
arkadas bollugu ama dost yokluğu
tüm insanlar değişti sanırım. bnmde en yakın arkadasım sürekli ikimizi kıyaslıyo
hangmzn gözünün mavisi daha belirgnmiş
o benden daha mı güzelmiş
ben bişeyi başarınca resmen cekememezlik hissediyorum onda
bu da beni üzüyo, halbuki ben onun başarılarına çok sevnyrm, onu tebrik etmk için minik de olsa bi çiçek bi çikolata bile olsa hediye alıp gidiyorum
o bana sadece 'hııı' diyo mutlu anlrmda
ama zor anlarmda yanımda oluyo
benmki de iyi değil kötü gün dostu galiba ama cefamı cekerken sefamı sürmemesi bni şüphelendrp sogutuyo ondan
sizce ben mi yanlış düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?