- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 60
slm arkadaşlar aynı dert bendede var evlendim eşimin işinden dolayı ankaraya geldik memleketten uzaktayız arkadaşlarım orda kaldı, bende burda yanlızım hepinizin dediği gibi arkadaş var hiç biriside samimi değil ben istiyorum ki derdimi paylaşcak onunla vakit geçireceğim deli dolu bir arkadaşım olsun istiyorum gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum istiyorumki onunla gezelim eğlenelim bir şeyler paylaşalım evde gün yapmak istemiyorummmmm :)
merhaba, bende sosyal ortamda çok başarısız hissediyorum kendimi....
Benimde geçmişte çok arkadaşım oldu. Ama hiç bir zaman arkadaşlıklarıma özen göstermedim. Her zaman çalışmam gereken derslerim, yapmam gereken işlerim oldu. Hırslarım yüzünden hep arkadaşlıklarımı geri plana ittim. Şimdi düşünüyorum da arkadaşlarıma ne verdim ki ne alayım...
Örneğin kimsenin doğum gununu hatırlamadım. Arkadaşlarım doğum gunumu kutladıklarında önemsemedim. Şimdi neredeyse çok az kişi doğum gunumu kutluyor.
Aklım başıma geldi ama.....
Bazen çok mutsuz hissediyorum kendimi.
merhaba, bende sosyal ortamda çok başarısız hissediyorum kendimi....
Benimde geçmişte çok arkadaşım oldu. Ama hiç bir zaman arkadaşlıklarıma özen göstermedim. Her zaman çalışmam gereken derslerim, yapmam gereken işlerim oldu. Hırslarım yüzünden hep arkadaşlıklarımı geri plana ittim. Şimdi düşünüyorum da arkadaşlarıma ne verdim ki ne alayım...
Örneğin kimsenin doğum gununu hatırlamadım. Arkadaşlarım doğum gunumu kutladıklarında önemsemedim. Şimdi neredeyse çok az kişi doğum gunumu kutluyor.
Aklım başıma geldi ama.....
Bazen çok mutsuz hissediyorum kendimi.
Güzel şeyler yazmışsınız hepiniz.umarım herkes yakınlarında arkadaş bulur.dikkat ediyorum da hep arkadaş canlısı olmamıza rağmen yanlızızneyse bu forum işe yarayacak bence:)eee yok mu ankara da kimsecikler yaaaa:):13:
valla ben manisalıyım canım yawDDşansımıza küselim artık.bu arada iyi dileklerin için teşekürler.
sağol canım.vallaa bu sefer şansıma küsmeyeceğim.ayol eşimle alışverişe çıkmaktan bıktım.adam ne göstersem çok güzel al da gidelim diyor...kanki bulana kadar durmak yok yola devam:)
Selam kızlar,Bakırköy'de oturuyorum. Evliyim, yaşım 30.Üniversite mezunuyum, çalışıyorum. Gerçek bi arkadaşım yok, selamlaştığım, işyerinde görüştüğüm arkadaşlarım tabii ki var ama benim bahsettiğim dertlerimi anlatabileceğim, belki bazen alışverişe çıkacağımız, zor günlerimizde destek olacağımız türden bişey. Ben aslında çok arkadaş canlısıyımdır, birinin yardımıma ihtiyacı olsun hiç esirgemem.
Çocuğum yok, istiyorum fakat kısmet bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?