- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi muzurtilki
-
Seni cok iyi anliyorum beterini yasiyorum ama soyleyemiyorum cunku bir kadin degil bir suru kadin var birinden cocuk aldirmis birine ev acti sinir oluyorum bir kadin bu kadarini nasil gormez diye hatta kizlarla tatile bile gidiyor aslinda soylerim ama kizlarin hepsini taniyoruz bu kizda eltim ve kizlardan birini cok seviyorum bir hatta yapti ve simdi evli onun basinada kabak acilsin istemiyorum cunku o pisman lakin digetleri eltimin evine girip cikiyorlar ve eltim ne yazik ki kotu kalpli bir kadin kabak basima patlasin istemiyorum ama cocuklari gorunce icim sizliyor..bu kadar aptal oldugunuda dusunmuyorum bence gormezden geliyor eltim dogum yaptigi siralar digeri bebegi aldirdi eltimin evine geldi hungur hungur agladi da neden agliyorsun diye sormadi bir arkadasimiz var oda biliyor bunun kocasinin pisligini dondu aglayan kadina dediki yaptigini cekiyorsun..bide beni dusun Allah gormelerini nasip etsin ne diyelim..
Seni cok iyi anliyorum beterini yasiyorum ama soyleyemiyorum cunku bir kadin degil bir suru kadin var birinden cocuk aldirmis birine ev acti sinir oluyorum bir kadin bu kadarini nasil gormez diye hatta kizlarla tatile bile gidiyor aslinda soylerim ama kizlarin hepsini taniyoruz bu kizda eltim ve kizlardan birini cok seviyorum bir hatta yapti ve simdi evli onun basinada kabak acilsin istemiyorum cunku o pisman lakin digetleri eltimin evine girip cikiyorlar ve eltim ne yazik ki kotu kalpli bir kadin kabak basima patlasin istemiyorum ama cocuklari gorunce icim sizliyor..bu kadar aptal oldugunuda dusunmuyorum bence gormezden geliyor eltim dogum yaptigi siralar digeri bebegi aldirdi eltimin evine geldi hungur hungur agladi da neden agliyorsun diye sormadi bir arkadasimiz var oda biliyor bunun kocasinin pisligini dondu aglayan kadina dediki yaptigini cekiyorsun..bide beni dusun Allah gormelerini nasip etsin ne diyelim..
yok ya bence bu daha kırıcı. acıkca soylesin ya da sussun.bence söylemeyin açık açık size patlar sonra.arkadaşınızla karşılaştığınızda ya da telefonda 'nasılsın, eşin nasıl,samimi olduğu kız nasıl, çok iyi araları maşallah.selam söyle ikisine de' gibi şeyler söyleyin anlar heralde.
yok ya bence bu daha kırıcı. acıkca soylesin ya da sussun.
ha bir de adamla konusursa adam konu sahibine tavır takınıp hatta esiyle arasını bozar ki kendini sğlama alsın.
bence en uygunu arkadas cok samimi ise buraya yazıldığı gibi anlatılması.-emin seğilim ama yanyana cok görüyorum ara sıra esinle takıl biraz vakit gecirin - falan derim. gerisi arkadasa kalmış.
Neden bilmiyorum ama ben hep böyle şeylerin söylenmesi taraftarıyım. Aynı şey benim başıma gelse arkadaşım bildiği halde susup bana söylemese onu affetmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?