Arkadaşı olmayanlar buraya.

tatlum ben daha başımı yakmadım evlenipte hahahaha ama nişanlıyımtemmuzda düğünüm var 17 sinde buyur gel kısssss oynarızzz:)))hediye istemem meraklanmaaonun dışında açıktan okuyorum işte napcan ilçedeyim iş sahası yok.mecbur evlerdeyim.sen en azından çalışıyorsun kafan dağılıyordur işteyken.7 kardeş mi maşallahhh kuzumm:))nerde bu kardeşler gelip gitmiyomu yoksam hayırsızlar:SSS onlar gelmiyorsa bekar olanlarından sırayla al gel yanına dursunlar azcık.ne işleri var evde:)

çocuk meselesine gelince niye kendini suçluyorsun senherşeyin vakti zamanı vardır.elbet seninde olur çocuğun belki küçük bi sorun vardır.doktora gidin eşinizle eminimki hallonur.çocuk olunca dahada uğramassın bak buralara.hayatın o olurr birden.iş güç hak getiree hatunu gören cennetlik:)))son olarak yaş kaç senin???kaç yıllık evlisin???daha erkense yapma çocuk az daha takıl:))çocuk sorumluluk yaa bi doğdumu sen ölene kadar o senin bebeğin oluyor.sürekli ilgi,sorumluluk gerektiriyor.zor şey anne olmak.ama dünyanın en güzel mesleği sanırım.allah herkese nasip etsin inşallah.öpüyorum nanaktan

bende 29 yaşındayım 7 ay öncesine kadar bi bankanın genel müdürlüğünde çalışıyordum ama şuan 7 aydır eşimin tayininden dolayı doğudayım çalışmıyorum aslında bende istanbulluyum hatta 1 hafta önce istanbuldaydım ama şimdi çok uzaklardayım (

eminim çok yoğun bir dönemden sonra 7 aylık sessizlik sana çok ıyı gelmıstır istanbulda nerde yaşıyodun

datlummm tüp bebek yaptıracaz iki ay sonra.evlilik güzel yaa ben çok mutluyum eşimle.çok seviyor beni.ben de onu ayy aşkım o benim yaaa.3 sene oldu daha evlilik aşkı öldürür diye bişi olmadı bizde..inşallah olur.ooo bir sürü ankaralı gelmiş.

Kızlar hani kimsecikler bişi yazmıyorr.ben bütün sırlarımı güvenle verebileceğim rahatlıkla güvenebileceğim bir arkadaş arıyorum.süper manyak espiriliyim aslında komikcik bişiyim ama arkadaşım yok işte.o yüzden de eşimi espiri manyağı yapıyorum.değişik şeyler yapmayı seviyorum.basit şeyler yani.mesela arkadaşlarım la başbaşa pikniğe gitmeyi alışverişe gitmeyi felan istiyorum.kek yaparız yemek yaparız.ne olursa işte.yanlız olmuyor yaaaaaaa

sölediklerinin hepsini biirr biiirrr biiirrr anlıyorum.nerede oturuyorsun yaş kaç.bahsetsene...

eminim çok yoğun bir dönemden sonra 7 aylık sessizlik sana çok ıyı gelmıstır istanbulda nerde yaşıyodun

şişlide oturuyodum sen nerde oturuyorsun ? nişanlıydın değilmi düğün ne zaman yazamı
evet ama insan çalışmaya alışınca zor geliyor evde oturmak ilk zamanlar tatil modunda geçiyor sonra sıkılıyorsun bide burda kafama göre kimse yok istanbulda olsam hiç sıkılmam ama doğu çok farklı (

Son düzenleme:

şişlide oturuyodum sen nerde oturuyorsun ? nişanlıydın değilmi düğün ne zaman yazamı
evet ama insan çalışmaya alışınca zor geliyor evde oturmak ilk zamanlar tatil modunda geçiyor sonra sıkılıyorsun bide burda kafama göre kimse yok istanbulda olsam hiç sıkılmam ama doğu çok farklı (

ayy o sıpada dadından yinmess hee:))insan severken kendinden geçiyorDD hadi canım inşşalh ilk seferde olurda bizde bi yanlıza daha elveda deriz:)))bebek doğunca unutcan ya nasılsa burayı:)poponu kaşı kızım nazar değer mazallah.tütütütütütü ohh tamamdır nazarım değmez artık:)allah bir ömür boyu aynı kalmayı nasip etsin.

ankaralılar geldi manisalı arkadaşını unuttun.tamam bende gidiyordum zaten:2:

sölediklerinin hepsini biirr biiirrr biiirrr anlıyorum.nerede oturuyorsun yaş kaç.bahsetsene...

yaa sizin ne güzel yine nişanlınız eşleriniz var yani tabiki arkadaşın yerini belki doldurmaz ama yinede sevdğiniz var olumlu düşünün yine kııızlarrr :))
bende 21 yaşındayım üniversite 3. sınfta okuyorum ankarada oturuyorum öylee kendimi bir tempoya kaptırdım kafamı dolduruyorum işte düşünmemeye çalışıyorum.aslında yeni ortamlarada giriyorum insanlarla tanışıyorum ama ben biraz ince düşünceliyim ve yaşıtlarıma göre de daha olgun ee malum şimdiki içinde bulundugum nesil bir başka yanii ben öyle değilim o yüzden uyum sağlanmıyor işte yalnız kalıyor insan bazen düşünüyorum daha iyi belki böylesi ama yinede bu duyguda bir ihtiyaç işte insandaa :) birde annem ve babam ayrıldılar bende annemle kalıyorum başka bir yere taşınınca da haliyle ortam kurmak zor bir sürü acayip insan var burdada büyük şehir çeşit çeşit insan.dostum dediğim birisi vardı bayagı uzun yıllar cok sey yasadık ama evlenince ne arar ne sorar oldu , çok zor şeyler yaşadım hiçbirisinde yanımda değildi, böyle şeyler yaşayanlar vardır bilirler artık insan kolay kolay kimseye güvenemiyor bunlar yüzünden, inanın neler neler duyuyorum üniversite ortamlarında da yaşanan ne iğrenç şeyler ..işte o yüzden dua ediyorum allah hayırlısıyla karşılaştırsın bizleri diyeee

Benim de çok arkadaşım yok bi de şehir değiştirdik.Olanlar da zaten hep gurbete gittiler.Ben de çok seçiciyim.Negatif elektrik fesatlık sezince samimi olamıyorum.

ataşehirdeyım canım bende ewet sende haklısın orsaı farklıdır emınım

bana da gecen gün okulda defileye çıkıyosun sanki ne bu kıyafetler dedi
valla paçoz gitsem sevincek onlarda
zaten öyle inanılmaz kokoş falan değilim ki neden batıyo insanlara anlamıyorum
etek giyiyorum genelde o dert oluyo herkese. hergün etekle nasıl uğrasıyosun dedi kızın teki yahu nesiyle ugrascam etegin? giyiyosun cıkıyosun sanki her gün kolalıyorum falan eteği
bigün hastanede kalmıştım babamın yannda orda gttm, altımda gayet spor bol bi pantolon üstmde de abercrombie kapşonlu vardı, makyaj falan yoktu yani o kıyaftle ne alaka kızlar mutlu oldu yemin ederim :)

Benimde hic yok kadar az arkadasim var ..
yani topu topuna samimi oldugum 2 tanecik arkadaslarim ..
Onun biri Türkiyede Birisi ise Almanyada benim gibi ama 2.bucuk saatlik bir mesafede ..

Lise yillarimdayken cok arkadasim vardi ..
sonra meslek okuluna basladim ve onlara okul ve is yüzünden vaktim olmayinca
aramiza kara bulutlar girdi ..
simdi ise cogu evlendi veya cocuklari var ..

Zamaninda arkadaslarimdanda iyi davranislar görmedim yani beni kötü yola dogru götürüyorlardi ..
annem cok kiziyordu onlarla takilmama vs.. yalanlar filanda baslamisti ..
sonra onlardan kopunca gercektende bana iyi gelmediklerini gördüm ..
yanliz basimayim ama basima birsey gelmiyor ..
Dertlescek yinede arkadasim var ama is gezip tozmaya veya omzuna yaslanip aglamaya gelince malesef ki yakinimda hic kimse yok ..

Almanyada olmanin cilesimi desem ne desem :85:
keske cevremde canim dedigim arkadaslarim olsa .. 1.tane olsa tastan olsa misali ..

keşke qünüm qüzel olsaaaa (( arkadaşlar toplanmış bnm haberim yok şimdi kim bilir neler kaynatıyolar.. böle arkadaşlarım war bnmde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…