• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim altinimi caldi

Ben de bazen arkadaslarimin cantasini tutuyorum, valla korktum daha da tutmam. Bi de ustume kalir durduk yere...:KK51:
Eger eminsen bundan sonra asla kimseye guvenip de yok altin yapiyorum da para biriktiriyorum da demiceksin. İnsanlar artik konu paraysa babasini bile tanimiyor. Ya soracaksin ki yapsa bile yaptim demez ya da bi daha gorusmeyeceksin.

Gözünü para bürümüş bir insanla 8 Yıldır can Ciğer arkadaş ol altın kaybolunca ahlan. Ben olsam önce kendimi sorgulardim. Yazık.

Benmde bilezigim calinmisti.. ama kim yapti bilemedim oylece gitti. Bisey dicem dr olmayacak iste. Neyse

Valla kendinle alakasi yok. Benki insan secerim cok iyi analiz ederim ama gelin gorun evnize bile boyle insanlar girebiliyor farkinda olmuyorsunuz kalabaliktan istifade edip yapan yapiyor cocukmu yapiyor kadinmi kim blmiyosun. Kavun degil koklayamiyosun

Gözünü o kadar para bürümüş insanı senin altının kesmez. Hadi diyelim ki öyle gözünü para büyümüş insana neden altın aldığını söylüyorsun? Kadın gelip sana özel olarak bugün altın aldın mı diye sormadıkça ne kadar gereksiz bir bilgi.

Bana kendi babaannem yaptı o muameleyi, ben altını olduğunu bile bilmiyordum. Yıllarca herkese hırsız diye anlattı beni Allah'ından bulsun. Ben biliyordum o altınları kimin aldığını ama gözümle görmediğim için bir şey diyemedim.

Bari sağda solda emin olmadan insanlara anlatma.

konu sahibi o kadar emin ama daha sorup soruşturmadan her yerden engellemiş 8 yıllık arkadaşını.

haaa ama gelince diyecek ki arkadaşımla konuştum gerçekten o almış:KK51:

Bilezik olsa kızı sınır dışı ederdin herhalde.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.
Sen arkadaşının nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilmiyor musun 8 yıllık arkaşın hırsızsa ne işin vardı..Çalar mı çalmaz mı en iyi sen bilirsin.

Benimde yakın zamanda başıma geldi böyle bi olay. Yaptığından yüzde yüz emin oldum. Sonra ona paramı kaybettiğim ana kadar orda olduğunu anlattım imalı bi şekilde, o zamandan beri de soğuk davranıp mesajlarına vs cevap vermiyorum.. sanırım anladı.

Benim kendi evimde alyansım birden ortadan yok oldu.pufff!! Eve giren kimseye konduramadim çünkü gözümle görmedim. Üzerine bir bardak su içtim :KK42:

Arkadaşının gözünü para bürüdüğünü dusunuyor ve onu potansiyel hirsiz olarak gorebiliyorsan neden çantanı verdin? Hatalı sensin. Kimin aldığı kısmına değinmiyorum.

Kizlar merhaba, dun aldigim yarim altinim calindi ve arkadasimdan supheleniyorum. Kizi her yerden engelledim ve sildim cok moralim bozuk paraya mi yanayim arkadasimin yaptigina mi bilmiyorum. Nasil bir yol izlemem gerek bana fikir verebilir misiniz lutfen:KK43:((
gozunle gormedyin bir sey icin bence kimsenin gunahini alma ama tabi insan evlati ciy sut emmis ben buna benzer bir sey yasadm is arkadasm hep calisitigimz yerde bir odada ikimizdk hep elini yikarken yuzuyunu cikariridi her defe arkasiyca gedb yuzuyunu untudn demekden inanin kinaga gelmsdm sonunda ne oldu yuzuyunu kayp etdi direk yuzume sen caldn dedi artik isden ayrilmak haline bile geldm ve 2 ay sonra birde baktm hep benimle konusmaga calisyor yuz vermedim bir de baktm yuzuk elinde buldum dedi nerden buldn deye bile sormadim amma ne olsun ozur bile dilemedi gerci gunahimi aldi 3=4 ay sonra evlerinden para kayp oldugnu ve o gunu eve ablasi ve enistesini geldiyni muhtemelen paranin onlarin caldigni soyledi o anda anladm ki boyle insanla bir yerde ne calismak olur ne de bir sey paylasmak.O yuzden gozunuzle gormedyini bir seyden dolayi bu kadar emin olmayin bence

Bi' arkadaşım sürekli bize geliyordu. Ne zaman gelse evde bir şeylerim eksiliyordu bunu anlamıştım. En son doğum günümde bize geldi. Dışarıda kutlamam vardı akşama. Cüzdanım Odamın ortasındaki pufta duruyordu. O geldi odama oturdu cüzdanıma yanımda baktı sonra kapattı. ''Canım su getirir misin?'' dedi. Bende getirdim. Suyu içti. Sonra ''İşim çıktı annem acil çağırıyor canım gitmem lazım doğum gününe gelemicem.'' dedi. Bende ''Tamam sağlık olsun.'' dedim.
Gitti. Giyindim hazırlandım akşama hazırlık yapıyorum cüzdanım olduğu yerde. Sonra kardeşim aradı ''Abla pasta hazır ücreti gönder.'' diye. Tamam dedim. Çıktım geldim pastaneye tam veriyordum parayı bir baktım cüzdanımda 200 TL.
Pastane ortasında fenalaştım. Söylemesi ayıp cüzdanımda 965 TL vardı. 200 Lira kalmış. Çünkü evde benden başka ondan başka kimse yoktu. Ben anladım. Fenalaşınca gözüm bir şey görmedi bu sefer aradım.
Evde misin dedim.
''Evet canım.'' dedi.
''Tamam geliyorum.'' dedim.
''Tatlım çıkıcam Ankaraya gidicem.'' dedi.
''Bekle gitmeden geliyorum.'' dedim... Taksiye bindim. Geldim evlerinin önüne aradım. İndi aşağıya.
'' Paralarımı çıkar, çok şeyimi aldın ama para maalesef olmadı'' dedim. Kızardı o an hemen yukarı çıktı getirdi paraları.

O gün bugün çantamı cüzdanımı yanımdan ayırmam kimseye güven olmuyor.
Arkadaşınızı bir arayın, sorun birde çantanızın astarını bir kontrol edin. Yırtılıp astarın arasında çok eşyamı buldum bir bakın.. Çantanızı nerde tuttuysa nerelerden geçtiyseniz bir yolu kontrol ediniz.

Herseyden once Allah insani kuru iftiradan saklasin. Arkadasiniz icin para goz diyorsunuz, 8 yillik arkadasim diyorsunuz. Karakterini tasvip etmediginiz bir insanla nasil arkadas kaliyorsunuz ben orasini anlamadim. 8 yil boyunca hic mi taniyamadiniz arkadasinizi. Ben karakteri hosuma gitmeyenlerle asla arkadaslik etmem. Sizin ki nasil arkadaslikmis oyle? Ne hayatlar var arkadas hic anlamiyorum.

Tam alirken gormediniz onu sucluyorsunuz madem yuzlesin. Sonra da arkadasliginizi bitirin. Ortada bir arkadaslik yok ya neyse.

Gözünle görmediğin hiç bir şeye bu kadar net emin olamazsın.
8 yıllık arkadaşının böyle hainlikleri olsa başka bir şekilde farkederdin diye düşünüyorum.
Belki düştü bir yerde olamaz mı?
Aldığın günahlara yazık olur o zaman..

Back
X