Arkadaşı olmayanlar buraya.

Canim bende senin gibiyim lise de olmama ragmen:) Okullarda artik ole arkadasliklarin olduguna inanmiyorum ben lise arkadaslarim falan diyenlere cok sasiriyorum:) Ole bi yaris var ki artik ogrenciler arasinda yarardan cok zararlari var... sinifta kalmami isteyen arkadasim vardi benim arkadaslarim yuzunden yasamadigim kalmadi.. baktim olmuyo derslere verdim kendimi:) hayallerim var simdi ve deeeeeeeee tatli mi tatlii kiz kardesiim:)
sizlerde varsiniz:) sorunum oldumu burdan yardimci olan o kadar cok insan varki:)

Sahtelere hic gerek yok

herkezin sorunu nekadarda birbirine benziyor..bende aslinda arkadassiz yapamayanlardanim..her dönem en yakin arkadaslarim oldu..aama mutlaka birsey oluyor ben sildimmi affedemiyorum..ve insan ögle birini cok ariyor hele birde benim gibi icine kapanik göz yasini herkezlerden saklayan birisi icin arkadassizlik cok zorrr...isterdim bu gunlerimde yanimda birisi olsun:-/...

arkadasim yok cocugum yok hicbirseyim yok...sadece para benide cok mutsuz ediyor...

tanimadigim iyi bir arkadas ariyorum basim agridiginda aklima ilk gelen biirini istiyorum..burda bulamazsam Esra Erola cikicam)

çağın gereği herkes işinde gücünde olduğu için sanıyorum böyle oldu....benimde arkadaşım yok kuzenlerim var Allahtan...onlar bana arkadaş oluyorlar...erkek arkadaşımın yokluğunu dolduramıyorlar maalesef....:)

Bende arkadaşı olmayanlardanım . Bazen öylesıne boguluyorum kı nefes almak güçleşiyor. Oturup saatlerce ağlıyorum . İç çeke çeke . Belki o an yanımda bir arkadaşım olsa beni dinlese dünyalar benim olacak . Ama yok . Gerçi işe yaramaz olacagına hiç olmasın mantıgıyla bakıp kendımı teselli ediyorum zaman zaman :)

derinciğim sana canı gönülden katılıyorum.bende çok istiyorum yalnız dolaşmaktan sıkılıyorum.oturup konuşacağım dertleşeceğim birisi olsun istiyorum.ama benim arkadaş dost dediklerim hep sonradan çıkarcı menfaatçi çıkıyor hep yanlış kişiler mi denk gelir bir insana anlamıyorum ben ya

canım benim arkadaş yanında olmalı, her zaman derdini, sevincini, kavgalarını, mutluluklarını seninle paylaşmalı yüzüne gülüp arkadan konuşmamalı öyle arkadaş bulmak zor sanki ) benim öyle arkadaşlarım var ama hepsi uzakta kaldı şimdi 3 yıllığına mecburen yaşamk zorundayım arkadaşsız umarım sizle tanışıp yazışırız belkide

Hoşgeldin kahame ; Tanışırız da sohpet de ederiz , dedikodu da yaparız:) Burdan çok iyi dostluk kuran insanlarda var . Onlardan biri yada birileri neden olmayalım dimi ama :92:

Hoşgeldin kahame ; Tanışırız da sohpet de ederiz , dedikodu da yaparız:) Burdan çok iyi dostluk kuran insanlarda var . Onlardan biri yada birileri neden olmayalım dimi ama :92:
umarım tanışırız ama benim kadar arkadaş konusunda dertli olan yoktur herhalde çok şanssızım artık kimseye güvenemiyorum öyle kötü bir yere gelmişim ki inanamazsın en güvendiğim arkadaşım bile bana kazık attı gerçi çok değer verilecek biri değilmiş bugün anladım uzunlafın ksası hem kazıklandım ama bi taraftanda çok hasar almadan ucuz atlattım diyelim hakkında konuşmaya bile değmez.. iyi arkadaşlıklar edinme dileğiyle

Kendini değmeyecek insan müsvetteleri için üzmeye inan hiç değmez. Her insanın güven eksikliği, yediği kazıklar mutlaka olmuştur .Hepsi tecrübe oluyor işte . Onlardan da dersler çıkarıyoruz . Yani onlarında görünmez faydaları oluyor aslında. :) Kurtulduk diye sevinmemiz gerekiyor canım .

Artık günümüzde bütün ilişkiler çıkara dayalı. Menfaati varsa herkes yanında, yoksa olabildiğince uzağa kaçıyolar. Böyle arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi.. Böyle de mutluyum ben..

Kızlar konuyu açmanız çok güzel oldu biraz geç farkettim ama ,bende evlenip başka bi şehre yerleşince arkadaşsız kaldım 2 yıldır burdayım ama hiç arkadaş bulamıyorum bende seçiciyim heralde dürüst doğru ,samimi insan olsun istiyorum tek eşim onunlada konuşamadığım şeyler oluyor .benide alın aranıza

ferdacığım hoşgeldin:)aslen mi antalyalısın yoksa antalyada mı yaşıyorsun?bende antalyalıyım.bende senin gibi seçiciyimarkadaş bulamıyorum bir türlü ya...ne olcak bizim bu halimiz bilmem

Gel cnm hosgeldın aramıza . Bizimle herşeyi konusabılırsın :) Sırda tutarız :)

merhaba kızlar,
söylememe gerek varmı bilmem yani buraya yazdğıma göre bende dertlilerdenim ..

üniversite hayatımda çalkantılı bir arkadaşlık dönemi geçirdim.Şöle canım çok sıkıldğında rahat kapısını çalcağim 1-2 kişi falandı..Çevremde yine vardı kendi grubumuz ama benm mutluluğmla mutlu olucak insan çok azdı
istiyorumki canım sıkıldğında içimi rahatlatsın, mutluluğmda yanımda olsun fesatlanmasın, birbirimizin dediğinden anlayalım... ben karşımdaki insanlara bunları yapıp onlardan aynı şekilde karşılık görmediğim zaman çok üzülüyorum.. ben karşmdaki insana ne kadar yardmcı olmaya çalşırsam oda bana olmalı dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…