Anladım canım
3.sınıfa kadar arkadas bulamaman cok tuhaf
baya secicisin galiba arkadas konusunda
hayır öyle biri değilim. ben daha öncede bir üniversite bitirdiğim için şuan bulunduğum okulumda 2.sınıftan başlatıldım sınıfım benimle tanışma tenezzülünde bile bulunmadı içlerinden bazıları gelip biz ön yargıyla bakıyoruz yeni gelenlere dediklerinde şok oldum.aralarına girmek için çaba sarfetsemde başarılı olamadım daha okulun ilk günlerinden başladılar tavır koymaya selamımı bile almadılar.
Cok sasırdımm
hangi üniversite bu canım?
Canım seni cok iyi anlıyorum
Bende aynen bu durumdayım
Benimde 1 tane arkadasım kaldı ama artık onada eskisi gibi güwenemiyorum
kendi cıkarları icin yanmda gibi geliyo
Sırrımı derdimi sewincimi paylaşabileceğim sadece sözlüm var yanmda
Kuzenlerim bile kendi derdine dalmıs gitmis..
aynen cnm o kadar kötü bi durum ki çok zor geliyo bana ama çok şükür sevgilim hiç yalnız bırakmıyo beni 3 senedir her derdimde yanımdaydı belki arkadaşlarım olsaydı o olmicaktı diye düşünüyorum bazen
onsuzluk daha çok üzer beni hayırlısı buymuş demek bizde sözlülerimize sığnırız artık
Haklısın canım
Zaten benmki asırı kıskanc olduğu icin arkdslarımla dısarı cıkmam devamlı sorun yaratcaktı
ve belkide dediğin gibi iliskim bozulcaktı
sanırım böylesi daha iyi
kızlar aynı sorun bende de var eskıden sayılı az arkdşlarım vardı onlarla da artık görüşmüyorum nedense bir çekememezlik kıskançlık var yüzüme gülüp arkamdan konuşan kişiler oldu bende sildim az olsun ama bir tane güvenebileceğim dürüst bir arkadışım olsun istiyorum.
beni de alır mısınız aranıza acaba
neden olmasın hepimizin derdi yalnızlık değil mi
ben istdym yaşım 24sen nerdesin canım kendini tanıtırmısın?
güven önemli bir sorun ama ben hala umudumu kesmedim insanlardan...öyle gerçekten de.ben de çok bunaldım bu arkadaş konularından.kimseye güvenim de kalmadı.sizin derdinizi de okudum.zooorr
ben istdym yaşım 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?