Arkadaşı olmayanlar buraya.

[COLOR="black"[SIZE="2"]]Kusura bakmayın kızlar yazıları çok büyük ayarlamışım :126:[/COLOR][/SIZE]

Son düzenleme:
slm arkadaşlar aynı dert bendede var evlendim eşimin işinden dolayı ankaraya geldik memleketten uzaktayız arkadaşlarım orda kaldı, bende burda yanlızım hepinizin dediği gibi arkadaş var hiç biriside samimi değil ben istiyorum ki derdimi paylaşcak onunla vakit geçireceğim deli dolu bir arkadaşım olsun istiyorum gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum istiyorumki onunla gezelim eğlenelim bir şeyler paylaşalım evde gün yapmak istemiyorummmmm :)

vayyy beee ben de bi tek ben varım sanıyordum.oooffff ooofff.çok yanlızımmm.kendim gibi şıkır şıkır fıkır fıkır bi kankim olsun istiyorummmm

bende öyle birisini istiyorum.iş yerinde arkadaşlarım var ama ben üçüncü arkadaş olduğum için anlarsın yaa bazen kendimi fazlalık gibi hissediyorum nerede oturuyorsun sen

merhaba, bende sosyal ortamda çok başarısız hissediyorum kendimi....

Benimde geçmişte çok arkadaşım oldu. Ama hiç bir zaman arkadaşlıklarıma özen göstermedim. Her zaman çalışmam gereken derslerim, yapmam gereken işlerim oldu. Hırslarım yüzünden hep arkadaşlıklarımı geri plana ittim. Şimdi düşünüyorum da arkadaşlarıma ne verdim ki ne alayım...
Örneğin kimsenin doğum gununu hatırlamadım. Arkadaşlarım doğum gunumu kutladıklarında önemsemedim. Şimdi neredeyse çok az kişi doğum gunumu kutluyor.
Aklım başıma geldi ama.....
Bazen çok mutsuz hissediyorum kendimi.

iyi geceler canım
biliyormusun yazdıkların cok hosuma gitti bunları herkes dile getiremez kesinlikle :)
sıkma canını hayat hepimize hergün bişeyler ögretiyor bundan sonra daha farklı davranmaya calısırsın ..
hem ben herkese cok özen gösterdimde noldu cogunlukla kırılan ben oldum önemli olan hakedene değer vermek :)

slm kızlar bi süredir yazamadım.yeni arkadaşlarda katılmışlar.bu süre zarfında bende yine tek başımayım kimsem yok:SSSS cidden arkadaşlıksız çok kötü bi duygu.aslında çevremde bi kaç kişi var ama bana uygun değiller:SSS ya ne biliyim ben nişanlıyım o evli evli arkadaşım afedersiniz ama it gibi geziyor yanee hiç evde durmaz sürekli yeni arkadaşlar bulur onlarla iyiken bana pek uğramaz arası bozulunca gelir.beni çok kıskanır.saçlarımı sarıdan kahveye çevirdim oda yaptı,ehliyet aldım oda aldı,aöf çekoya başladım oda başladı,kpssye girdim oda girdi 72 aldım oda öle almış öle diyor bilmiyorum artıkıDDD çok çocuksu birde 5 yaşında çocuğu var düşünün.ben daha oturaklıyım hayatın bi amacı olmalı.boş yaşamak sıradan arkadaşlıklar bana göre değil.insanlar yanımda durmazlar evet benim hatam onları eleştirmek yaptıkları hatalardan dolayı,çocuğuna iyi anne olmadığı için,yada diğerlerini serseri tiplerle takılıpta kendilerini yıprattıklarını söylediğim için...onların iyiliğini istediğim için,hiç hata yapmadan hep hata yapılan taraf olduğumdan işte kabaahatlerim bunllar.artık çevreye küsmüş bi haldeyim.

tek arkadaşım nişanlım oda doğal olarak bazen katlanamıyor çünkü çalışıyor,yorgun oluyor,sıkıntıları fazla.benle hem nişanlı,hem dost,hem arkadaşlık yapacak vakti bulamıyor.bu seferde kavgalarımız başlıyor işte.sırf benim için sürüsüyle kitap alıyor okuyayım zamanım geçsin diye,spora gitmemi öneriyor,pazar günleri işi olmassa yakın il ve ilçeleri dlaşmaya götürüyor.evlendikten sonra aöf yada kpss için kursa yazdırmayı teklif ediyor.ama işte tüm bunlarda yetmiyorr ya ben nankörüm yada sevdiğinin yeri ayrı bi arkadaşın dostun yeri ayrı.ama yılmak yok ben artık bi arkadaş aramıyorum.sizde boşuna aramayın o sizi bulsun.hem bizbize yetelim işte neler yapıp ettiğimizi,sıkıntılarımızı,sevinçlerimizi paylaşalım hergün burdan iyi kötü herşey paylaşılmadan işe yaramaz ki:)))çenem düştü kusura bakmaın hepinizi kocaman öptümmm:79:

arkadaşlar bence şöyle birşey yapalım.herkes oturduğu yerleri yazsın kişisel özelliklerini yazsın.belki iyi arkadaşlıklar bulabiliriz buradan.

arkadaşlar bende arkadaşı olan fakat arkadaşsızlardanım canım sıkıldığında moralim bozulduğunda beni dinleyecek destek olacak sıkıldığım anda arayabileceğim kimsem yok yani kötü zamanımda çok iyi arkadaşım diyebileceğim kadar yakın kimsem yok

Selam kızlar,Bakırköy'de oturuyorum. Evliyim, yaşım 30.Üniversite mezunuyum, çalışıyorum. Gerçek bi arkadaşım yok, selamlaştığım, işyerinde görüştüğüm arkadaşlarım tabii ki var ama benim bahsettiğim dertlerimi anlatabileceğim, belki bazen alışverişe çıkacağımız, zor günlerimizde destek olacağımız türden bişey. Ben aslında çok arkadaş canlısıyımdır, birinin yardımıma ihtiyacı olsun hiç esirgemem.

Çocuğum yok, istiyorum fakat kısmet bakalım.

Canım ya, sanki benden bahsediyorsun gibi..Ben de kendimi bazen suçlarım, ne verdin ki ne istiyorsun diye. Kimi zaman ise haketmeyenlere çok değer verdim, karşılığında bişey görmedim

ozaman bizde sıkıntı,keder,sevinç... tüm bu duyguları burdan paylaşalım.hatta ilerletip msn ordanda yüzyüze dostluklar kurabiliriz.kimblir belki günün birinde denk gelirde birbirimizin evine bile konuk oluruz:)))

Güzel şeyler yazmışsınız hepiniz.umarım herkes yakınlarında arkadaş bulur.dikkat ediyorum da hep arkadaş canlısı olmamıza rağmen yanlızızneyse bu forum işe yarayacak bence:)eee yok mu ankara da kimsecikler yaaaa:):13:

valla ben manisalıyım canım yawDDşansımıza küselim artık.bu arada iyi dileklerin için teşekürler.

valla ben manisalıyım canım yawDDşansımıza küselim artık.bu arada iyi dileklerin için teşekürler.

sağol canım.vallaa bu sefer şansıma küsmeyeceğim.ayol eşimle alışverişe çıkmaktan bıktım.adam ne göstersem çok güzel al da gidelim diyor...kanki bulana kadar durmak yok yola devam:)

sağol canım.vallaa bu sefer şansıma küsmeyeceğim.ayol eşimle alışverişe çıkmaktan bıktım.adam ne göstersem çok güzel al da gidelim diyor...kanki bulana kadar durmak yok yola devam:)

kıyamam sana ben dadlum aynı durumdayız.değişen bişiy yok.aynen benimde nişanlım öle ama artık o değil ben diyorum beğen gidelim,yada vazgeçtim almıcam nasılsa biyere çıkmıyorumm ne gerek var diyee şevk bilem kalmadı:SSS

evet yaaa.hepsi aynı.hem dost hem sevgili diye bişi yok.offf.zaten bana hediye de almamışyrın sevgililer günü.nasıl bir intikam alsam diye düüşünüyorum.:2:

slmlar bende ankaradanımmm

arkadaşlar hepinize günaydın benimde gerçek dostum sandıgım kişiler vardı taki nişanıma kadar babası 6 ay önce ölen arkadaşım sevgilisiyle gezerken babasının öldüğünü unutuyor ama benım nişanıma ugramak aklının ucundan bıle gecmıyor ben herkesın ıyı gunu kötü gunu demeden koşuyorum salakmıyım ne ama artık akıllandım ünüveristede ki arkadaslarımın çoğu istanbul dışında o yüzden kendime yeni arkadaşlar arıyorum istanbulda yaşıyorum 24 yaşindayım mutluyum hemde cok ama bir şeyler eksik gibi oda ıyı bır dost bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…