Arkadaşım aldatıldı !

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
İyi geceler kızlar
En yakın arkadaşımın aldatıldıgını öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü..
Arkadaşımın 8aylık bir ilişkisi vardı, hani takılma gezme tozma zamanlarını da çoktan geçtik yaştan ötürü..
Velhasıl herkes hepimiz bunlar evlenicek gözüyle bakıyoruz, çocugun evi arabası var evlilik için almış hazırlamıs kendini..üstelik seviyorlardı birbirini yoksa insan sevmeden 8 ay değil 8dakika nasıl dayansın!
Zaten evlilik hazırlıgı yapıyorlardı vs
Aldatma olayı ise şöyle olmuş:
Arkadaşım ve sevgilisi herzamanki gibi buluşuyorlar
Foto filan çekiniyorlarmış işte manzarayı kendilerini filan çekerken arkadasım cocuga demiş telini ver ben seni çekiyim, bu sırada fotoyu çeker gibi yapıp çocugun telini karıstırmaya baslamıs( normalde telefona ve hiçbir eşyasına bakmamış karıstırma huyu yoktur arkadasımın fazla rahattır)
Neyse şeytan dürtmüş heralde çocugun telini karıstırırken WhatsApp a giriyo
Bi kızla sohbet yazısmalar duruyo silmeyi unutmus cocuk ya da nasılsa arkadasım karıştırmıyor diye umursamadı,,,
Konusmaları okuyo bunlar ne zamandır bulusup görüşüyormus birlikte fotoları filan varmıs
Hemen cocuga gösteriyo bu ne diye
Çocugun yaptıgı yorum aynen şu; sen evlenecegim kızsın seni seviyorum ama o geçici!!
Ne çirkin!
Tabi arkadasım ayrıldı zaten zar zor hayatına birini alır zar zor begenir güvenir ısınır şimdi iyice sarsıldı

Demem o ki bi erkek neden bunu yapar ki

Bu soruyu erkeklere sormak lazım.
Umarım tıp bu erkeklere de bir el atar.
Arkadaşına çok geçmiş olsun.
Klasik olaraktan hayırlısı böyleymiş ki,
Daha fazla geç olmadan görmüş oldu.

Kişiliksiz.
Evleneceksin madem neyin peşindesin. Yalnız Çocuk panikten fena saçmalamış :KK48:
Geçmiş olsun demek ki hayırlısı buymuş. Niye yapar diye sorgulamayın onlar bile bilmiyor sorsan :)

İnsanoğlu tek eşli değildir içgüdüsel olarak ilkel benliği ağır basıyorsa yapar
Kadın erkekte farketmez
Siz mesela bunu neye dayandırarak bu şekilde yorumluyorsunuz, gerçekten merak ettiğim için soruyorum.. Bu durum çok defa karşıma çıkıyor.. Geçen kuzenimin biri de dedi zaten 4 eşe kadar izin var, niye kabullenmiyorsunuz falan..(erkek kendisi)
Yolda ya da bir yerlerde gördüğüm mutlu eşlere sizin bahsettiğiniz açıdan bakınca sıkılıyorum, üzülüyorum, yakıştıramıyorum..
Bana göre bu ihanetlerin çok sık olması onların normal ve doğru olduğunu göstermez.. Çoğunluğun bu hatayı yaptığı anlamına gelir ki bu durumda insanlık ve toplum olarak fazlasıyla endişe verici bir durumdayız demektir.

Arkadaşım güçlüdür atlatır bu durumu ama bi süre hayatını birini alamaz
Zaten dediğim gibi fazla erkek arkadası olmadı bu zamana kadar herkese hemen güvenemiyo
Buna güvenmesinin sebebi cocuk asker yeri yurdu işi gücü belli dedi
Üstelik cocuk hemen evlilik konusuna girmiş normalde erkekler kaçarlar bu durumdan..cocuk evlilik yasım geldi ev aldım evlenince orda yasarız gibisnden laflar etmiş
En ufak bi şüphe olsa 8ay gibi bi sürede anlayıp ayrılırdı zaten
Kesinlikle erkekler kontrol altında tutulmalı
Ben de eşimin telini arada karıstırırım o da benimkini..bu güvensizlikten değil merak ederim kimlerle görüşmüş ne yapmıs diye
Şu tarz ilişkileri saçma bulurum; işte eşim benim telime bakmaz ben de onunkine..eşim ayrı tatile çıkar ben ayrı..eşim ayrı gezer ben ayrı..elbette arada eşler arkadaslarıyla vakit geçirir vs ama bu saydıklarım benimilişki anlayışııma uymuyo
Oyüzden arkadasıma sasıyordum yanında cocugun teline nasıl bakmazsın birlikte oldugun sevdiğin adamın telefonunu esyasını nasıl merak etmezsin derdim
O da derdi ki ben sevmem öyle şeyleri..ama bi gün doğru olanı yaptı ve iyiki yapmıs evlenmeden ortaya çıktı

Siz mesela bunu neye dayandırarak bu şekilde yorumluyorsunuz, gerçekten merak ettiğim için soruyorum.. Bu durum çok defa karşıma çıkıyor.. Geçen kuzenimin biri de dedi zaten 4 eşe kadar izin var, niye kabullenmiyorsunuz falan..(erkek kendisi)
Yolda ya da bir yerlerde gördüğüm mutlu eşlere sizin bahsettiğiniz açıdan bakınca sıkılıyorum, üzülüyorum, yakıştıramıyorum..
Bana göre bu ihanetlerin çok sık olması onların normal ve doğru olduğunu göstermez.. Çoğunluğun bu hatayı yaptığı anlamına gelir ki bu durumda insanlık ve toplum olarak fazlasıyla endişe verici bir durumdayız demektir.
Rica etsem kuzenine söyler misin , o iş öyle onların şeyinin keyfine göre olmuyor... 4 müş!
Dini kendi çıkarlarımız için evirip çevirmekte üstümüze yok vallahi!!

Cocuk arkadasını sevmemiş filan yorumlar yapıyorsunuz kızlar bence de sevseydi 2.kişi olmazdı ilişkide..ama bi yandan da diyorum sevmese bikaçgün anca dayanır görüşür ayrılırlardı
Bunlar 8 ay yaşadı bence uzun zaman
Her yere birlikte gitti
Aileler tanısacaktı artık..bilmiyorum:(

Hı şöyle de bişey var
Arkadasım cinsellik konusunda asırı muhafazakar yıllardır tanıdığım için biliyorum
Bi erkekle birliktelik te yaşamaz öpüşmez bile..
Ona göre cocuk onu bu yüzden aldatmıs
Cünkü bi kez öpmeye kalkısmıs arkadasım eliyle itmiş filan
Muhtemelen cinsellik ihtiyacını karsılıyordu diğer kızla

Hı şöyle de bişey var
Arkadasım cinsellik konusunda asırı muhafazakar yıllardır tanıdığım için biliyorum
Bahane

Cocuk arkadasını sevmemiş filan yorumlar yapıyorsunuz kızlar bence de sevseydi 2.kişi olmazdı ilişkide..ama bi yandan da diyorum sevmese bikaçgün anca dayanır görüşür ayrılırlardı
Her yere birlikte gitti
Aileler tanısacaktı artık..bilmiyorum:KK43:
8 ay uzun bi zaman değil ki. Belki çok şey sıgdırdıkları için uzun geliyo sana
Hı şöyle de bişey var
Olabilir bence. Ama evlenene kadar bekleyememiş mi? Bunun hamileliği var dogumu var hastalıgı var. Bekleyen nasıl bekliyo. Diyorum ya çok şanslıymış kız.

Her yere birlikte gitti
Aileler tanısacaktı artık..bilmiyorum:KK43:

Evet oyle yorum yaptım...
Sevmese 8 ay surmezdi demek sadece avuntu..Erkeklerde kafa farklı çalışıyor bunu anlayın artık. Onlarda bir ilişki mantık üzerine kurulur aşk böcük çiçek üzerine değil...Eee noldu 8. Ayın sonunda mı bitti o sevgi perçinleneceği yerde??
Gezdi tozdu 8 ay bu ilişki.işine geliyordu sonra bi sebepten bu ilişkiyi kafada bitirdi ve yenisine baktı hepsi bu...
Aileler tanısacaktı olayı da kızı baglama taktigi olmus..
Cinselliğe gelince, ben temiz kızım cinselliği benle yasamadıgı için diğer kızları sadece kullanıyor, haseki sultan benim dusuncesinden bi kurtulun...
Bu tipler evlense aldatır işte sen hamileydin ben o kadını kullandım der..

İyi geceler kızlar
En yakın arkadaşımın aldatıldıgını öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü..
Arkadaşımın 8aylık bir ilişkisi vardı, hani takılma gezme tozma zamanlarını da çoktan geçtik yaştan ötürü..
Velhasıl herkes hepimiz bunlar evlenicek gözüyle bakıyoruz, çocugun evi arabası var evlilik için almış hazırlamıs kendini..üstelik seviyorlardı birbirini yoksa insan sevmeden 8 ay değil 8dakika nasıl dayansın!
Zaten evlilik hazırlıgı yapıyorlardı vs
Aldatma olayı ise şöyle olmuş:
Arkadaşım ve sevgilisi herzamanki gibi buluşuyorlar
Foto filan çekiniyorlarmış işte manzarayı kendilerini filan çekerken arkadasım cocuga demiş telini ver ben seni çekiyim, bu sırada fotoyu çeker gibi yapıp çocugun telini karıstırmaya baslamıs( normalde telefona ve hiçbir eşyasına bakmamış karıstırma huyu yoktur arkadasımın fazla rahattır)
Neyse şeytan dürtmüş heralde çocugun telini karıstırırken WhatsApp a giriyo
Bi kızla sohbet yazısmalar duruyo silmeyi unutmus cocuk ya da nasılsa arkadasım karıştırmıyor diye umursamadı,,,
Konusmaları okuyo bunlar ne zamandır bulusup görüşüyormus birlikte fotoları filan varmıs
Hemen cocuga gösteriyo bu ne diye
Çocugun yaptıgı yorum aynen şu; sen evlenecegim kızsın seni seviyorum ama o geçici!!
Ne çirkin!
Tabi arkadasım ayrıldı zaten zar zor hayatına birini alır zar zor begenir güvenir ısınır şimdi iyice sarsıldı

Demem o ki bi erkek neden bunu yapar ki
Nasil da bi çırpıda anlatmissiniz. Valla bana kurgu geldi.
Hangi kafa sen evlenilecek o gezilecek kiz der.

Back
X