Hb tsk ederimm Sukur iyim hiç arkadasim yok o yuzden mekana bi bakayim dedim :)
hoşgeldin arkadaşım, hiç arkadaşın yoksa okey, ha eğer varsa giriş yasak,dermişim, hangi şehirden?
ben çalışmıyorum maalesef...
bu sene aöf ye kayıt oldum... inş biter kısa sürede...
evet bende evde sıkılmıyorum aslında ama eşime destek olmak için çalışmak istiyorum....
:) hosbuldum sagol,hic yok yeni uye oldum bi kac gun once.. 20 yasindayim pariste yasiyorum Adim GuL ve son olarak evliyim (7 aylik) sen ?
:) hosbuldum sagol,hic yok yeni uye oldum bi kac gun once.. 20 yasindayim pariste yasiyorum Adim GuL ve son olarak evliyim (7 aylik) sen ?
iyi yapmışın...kendindn bahseder misin biraz????
bence istanbulda iş bulmak açısından bayanlar erkeklere göre daha şanslı, neden dersen yakın çevremden biliyorum, örneğin kasaya eleman alacak,bayan tercih ediyor. Bayanlar gerçekten daha güvenilir ve işlerine daha sadık oluyolar.
tabi bahsedeyim az oncekilere bi kac daha ekleyim :) ankaraliyim lise mezunuyum ve gecen sene temmuz ayinda evlendim 7 aydirda paristeyim.. gurbette olmak cok zormus o yuzden keske tr de bi sehirde olsam diyorum yine trde olanlar sansli
hg aramıza ben de selen istdan
allah mesut etsin canım....
sende benim gibi erken evlenmişin....:13::13::13::13::13::13::13:
Ben ist, yaş 30, evliyim 5 yıllık çocuk yok. Paris'e gelin mi gittin yoksa?
kızlar benim hiç arkadaşım yok 38 haneli sitede tek oturan benim:44:
kızlar benim hiç arkadaşım yok 38 haneli sitede tek oturan benim:44:
tsk ederim memnun oldum yas kac ?
Allah razi olsun cumlemizi mesut etsin InsAllah.. evet nasipte oyleymis canim cumlemizin yuvasina huzur mutluluk versin Rabbim
evet.. ithal gelin :)
ben 33 yaşındayımhg canım nasılsın?????
Şiddetle oraya kısa zamanda adapte olmanı, kendini geliştirmeni, dil öğrenmeni tavsiye ederim bi abla olarak..Aksi halde üzülür yıpranırsınız, evliliğinize negatif etki edebilir Allah korusun.
ben 33 yaşındayım
çok istememize rağmen 8 sene bebeğimiz olmadı bu sene tedavisiz oldu şu an 8 aylık allah tüm isteyenlere versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?