bende esenlerdeyimçok yaKINIZ..
kızlar vallahi abrtmıyorum benim bir tane arkadaşım bile yok.ve o kadar huzurlu mutluyumki anlatamam.evet eskiden çok vardı dostum arkadaşım sırdaşım vs. ama baktımki bana bir faydaları yok.boşuna zamanımdan alıyorlar.yok sana geleyim yok ben ona gideyim yok kafeye gidelim yok dertleşelim.sonunda anladım ki bu işler bana göre değil.heleki evlendikten sonra yavaş yavaş hrkesle irtibatı kopardım.komşum bile yok yani.dersenizki ne yapıyorsun peki tek başına; okuyorum bu bitince başka bir bölüm okuyacağım.bazen öyle oluyorki yemek yapmaya bile vakit bulamıyorum . tabi bu kişisel bir seçim belki çoğumuz arkadaş olmadan yapamıyoruzdur ben de öyleydim ama beni bu ilişkiler yoruyordu.
aceba asosyal miyim?:kedi: ama olsun ben mutlu bir asosyalimhihoyyyt
benim hic yok arkadasim malesef arkadaslik nasil bi duygu bilmiyorum
Bende arkadaşı olmayanlardanım . Bazen öylesıne boguluyorum kı nefes almak güçleşiyor. Oturup saatlerce ağlıyorum . İç çeke çeke . Belki o an yanımda bir arkadaşım olsa beni dinlese dünyalar benim olacak . Ama yok . Gerçi işe yaramaz olacagına hiç olmasın mantıgıyla bakıp kendımı teselli ediyorum zaman zaman :)
derenciğim yazacağıma derinciğim olmuşkusuruma bakma artık canım ya
canım benim arkadaş yanında olmalı, her zaman derdini, sevincini, kavgalarını, mutluluklarını seninle paylaşmalı yüzüne gülüp arkadan konuşmamalı öyle arkadaş bulmak zor sanki) benim öyle arkadaşlarım var ama hepsi uzakta kaldı şimdi 3 yıllığına mecburen yaşamk zorundayım arkadaşsız umarım sizle tanışıp yazışırız belkide
umarım tanışırız ama benim kadar arkadaş konusunda dertli olan yoktur herhaldeHoşgeldin kahame ; Tanışırız da sohpet de ederiz , dedikodu da yaparız:) Burdan çok iyi dostluk kuran insanlarda var . Onlardan biri yada birileri neden olmayalım dimi ama :92:
umarım tanışırız ama benim kadar arkadaş konusunda dertli olan yoktur herhaldeçok şanssızım artık kimseye güvenemiyorum öyle kötü bir yere gelmişim ki inanamazsın en güvendiğim arkadaşım bile bana kazık attı gerçi çok değer verilecek biri değilmiş bugün anladım uzunlafın ksası hem kazıklandım ama bi taraftanda çok hasar almadan ucuz atlattım diyelim hakkında konuşmaya bile değmez.. iyi arkadaşlıklar edinme dileğiyle
Kızlar konuyu açmanız çok güzel oldu biraz geç farkettim ama ,bende evlenip başka bi şehre yerleşince arkadaşsız kaldım 2 yıldır burdayım ama hiç arkadaş bulamıyorum bende seçiciyim heralde dürüst doğru ,samimi insan olsun istiyorum tek eşim onunlada konuşamadığım şeyler oluyor .benide alın aranıza
Kızlar konuyu açmanız çok güzel oldu biraz geç farkettim ama ,bende evlenip başka bi şehre yerleşince arkadaşsız kaldım 2 yıldır burdayım ama hiç arkadaş bulamıyorum bende seçiciyim heralde dürüst doğru ,samimi insan olsun istiyorum tek eşim onunlada konuşamadığım şeyler oluyor .benide alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?