Arkadasım aldatılıyor ve ben izliyorum

esir61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
31
0
36
Bursa
Arkadaşımın eşi onu aldatıyor.gozumle gördüm ama onlar beni görmedi .arkadasım çok guzel bir kadın tabii yeni dogum yaptıgı icin kilo fazlalığı var ama hem guzel hem hamarat.Yeni birlikte olduğu kızı görmelisiniz sünepenin biri arkadasıma söyleyemem yıkılır bebeği emıyor daha ne yapayım ben şimdi.bize geldiklerinde adamın yüzüne bakamıyorum midem bulaniyo zavallı arkadasımda evlilik yıldönümleri icin süprizler hazırlıyor uğraşıyor görmeseydim duymasaydım çok üzgünüm siz olsanız ne yapardınız bu durumda

Allah islah etsin ya,
Gercekten ne diyecegimi nasil akil vermem gerektigini bilmiyorum.
Ben arkadasiniz olsam sahsen boyle birseyi duymak istemezdim.
Rabbim esimin yaptigi hatayi fazlasiyla soracak, o cunku hem benim hakkima girmis olacak,
hem bebegimin, hemde zina yapmis olacak. Oteki tarafta hesaplasirim. Huzurum bozulmasin yeterki.

Erkek milleti işte hepsi aynı. erkekler genelde eşlerinin marifetine hamaratlığına temizliğine bakmıyolarki. onlara cazip gelen herşey ilgilerini çeker. Yeterki kadın olsun:26::26:

Zor bi durum ama açık açık söyleyemezdim sanırım
Sonra sen kötü olursun
Ama çaktırmadan erkek milletine güven olmaz mesajı verebilirsin

Bu arada erkekler kadinlari en cok kadinlarin adet doneminde, hamileliginde ve logosa zamaninda aldatirmis,
Aslinda onlara en cok ihtiyacimiz oldugu zamanlar, serefi noksan insanlar nolacak..

Allah çirkin şansı versin derler ya gerçekten öyle.
Ne kadar hamarat olursan o kadar ezilirsin ne kadar umursamaz olursan o kadar el üstünde tutulursun.
ben bunu bilir bunu söylerim.
Allah o kocayı ıslah etsin ne söylenebilir ki.
sen nur topu gibi bir evlat ver, evini çek çekiştir o hayatını yaşamaya devam etsin
gerçekten sıkıntılı bir durum ama bence arkadaşınıza birşey söylemeyin bildiğinizide belli etmeyin. sonra biliyordun da söylemedin mi olur
eğer böyle birşey varsa eninde sonunda ortaya çıkar zaten.
birde merak ettim kesin olarak aldattıgına nasıl emin oldunuz. çok samimi bir halde mi gördünüz yoksa bir bayanla biryerde otururken mi gördünüz.

Ben olsam ne gördüm ne ettim hepsini söylerdim.Aldatıyor demiyorum böyle böyle gördüm yorumu sana kalsın arkadaşım diyerek gayet normalce.Kendimi kadının yerine koyardım yani söylenmesini isterdim.Aptal yerine konmak kötü herneolursa olsun.Allah kimsenin başına vermesin..

Allah ıslah etsin yaa
Eşi çocuğunu doğuruyo yemeğini çamaşırını bulaşığını temizliğiyle ilgileniyooo adamın yaptığına bak.
Allah kahretsin böyle insanları
Nefret ediyorum yaa böyle insanlardan Allah belalarını versin

soyleme bence ben bilmek istemezdim . zaten gunu geldiginde arkadasin anlayacaktir eger esi aldatmaya devam ederse bugun yada yarin kendi farketmesi daha iyi olurdu bence...

bende ark. esini baskasiyla görsem sanirim ona söyleyemezdim
ama birisi Allah muhafaza esimi görmüs olsa,bana söylemedigi icin hakkimi asla helal etmezdim aptal yerine koymak cok agir gelir bana
birde su var ki siz söylersiniz ,arkadasiniz esini öyle kabul eder sonra yuvami yikacaktin az kalsin diye sizi suclar...bilemiyorum cok zor bir durum

bılıyodun ve bana solemedın ve ben bunca zaman aptal durumuna dustum dıyebılır arkadasın cok zor bı durum gercekten ama bence arkadasının esıyle konus ben senı grdum solerım dıye tehdıt et belkı aklı basına gelır pıslığın

öncelikle şunu sorayım.
arkadaşınızı az çok tanırsınız.
arkadaşınız öğrense ayrılmayımı düşünür yoksa sineye çekmeyimi.
arkadaşınızın mesleği varmı. ailesi destek çıkan bir ailemi. yani kendi ayakları üstünde durabilirmi eşinden ayrılsa.
eğer boşanırsa söyleyin. ama kendi kimliğinizi açık etmeyin.
ne bileyim telefonda tanımadığı birine söyletin.
adam zeytinyağı gibi üste çıkarsa sizi bile suçlu çıkarabilir çünkü.
ama sineye çekecekse söylemeyin.
üzülüp kahretmesin kendini.
mutlu olduğunu hissettiği hayatına devam etsin.

Son düzenleme:
bence adamla konuşun. eğer evliyseniz eşiniz konuşsun. ilk bayana söylemek tehlikeli olabilir.

seçenek 1. o haysiyet yoksulu adamın numarasını yok ise bir şekilde (bilinmeyen numaralardan da olabilir) temin edin.. sonrasında da herhangi bir yerdeki ankesörlü telefondan arayıp ( eğer sizi tanıyacaksa başka bir arkadaşınızdan yardım isteyin) sesinizi değiştirip eşini aldattığını biliyorum ve eşine bunu söylicem tarzında tehtitvari konuşup kapatabilirsiniz...

seçenek 2. daha bir panik olsun istiyorsanız ya da yukardakini yaptınız ama ciddiyetinizi anlamadı diye düşünürseniz evde oldukları bir saatte aynen ankesörlü telefondan arayarak adam açtığında eşini aldattığını bildiğinizi ve en kısa zamanda bunu açıklayacağınızı söyleyebilirsiniz...

Tescillenip Uygulamaya Koyulmuştur İkisi De

bencede bunu yapmak en uygunu önce adama birinin bu durumdan haberdar olduğu bilinilmeli yada o kadınlada konuşablirsin kadının nerden kim olduğunu falan öğreneblirsiniz en sonda kocasıyla bi konuşma yapablirsiniz ama bence eşi asla duymamalı

Kendi kendime sorduğum ve hiç bir zaman cevabını bulamadığım bir sorudur bu " ne yapılır ". Arkadaşınla sohbet esnasında sanki 3. şahıstan bahseder gibi konuşabilirsin. "Bir yakınım böyle birşeye şahit olmuş, eşine söyleyip söylememe konusunda kararsız kalmış bana sordu bende bilemedim" falan. Sanki en olabiliri bu tip şeyler gibi duruyor.

Son düzenleme:
off çok zor durum, ben söyleyemezdim sanırım.. Senin çocuğunu taşıyan kadını el üstünde tutması gerekirken, böyle yapmalarını anlamıyorum

Adam çevresindeki erkeklere açıkça soyluyomus esimede söylemiş ben arkadasıma söylememe kararı aldım o adam onu kandırır bizi cekemiyo kiskaniyo falan der ne yapayım biraz daha bekliycem sonra birine aratmayi düşünüyorum bunuda edinen öğrendim kızın başka birde sevgilisi varmış keske o duysada bunu bir guzel dovse

Adamın sevgilisinin başka biriyle daha iliskisi varmış o duysa bizimkinin cezasını verse dileğim bu

ben sizin yerinizde olsam arkadaşıma söylemezdim. emziriyor kadın, adam bir sürü şey uyduracak iftira bile diyebilir.... ama çok da ağrıma gider. eşim beni aldatıyorsa ve bunu arkadaşlarım biliyorsa ben de bilmek isterim.

zor durum... ama ben olsam, adama giderdim. kesin kıvırır... kızı kendini gününü... neyse iiyice emin olduğumu belli ederdim. eşine çocuğuna yaptığı şeyin iğrenç olduğunu söyler, o kızın eşinin tırnağı etmeyeceği için kendisinin ezik olduğunu da yüzüne vururdum. yani arkadaşımı yüceltir adamı hor görürdüm. pişman olur da utanırsa hemen bitirir, karısı da duymadan tövbe eder. yok tiyniyeti bozuksa da devam eder zaten elbet karısı da öğrenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…