Arkadaşı olmayanlar buraya.

arkadaşımdan kazık yiyeceğime hiç arkadaşım olmasın daha iyi benimde sayılı arkadaşım vardır asya kıtasından avrupa kıtasına taşındık sonra okula başladım şehir dışına gittim sonra evlendim şuanda görüştüğüm arkadaşlarım var çok seyrekte olsa yoklukları ile varlıkları bir yani bazılarınıda ben sildim ama hepimiz burda arkadaşız diye düşünüyorumzemuszemus

evet bencede arkadasız hepimiz burada

hadi arkadaşlar bişi yapalım istanbula gelin gelenler benimle aynı dertte olanlar arkadasi olmayanlar anadolu yakasında olanlar tanışalım sıkıldım artık kmseyi tanımıyrm istanbulda evden dışarı çıkmıyoruumm

Eskiden çok arkadaşım vardı.Popüler sosyal biriydim herkes bana sen ne çok insan tanıyosun böyle derlerdi.Yolda gördüğüm 10 kişiden birini tanıyo olurdum.Ama şimdi anlıyorum ki etrafımdakiler arkadaş değil düşmanımmış hepsinden birer kazık yemişimdir.O yüzden artık hiç arkadaşım yok.Kimseyle konuşmuyorum.Artık cep telefonu bile kullanmıyorum.Aradığım kimse olmayınca telefonun alamı kalmıyo ki.Diceksiniz ki akraban kuzenin yok mu?Var ama onlar dan da bana hayır yok.Çoğu erkek ve benden büyük.Kızlarsa kendi alemlerindeler beni adam yerine koyan yok.Evde de kardeşlerim ve annem olmasa konuşcak kimse kalmıyor.Çoğu zaman kendi kendime konuştuğumu farkediyorum.Sizce ben delirdim mi?

benimde ne samimi bir kuzenim ne arkadaşım ne de kardeşim var.eski arkadaşlarıma hoşgörülü davranmadığım ve sitem ettiğim için çok pişmanım.h.sonları bir çok kez evde zor vakit geçiriyorum.insanları arkadaşları ve sevgilileriyle gezerken düşününce kötü oluyorum.nişanlımda olmasa daha zor olacak. o da uzakta gelmesini bekliyorum.bana annem arkadaşlık ediyor ve onunla geziyoruz sürekli.allah yalnızlara sabır versin
:1no2:

Son düzenleme:
arkadaslık cok zorlastı artık ben kimseye güvenemiyorum 10 yıllık arkadasım hakkımda dedikodu yaptı ve bu yüzden artık kimseye güvenemez hale geldim ama insan yanında bi hemcinsi olmasını istiyor fakat bu kişiyi cok dikkatli secmek gerekiyor...

kaydirigubbakcemile3burda yazılanları okuyunca rahatladım biraz evde yanlızlıktan bunalıma ğiriyorum hiç arkadaşım yok diye azimliyim ölmeden candan bir arkadaş istiyorum :1hug:

valla bende senin gibiydim hatta ben mağazada çalıştığım için (marka bir mağazaydı)doktor,hakim,başsavcı,yarbay,öğretmen vb.insanlarla selamım muhabbetim vardı halen daha karşılaştıkmı hal hatır sorarlar ama benim gerçek dosta ihtiyacım var allaha şükür 18 yılık günaşırı bir araya geldiğimiz en ufak bi tartışmamız olmamış bir dostum bacım var.arkadaşın birine sevdiğim adamı facede ekle hakkımda düşündüklerini öğren aramızı yaparsın belki senide bir polisle tanıştırır dedim konuştukları ilk gün senden çok hoşlandım tanımak isterim diyip numarasını vermiş.onun için tek olsun has olsun fazla arkadaşa gerek yok

Offf benimde hiç arkadaşım yok insan bazen konuşup dertleşebilceği insanlar arıyor.Eşim benim arkadaşlıklar kurmak istemediğimi sölüyor. Tamam ama zaten kırk yılın başında görüştüğüm insanlarla hemen bağ kuramıyorum. Çünkü onların bir grubu var ve ben şehir dışından geldim onların konuştukları şeylere pek uyum sağlayamıyorum. çünkü konuştukları yerler insanlar hakkında fikrim yok. Zaten çocukta olduktan sonra tamamen asosyal oldum. oturduğum semt dışına çıkmıyorum nerdeyse (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…