Arkadaşım aldatılıyorsa ne yapmalıyım?

Bir arkadaş söylemiş öğle yemeğine çıktıklarında arkadaşını çağır, böylelikle geri döndüklerinde görmüş olur. Pislikler ya.

böyle durumlar karışık durumlar arkadaşım.
en normali söylemelisin ama şu son zamanlarda neler neler duyuyoruz.onuda bir düşün.
eğer sen gidipte herşeyi anlatırsan arkadaşına,arkadaşında hemen kocasıyla kavgaya tutuşacak falan filan ama bir kaç gün geçtikten sonra gördüklerine inanmayacaksın.bakacaksın ki arkadaşınla kocası gayet mutlu,evliliklerine kaldıkları yerden devam ediyorlar.neden diye sorduğunda arkadaşından alacağın cevap "ortada bir evladım var.onu babasız bırakmaya hakkım yok"olacaktır.kocası bin bahaneyle eşinin gönlünü alacaktır hatta yetmeyip sana iftira bile atacaktır.sonda kötü sen olacaksın.
iyice düşün karar ver.ben malesef hep böyle olaylara çoğu kez şahit oluyorum malesef.arkadaşınla kötü olma sonda.
ama sırf arkadaşınla kötü olmayasın diyede herşeye göz yummamak lazım.
bilemedim ki şimdi.kendin söylemesen? başka bir çözüm bul bence.

Yuh yani yuh. Nasil soylemezsiniz ya nasil? Resmen kadına bi yandan da siz vuruyorusnuz. Bir an önce soyleyin Allah aşkına yaa. Bu ne böyle bu ne be?

Allah o kadınları da kahretsin...

arkadaşın oldugunu bile bile senin gözünün önünde de yapmaz heralde ya ne bileyim..Belki arkadaşının haberi vardır onlarda samimidir..Mesela benimde çok yakın arkadasımın eşiyle bizde aynı okulda çalışıyoruz , bizde bazen okul çıkışında yemek yiyip öyle gidiyoruz ama bundan eşinin haberi var tabi, aradığı zaman Zerenle yemek yiyoruz dersin bittiyse sen de gel falan diyo..Valla bende tırstım şimdi, bizim hakkımızda da böyle düşünebilirler mi diye?

Arkadaşına söylemek ya da söylememek tamamen onun tabiatıyla ilgili bir olay
Kadın vardır ; dostunu dinler, kendisini düşündüğü için minnettar olur
Kadın vardır ; kim ne derse desin kocasına toz kondurmaz, her yediği haltı hasır altı eder
Karışma diyen arkadaşların demek istediği şey bu, birden bire kocamda gözü var, ortalığı karıştırıyor diyen biri ile karşı karşıya kalabilirsin, arkadaşını en iyi sen tanırsın ona göre karar ver

yok ya bence bu daha kırıcı. acıkca soylesin ya da sussun.
ha bir de adamla konusursa adam konu sahibine tavır takınıp hatta esiyle arasını bozar ki kendini sğlama alsın.
bence en uygunu arkadas cok samimi ise buraya yazıldığı gibi anlatılması.-emin seğilim ama yanyana cok görüyorum ara sıra esinle takıl biraz vakit gecirin - falan derim. gerisi arkadasa kalmış.

Açıkça söylendiği zaman eş öyle sakince durmıycak ama gidicek eşinin yanına hesap sorucak kızıcak.eşi kadını ikna edicek üste çıkıcak inkar edicek.kadını sıkıştırcak.kadın konu sahibinin söylediklerini paylaşıcak.adamda sanki konu sahibi adlarını çıkarmış fesatlık yapmış gibi bi kılıf uydurcak.ortada net bişeyde yok çünkü.kadın eşine inancak arkasında durcak.hem adam hemde arkadaş konu sahibine tavır takınıcak.konu sahibi iyilik yapıyım derlen ara bozucu bi konuma düştüğüyle kalıcak.benim tahminim böyle.sadece arkadaşının aklını bulandırsın yeter bence.gerisi ona kalmış.

Siz de tam emin değilseniz belki de yanlış anlamışsınızdır. Belki eşinin haberi vardır... Neticede bir bayana iftira atmış duruma bile düşebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızsa gözlemleyin derim, çok emin olursanız bir adım atın. Yoksa belki de masum birinin günahına gireceksiniz.

ben olsam arkadaşıma hiç vakit kaybetmeden sorardım şu bayanla böyle bir durum var haberin varmı yoksa benmi yanlış anlıyorum derdim eğerki aynı şey benim başıma gelse ve arkadaşım bana bundan bahsetmese öldüğünde cenazesine bile gitmem öyle arkadaşın

İşyeri faktörü de var ortada. Eğer arkadaşınızın eşi ve kadın kendilerini sıyırabilirse siz işyerinde insanlara iftira atan, haset biri konumuna düşersiniz. Bunu da düşünün, kesin bir şey olmadan ortalığı bulandırmadan çözmeye çalışın.

Neden bilmiyorum ama ben hep böyle şeylerin söylenmesi taraftarıyım. Aynı şey benim başıma gelse arkadaşım bildiği halde susup bana söylemese onu affetmem.

Aynen katılıyorum bence söyle veya görmesını saglayacak bırsey yap...

sonuc ne olursa olsun kabak sana patlar. söylemeden edemem dıyorsan eger bunun baska yollarını bulmalısın...
acıkca soylemek yerıne aklına şüphe sok mesela
tanıdık bırınden ornekler vererek aklına düşür.. ama açıkca asla söyleme, çünkü sonuc olarak sen kötü olursun

Karışmasanız daha iyi gibi dicemkabak sana patlar diye ama arkadaşını sen daha iyi bilirsin ben olsam bilmek isterdim ve sanırım söylerdim

Bence direkt soyleme cunku esı de gelıp sana cıkısabilir niye dolduruyorsun x i diye, veya iftira der direkt senın ustune kalır. Bence bır gun arkadasının esinin yanına git o kız da varken, eşi de benım 10 yıllık arkadasımdır falan de. Kız belkı bılmıyordur evlı oldugunu. Ha evlı oldugunu bılıyorsa da bu durumda sen arkadaşına soyle de kı senın esın oglen yemeklere hep yalnız cıkıyor bır gun gel sen eşlik et. Bır gun de kahveye falan çağır. Ama arasında zaman olsun sonra arkadasın da demesın senın ıcın sen ne demeye çalışıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun falan dıye

anlatimindan flört ediyor cilvelesiyor ama ilişki yaşıyor mu bilmiyorum anlamı çıkardım.

yani aldatiyor. (illa temasa gerek yok)

öğlen bir kahve içmeye gelmesi mantıklı bir neden. gelsin görsün. Kadın anlar hisseder.

günah almadan önce delil olsun elinde. gerekirse takip ettirsin.

senin yerinde olsam yakın arkadaşım ise zaten ben takip eder elimde deliller ile konusurdum. uzak ise gerçekten dahil olmak istemezdim.

hiçççç karışma.. hem aynı iş yeri hem ortak aile tanıdıkları kabak senin başına patlar. adam belki diyecek muzurun bende gözü var bizi kıskanıyor ya da aklıma gelmeyen bir sürü şey. ya da karısının da haberi vardır belki. yani herşey olabilir. ama sonuç iyi de olsa kötü de olsa senin başında patlar. yani arkadaşını düşünmen güzel ama kendini de düşünmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…