arkadaşım beni biraz ürküttü

Arkadaşınız benim ödümü kopardı 🥴
Ben olsam bu durumu çevremden birileriyle paylaşırım(anne, baba, abla, abi vs). Adınızı ve okuduğunuz bölümü biliyor, bir de küçük bir yerde yaşıyorsanız eğer sizi bulması hiç mi hiç zor olmaz. Avmye yakın oturduğunuzu da biliyor 😳

10 yıl kadar önce benzer bir durum yaşamışlığım var. Böyle tipler köşe bucak kaçsan da bir şekilde buluyor 🥴 O yüzden mutlaka BİR YAKININLA PAYLAŞMALISIN
Aynen birilerine anlatmalı kesinlikle

merhabalar,

bir sınava hazırlanıyorum. sıkı calısıyorum. arkadaslarımdan bu sınava hazırlanan yok.

ben de kendi bölümümle alakalı bir forumdan bir gruba girdim. her gün çalışma hedefi koyup o kadar saat çalışıyoruz.

sonra grup dağıldı, çalışamayanlar oldu. gruptaki bir erkekle ben kaldık.

sadece forum üzerinden konusuyoruz. sanal oldugu için güvenemedim. telefon numaramı vermedim.

ikimizin de sevgilisi var, tamamen arkadaşca ders calısma üzerine konusuyoruz.

4-5 ay oldu biz bu grup işine gireli. sanal da olsa arada dertlestik konustuk.

bazı davranışları bana garip geldi ve rahatsız oldum ancak ben zaten paranoyağım biraz ve kaçıngan bağlandığımı düşünüyorum, o yüzden size danışmak istedim

arkadaşlığımızı reele dökmek istiyor hatta reelde bile böyle güvendiği arkadaşı olmadığını söylüyor. bense sanal olunca güvenemeyip pek kişisel bilgi vermiyorum ve reele yanaşmıyorum. sadece adımı yaşadığım ili biliyor.

geçen gün bana yolda yürürken yürüyen her kızın gözlerinin içine ya bensem diye baktığını dedi. bana bu cok garip geldi cunku baska illerde yasıyoruz ve fotoğrafımı görmedi.

yine geçen gün bir düğün için bulunduğum ile geldi. bir anda evin ...... avm'ye yakın mı dedi. gerçekten de oranın dibinde oturuyoruz. bir anda anlam veremedim. sonra hatırladım ki o konustugumuz forumda eskiden o tarz bir konuya orayla alakalı bir şey yazmıştım. eski mesajlarımı aratmış muhtemelen ancak kendisi arattığını kabul etmedi.

sürekli ailesinin bir işi çıkıyor ve bulunduğum ile geliyor ve bu da beni rahatsız ediyor, zırt pırt gelip duruyor. buluşmayacağımı biliyor o yüzden bir şey demiyor. (yakın iller değil)

ve bana durup dururken sen şunu şunu mu yapıyorsun, şu tarz müzik mi dinliyorsun denen nokta atışı yaygın olmayan şeyler söylüyor. muhtemelen eski mesajlarımdan bulmuş.

ben bunlardan o kadar rahatsız oldum ki adımı söylediğime bile pişman oldum zaten aynı bölümüz bulur hemen diye, bir iki kez de dertleşmiştik anlattığım şeyler basit şeyler de olsa rahatsız oldum. borderline kb varmış o yüzden mi abartıyor her şeyi bilmiyorum ama bazı duygu durumları bana çok yüksek geliyor ve takıntılıymış izlenimi veriyor (kaç sene önceki sevgilisini hala düzenli stalklaması vs).

ben mi pimpirikliyim yoksa cidden sıkıntı şeyler mi bunlar? bu ders calısma grubu benim için aslında çok iyi olmuştu ama şimdi ya konusmayı bırakırsam ve beni takıntı haline getirirse diye ürküyorum.
Takıntı haline getirmiş gözüküyor zaten. Siz konuşmaya devam ettikçe ağzınızdan kendinizle alakalı bir takım şeyleri kaçırma ihtimaliniz var, ayrıca sizi huzursuz da ediyor; konuşmaya devam edip etmemek size kalmış.

B.saraydan az çok anlayan biriyse veya anlayan bir tanıdığı varsa bir şeyler yapmak için uğraşabilir. Onun size internetten yolladigi hic bir dosyaya videoya fln tıklamayın b l a s t b l a s t
Ben de ayni şeyi düşünmüştüm.bilgisayarin ip adresinden falan adrese de ulaşabilir.

Konu sahibi bence ciddi ciddi adresini bulmaya calisiyo.Dikkatli ol lütfen

Ben de ayni şeyi düşünmüştüm.bilgisayarin ip adresinden falan adrese de ulaşabilir.

Ay bu yorumu okuyunca bende korkmaya başladım , sanaldan konuşuyoruz diyorsunuz sanal derken forum sitesinin mesaj kısmından mı sadece 🧐 birde kendinizle ilgili detay vermediğinize eminsiniz dimi

Ay bu yorumu okuyunca bende korkmaya başladım , sanaldan konuşuyoruz diyorsunuz sanal derken forum sitesinin mesaj kısmından mı sadece 🧐 birde kendinizle ilgili detay vermediğinize eminsiniz dimi
Aslinda konu sahibini korkutmak amaçlı yazmamıştım.sadece dikkatli olması konusunda uyarmak için yazdim.

cunku vaktiyle benim başıma da geldi bu tarz bisey.

Son düzenleme:
B.saraydan az çok anlayan biriyse veya anlayan bir tanıdığı varsa bir şeyler yapmak için uğraşabilir. Onun size internetten yolladigi hic bir dosyaya videoya fln tıklamayın b l a s t b l a s t
tamam dikkat etmeye calisirim, daha once tiklamamisimdir umarim

tesekkur ederim cok dikkat edicem
evet forum sitesinden. valla vermis olabilirim, ona vermesem foruma yazmisimdir ancak beni dogrudan bulabilecegini dusunmuyorum. bir de ben ondan bagimsiz olarak yakin tarihte tasinicam %90, onun haberi yok. 1-2 aya sehrim degisecek gibi.
Aslinda konu sahibini korkutmak amaçlı yazmamıştım.sadece dikkatli olması konusunda uyarmak için yazdim.

cunku vaktiyle benim başıma da geldi bu tarz bisey.
ne gelmisti basiniza? tedbir alayim ona gore dusunup

Ben yerinizde olsam hiç açıklama yapmadan heryerden engellerim sevgilisi olan birine niye bu denli yazar ki bi erkek... Sınır koymalısınız... Yok yolda gördüklerini siz sanıyomuş arkadaşlıktan öteye geçmiş... Sınav sürecindesiniz kafanızı meşgul etmesin boş yere... Uzak durmak en iyisi olabilir.

tamam dikkat etmeye calisirim, daha once tiklamamisimdir umarim

tesekkur ederim cok dikkat edicem

evet forum sitesinden. valla vermis olabilirim, ona vermesem foruma yazmisimdir ancak beni dogrudan bulabilecegini dusunmuyorum. bir de ben ondan bagimsiz olarak yakin tarihte tasinicam %90, onun haberi yok. 1-2 aya sehrim degisecek gibi.

ne gelmisti basiniza? tedbir alayim ona gore dusunup
Aslinda uzun uzun yazmıştım ama daha fazla tedirgin olma diye düzenledim msji.

Bundan yıllar önce PC de savaş oyunları vardi kızlı erkekli oynanan.senin ders çalıştığın grup gibi güzelde bi grubumuz var.iclerinden birisi diğer gruptan biriyle atışma yaşadı benim köyüme askerlerime saldırdı diye.Tabi aralarında kufurlesmeler olmus.ben onu bulurum nasilsa diye bi yorum yazdı bigun.bizlerde merak ettik nasil bulacaksın vs diye.ip adresinden bulmak zor değil benim için dedi.tabi biz o zaman durumu idrak edemedik.

Bi sure sonra bana müdahale etmeye başladı işte ona nasıl asker gönderirsin.sunun nasil yardımını kabul edersin diye oyunun özel bölümünden yazıyo.ki ismim ve yaşadığım il dışında hicbisey bilmiyo hakkımda.telefon numarasi falan alıp verme gibi durumlarda yok.Ben bu durumdan rahatsız olmaya başlayınca o gruptan ayrıldım.kendi başıma oynamaya devam ediyorum.Bi gün pat bi mesaj geldi.sen yeterki benden rahatsiz olma ben kendimi de oyunu da imha ederim.Ben senin için neler yaptım.isyerine geldim bugün üstündeki kıyafetler cok yakışmış falan diye is yerimi de tarif edince sok oldum tabi.Ki farklı illerdeydik.Korkudan hicbisey soramadım da.tersleyip sildim oyunu.is adresimi nasil buldu.ip den ev adresine mi ulaştı kapımda bekleyip takip mi etti hala kafamda deli sorular.Allahtan sonra birdaha rahatsiz etmedi ama o korku da bana yetti.

Bundan yıllar önce PC de savaş oyunları vardi kızlı erkekli oynanan.senin ders çalıştığın grup gibi güzelde bi grubumuz var.iclerindrn birisi diğer gruptan biriyle atışma yaşadı benim köyüme askerlerime saldırdı diye.tqbi aralarında kufurlesmeler olmus.ben onu bulurum nasilsa diye bi yorum yazdı bigun.bizlerde merak ettik nasil bulacaksın vs diye.ip adresinden bulmak zor değil benim için dedi.tabi biz o zaman durumu idrak edemedik.

Bi sure sonra bana müdahale etmeye başladı işte ona nasıl asker gönderirsin.sunun nasil yardımını kabul edersin diye oyunun özel bölümünden yazıyo.ki ismim ve yaşadığım il dışında hicbisey bilmiyo hakkımda.telefon numarasi falan alıp verme gibi durumlarda yok.Ben bu durumdan rahatsız olmaya başlayınca o gruptan ayrıldım.kendi başıma oynamaya devam ediyorum.bi gün pat bi mesaj geldi.sen yeterli benden rahatsiz olma ben kendimi de oyunu da imha ederim.ben senin için neler yaptım.isyerine geldim bugün üstündeki kıyafetler cok yakışmış falan diye is yerimi de tarif edince sok oldum tabi.korkudan hicbisey soramadım da.tersleyip sildim oyunu.is adresimi nasil buldu.ip den ev adresine mi ulaştı kapımda bekleyip takip mi etti hala kafamda deli sorular.Allahtan sonra birdaha rahatsiz etmedi ama o korkudan bana yetti.
sanala tovbe bir daha bu nedir boyle ya

sanala tovbe bir daha bu nedir boyle ya
Aynen aynen.Arizali tipler cok.Ailenden birilerine anlatman iyi olmuş.ben korkudan kimseye de bahsedememistim.
Eger taşınma kesinse yavaş yavaş araya mesafe koy cok giremiyorum yoğunum vs diye.sonra da ortadan kaybol.

Bundan yıllar önce PC de savaş oyunları vardi kızlı erkekli oynanan.senin ders çalıştığın grup gibi güzelde bi grubumuz var.iclerinden birisi diğer gruptan biriyle atışma yaşadı benim köyüme askerlerime saldırdı diye.Tabi aralarında kufurlesmeler olmus.ben onu bulurum nasilsa diye bi yorum yazdı bigun.bizlerde merak ettik nasil bulacaksın vs diye.ip adresinden bulmak zor değil benim için dedi.tabi biz o zaman durumu idrak edemedik.

Bi sure sonra bana müdahale etmeye başladı işte ona nasıl asker gönderirsin.sunun nasil yardımını kabul edersin diye oyunun özel bölümünden yazıyo.ki ismim ve yaşadığım il dışında hicbisey bilmiyo hakkımda.telefon numarasi falan alıp verme gibi durumlarda yok.Ben bu durumdan rahatsız olmaya başlayınca o gruptan ayrıldım.kendi başıma oynamaya devam ediyorum.Bi gün pat bi mesaj geldi.sen yeterki benden rahatsiz olma ben kendimi de oyunu da imha ederim.Ben senin için neler yaptım.isyerine geldim bugün üstündeki kıyafetler cok yakışmış falan diye is yerimi de tarif edince sok oldum tabi.Ki farklı illerdeydik.Korkudan hicbisey soramadım da.tersleyip sildim oyunu.is adresimi nasil buldu.ip den ev adresine mi ulaştı kapımda bekleyip takip mi etti hala kafamda deli sorular.Allahtan sonra birdaha rahatsiz etmedi ama o korku da bana yetti.
Oyunda ip numarasını nasıl bulmuş ki çok garip... Ne takıntılı insanlar var

Aman kardeşim çok dikkatli ol. Memlekette manyak manyak insanlar var. Katil mi tecavüzcü mü sapık mıdır bilemeyiz. Şimdi bana ''paranoyak mısın'' diyebilirsiniz. Ne yapayım, o kadar değişik insanlar var ki korkmamak elde değil. Ha belki adam çok beyefendi birisi günahını da almak istemem. Engelle gitsin sen kendin çalış.

merhabalar,

bir sınava hazırlanıyorum. sıkı calısıyorum. arkadaslarımdan bu sınava hazırlanan yok.

ben de kendi bölümümle alakalı bir forumdan bir gruba girdim. her gün çalışma hedefi koyup o kadar saat çalışıyoruz.

sonra grup dağıldı, çalışamayanlar oldu. gruptaki bir erkekle ben kaldık.

sadece forum üzerinden konusuyoruz. sanal oldugu için güvenemedim. telefon numaramı vermedim.

ikimizin de sevgilisi var, tamamen arkadaşca ders calısma üzerine konusuyoruz.

4-5 ay oldu biz bu grup işine gireli. sanal da olsa arada dertlestik konustuk.

bazı davranışları bana garip geldi ve rahatsız oldum ancak ben zaten paranoyağım biraz ve kaçıngan bağlandığımı düşünüyorum, o yüzden size danışmak istedim

arkadaşlığımızı reele dökmek istiyor hatta reelde bile böyle güvendiği arkadaşı olmadığını söylüyor. bense sanal olunca güvenemeyip pek kişisel bilgi vermiyorum ve reele yanaşmıyorum. sadece adımı yaşadığım ili biliyor.

geçen gün bana yolda yürürken yürüyen her kızın gözlerinin içine ya bensem diye baktığını dedi. bana bu cok garip geldi cunku baska illerde yasıyoruz ve fotoğrafımı görmedi.

yine geçen gün bir düğün için bulunduğum ile geldi. bir anda evin ...... avm'ye yakın mı dedi. gerçekten de oranın dibinde oturuyoruz. bir anda anlam veremedim. sonra hatırladım ki o konustugumuz forumda eskiden o tarz bir konuya orayla alakalı bir şey yazmıştım. eski mesajlarımı aratmış muhtemelen ancak kendisi arattığını kabul etmedi.

sürekli ailesinin bir işi çıkıyor ve bulunduğum ile geliyor ve bu da beni rahatsız ediyor, zırt pırt gelip duruyor. buluşmayacağımı biliyor o yüzden bir şey demiyor. (yakın iller değil)

ve bana durup dururken sen şunu şunu mu yapıyorsun, şu tarz müzik mi dinliyorsun denen nokta atışı yaygın olmayan şeyler söylüyor. muhtemelen eski mesajlarımdan bulmuş.

ben bunlardan o kadar rahatsız oldum ki adımı söylediğime bile pişman oldum zaten aynı bölümüz bulur hemen diye, bir iki kez de dertleşmiştik anlattığım şeyler basit şeyler de olsa rahatsız oldum. borderline kb varmış o yüzden mi abartıyor her şeyi bilmiyorum ama bazı duygu durumları bana çok yüksek geliyor ve takıntılıymış izlenimi veriyor (kaç sene önceki sevgilisini hala düzenli stalklaması vs).

ben mi pimpirikliyim yoksa cidden sıkıntı şeyler mi bunlar? bu ders calısma grubu benim için aslında çok iyi olmuştu ama şimdi ya konusmayı bırakırsam ve beni takıntı haline getirirse diye ürküyorum.
Bu platformdan hemen çıkmanı öneririm. Ortada gerçekten sıkıntılı bir durum var

Oyunda ip numarasını nasıl bulmuş ki çok garip... Ne takıntılı insanlar var
Hic bilmiyorum cokta merak ettim ama soramadım direk iletişimi kestim çünkü başka şekilde ulaşması mümkün degil.asiri korktum 20 yasinda falandım birde.Allahim kabus gibiydi.Ama askerdi kendisi belki farklı bi sistemleri vardır bilmiyorum.

Back
X