Arkadaşım ah aldığını düşünüyor sizin yorumlarınızı bekliyoruz

Şimdi hiçbir karar verme önce tedavini ol sonra mantıklı düşüneceksin şuan gerçeği göremiyorsun dedim. Adamı da kesinlikle aramayasınız söyledim. Adam iyi bir şey olsa hadi neyse de adam kadın avcısı gibi

Arkadaşınıza kötü adamların ahı tutmaz mış diyeceksiniz.Neyse şaka bir tarafa ne ahı.Nereden çıkarıyor bunu.Olmaz öyle saçma şey.Önüne baksın doğru dürüst arkadaşlar bulsun kendine.Akıllı bir gençmiş ki ona hiç uygun olmayan insanı çıkartmış hayatından. Ah vb hikaye onlar....

İletişimde olmadığını söylüyor inşaallah doğrudur. Adam 40 yaşında ve hala avcılık oynuyor

Ay tedavi görecek ne var desenize kıza. Adam bomboş biri ahı niye tutsun. Köpeğin duası derler yani. Her ah tutmaz. Mazlumun ahı tutar adam mazlumun yanından geçmez.

Ay tedavi görecek ne var desenize kıza. Adam bomboş biri ahı niye tutsun. Köpeğin duası derler yani. Her ah tutmaz. Mazlumun ahı tutar adam mazlumun yanından geçmez.
Kız adama mesaj attığı için beklenti umut yarattığını düşünüyor. Adam kaç kişiden mesaj bekliyor tabi orası muamma

Ay yok be bir şey olmaz.
Ne yapmış kız sanki

Adam 40 yaşında kadın dedektörü gibi. Maalesef bizim kız bu tarafından bakmıyor. Adamın kendine umutl beslediği için beddua ettiğine takılı kalmış
Ay bir şey olmaz.
Kendine gider o beddua.
Herkes herkesle konuşuyor yani.
Bana hiç yüz vermediklerim de beddua etti ben ne yapayım istemedim diye.
Erkekler kendi bırakınca bir şey olmuyor valla kadın bırakınca vay efendim beddualar.

Ah falan ben böyle şeylere çok ta inanmıyorum ya ben de onlarca sevgilimi bana uymuyor diye terk ettim normal olarak. Hiç arkama bakıp üzülmedim neden üzülsün ki arkadaşınız da doğru kişi değilse tabiki konuşmayacak boşuna dememişler köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı

Sonunun olmayacağını bile bile konuşmaya devam ettiği için sanırım bu kaygısı. Bu direkt terketmemiş bana uygun değil diye

Ah almak bu kadar kolay değil datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…