Arkadaşı olmayanlar buraya.

Slm kızar bende sizlerden sayılırım.aslında dotum arkadaşım diyebileceğim birkaç kişi var ama onlarda hep işleri düştüğünde yanımdalar.Benim bi oğlum var 2 yşına girecek martta o doğalı beri genelde evdeyim hiç gelenim gidenim yok apartmanda şöle ara sıra kahve içmeye gecebileceğim kafa dengi birisi olsun istiyorum ama o da yok malesef.Bütün gün bi başmayım cok yalnız hissediyorum bazen kendimi ,cok sıkılıyorum.ben oğlum doğmadan önce işyerimiz vardı orda eşimle birlikde çalışıyoduk bütün gün dısardaydım hiç sıkılmazdım eşimlede arkadaş gibiyiz birazda o yüzden pek eş dost aramazdım ama dediğim gibi doğumdan sonra eve kapanıp kalınca insan istiyo sürekli girip cıkacak birileri olsun ama yoooook.
Biraz bende kendimi geride tutuyorum o yüzden arkadaşlık kuramıyorum sanırım.Ben arkadaşlıklarımda cok vericiyim hep onları düşünürüm bu yüzden okul zamanlarında cok kazık yedim şimdide korkuyorum sanırım biraz

dostlukmus,arkadaslıkmıs falan fistan yalanmıs bunlar hep, daha yeni anlayabildim ben,en yakın bildiğiniz,kardeşim dediğiniz insan bile sizi 2 günde satıyor, işine yaradığınız müddetçe dost rolünü oynuyor,kimse yokmuş hayatta,kimse değer vermeye değmezmiş,yalnız doğduk,yalnız yaşıyoruz,yalnız ölüp gitcez,

Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık;
Anla ki yok Allah'tan başkasıyla yakınlık..nfk

benimde çevremde bi dünya insan var ama doğru düzgün arkadaş yok evlendikten sonra hiç kalmadı hele bu ara hep evdeyim 5aydır bebekten dolayı çalışmıyorum işi bıraktım öncede hiç olmazsa müşterilerimle vakit geçiyodu iki insan yüzü görüyodum, yanlız, oturup dertleşeceğim zaman geçireceğim kimse yok çok bunaldım bebeğim uyudukça burdayım artık bi pınarım var onla çok sık görüşemiyoruz ikimizinde bebeleri var.kkde olmasa kafayı yerdim valla:)

üniversiteye gidince çoğu arkadaşımın izini kaybettim,sonra ilçeye taşınıca geri kalanını da kaybettim,sadece bir arkadaşım var o da başka şehirde.evlendim,ilk zamanlar karşı komşumla iyiydim ama meğer o daçok kötü,kıskanç biriymiş,evimde yiyor içiyor arkamdan iftiralar atıyormuş,derhal ilişkimi kestim,herkezden soğudum apatmandan,hepsi kıskanç.ben rahat,dürüst,samimi,güvenilir ve iyi kalpli insanlarla arkadaş olmak istiyorum ama çevremde maalesef yooooooook.

bende evli,nişanlı,sözlü...vs arkadaşlarımdan dertliyimakannehir hiç zaman ayırmıyorlar bana,oysa ben her işlerine koştum/koşarım.nişan hazırlıkları,düğün hazırlıkları,dertleri,sıkıntıları....ama şuna ben yalnızım ve beni anlayan yok,evet soruyorlar nasılsın diye ama o kadar( offf ne sinir bişiy şu yalnızlık,işsizlik..:sinifsinif:

arkadas bulmak gercekten zor bazen kurtulmasi bile zor oluyor ki 3 aydir arkadas cevremden siyrildim ve cok mutluyum bazen insan kendi kendinede yetebiliyor. allah karsimiza temiz insanlar cikartsin

arkadaş çok ama dost hiç yok yanlızım:çok üzgünüm:

küçük bir ilçeye taşındık buradaki insanlardan korktum sabahları spor yapmaya gidiyordum sonra bir gün spor arkadaşı buldum tam ki oturduğum apartmana gelince şakadan sordum buradaki oturanları tanıyormusun diye oda sırayla herkesin özel
sırlarını deşifre etti tabi ben şok içinde kendime dedim ki herkese güvenmiyeceksin demek ki burada
lmaz:

benimde arkadaşlarım var ama dost yok malesef. zaten küçük bir yerde yaşıyorum. bir de çalışmıyorum. durum böyle olunca pek bir çevrem yok. bazen çok sıkıyor bu durum beni. insan her zaman arayabileceği birisi olsun istiyor. mafoldumben

haklisin canim ya:1hug:

Var benim arkadaşlarım.Ama her derdimi de anlatmam.Kendime saklarım gün gelir kimin ne yapacağı,ne diyeceği belli olmaz.Bakarsın ki seni arkandan vurmuş.İşte arkandan vuramaması ya da o yarayı derinde açamaması elimzde...

8 yıl önce işimden memleketimden ayrılıp geldim istanbula önceleri komşularım vardı ama 5 yıldır başka bir yerde oturuyoruz komşuluk yok,iş yok,arkadaş yok,çevre yok
4 duvar arasına tıkıldım kaldım ancak haftasonları eşim ve kızımla çıkıyoruz ama hafta içi sadece kızımı okuldan almak için çıkıyorum nadiren de markete gidip geliyorum biraz dolaşayım diye

benımde yok
evlendım geldım ıstanbula ne iş ne ark kaldı patlıcam yakında:gitme:
kımsem yok kızımda kucuk eve tıkıldım kaldım:sinifsinif:
uffffffffffffffffffffffffffff

o garibanlardan biride benim galiba mafoldumben
2 tane sevdiğim arkadaşım var fakat ikiside benden çok uzak...
1 tanesi aslında çok iyi ama bazen onu anlayamıyorum...mecbur bende bana yaklaştığı gibi yaklaşıyorum...
diğeri ise çok iyi Allah razı olsun ıspartada ama her özel günde arar msj atar...
sadece özel günlerde değil normal zamanlarda bile konuşuruz tabii kontürsüzlük arayı bazen açabiliyor...
ama gel gör ki burada beraber paylaşım yapabileceğim omzuna başımı koyup ağlaya bileceğim,dertlerini dertlerim bilip çare bulmak için kendimi yırtacağım kimse kalmadı...
sevgilim askere gideli 14 ay oldu ama ben sadece 1 kere bir arkadaşım ile dışarı çıkmışlığım sohbetim oldu ... mafoldumben
okul arkadaşlarım hep benden farklılardı akılları aşktan başka birşey düşünmeyen erkek görünce ağızları 2 metre açılan cadde yrürken sürekli bağıra bağıra erkeklerden laf yemeye gayret gösteren cinslerdi...
bunlarda haliyle aile yapısı olarak hep tersti bana mecbur uzaklaşmam gerekiyordu...
Gerççi böyle bir durum ile yine karşılaşsam yine aynısını yaparım ne yalan diyeyim...
Ama işte insan bazen çok özlüyor dostluk paylaşımlarını...
Sevgili yerini tutmuyor maalesef...
çünkü onunla paylaşımlarım farklı arkadaşım dostum dediğim insanla çok farklı...
offf offf ben de mi bir sorun var anlamadım gitti :sm_confused:

eskiden vardı,gezerdik,eğlenirdik ama zamanla koptuk.bir komşum vardı aramız iyiydi o da taşındı.iki arkadaşım var onlarda annem ve nişanlım. nişanlımda şehir dışında çalışıyor onu bekliyorum.cidden vakit geçmiyor.paylaşmak istedim.izmir de benim gibi olan varmı?

benimde hiç arkadaşım yok kızlar benneyaptımki okulu bıraktığımdan beri yanlızım.benimde 1 tane erkek arkadaşım var.oda erkek.kızın yerini tutmuyo.bende kız arkadaş istiorum.ben güzel huylu bi kızım. arkadaşım olsun istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…