- 28 Haziran 2022
- 495
- 433
- 23
- 36
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Demez ki. Utanır sizden. Bu pislik herife aşığım diyemez size. İlk önce kendinden utanır. Hem kendini hem sizi inandırmaya çalışıyor ne kadar saf masum iyi niyetli ponçik düşündüğüne, yarın karnında çocukla aldatılınca da başıma ne geliyorsa iyi niyetten diye ağlayacak. Bazı insanlar verdikleri kararların sorumluluğunu alamaz, ona buna suç atar, kader der, ben çok iyiyim ondan oluyor der, bulur bişey, kendinde suç olmasın da ne olursa olsun.
Arkadaşınıza kötü adamların ahı tutmaz mış diyeceksiniz.Neyse şaka bir tarafa ne ahı.Nereden çıkarıyor bunu.Olmaz öyle saçma şey.Önüne baksın doğru dürüst arkadaşlar bulsun kendine.Akıllı bir gençmiş ki ona hiç uygun olmayan insanı çıkartmış hayatından. Ah vb hikaye onlar....Arkadaşım geçen yıl bir müddet biriyle görüşüyor. İşi yoğunluğu dolayısıyla sadece 1 defa görüşüp devamında ilişki uzaktan devam ediyor. İlişkilerinin bu arada adı yok flört arkadaşlık arası bir şey gübi oluyor. Arkadaşım bu arada aynı zamanda işi yoğunluğu sebebiyle kimseyle görüşemediği için biraz da psikolojik olarak boşlukta. Sosyal hayatı bitik gibiydi yani.
Bu adam kızı ara ara yokluyor ve halini hattını soruyor kız buna alışıyor ama adamın yaşantı tarzı kötüydü. Bana anlattığında adamla ne kadar zıt karakterde olduklarını söylesemdee tamam deyip bir müddet sonra yine adamla iletişime geçiyordu. Sonunun olmadığını biliyorum ama ona çekilirken kendimi buluyorum diyordu.
Adam boşanmış ve alemlere akalım modunda,arkadaşım ise saf masum erkekleri tanımayan bir kız. Koz adamı biraz araştırıyor ve sağlıklı olmayan yaşayış tarzını farkediyor. Bu noktadan sonra iletişimleri ara ara devam etse de koz tüm görüşme tekliflerini geri çeviriyor. Kız yazmadıkça adam hiç yazmamaya başlıyor. Ama kız adama karşı bir alışkanlık geliştirdiği için ara ara da olsa yazıyor. Adam ortak bir arkadaşlarına inşaallah evlenemez benim duygularımla oynadı demiş. Adam hovarda bir tip güvenilecek gibi de biri değil ama sanırım arkadaşımla evlenmeyi düşünüp gözüne kestirmiş en başta. Çünkü gerçekten saf masum erkekleri bilmeyen bir kız. Adam belki unutmak istedi ama arkadaşım iletişime geçtiği için umuda mı kapıldı. Ayrıca adamın bu kötü hayat tarzı arkadaşımla iletişimdeyken de devam ediyormuş. Yani yeni sayfa açacak olsa tüm bunları bitirip devam etmez miydi. Arkadaşım onunla geleceğim olmayacağını bilerek ona yazdım diye vicdan azabı çektiğini ve aylardır uyuyamadığını söyledi. Adam ah etmekte haklı mı. Kendisi bunun için tedavi görüyor yorumlarınız çok değerli olacak
İletişimde olmadığını söylüyor inşaallah doğrudur. Adam 40 yaşında ve hala avcılık oynuyorArkadaşınıza kötü adamların ahı tutmaz mış diyeceksiniz.Neyse şaka bir tarafa ne ahı.Nereden çıkarıyor bunu.Olmaz öyle saçma şey.Önüne baksın doğru dürüst arkadaşlar bulsun kendine.Akıllı bir gençmiş ki ona hiç uygun olmayan insanı çıkartmış hayatından. Ah vb hikaye onlar....
Gençler böyle tipleri öğrendikleri halde neden kopamıyorlar anlamıyorum.O yaşta öyle mi oluyor acaba.İletişimde olmadığını söylüyor inşaallah doğrudur. Adam 40 yaşında ve hala avcılık oynuyor
Bence boşluk ve bu sözde olgun adamlar kadın tavlamayı biliyorGençler böyle tipleri öğrendikleri halde neden kopamıyorlar anlamıyorum.O yaşta öyle mi oluyor acaba.
Kız adama mesaj attığı için beklenti umut yarattığını düşünüyor. Adam kaç kişiden mesaj bekliyor tabi orası muammaAy tedavi görecek ne var desenize kıza. Adam bomboş biri ahı niye tutsun. Köpeğin duası derler yani. Her ah tutmaz. Mazlumun ahı tutar adam mazlumun yanından geçmez.
Arkadaşım psikolojik olarak iyi olmadığı için berrak bakamıyorBir söz vardir gökten kemik yağardı diye. Sallayın ya ne ahi ne tutması herkesin herkese ahi tutaydi
Ay yok be bir şey olmaz.İnşaallah evlenemez diye ah ettiğini duyunca kötü olmuş. Birinin hayalkırıklığı oldum diyor. Bende o da boşandığı kadının hayal kırıklığıdır hayatına da nasıl devam ediyor sen neyin ince hesabını yapıyorsun dedim
Adam 40 yaşında kadın dedektörü gibi. Maalesef bizim kız bu tarafından bakmıyor. Adamın kendine umutl beslediği için beddua ettiğine takılı kalmışAy yok be bir şey olmaz.
Ne yapmış kız sanki
Adam 40 arkadaşım 30Kaç yaşında bu iki insan?
Arkadaşınız bal gibi aşık. Dedilerdi dersiniz.Adam 40 yaşında kadın dedektörü gibi. Maalesef bizim kız bu tarafından bakmıyor. Adamın kendine umutl beslediği için beddua ettiğine takılı kalmış
Umarım öyle bir şey yoktur çünkü kız o adamın hayatını kaldıracak yapıda değilArkadaşınız bal gibi aşık. Dedilerdi dersiniz.
Şu ne derseniz fayda etmez önce tedavi olmalı. Allah daha büyük dert vermesin ne diyim.Arkadaşım psikolojik olarak iyi olmadığı için berrak bakamıyor
Ay bir şey olmaz.Adam 40 yaşında kadın dedektörü gibi. Maalesef bizim kız bu tarafından bakmıyor. Adamın kendine umutl beslediği için beddua ettiğine takılı kalmış
Sonunun olmayacağını bile bile konuşmaya devam ettiği için sanırım bu kaygısı. Bu direkt terketmemiş bana uygun değil diyeAh falan ben böyle şeylere çok ta inanmıyorum ya ben de onlarca sevgilimi bana uymuyor diye terk ettim normal olarak. Hiç arkama bakıp üzülmedim neden üzülsün ki arkadaşınız da doğru kişi değilse tabiki konuşmayacak boşuna dememişler köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
Ah almak bu kadar kolay değil datlumArkadaşım geçen yıl bir müddet biriyle görüşüyor. İşi yoğunluğu dolayısıyla sadece 1 defa görüşüp devamında ilişki uzaktan devam ediyor. İlişkilerinin bu arada adı yok flört arkadaşlık arası bir şey gübi oluyor. Arkadaşım bu arada aynı zamanda işi yoğunluğu sebebiyle kimseyle görüşemediği için biraz da psikolojik olarak boşlukta. Sosyal hayatı bitik gibiydi yani.
Bu adam kızı ara ara yokluyor ve halini hattını soruyor kız buna alışıyor ama adamın yaşantı tarzı kötüydü. Bana anlattığında adamla ne kadar zıt karakterde olduklarını söylesemdee tamam deyip bir müddet sonra yine adamla iletişime geçiyordu. Sonunun olmadığını biliyorum ama ona çekilirken kendimi buluyorum diyordu.
Adam boşanmış ve alemlere akalım modunda,arkadaşım ise saf masum erkekleri tanımayan bir kız. Koz adamı biraz araştırıyor ve sağlıklı olmayan yaşayış tarzını farkediyor. Bu noktadan sonra iletişimleri ara ara devam etse de koz tüm görüşme tekliflerini geri çeviriyor. Kız yazmadıkça adam hiç yazmamaya başlıyor. Ama kız adama karşı bir alışkanlık geliştirdiği için ara ara da olsa yazıyor. Adam ortak bir arkadaşlarına inşaallah evlenemez benim duygularımla oynadı demiş. Adam hovarda bir tip güvenilecek gibi de biri değil ama sanırım arkadaşımla evlenmeyi düşünüp gözüne kestirmiş en başta. Çünkü gerçekten saf masum erkekleri bilmeyen bir kız. Adam belki unutmak istedi ama arkadaşım iletişime geçtiği için umuda mı kapıldı. Ayrıca adamın bu kötü hayat tarzı arkadaşımla iletişimdeyken de devam ediyormuş. Yani yeni sayfa açacak olsa tüm bunları bitirip devam etmez miydi. Arkadaşım onunla geleceğim olmayacağını bilerek ona yazdım diye vicdan azabı çektiğini ve aylardır uyuyamadığını söyledi. Adam ah etmekte haklı mı. Kendisi bunun için tedavi görüyor yorumlarınız çok değerli olacak
Zaten birisinin nasıl biri olduğunu anlamak için baya bi süre tanıman gerekiyor. Ah falan almamıştırSonunun olmayacağını bile bile konuşmaya devam ettiği için sanırım bu kaygısı. Bu direkt terketmemiş bana uygun değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?