Arkadaşı olmayanlar buraya.

keşke qünüm qüzel olsaaaa (( arkadaşlar toplanmış bnm haberim yok şimdi kim bilir neler kaynatıyolar.. böle arkadaşlarım war bnmde..

seni çağırmadılarsa onlar zaten arkadaşın değiller bence sende onları çağırma kafanıda takma boşver herşeye sinir yapıyoruz niyeyse

seni çağırmadılarsa onlar zaten arkadaşın değiller bence sende onları çağırma kafanıda takma boşver herşeye sinir yapıyoruz niyeyse

aslında haklarını yemiyim çağırdılar ama söleyiş tarzları aynen şuydu "biz buluşacaz da sende qel (tabi qelmesen daha ii)" der qibi.. ee böle bişeyi duyunca içinde qitmek hewesi olmaz insann.. bni üzen bu kişilerin 6 yıllık arkadaşlarım olması.. we bu kişilerle üni de (şuan tatildeyiz memleketlerde) aynı ewde kalıyo olmamız..

merhaba arkadaslar bende yeni geldim araniza yurt disinda yasiyorum hic arkadasim yok aksma kadar evi bekliyorumm.

Benimde nişanlım dısında pek arkadasım kalmadı aslında
2-3 yıl öncesini düsünüyorumda nekadar doluymus cevrem simdi hepsi tek tek döküldü
güvenemiyorum hicbirine
kendi kuzenlerim bile arkamdan kuyumu kazar olmus
ay cok arabesk konustumm

qeçmiş olsun canm ne diyim.. bi arkadaşın cümlesi wardı sennki de o hesap sanırım.. ciddi ilişkisi olanın dostu olmazmış..

qeçmiş olsun canm ne diyim.. bi arkadaşın cümlesi wardı sennki de o hesap sanırım.. ciddi ilişkisi olanın dostu olmazmış..

çok doğru yaa ciddi ilişkisi olanın dostu olmazmış lafı... önce söz nişan telaşında koşturuyosun arkadaşlarla buluşmaya vakit kalmıyor, sonra düğün telaşı yine arkadaşlara vakit kalmıyor, sonra evleniyorsun iş güç ev telaşı yine vakit kalmıyor yani aslında hepsinin yeri ayrı olmalı galiba ama gerçekten dostunuz varsa...

açıkçası ben öle düşünmüyorum.. qerçek dostun warsa seninle birlikte bu telaş içinde koşturmalı.. o da bir qörew istemeli.. dost=kardeştir.. bu telaşlarda kardeşin seninleyse dostun da olmalı.. "bana zaman ayırmıyosn" diye küsüp terketmemeli.. nerde öle dostluklar zaten bu yüzden yakınıyoz ya..

bende sizlerdenim bi zamanlar o kadar çok arkadaşım vardı ki onlarla gezip eğlenmekten ne kendime ne derslerime vakit ayırabiliyodum sonra sınıfımız değişti hiç biri ne arar ne yanıma gelir oldu gerçek dost dediğim 1 kişi kaldı yıllarca beraberdik o benim bende onun yaralarını sardım hiç kardeşim olmadığı için ben onu kardeşim olarak gördüm oda beni aynı şekilde sonra uzun zaman ayrı kaldığım sevgilimle barıştım ve o bizim görüşmemizi engelledi aramızı bozdu sonra bi tercih yapmak zorunda bıraktılar beni bende sevgilimi tercih ettim aradan 2 sene geçmesine rağmen hala içim acıyor nasıl yaptım nasıl bıraktım onu anlayamıyorum onunda benden başka arkadaşı yoktu şimdi yapayalnızım sevgilimle çok mutluyuz ama o mutluluğmu paylaşacağım derdimi anlatacağım tek bi arkadaşım bile yok okuyorum sınıftakilerin nerelere gidip eğlendiklerini duyunca içim acıyo bütün suç bende biliyorum bende bu yüzden yalnızım yani 18 yaşındayım ve 1 tane dost dediğim kimsem yok kardeşim bile yok....

Canım seni cok iyi anlıyorum
Bende aynen bu durumdayım
Benimde 1 tane arkadasım kaldı ama artık onada eskisi gibi güwenemiyorum
kendi cıkarları icin yanmda gibi geliyo
Sırrımı derdimi sewincimi paylaşabileceğim sadece sözlüm var yanmda
Kuzenlerim bile kendi derdine dalmıs gitmis..

negüzel bazılarınızın sevgilisi yada nişanlısı var en azından bende oda yok . çok yanlızım ne zaman son bulacak bu yanlızlığım

negüzel bazılarınızın sevgilisi yada nişanlısı var en azından bende oda yok . çok yanlızım ne zaman son bulacak bu yanlızlığım

valla arkadaşım hiiiçççç öyle düşünmee.sevgiliydi nişanlıydı eşdi.....onlarla yalnızlığını yaşamak çok daha dayanılmaz olabiliyoo

canım biz varız
gercek bi dostun yerini tutmayız belki ama
elimizden geldiğince(en azından kendi adıma) yanında oluruz

teşekkür ederim zaten tek yalnızlığımı giderdiğim yer burası .üniversitede okuyorum 3.sınıfım ama sırf yalnızlığım yüzünden okuluma bile gitmedim hala. canım çok sıkılıyor buyüzden hayırlısıyla bitse diyorum şu okulda kurtulsam sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.

okuldandamı arkadasın yok canım
dost olarak değilde en azından yalnızlığını can sıkıntını gecirebilecek bikac arkadas?

okuldandamı arkadasın yok canım
dost olarak değilde en azından yalnızlığını can sıkıntını gecirebilecek bikac arkadas?

hayır hiç yok daha önce konuda açmıştım burda .keşke olsa çok isterdim her yere tek başıma gitmek zorunda kalıyorum ,ders aralarında yalnız kalıyorum açıkçası çok zorlanıyorum.daha anlatmadığım bir çok şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…