kaydirigubbakcemile3burda yazılanları okuyunca rahatladım biraz evde yanlızlıktan bunalıma ğiriyorum hiç arkadaşım yok diye azimliyim ölmeden candan bir arkadaş istiyorum :1hug:
benim de arkadaşlarımla ilişkilerim klasik selamlaşmalar, kısa konuşmalardan ibaret, sevgililerimle de hiç yürütemedim bende mi bir sorun var acaba. ne istediğini bilen, bencil davranmayan, ben değer verince havalanıp beni değersiz görmeye çalışmayan birileri istiyorum.
ben gezmeyi cok seviyorum ama ne zaman gezmeden söz açılsa planlar programlar yapılsa da son anda illa ki bir şey çıkar, ya tek basıma giderim ya da gitmem, hep birlikte gitsek de istediğim gibi gecmez coğu zaman. gönlüme göre ne arkadaslarım ne sevgilim var su an evde pinekleyip duruyorum cok sıkılıyorum(
ekleme yapıyım azcık :) Ve hep herkesi kendim gibi sanıp gönlümü insanlara vaktinden önce açtığımdan kaybetmişimdir, ben samimiyimdir, sevdiğim kişi bana aşırı iyisin der, elimde değil ben böyleyim. Yarama tuz bastınız yani:)
merhaba arkadaşım öncelikle şunu belirtmek istiyorum neden hala böyle bir arkadaşlık arayışı içersindesin anlamadım çümki sonuçda hayatında arkadaşlarından anlattın kadarıyla negatif şeyler almışşın hep kaybeden sen olmuşşun o yüzden kimse için hiç bir şekilde değmez çümki hayatda aldığın kadarıyla vereceksin kimseyede kendinden vede değerinden fazla ödün vermiyeceksin fazlasını verdigin zaman değersiz kalırsın bu benim fikrim vede görüşüm belki sana ters düşebilir vede gelebilir ama bu böyledir çümki sonuçda üzülen hep sen olursun..acıkcası ben dosluğa fazla inanmam cümki dosluk cok farklı bir kavram o dostu bulmak cok zor buldum dersin dost dediğin insanlar dost olmaz sana arkadaşım........
okan bayülgen in dediği gibi
'ASLINDA HAYAT SOKAKLARDA'
bana da denk gelmedi gezmeyi seven bir kız.akşamları çıkmak,alışverişe gitmek,sevgililerle grup halinde çıkmak,eğlenmek güzel şeyler.evlendiğimizde iyi vakit geçireceğimiz bir çiftin olmasını isterdim.:sm_confused: ama nişanlımında çevresi az.çoğu zaman ben gezme teklifinde bulundum.insan karşıdan da bekliyo.çevrem az olduğu için genelde evdeyim.onlar aradığında hazır asker gibi tamam demek istemiyorum.ben çıkalım dediğimde işim var vs... diye geçiştirmeleri sinir bozucu.
doğru demiş bence de hayat sokaklarda, inşallah Allah gönlüme göre, gezmeyi seven bi eş nasip eder de hepsinin acısını cıkarırım :))
merhabalar.. benimde hiç arkadaşım yok. üniversitede okuyorum yurtta kalıyorum bu ortamdakiler bana çok tuhaf geliyo uyamıyorum onlara şakalaşamıyorum mesela. ben naif bi insanım sessizim, hiç kötülük düşünmem kimseye ama yine öyle samimi arkadaşlarım olmuyo bu üni ortamındaki kızlar havalılar sanki çünkü ortaokulda lisede böyle bi sorunum yoktu. normal olarak konuşuyoruz falan ama samimi olarak yakın davranmıyolar sanki ama konuşurkende kırılırmı kırılmazmı diye rahat rahat konuşabiliyolar insanları sevemiyorum artık iyi olmak suç mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?