• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim altinimi caldi

Arkadasin kendisini heryerden silmene engellemene karsilik hop noluyoruz demedi mi bu arada?

ne olursa olsun gözünle görmeden bunu bilemezsin görmek zorundasın görmeden karar veremezsin bütün işaretler onu gösterse dahi olay tam tersi olabilir ;)

Nasıl konuyu saptırmışlar hep. Yok yarım altınla yurt dışına gitmiştir yok bilmem nereye gitmiştir. Bakın sizin tuzunuz kuru herhalde. Bayan diyor ki ne zorluklarla kazanıp yapıyorum. Zaten kimse kolay kazanmaz. Konu Sahibi; eğer ki eminsen Allah yedirmez merak etme. Ama iyice emin olman lazım böyle işlerde.Bakmayın millete onlar onayliyor demek böyle şeyleri. Kendileri çıksın seyahate yarım altınla.

gittiğiniz yerde kamera varsa cafe falansa gidip anlatın durumu görüntüleri izlemek isteyin eğer boyle bi durum varsa emin olursunuz

konu sahıbı arasada konussada hıc bırsey degısmez
hatta daha cırkın boyutlara gelebılır mevzu
hıc oralı olmayın ustune su için yapacak bırsey yok
bıdaha asla gorusmeyın
etrafımızda onca ınsan varken dırek ondan suphelenıyorsak bı bıldıgımız vardır
guvenmedıgıne nıye cantasını emanet ettıgı kısmına gelınce o an ıcın buna cesaret edemeyecegını dusunmus olabılır
her an konu sahıbı dısarı cıkıp gorebılır cunku...

Gunah oldugunu ben de biliyorum ancak ben 14 aydan bu yana yarim altin yapip kenara koyuyorum o parayi nasil kazaniyorum ben. Onun yaptigi cok daha gunah.
Ve ona altin yaptigimi soyledim gun icinde. 14 aydir basima hic boyle bisey gelmedi.
Kizin gozunu para burumus zaten.
Böyle göstere göstere kimse çalmaz. Demek ki bundan sonra arkadaş çantasını bile emanet almamak lazımmış. Evet para kolay kazanılmıyor ama eğer bir şekilde düşürdüysenizbu vebalin altından kalkamazsınız.

Konu sahibi arasada bir şeyin değişeceğini pek sanmıyorum..Gözüyle görmediği bir şey için kimseyi suçlamaya hakkı yok..Zaten arayıpta sen mi çaldın altını mı diyemez arkadaşına..Altınım kayboldu bulamıyorum,düşürdüm mü ya da biri mi aldı acaba diye sıkıştırsa ee kızda aptal değildir tabi ki aldıysa bile ben aldım evet demez..Yapacak pek bir şey yok gibi gözüküyor.
Tabii ki kesinlikle öyle bir hakkı yok ama ben çok eminim diyor. Bende bu kadar eminsen sorsaydın dedim en azından engellemelerden falan daha mantıklı canım. O fikre inandırmışsa kendi bileceği iş.

Nasıl konuyu saptırmışlar hep. Yok yarım altınla yurt dışına gitmiştir yok bilmem nereye gitmiştir. Bakın sizin tuzunuz kuru herhalde. Bayan diyor ki ne zorluklarla kazanıp yapıyorum. Zaten kimse kolay kazanmaz. Konu Sahibi; eğer ki eminsen Allah yedirmez merak etme. Ama iyice emin olman lazım böyle işlerde.Bakmayın millete onlar onayliyor demek böyle şeyleri. Kendileri çıksın seyahate yarım altınla.
Onaylıyor derken? Ne alakası var Konu Sahibi emin bile değil çaldı kaçtı diyor. Günah almayı da siz onaylıyorsunuz o zaman?

Tabii ki kesinlikle öyle bir hakkı yok ama ben çok eminim diyor. Bende bu kadar eminsen sorsaydın dedim en azından engellemelerden falan daha mantıklı canım. O fikre inandırmışsa kendi bileceği iş.
Evet ona inandırmış kendini konu sahibi ama çok yanlış düşünüyor bence..Arkadaşı için paraya çok düşkün demiş ama bir insanın paraya düşkün olması hırsızlık yapacağı anlamına gelmez.Sonuçta sokağa çıkmışlar belki çantasından düştü belki yolda başka biri çaldı çantasından farkedemedi yani herşey olmuş olabilir bu kadar peşin hükümlü olmamalı gözüyle görmeden..

Evet ona inandırmış kendini konu sahibi ama çok yanlış düşünüyor bence..Arkadaşı için paraya çok düşkün demiş ama bir insanın paraya düşkün olması hırsızlık yapacağı anlamına gelmez.Sonuçta sokağa çıkmışlar belki çantasından düştü belki yolda başka biri çaldı çantasından farkedemedi yani herşey olmuş olabilir bu kadar peşin hükümlü olmamalı gözüyle görmeden..
Haklısın. Son bir haftadır açılan konulara bakıyorum da çok sabit fikirliler saçma fikirlerinde diretiyorlar acabaları bile olmuyor. Kıllanmaya başladım

Haklısın. Son bir haftadır açılan konulara bakıyorum da çok sabit fikirliler saçma fikirlerinde diretiyorlar acabaları bile olmuyor. Kıllanmaya başladım
Fikir almak için konu açıyorlar ama yine fikirleri sabit.Kendi doğrularını savunuyorlar.Ne yapalım kendisi bilir,nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Yarim altini kucumseyenler olmus benim o parayi nasil kazandigimdan habersiz surekli yerenler var yine. Benim seneye nisanim var gunde 10bucuk saat calisarak kazandigim parayi haybeden baska biri niye yesin?
Annesi gozumun onunde calardi kadin kizi (arkadasim) okul taksitlerini vermeyen arkadasindan borc alip hayatta vermeyen burslarin geri odemesini yapmayan bir kiz. Ama arada bulusurduk. Bunlari bile bile benim ona o cantayi vermem tamamiyle bir aptallik. İste sadece bir tek bu konuda haklisiniz.....

Back
X