Arkadaşı olmayanlar buraya.

hoşgeldin arkadaşım, hiç arkadaşın yoksa okey, ha eğer varsa giriş yasak, dermişim, hangi şehirden?

:) hosbuldum sagol,hic yok yeni uye oldum bi kac gun once.. 20 yasindayim pariste yasiyorum Adim GuL ve son olarak evliyim (7 aylik) sen ?

ben çalışmıyorum maalesef...
bu sene aöf ye kayıt oldum... inş biter kısa sürede...
evet bende evde sıkılmıyorum aslında ama eşime destek olmak için çalışmak istiyorum....

bence istanbulda iş bulmak açısından bayanlar erkeklere göre daha şanslı, neden dersen yakın çevremden biliyorum, örneğin kasaya eleman alacak,bayan tercih ediyor. Bayanlar gerçekten daha güvenilir ve işlerine daha sadık oluyolar.

iyi yapmışın...kendindn bahseder misin biraz????

tabi bahsedeyim az oncekilere bi kac daha ekleyim :) ankaraliyim lise mezunuyum ve gecen sene temmuz ayinda evlendim 7 aydirda paristeyim.. gurbette olmak cok zormus o yuzden keske tr de bi sehirde olsam diyorum yine trde olanlar sansli

evet haklısın..ama şimdilik eşim izin vermiyo..daha sonra okul bitince diyo....

kızlar benim hiç arkadaşım yok 38 haneli sitede tek oturan benim:44:

tabi bahsedeyim az oncekilere bi kac daha ekleyim :) ankaraliyim lise mezunuyum ve gecen sene temmuz ayinda evlendim 7 aydirda paristeyim.. gurbette olmak cok zormus o yuzden keske tr de bi sehirde olsam diyorum yine trde olanlar sansli

anlayabiliyorum seni canım..bende gurbetteyim...ama uzak olduktan sonra bi şey farketmiyoki...ha deyince gidemiyosun....

evet altınoluk burası eşimin işi burada 9 yıldır buradayım istanbuldan geldim

Şiddetle oraya kısa zamanda adapte olmanı, kendini geliştirmeni, dil öğrenmeni tavsiye ederim bi abla olarak..Aksi halde üzülür yıpranırsınız, evliliğinize negatif etki edebilir Allah korusun.

Saol abla evet biliyorum dili ogreniyrm Allahtan esim bu konuda yardimci oluyo alistim sayilir turk arkadaslarim var ama dilimi biraz daha gelistirince daha guzel olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…