- Konu Sahibi gelbebegim2
-
tam benlik konu hiç vicdan yapma benim sağolsun bi eltim var alt katımda inanamazsın hergün kahvaltıda bende saatlerce gitmez bi kere bende yapalım demez bi ara inan sabah kızım kalkıp odasından yürüdüğü anda telefon neymiş kızım uyanmış ee kahvaltıya gelemmi misafirim gelsin çay saatinde kapımda bunalmıştım artık bende kahvaltı için aradığında biz kızımla yapıcaz yada hemen çıkıcam diyerek bir kaç kez tersledim misafir gelincede otur falan demedim şimdi iyiyim sen hiç vicdan yapma iyilikle çözmeye çalış ama o tarz insanlardan imadan anlamaz ne yazıkki sen hiç moralini bozma
evim işyerme çok yakın gülerler bana bu kadar yakına yemekmi getirilir diye..:)bi süre öğlenleri eve gitme sen de, öğlen için sandvic falan hazırlayıp götür, iş yerinde ye. bu durum unutulunca da ona görünmeden çık git evine.
aynen bi gün de sen yap gel demihehehe trajikomik bir hikaye, kusura bakma ama bu arkadaşlık falan değil, hatun senle çıkar ilişkisi kurmuş. hep bana hep bana diyo. bak bazı şeyleri sen kaldıra biliyorsan, o bu yüzsüzlükle hayli hayli kaldırabilir. niye bu kadar vicdan yapıyorsun ki? evlisin evde eşinde var, yanlız kalmaktan mı korkuyorsun? aman böylesiyle arkadaş olmaktansa yanlız kal daha iyi.
hayır diyebilmeli insan. hayır kusura bakma gelemezsin de, hayır kusura bakma yapamayız de. hayır de hayır de hayır de, herşeye başını sallayıp içine atma. dert sahibi olursun ki bak olmuşsun.
ayıp yani bekarmış üstelik. bi günde evinde kek, börek, phoça yapsın getirsinde sende ye. o bunu bile düşünmüyo. sen niye düşünüyosun ki. bunda utanacak bişi yok, gerekirse tersle, vicdanda yapma. bazıları senin vicdanına bile layık değildir çünkü.
var ya o bu sırttan geçinmeyle paraları biriktirip ev araba alır yakında kendine, üstünede sana cakasını satar demedi deme hehehe..
düşüncesiz insanlara laf anlatmaya bıle gerek yok .dırek restı cek .
Bir Süre Evden Yiyecek Götürün Kendinize..
Eve Gelmek Zorunda Kalmayın..
Ayağı En Kısa Zamanda Kesilir..
aynen öyle ..arkadaşınız sizin evi lokanta gibi kullanmaya alışmış,yüzsüzlük sadece
Çok sinir oluyorum böyle yüzsüz insanlara...
Bence kayınvalidem bizde kalıyor filan diye tek gidin.
Ya da bir arkadaşın dediği gibi, birkaç gün habersiz eve kaçıverin anlar...
sorma ya herkesi kendim gibi sandım..:) çok iyi niyetlisin canım sen ya:) durumu kötü olsa neyse de durumuda iyiymiş demekki vurdumduymaz biri..kim olsa rahatsız olur 4 ay az bi zaman değil..belki kendin olsan ekmek arası bişeyler yiyeceksin ama biri olunca mutlaka bişeyler hazırlamak gerekir..onun streside olur tabi..senin yaptığın değil onun yaptığı ayıp..
haklısın cnm denicem bunu :)bence bir süre eve gitmeyin,o da haliyle soracak
neden evde yemiyorsun diye,sende söylersin eve gidince hazirla,topla,yika
iki ayagim bir pabuca giriyor kosturmaktan,yedigimide anlamiyorum yoruluyorum de...
oda insan yani anlar insallah
benım en tahammul edemedıgım arsız anlayıssız yuzsuz ınsan tıpı kendınızı kullandırmayın....
benımde bir arkadasım vardı üniversitedeyken cok kullandırdım kendımı ama ozamanlar fazla onemsemıyordum maddı manevı hep yanındaydım snra okul bıttı herkes memleketıne dondu... 40 yılda bır telefon eder oldu. gecen yolu benım yasadıgım sehre dustu bıze geldı 2 gun kaldı. aman allahım bır gorsenız benı oraya gotur buraya gotur bana borc ver dakka bası acıkıyor bana onu getır bunu getır hızmetcı gıbı yanı.üstelık ben elımden geldıgınce zaten mısafırperverlık yaptım paraladım kendımı mutlu olsn dıe ama okadar ıtıcı bir tavrı vardı kı resmen kullandı benı. bıraz düşüncelı dawran hanım ol deil mi ama nerdeeee üniversite yıllarındada kullanıldıgımı ancak o gun bıze geldıgınde daha ıyı dank ettı...buarada maddı olarak yaptıklarımdan hayıflanmıyorum onun tawrı cok cırkındi Allahtan ayrı sehırlerdeyız ilişkimi kestım artık cok soguttu kendınden...
sanada tawsıyem boylelerıne yuz verme tepene bıner...
öyle yapıcam cnm en iyisi galiba ama bnm ev çok yakın yaaa..
gariip olmazmı yemek götürmek
canim evim ço kyakın öle böle değil işyerinin karşısı resmen..
diğer arkadaşlar güler bana ordn buraya yemek mi getririlir derler.. :)
dışarıda yesek de olur belki..yine beraber gideriz mecbur da ...
ev yakinmis,sende de oyle kap kacak cok cikiyor,
esim eve gelince bulasik gorunce rahatsiz oluyor
boyle kolayima geldi de olsun bitsin
bari bi yardimi olsa birsey olsa dersin beraber yeriz evdede hatun pek rahat
bugün işyerime dışardan yemek sölicem..
onada ben dışardan sölüyom derim sorarsa..
kendi bilir.şimdi gel beraber dışardan söliyelim desem bana ödetir.. elini cebine atmıyo kız yaaa.
geçen gün dışarıdan alalım dedim tamm dedi.. sipariş verdik aldık eve gidip yicez ama
elini cebine atmadı ben verdim ..şimdi dönercinin yanında kavgamı edeyim versene parayı die..
ama o son du avcunu yalar artık :)
SIZ doner aliyorsunuz ve kendi parasini odemiyor mu?? Hesaplari ayri isteyecektiniz o zaman.Arkadasinizin donerini odemek zorunda degilsiniz ki. Siparis verirken 1 doner bir ayran yedikten sonrada ayri hesap lutfen diyeceksiniz hepsi bu. iKINIZDE calisiyorsunuz kendiside para aliyor boyle yapmamaniz lazim Anladigim kadariyla kendiside size hic ismarlamiyor. Artik bu durumu kendisine anlatin ben olsam acikcas soylerdim sizin durumunuza dustum benzeri idi ben soyledim icimde kalmadi ama ben arkadasimi kaybettim. Benim icin bir kayip degil zira kazanc cunku arkadasim olacak insan bni dusunmuyor zora sokuyor bencillik yapiyorsa sizde laflarinizi agir koymaktan cekinmeyin. Soyleyene degil soyletene bak demisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?