Arkadaşı olmayanlar buraya.

Anladım canım
3.sınıfa kadar arkadas bulamaman cok tuhaf
baya secicisin galiba arkadas konusunda

hayır öyle biri değilim. ben daha öncede bir üniversite bitirdiğim için şuan bulunduğum okulumda 2.sınıftan başlatıldım sınıfım benimle tanışma tenezzülünde bile bulunmadı içlerinden bazıları gelip biz ön yargıyla bakıyoruz yeni gelenlere dediklerinde şok oldum.aralarına girmek için çaba sarfetsemde başarılı olamadım daha okulun ilk günlerinden başladılar tavır koymaya selamımı bile almadılar.

Cok sasırdımm
hangi üniversite bu canım?

Cok sasırdımm
hangi üniversite bu canım?

üniversitenin adını vermesem doğuda bi üniversitedeyim inan nefret ettim bu okuldan.üniversitenin tümü cemaat evlerinde kalıyor diye bilirim öyle bir gruplaşma varki anlatamam bense özel evde kalıyorum bu yüzdende büyük şansızlığım oldu grupların aralarına giremememde.

Son düzenleme:
Üzüldüm senin adına cidden:26:
1sene daha dişini sıkıp üniyi bitirmekten baska caren yok sanırım

canm bnce sosyal aktivitelere katılarak sınıf dışından birilerini bul.. her üni nin kulüpleri war onlara bi uğra arkadaş edin.. çnkü yalnız qezmek yalnız yemek yemek herşeyi tek başına yapmak qerçekten bazen çekilmez oluyor, anlıyorm seni..

aynen cnm o kadar kötü bi durum ki çok zor geliyo bana ama çok şükür sevgilim hiç yalnız bırakmıyo beni 3 senedir her derdimde yanımdaydı belki arkadaşlarım olsaydı o olmicaktı diye düşünüyorum bazen
onsuzluk daha çok üzer beni hayırlısı buymuş demek bizde sözlülerimize sığnırız artık

Haklısın canım
Zaten benmki asırı kıskanc olduğu icin arkdslarımla dısarı cıkmam devamlı sorun yaratcaktı
ve belkide dediğin gibi iliskim bozulcaktı
sanırım böylesi daha iyi

Haklısın canım
Zaten benmki asırı kıskanc olduğu icin arkdslarımla dısarı cıkmam devamlı sorun yaratcaktı
ve belkide dediğin gibi iliskim bozulcaktı
sanırım böylesi daha iyi

evet cnm bende hep öyle düşünüyorum benimkide aşırı kıskanç arkadaşımın olmasınıda o engelledi zaten çünkü hep sorun çıkarıcaktı onlarla vakit geçirmek istediğimde bencede böylesi daha iyi gerçek dostu bulmakta çok zor artık

Selam kızlar.Bende arkadaşsızlar kervanındayım
Dost bildikleri hepsi ihanet edince kaldım böyle.Şikayetcide değilim ama işte ne biliyim.Daha yeni böyle yanlızlığı tercih ettiğim için boşluğunu şuanlık pek hissetmiyorm.Allahtan kuzenim var.Aynı yaşıtız.O olmasa napardım valla bilemiyorm.Bu arada bende ankaradayım.

selamlar bende liseyi bitirdikten sonra babamın anlamsız baskıları sonucu sosyal çevremden koptum daha sonra çalışma hayatında (primle çalışma koşullarında çok oluyor) sırtıma aldığım darbeler, üniversiteye başladığımda not kaygısı ve kıskançlıkla dolu bir sınıfa hatta okula düştüğümden dolayı arkadaşsız kaldım

şuan eşimin görev yaptığı ve hiç tanımadığım bir şehirdeyim komşularım benden en az 30 yaş büyük ve kendi aralarında bile gidip gelmeyen insanlar, eşimin iş yerinden bazı bayanlarla arkadaş olduk sandım ilk zamanlar hatta 5 dk mesafede ev tuttuk kolay gidilir gelinir diye ama daha evime ayak basmış değiller

anlayabilmiş değilim yolda falan karşılaşırsak selamlaşmaktan öte bir samimiyet geliştiremedim oysa neler denedim kekler poğaçalar yapıp götürdüm üniversiteye...

belkide ar. gör. olduklarından beni küçük görüyorlar diyeceğim ama eşimin erkek arkadaşlarında böyle bir durum yok tam tersine yaşı büyük olanlar abim gibi küçük olanlar kardeşim gibiler ama bir bayanın bayan arkadaşı olmayınca zor oluyor.. aslında bir arkadaşım oldu burada ama oda memleketine karsa döndü yine yalnız kaldım...

kızlar aynı sorun bende de var eskıden sayılı az arkdşlarım vardı onlarla da artık görüşmüyorum nedense bir çekememezlik kıskançlık var yüzüme gülüp arkamdan konuşan kişiler oldu bende sildim az olsun ama bir tane güvenebileceğim dürüst bir arkadışım olsun istiyorum.

sen nerdesin canım kendini tanıtırmısın?

bulunduğum her ortamda mutlaka kıskançlık, duyarsızlık, yalancılık, nankörlük vs oldu. insan olmanın ne demek olduğunu artık çoğu kişi bilmiyor. Güler yüzü bile herkes birbirine çok görüyor. iyi duygularınızı alıp götürüyorlar. dost, arkadaş vs ben bunlara inanmıyorum artık hele kardeşim vs diyenlerden uzak durulması gerektiğini çok iyi öğrendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…