- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
- Konu Sahibi muzurtilki
-
Yani arkadaşım aldatılıyor mu tam emin olamıyorum ama ortada bir flört olduğu kesin.
Şu "söylememelisin, kabak sana patlar" diyenleri hiç anlamayamıyorum.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye, göz göre göre bir insanın aptal yerine konulmasını mı izleyeyim?
İstediği kadar kabak bana patlasın, dünyanın en kötüsü olayım. Biraz empati yapın böyle durumlarda. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Söylemelisin arkadaşım..Açık açık konuş. Hatta önce adamla bir konuş neymiş durum..
Seni cok iyi anliyorum beterini yasiyorum ama soyleyemiyorum cunku bir kadin degil bir suru kadin var birinden cocuk aldirmis birine ev acti sinir oluyorum bir kadin bu kadarini nasil gormez diye hatta kizlarla tatile bile gidiyor aslinda soylerim ama kizlarin hepsini taniyoruz bu kizda eltim ve kizlardan birini cok seviyorum bir hatta yapti ve simdi evli onun basinada kabak acilsin istemiyorum cunku o pisman lakin digetleri eltimin evine girip cikiyorlar ve eltim ne yazik ki kotu kalpli bir kadin kabak basima patlasin istemiyorum ama cocuklari gorunce icim sizliyor..bu kadar aptal oldugunuda dusunmuyorum bence gormezden geliyor eltim dogum yaptigi siralar digeri bebegi aldirdi eltimin evine geldi hungur hungur agladi da neden agliyorsun diye sormadi bir arkadasimiz var oda biliyor bunun kocasinin pisligini dondu aglayan kadina dediki yaptigini cekiyorsun..bide beni dusun Allah gormelerini nasip etsin ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?