Ben yaptım, evine götürecektim şu an nerdesin dedim, gerek yok x yere davetliyiz dedi.Arkadaşın kendisi yemek isteyemez, bu normal bir durum. Senin düşünüp yapman gerekirdi. Arkadaşının üslubuna bir şey diyemem ama gücenmekte haklı bence.
Inanin daha bir kac gün evvel trden döndüm ve 2 gün evi topladım temizledim, getirdiklerimizi yerlestirdim.Davet etmenizi bekledi belki de
Cunku sürekli yok suraya davetliyiz yok buraya davetliyiz demis..
Inanin daha bir kac gün evvel trden döndüm ve 2 gün evi topladım temizledim, getirdiklerimizi yerlestirdim.
Aksamdan yemek hazirligi yaptim, ertesi gün götürmek istedim davetliyiz dedi.
Bir o gün boştum oda bi zahmet kafa dinlemekle gecireyim 2 cocukla bende yol yorgunuydum..
Aman birak, laf olsun diye konusuyor. Neyin acligiymis bu sana gelene kadar anasi ablasi varmis zaten? Disardan yeseymis ya da en kotu sandivic filan yapsaymis. Benim de taşindigim oldu ve ustelik yardim eden de yoktu anne, abla vs... Hic aç ve susuz kalmadim.
Ben yaptım, evine götürecektim şu an nerdesin dedim, gerek yok x yere davetliyiz dedi.
Sonrasında yardım teklif ettim "aslında bişey kalmadi ya halletik sayılır, mutfakta ocak kurulacak şimdi, yarin sabahta eşimle markete gidecegiz"dedi.
Öyle kaldı, bende düşünemedim çünkü sabah markete gidiyoruz dedi. Çocuklardan bende akıl edemedim.
Ki annesi halası amcasi kuzenleri var. Ve dışarıdan alamayacak kadar değil durumlari.
Gerci cocugunun küçülmüş kiyafetlerini ayiklamada veya dip köşe temizligine bile annesini cagiran bir insan. Herhalde taşınma onu çok aştı.
Ben şahsen kendi işimi kendim görmek isterim.
Fıtık mı var canımBu arada dünden beri belimin çok agridigini ve agrımın bacagima vurdugubu, agridan cocugu uyutamadigimdan bahsettim.
Yani daha ne yapabilirim bilmiyorum
O zaman arkasından bu kadar eleştirdiğin insan için ‘yakın arkadaşım’ deme lütfen. Şu an kendini haklı çıkarmak için onun başka olumsuz gördüğün yanlarını (alıntıdaki koyulaştırılmış alan) bu platformda anlatıyorsun. Bu ne kadar etik sence?
Unutmuş olabilirsin, yoğunluktan yapamamış olabilirsin, anlarım. Ama bu o insanın kırıldığı ve senin de gönül almak yerine kendini aklamaya çalıştığın gerçeğini değiştirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?