arkadaşım beni biraz ürküttü

ay valla ya beni bulursa diye korkuyorum o yüzden taktik yapıp kaçayım diyorum... korktum şimdi iyice o_O
Taktiğe bile gerek yok, hesabını kapat bitti gitti, yüzünü bile görmediğin bir adama karşı sorumluluğun yok.

Bence sizden başka bir umut bekliyor her insanın gözünün içine bakıyorum sen misin diyen biri farklı düşünüyordur ki ikimizin de sevgilisi var diyorsunuz yaklaşımı yanlış bence rahatsızlığınızı dile getirin kendini düzeltirse ne ala düzeltmezse iletişiminizi kesin derim.

Nedense bana çok masumane geldi çocuğun tavırları. Etkilenmiş belli ki, gerçekte de görüşmek istiyor da; konu sahibi ekstra endişeli. Ya da ben hala 90’larda yaşadığım güven duygularını özlüyorum da hoşuma gitti bu ilgi ne bileyim 😍
Adam borderline olmasa hoşa giderdi tabi ama sevgilisi olan insanlar için yine de sorun olurdu.

Sen sevgilim var dediğin için benim de var demiş olabilir. Ders çalışmakta da gözü yok bence😂 seni merak etmiş yazdıklarını okumuş sadece korkacak bir şey göremedim. Sınav bitince kapat hesabı bitti gitti. Ya da o foruma ihtiyacın yoksa şimdi kapat

Nedense bana çok masumane geldi çocuğun tavırları. Etkilenmiş belli ki, gerçekte de görüşmek istiyor da; konu sahibi ekstra endişeli. Ya da ben hala 90’larda yaşadığım güven duygularını özlüyorum da hoşuma gitti bu ilgi ne bileyim 😍
benim en yakın arkadaşlarımdan birine yıllarca eski sevgilisi musallat oldu, elim ayağım titredi şu an yorumları görünce o kadar diyim :D

Arkadaşınız benim ödümü kopardı 🥴
Ben olsam bu durumu çevremden birileriyle paylaşırım(anne, baba, abla, abi vs). Adınızı ve okuduğunuz bölümü biliyor, bir de küçük bir yerde yaşıyorsanız eğer sizi bulması hiç mi hiç zor olmaz. Avmye yakın oturduğunuzu da biliyor 😳

10 yıl kadar önce benzer bir durum yaşamışlığım var. Böyle tipler köşe bucak kaçsan da bir şekilde buluyor 🥴 O yüzden mutlaka BİR YAKININLA PAYLAŞMALISIN

Arkadaşınız benim ödümü kopardı 🥴
Ben olsam bu durumu çevremden birileriyle paylaşırım(anne, baba, abla, abi vs). Adınızı ve okuduğunuz bölümü biliyor, bir de küçük bir yerde yaşıyorsanız eğer sizi bulması hiç mi hiç zor olmaz. Avmye yakın oturduğunuzu da biliyor 😳

10 yıl kadar önce benzer bir durum yaşamışlığım var. Böyle tipler köşe bucak kaçsan da bir şekilde buluyor 🥴 O yüzden mutlaka BİR YAKININLA PAYLAŞMALISIN
tamam paylaşayım.

siz ne yaşamıştınız?

Bence siteye gırmeyı azaltarak baslayabılırsınız. Bi anda ortadan kaybolursanız daha cok kafasına takar mı acaba dıye dusundum ama ısım ve ilden de sıze ulasması mumkun degıl. Yıne de bence kırmamak takıntı haline getirmemesi için yavas yavas yazamıyorum odaklanamıyorum bıraz uzaklasacagım gıbı bırakabılırsınız siteyi.

Bence siteye gırmeyı azaltarak baslayabılırsınız. Bi anda ortadan kaybolursanız daha cok kafasına takar mı acaba dıye dusundum ama ısım ve ilden de sıze ulasması mumkun degıl. Yıne de bence kırmamak takıntı haline getirmemesi için yavas yavas yazamıyorum odaklanamıyorum bıraz uzaklasacagım gıbı bırakabılırsınız siteyi.
Ben de öyle düşünüyorum, aniden kesersem iyice kafaya takar. sebep arar.

Konuşmayı azaltarak bırakabilirsiniz.
Mesela belirli saatlerde konuşuyorsanız o saatte olamayacağım erkek arkadaşımla planım var vs. diyerek aklına yer etmesini sağlayabilirsiniz.
Tanımadan o insan hakkında da pek bir yorum yapılmaz, niyetini tam anlamıyla kestirmek mümkün değil ama dikkatli olmakta fayda var.
Sizinle ilgilendiği açık şekilde belli çünkü, ama bunu takıntı yapar mı yapmaz mı basit bir ilgimi söylemek zor.

Kendinizi de çok korkutmadan o insana da daha fazla bağ kurma fırsatı vermeden uzaklaşmanız en doğrusu olacaktır.

Ben de 10 seneden fazladir terapi goren bir Borderline'liyim. Borderline iliskilerde sevgi-nefret dongusu vardir. Su an sizi en onemli kisi gibi goruyor hayatinda ama en ufak bir reddedisinizi tamamen terk edilme olarak algilayip size nefret sacacaktir. Size zarar verme olasiligi dusuk ama siz her iletisimi kesmeye calistiginizda kendi zarar vererek sizi manipule edip iliskide kalmanizi saglamasi cok olasi bir ihtimal. O yuzden daha fazla baglanmadan karsi taraf, iletisimi kesin derim. Borderline'in temeli terk edilme korkusuna verilen kontrolsuz ofke cevabindan olusuyor, ileride daha zor iletisimi kesersiniz

ben de direkt iletişimi kesmeyi düşündüm ancak başıma bela alırım diye korktum çünkü yaklaşımı değişti, günlük ders saatlerini rapor etmek ve dersler hakkında konusuyorduk normalde, bir iki dertleştik bir anda hayatının en değer verdiği insanları arasına koymaya başladı beni. takıntılı yapısı korkutuyor. forum hesabımı da mı silsem acaba
Takıntı haline getirse ne olacak, ne yapabilir?
Silin gitsin. Sanal bir arkadaşlık değil mi zaten

Back
X