Arkadaşı olmayanlar buraya.

güven önemli bir sorun ama ben hala umudumu kesmedim insanlardan...

büyük şehir yalnızlığı daha zor olmalı...

evet çok insan var ama çok seçici olmak zorundasın kolay kolay ınsanlara guvenilmiyor aslında istuda sevmiyorum çok yorucu bir şehir bazen uzaklaşmak istiyorum burdan

çok haklısın bir çok insan bunları düşündürüyor... ben muğlaya ilk geldiğimde eşimin iş arkadaşı bir bayanın evinde kaldık o kadar sevdikki bir birimizi (yada ben öyle sandım) illa evlerimiz yakın olsun gidip gelelim dedik hatta ben gelmeden 1 gün önce tam karşı apt da kiralık daire tutulmuş diye üzüldük
birlikte civarda ev aradık eski ve kullanışsız olmasına rağmen sırf 5 dklık mesafe diye yakından ev tuttuk birlikte ama temmuzdan bu yana bi kere gelmedi evime oturmaya hatta aynı spor salonuna gidiyoruz ama rastgeldiğimizde bile bir kuru selam sonrasında kulaklıklara gömülüyor. oysa ben sırf arkadaş oluruz diye şehrin dışında bir yerden tuttum evimi

mağdurum da mağdurum,yalnızım da yalnızımNeyse, ben bu aralar yıllık izindeyim ve tv ile arkadaşlık ediyorum.şu an yahşi cazibeyi seyrediyorum, ya aslında simge gibi biri olmak isterdim:) kız acayip pozitif, babası çok para harcadığı için ona çaycı olarak işe başlattı şirkette.Kendisini tea manager ilan etti:)ve değişik şeyler deniyo...seyreden var mı kıslarrr:)

evet bende açtım şuan gerçekten hoş

ben böyle insanları anlayamıyorum . size niye böyle davranıyor ki, açıklayabilir en azından. tamam herkes birbirini sevmek zorunda değil ama birbirine insan gibi davranmak zorunda diye düşünüyorum.:/

Ben de İstanbul Bakırköy'den, neredeyse 5 yıllık evliyim.Çocuk yok henüz, denemeler başarısız

ben böyle insanları anlayamıyorum . size niye böyle davranıyor ki, açıklayabilir en azından. tamam herkes birbirini sevmek zorunda değil ama birbirine insan gibi davranmak zorunda diye düşünüyorum.:/

açıklama gibi bir düşüncede olsa bence en başından böyle davranmazlar sosyal yetenekten yoksun insanlar bence

çok teşekkürler candan, herşeyin herzaman hayırlısını istemek en doğrusu bence de.Nasip kısmetdiyelim, siz de var mı çocuk ve ya plan:)

biz daha düşünmüyoruz..erken diyorum ben daha...21 yaşındayım ben o yüzden acele etmek istemiyorum...sen kaç yaşındasın????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…