Arkadaşı olmayanlar buraya.

Boşver canım bee.aslına bakarsan en iyisi yanlızlık kendine sevdiklerne daha çok zaman ayırıyorsun.en iyiside fedakarlık yapıpta kötülük bulmuyorsun.hayırlısı neyse o olsun.herkesin eksik bi tarafı oluyor bizimde dostumuz yok.canımız sağolsun burası var işte.:)

bende evlendiğimden beri yalnızım kızlar önceden çalışıodum pek takmıodum ama 8 aydır evdeyim patlıyorum sıkıntıdan nerden geldim buraya diyorum

tum cevrem arkadaslarim Istanbulda kaldi. Burda (Fransada) kimseyi tanimiyorum, hiç arkadasim yok. Aslinda burdaki kimseye guvenmiyorum sahici gelmiyolar bana. Ben dostluka çok onem veren biriyim. Lafta olmaz dostlugum Içi bosalmis bir kavram oldu gunumuzde dostluk ama benim için çok onemli çok degerli. Boyle olunca kolay kolay kurulmuyor, burdakilerle hiç olmuyor

sedefonur ve ysmin37 umarim iyisinizdir aylar önce yazmistim bu baslikta bana destek cevaplari vermistiniz su an tekrar okudum ve inaninki o günki gibi mutlu oldum hayat nasil gidiyor umarim hersey yolundadir?
Diger yanliz arkadaslarada kücük sicak bir merhaba demek istiyorum nasilsiniz yanliz arkadaslar ?ruh haliniz nasil?

canım benim bende senin gibiyim yüz yüze konusamasakta burda her zaman berabeiz

Benim de hemen hemen aynı,ailemle bile birşeyler paylaşamıyorum.Sadece nişanlım var ve onunla herşeyi paylaşabiliyorum çok sükür.Arkadaşlık ve dostluk konusundaki sıkıntılarımın karşılığında Rabbim onunla tanışmamı sağladı.Şimdi birçok sıkıntımı onunla birlikte aşıyorum.İnşallah herkesin karşısına böyle biri çıkar

ben de londradan gelince hiç doğru düzgün arkadaş bulamadım burda :/
gerçi nerdeyse 7 yıl oluyo arkadaşım var ama dost diyebiliceğim kimsem yok nerdeyse
liseden arkadaşlarımın çogu üniversite için şehir dışına gitti, giden yerleşti kaldı...
ben bide evlendim... evimin etrafında da herkes yaşlı kimse yok yaşıma uygun

tatlım üzülme artık ben varım gerçi senden azıcık yaşlıyım :))
ben doğma büyüme istanbulluyum benim de dostum yok denecek kadar az, artık dostluk kavramı pek kalmamış zaten ondan sanırım..

ben doğma büyüme istanbulluyum benim de dostum yok denecek kadar az, artık dostluk kavramı pek kalmamış zaten ondan sanırım..

Evet katılıyorum aşkların bile çook değiştiği kirlendiği bi zamandayız kızlar artık, sevgiler değişti Teknoloji özellikle internet çok önemli bir unsur bu değişimde diye düşünüyorum, dostluk da eskisi gibi değil

ne yaşlısı kız deme öyle =) saol şekerim iyiki varsın sen =) ama kime baksam böyle bi ''en iyi arkadaş''ı var, benimde arkadaşım var ama en iyi arkadaşım diye bi kavram yok bende :/

haklısınız evet ya dert etmemek lazım galiba, yapabiliceğimiz en iyi şey bu

Benimde hiç arkadaşım yok nedendir bilmiyorum ama benim sorunum biraz daha farklı insanların yüzüne bakarken çekiniyor ve utanıyorum. hatta yüzlerine bile bakamıyorum. Özgüven eksikliğimden değil gayet alımlı güzel biriyim hatta cevremdekiler modellik yapmamı bile önerdi ama işte özgüvensizlik olmayınca... bilmiyorum. Aslında arkadaşım olmasınıda istemiyorum galiba alışmışım buna cevremde insan varken rahatsız oluyor gibiyim. ama bana asosyal denmesindende sıkılmadı değilim. pek evden çıktığımda yok zaten. 84:

arkadaşlarım var ama şöyle bunaldığımda sıkıldığımda derdim olduğunda çekinmeden yanına gidebileceğim bi 'dost'um yok kime bişey desem boşver boşver diyip kendi dertlerini anlatmaya başlıyolar dinle dinle bi yere kadar bi kerede beni dinleyen biri çıksa samimi içten eğlenceli bi dost bulmak ne zormuş herkes ruh gibi olmuş

ewet benim de arkadaşlarım war ama yok..yani doğal sıcak insan yok..çok istiyorum şöyle oturup derdimi anlatabileceğim benim gibi biri ama yok..içi fesat olmayacak..ben sıcak kanlı sosyal denebilecek bir insanım ama war'ın içinde yok'u yaşıyorum..girdiğim ortamlarda hep bir çekemezlik oldu we oluyor şimdiye kadar..benim tipime bakıp kendi ile kıyaslayı uzak duran insanlar yani kompleksliler..ne war ben arkadşımı çirkinse mi seçicem..?ya da bana böyle acayip insanlar rastlıyor..benim tek dostum kardeşim ama o da kilometrelerce uzakta..

herkeste aynı dert....
arkadas bollugu ama dost yokluğu
tüm insanlar değişti sanırım. bnmde en yakın arkadasım sürekli ikimizi kıyaslıyo
hangmzn gözünün mavisi daha belirgnmiş
o benden daha mı güzelmiş
ben bişeyi başarınca resmen cekememezlik hissediyorum onda
bu da beni üzüyo, halbuki ben onun başarılarına çok sevnyrm, onu tebrik etmk için minik de olsa bi çiçek bi çikolata bile olsa hediye alıp gidiyorum
o bana sadece 'hııı' diyo mutlu anlrmda
ama zor anlarmda yanımda oluyo
benmki de iyi değil kötü gün dostu galiba ama cefamı cekerken sefamı sürmemesi bni şüphelendrp sogutuyo ondan

sizce ben mi yanlış düşünüyorum

yanlış düşünmüyorsun tabi ki..
biz fesat insanlar arasına düşmüşüz..benim kaderimde hep bu war..sorunu kendimde aramaya başladım ama yok ben gayet normalim..ailem we eşim takdir eder beni ama çevremdeki insanlar yermeğe uğraşırlar..
br arakadaşım war senin ki gibi geçen bir yemek için kıyafet almaya gittik..elbise denedim oradaki herkes yorum yaptı çaılaşnlarından müşterilerilerine ama bizim ki hımm ne biliiim dedi! neyse herkes muhteşem oldu bakakaldık deyince aldım ben kıyafeti..ertesi gün bir beden küçüğünü almak üzere yolladım bundan da arakadaşıma bahsettim " yemekte giymekten vazgeçtin değil mi" dedi ya ne vazgeçicem dedim ben öyle deyince kötü oldu.ya yuh dedim yaben paçoz gitsem tüm millet sevinecek var mı böyle birşey..

bencede bu zamanda gerçek dost bulmak çok zor.
benimde evlendiğimden beri hiç arkadaşım olmadı diyebilirim daha çok ailecek görüştüğümüz bayanlarla arkadaşlığım var
aslında 1-2 tane her sıkıntımı iyi kötü her anımı paylaşabileceğim içten samimi dostum olsun istiyorum ama nafile.ben fazla girişken değilim ama insanlarında pek dürüst olduğunu düşünmüyorum.hoşuma gitmeyen bir yanlarını görünce kendimi çekiyorum hemenkimi insanlara da ben soğuk geliyorum galiba bilemeyeceğim:44:
ama tek bildiğim arkadaş sahibi olacağım diye dost kazığı yemektense insanlarla seviyeli ilişkiler kurmak en iyisi bencezamanımız bunu götürüyor çünkü:97:

benmde arkadaşım yok... üniversiteyi ankara dışında okudum tüm arkadaşlarım ordaydı okul bitince herkes hayat telaşına kapıldı sonra nişanlandım ben koptuk herkesden... evdende çıkmıyorum iş yok arkadaş dost yok... zor bir durum bazen gerçek bir dosta herkesden çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum

Benimde arkada$im yok, olmasinda..Simdiye kadar olan arkadaslarida gorduk, zarardan baska biseyleri olmadi bana.. Yalan dost olacagina hic olmasin. Tek sigindigim Allahim..

Arkadaşım var yok değil fakat uzakta oldukları için görüşemiyoruz hiç..biri ayda bir geliyor dertleşiyoruz konuşuyoruz her konuda çok iyi geliyor..Biri eşinin işi yüzünden gelemiyor anca iki senede bir.Yinede internet üzerinden konuşuyoruz vakit buldukça yalnız aynı şey değil yüzyüze konuşmak daha iyi tabiikide..İyi arkadaş olabilmek için onları çok iyi tanımak gerekiyor bence ..Arkadaşlığından sevgisinden şüphe duymamak için..Benim bahsettiğim arkadaşlarım 20 yıldır tanıdığım arkadaşlar.Beraber geçirdiğimiz zamanlarda nerdeyse yarısından çok..Öyle oluncada güvenin sonsuz oluyor..Seninde ona,onunda sana.. hayatta arkandan konuşmayacak,seni sırtından vurmayacak arkadaşlar bulmak şimdilerde çok zor..Öncedenmiş o kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…