arkadaşım ama artık dayanamıyorum :(

hehehe trajikomik bir hikaye, kusura bakma ama bu arkadaşlık falan değil, hatun senle çıkar ilişkisi kurmuş. hep bana hep bana diyo. bak bazı şeyleri sen kaldıra biliyorsan, o bu yüzsüzlükle hayli hayli kaldırabilir. niye bu kadar vicdan yapıyorsun ki? evlisin evde eşinde var, yanlız kalmaktan mı korkuyorsun? aman böylesiyle arkadaş olmaktansa yanlız kal daha iyi.

hayır diyebilmeli insan. hayır kusura bakma gelemezsin de, hayır kusura bakma yapamayız de. hayır de hayır de hayır de, herşeye başını sallayıp içine atma. dert sahibi olursun ki bak olmuşsun.

ayıp yani bekarmış üstelik. bi günde evinde kek, börek, phoça yapsın getirsinde sende ye. o bunu bile düşünmüyo. sen niye düşünüyosun ki. bunda utanacak bişi yok, gerekirse tersle, vicdanda yapma. bazıları senin vicdanına bile layık değildir çünkü.

var ya o bu sırttan geçinmeyle paraları biriktirip ev araba alır yakında kendine, üstünede sana cakasını satar demedi deme hehehe..

ya bende bozucam artık burası benm evim kardeşim..
mecbur da değilim bu zamana kadar nasıl sabrettim şaşıyorum..
ama geçende sölediği ,cebimde parada fiş de yok deyişi ,çıldırdım ya resmen

bi süre öğlenleri eve gitme sen de, öğlen için sandvic falan hazırlayıp götür, iş yerinde ye. bu durum unutulunca da ona görünmeden çık git evine.
evim işyerme çok yakın gülerler bana bu kadar yakına yemekmi getirilir diye..:)

aynen bi gün de sen yap gel demi
alır alır evde arabada..

Bir Süre Evden Yiyecek Götürün Kendinize..
Eve Gelmek Zorunda Kalmayın..
Ayağı En Kısa Zamanda Kesilir..

Çok sinir oluyorum böyle yüzsüz insanlara...
Bence kayınvalidem bizde kalıyor filan diye tek gidin.
Ya da bir arkadaşın dediği gibi, birkaç gün habersiz eve kaçıverin anlar...​

arkadaşınız sizin evi lokanta gibi kullanmaya alışmış,yüzsüzlük sadece

arkadaşınız sizin evi lokanta gibi kullanmaya alışmış,yüzsüzlük sadece
aynen öyle ..
arkadaşımdan olucam belki ama artık yeter ya haklıyım sonuçta demi :)

Çok sinir oluyorum böyle yüzsüz insanlara...
Bence kayınvalidem bizde kalıyor filan diye tek gidin.
Ya da bir arkadaşın dediği gibi, birkaç gün habersiz eve kaçıverin anlar...​

cnm çoğu şeyi biliyor ..kayınvalidemin falan bizde kalamaycağını bilir.yalan sölediğim apaçık oraya çıkar yani.
belkide suç bende kendimi hiç geri çekmedim bütün samimiyetimle arkadaşlık kurdum her zaman..

:) çok iyi niyetlisin canım sen ya:) durumu kötü olsa neyse de durumuda iyiymiş demekki vurdumduymaz biri..kim olsa rahatsız olur 4 ay az bi zaman değil..belki kendin olsan ekmek arası bişeyler yiyeceksin ama biri olunca mutlaka bişeyler hazırlamak gerekir..onun streside olur tabi..senin yaptığın değil onun yaptığı ayıp..

bence bir süre eve gitmeyin,o da haliyle soracak

neden evde yemiyorsun diye,sende söylersin eve gidince hazirla,topla,yika

iki ayagim bir pabuca giriyor kosturmaktan,yedigimide anlamiyorum yoruluyorum de...

oda insan yani anlar insallah

Son düzenleme:
benım en tahammul edemedıgım arsız anlayıssız yuzsuz ınsan tıpı kendınızı kullandırmayın....

benımde bir arkadasım vardı üniversitedeyken cok kullandırdım kendımı ama ozamanlar fazla onemsemıyordum maddı manevı hep yanındaydım snra okul bıttı herkes memleketıne dondu... 40 yılda bır telefon eder oldu. gecen yolu benım yasadıgım sehre dustu bıze geldı 2 gun kaldı. aman allahım bır gorsenız benı oraya gotur buraya gotur bana borc ver dakka bası acıkıyor bana onu getır bunu getır hızmetcı gıbı yanı.üstelık ben elımden geldıgınce zaten mısafırperverlık yaptım paraladım kendımı mutlu olsn dıe ama okadar ıtıcı bir tavrı vardı kı resmen kullandı benı. bıraz düşüncelı dawran hanım ol deil mi ama nerdeeee üniversite yıllarındada kullanıldıgımı ancak o gun bıze geldıgınde daha ıyı dank ettı...buarada maddı olarak yaptıklarımdan hayıflanmıyorum onun tawrı cok cırkındi Allahtan ayrı sehırlerdeyız ilişkimi kestım artık cok soguttu kendınden...

sanada tawsıyem boylelerıne yuz verme tepene bıner...

sorma ya herkesi kendim gibi sandım..
ilk başlarda aman cnm ne olacak her zaman bize gelecek değiliz ya .
.ayarlarız bi şekilde falan die düşündüm ama yok..
aynen cnm sölediğin gibi yalnız olsam bi çorba içerim ..bulaşık bi kase olur sadece.
yarım satte bana kalır...
haklısın cnm denicem bunu :)

cnm insan kendini salak gibi hissediyor ya..
iyi niyetliyim o da yalnız ailesinde uzak falan diyorum ama bende insanım banda yazık..
insan bi düşünür...
bu kadının evi işi kocası var der bi insan olan.. bir sürü sorumluluğım var benim..

canim evim ço kyakın öle böle değil işyerinin karşısı resmen..
diğer arkadaşlar güler bana ordn buraya yemek mi getririlir derler.. :)
dışarıda yesek de olur belki..yine beraber gideriz mecbur da ...

ev yakinmis,sende de oyle kap kacak cok cikiyor,
esim eve gelince bulasik gorunce rahatsiz oluyor
boyle kolayima geldi de olsun bitsin
bari bi yardimi olsa birsey olsa dersin beraber yeriz evdede hatun pek rahat

ev yakinmis,sende de oyle kap kacak cok cikiyor,
esim eve gelince bulasik gorunce rahatsiz oluyor
boyle kolayima geldi de olsun bitsin
bari bi yardimi olsa birsey olsa dersin beraber yeriz evdede hatun pek rahat

bugün işyerime dışardan yemek sölicem..
onada ben dışardan sölüyom derim sorarsa..
kendi bilir.şimdi gel beraber dışardan söliyelim desem bana ödetir.. elini cebine atmıyo kız yaaa.
geçen gün dışarıdan alalım dedim tamm dedi.. sipariş verdik aldık eve gidip yicez ama
elini cebine atmadı ben verdim ..şimdi dönercinin yanında kavgamı edeyim versene parayı die..
ama o son du avcunu yalar artık :)

Son düzenleme:

SIZ doner aliyorsunuz ve kendi parasini odemiyor mu?? Hesaplari ayri isteyecektiniz o zaman.Arkadasinizin donerini odemek zorunda degilsiniz ki. Siparis verirken 1 doner bir ayran yedikten sonrada ayri hesap lutfen diyeceksiniz hepsi bu. iKINIZDE calisiyorsunuz kendiside para aliyor boyle yapmamaniz lazim Anladigim kadariyla kendiside size hic ismarlamiyor. Artik bu durumu kendisine anlatin ben olsam acikcas soylerdim sizin durumunuza dustum benzeri idi ben soyledim icimde kalmadi ama ben arkadasimi kaybettim. Benim icin bir kayip degil zira kazanc cunku arkadasim olacak insan bni dusunmuyor zora sokuyor bencillik yapiyorsa sizde laflarinizi agir koymaktan cekinmeyin. Soyleyene degil soyletene bak demisler.

aynen öyle canım ödemiyor..
hep bana hep bana olmazki..
insanlık bende kalsın birgün de o söyler dedim ama..
geçen gün son noktayı koydu artık doldum taştım
dışarıdan yiyelim dedim ..
valla bnm ne param ne de yemek fişim var dedi yaa
nasıl olsa evi var eve bişeyler alan da var..
sanki o evi geçindiren para babası..
böle şeyleri hiöç sorun etmezdim şimdi bile dile getirriken ayıp geliyo banaa ama
demekki bu zamana kadar yanlış yapmışım..

canım ben farklı bi önerile gelicem sana :) eve yemeğe giderken 'bi ekmek alıp geliver, ev müsait değil de ben bir toparlayım' fln desen acaba nasıl bir tepki verir... ya da yine eve giderken 'sen şunu al da gel ben sonra BENİM PAYIMI veririm' tarzı birşeyler söylesen.. sen onun sırtından geçinmeye çalış bakalım o senden uzaklaşsın aaa

ben olsam bende yüzüne karşı birşey söyleyemem.ne bileyim kendimi çok kötü hissederim.ama sustukça da kendimi kullandırttığımı hissederim çok kötü bi durum ve bu duruma sizi sokan o.keşke biraz olsun düşünceli olsaymış.kişiliği çok rahat belli ki.1 gün olur normal derim 2 gün olur norma derim ama hergün hiç utanmıyo mu hiç mi düşüncesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…