Arkadaşı olmayanlar buraya.

bnde 17 yaşndaym. okuldan 2 tane iyi olduğum arkadaşm var ama ikisinide çok seviyorum dostlarm vs. diyermiorm maalesef.onlarla sırf aynı sınıftayız başka takılcak kimse yok diye takılıyorum. hele bi tanesi var insanı deli eder,o mesela sırf başkalarının olduğu ortamda dikkat çekmek için sizin kusurlarınızı, başkalrının yanında söylenmiyicek şeyleri söyler.hele kusurları... ben onun kkusurlarını ÜZülür diye söyleyemiorm ama o güle güle söyler. haftasonları, okul çıkışları, bişeyler yapmak en çokda kolkola alışverişe çıkmak benle aynı kafada, heran mesajlaşıcaam dedikodu yapabiliceği,dertlerimizi, sevinçlerimizi paylaşabiliceim bi dostum olsun isterdim...alışverişe bile yalnız çıkıorm, ve bundan nefret ediormmafoldumben

ahh kızlar ben çok kötüyüm mafoldumben
daha önceden de anlatmıştım benim 6 yıllık dostlarım vardı.Onlarla dostluğum yaklaşık 2 yıl önce bitti.Birdenbire çektiler kendilerini, kendi aralarında buluştular, beni çağırdıklarında da benimle hiç konuşmamaya başladılar.Bu baya böyle devam etmişti,ne kadar safmışım, hiçbir şey anlamamıştım.1yıl boyunca kendimi yiyip bitirdim, yanlış bir şey yapmışımdır diye kaç kere özür diledim. En sonunda bana nedenlerini söylediler.Erkek arkadaşımla daha çok vakit geçiriyomuşum, sevgilimi onlardan daha çok seviyomuşum, ya o ya biz durumuna getirdiler.Sonra biri sevgilisinden ayrıldı ve bizi sen ayırdın ama sen hep sevgilinlesin dedi.mafoldumbenBen yine krizlere girdim, psikolojim bozuldu ve nedense yine de hem dostlarımı hem sevgilimi istiyodum mafoldumben ne kadar da bağlanmışım onlara..Onlar için kendimi yıprattığım 1 yıl boyunca hep sevgilimin omzunda ağladım,beni hep o teselli etti,hatta onlarla barıştırmak için elinden geleni yaptı ama konuşmadılar benimle 2 yıldır da konuşmuyolardı.
Bugün çarşıda bi arkadaşımla karşılaştım ve yanında da o 2 yıldır benimle konuşmayan dostum dediğim kişi varmış.Arkadaşım bana sarıldı falan onunla muhabbete daldık,nasıl oldu anlamadım yanında biri olduğunu hiç fark etmemişim.bilmiyorumkismile sonra arkadaşım ''a... yanımdaydı insan bi selam verir''dedi.Ben o an şaşırdım zaten akannehir ''görmedim ki'' falan dedim ama inanmadı ''aa insan görür bi konuşur'' falan dedi
ya hadi ben görmedim ama o görmüş en azından o selam veremez miydi? senağlama ya arkadaşlar bi selam vermicek kadar kötü bişey mi yaptım ben?Onu takmamam gerekiyo ama gene de üzüldüm yaa :sinifsinif: sevmek suç mu :gitme:

benim de arkadaşlarımla ilişkilerim klasik selamlaşmalar, kısa konuşmalardan ibaret, sevgililerimle de hiç yürütemedim bende mi bir sorun var acaba. ne istediğini bilen, bencil davranmayan, ben değer verince havalanıp beni değersiz görmeye çalışmayan birileri istiyorum.
ben gezmeyi cok seviyorum ama ne zaman gezmeden söz açılsa planlar programlar yapılsa da son anda illa ki bir şey çıkar, ya tek basıma giderim ya da gitmem, hep birlikte gitsek de istediğim gibi gecmez coğu zaman. gönlüme göre ne arkadaslarım ne sevgilim var su an evde pinekleyip duruyorum cok sıkılıyorum (

ay bzde 3 kız arkdşmla buluşuyors nadirende olsa. ama ne zaman buluşsak bn hep dışarda kalıorm onların 3ü birbirleryle ilgilenio.. bn sanki sadece kalabalık yapmak için gtmşm gibi duruoosenağlama beni sallayan yok anlayacağnız

okan bayülgen in dediği gibi
'ASLINDA HAYAT SOKAKLARDA'
bana da denk gelmedi gezmeyi seven bir kız.akşamları çıkmak,alışverişe gitmek,sevgililerle grup halinde çıkmak,eğlenmek güzel şeyler.evlendiğimizde iyi vakit geçireceğimiz bir çiftin olmasını isterdim.:sm_confused: ama nişanlımında çevresi az.çoğu zaman ben gezme teklifinde bulundum.insan karşıdan da bekliyo.çevrem az olduğu için genelde evdeyim.onlar aradığında hazır asker gibi tamam demek istemiyorum.ben çıkalım dediğimde işim var vs... diye geçiştirmeleri sinir bozucu.

Son düzenleme:

doğru demiş bence de hayat sokaklarda, inşallah Allah gönlüme göre, gezmeyi seven bi eş nasip eder de hepsinin acısını cıkarırım :))

arkadasin olsa bir dert olmasa ...bir tane arkadasin olsun iyisinden temeiz ahlaklisindan olsun.oturdugunda muhabettim koyu olsun.canim sikildiginda ona gideyimm .derdimi dinlesin bende onun.bir birimize baktiginda ne oldugunu anlasin .sirlarimi paylasayim acik acikk..fazla bir beklentim yok ..bu devir düzgün birini bulmak zor

doğru demiş bence de hayat sokaklarda, inşallah Allah gönlüme göre, gezmeyi seven bi eş nasip eder de hepsinin acısını cıkarırım :))

inşallah dilediğin gibi bir eşin olur, doya doya gezersin ama sürekli onunla vakit geçirmekte olmuyor.iyi ki nişanlım var.o da olmasa daha kötü olurdum.insan bir süre sonra yanında birilerini istiyor.mesela yılbaşında arkadaşlarla evde olmak ya da bir yerde yeni yıla girmek,okey oynamak,plaja gitmek, evde yemek yemek, sohbet etmek gibi işte. sosyalleşmek gerek.a.s

merhabalar.. benimde hiç arkadaşım yok. üniversitede okuyorum yurtta kalıyorum bu ortamdakiler bana çok tuhaf geliyo uyamıyorum onlara şakalaşamıyorum mesela. ben naif bi insanım sessizim, hiç kötülük düşünmem kimseye ama yine öyle samimi arkadaşlarım olmuyo bu üni ortamındaki kızlar havalılar sanki çünkü ortaokulda lisede böyle bi sorunum yoktu. normal olarak konuşuyoruz falan ama samimi olarak yakın davranmıyolar sanki ama konuşurkende kırılırmı kırılmazmı diye rahat rahat konuşabiliyolar insanları sevemiyorum artık iyi olmak suç mu acaba

Son düzenleme:

çok haklısın ya konuşurken kırılırmı kırılmazmı hiç düşünmüolar.Aslında birisi sana nası davranıosa snde ona öle davrancaksın (adammına göre muamele yani) ama bn böle davranamıorm.r .şöle sölersem üzülür şunu yaparsam üzülür. die vicdanım el vermio

geçen 3ümz yürüoduk. 2 tane hoş çocuk kaldırıma oturmuşlardı.bitanesi "buyrunn" dedi bizi görünce. arkdşlarımda güldüler. o bnm sevmediim arkdşm bana dediki " sen üzerine alınma bana dediler"dedi dier arkdşm güldü. sonra yine dediki "zaten 2 seçenek var ya bana ya sezgiye demşlerdr" dedisenağlama ... bn üzerime bile alınmamşdm hem zaten:çok üzgünüm: ama durup dururken ne gereği varki bunu sölemenin hembenneyaptımki

insanların bu ben merkezciliği ve çıkarcılığı olduğu sürece bu dostluklar yürümez arkadaşlar alsanaalsanasmile

offff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.........................

Evlenmeden önce arkadaşlarım vardı, gitmek isterdim fakat babam izin vermezdi. Evleninceye kadar arkadaşlarımlara görüşme özlemi içerisinde oldum.. Evlendikten sonra başka ile geldim.. Eşimin kısıtlaması yok ama benim de arkadaşım yok.. Bilmem katılır mısınız, belli yaştan sonra o ilk samimiyetten gelişen arkadaşlık oluşmuyor sanki.. Evlenmeden önce paylaşılanlardan doğan arkadaşlık daha bir samimiyete açık oluyor sanki.. Evlendikten sonra sınırlı paylaşımda bulunuluyor..
Tabi bu kişilerin karekterine yaşam biçimlerine de bağlıdır ama genel olarak böyle gibi..
Arkadaşsız kala kala iyice içe dönük oldum, paylaşımlardan uzaklaşa uzaklaşa girdiğim ortamda yabancılık yaşıyorum, gerçek kendim olamıyorum.. Ben böyle değildim.. Tuhaf işte.. Gerçekten çok sıkıldım kendimle başbaşa kalmaktan:çok üzgünüm:
Halbuki sosyaldim ben, neşeli lider ruhluydum.. Eski kendimi özledim galiba :çok üzgünüm:

Bende arkadaş çokk ama dost yok 1 tane var oda Antalyada okuyor bende artık annemle takılıyorum herşeyimi ona anlatıyorum 4 ay önce sevgilim vardı o zaman dost arkadaş aramıyordum ama yalnızken insan arıyor...

arkadaşım cok ama dostlarım bıkackısı onlarda cocuklugumdan berı beraber oldugum ınsanlar ve gercekten kendımı bu konuda sanslı hıssedıyorum..

arkadasim var ama dostum yok...guvenebilecegim kimsem yok...kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki...ailemden de uzaktayim...dolayisiyla en yakin arkadasim,dostum ,herseyim annemde yok artik yanimda...gerci Allah tek uzun omur versinde varsin yanimda olmasin...cevremdeki arkadasim dedigim insanlarin hic biriyle kafa yapimiz goruslerimiz uymuyor.sadece merhaba merhaba o kadar.ara sira toplanip bir araya geliyoruz.40 yilda bir gorusunce iyiler.ama herzaman cekemiyorum

OFF BENDE DERTLIYIM GERCEKTEN ARKADASIM DEDIGIM KISI BU KULUPTEN BIRISI VE BANA SORMAK YERINE HERGUN SITEYE GIRIP YAZDIKLARIMI OKUYOR VE BEN ONU DOST ZANNEDIYORDUM ARTIK DEILSIN FLORI COK AYIP ETTIN BIRTEK SENDIN ARKADAS DEDIGIM KISI AMA ARTIK YOKSUN BENIM ICIN:umursamaz::umursamaz::umursamaz: UMURSAMIYORUM SENI ARTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…