merhabalar,
bir sınava hazırlanıyorum. sıkı calısıyorum. arkadaslarımdan bu sınava hazırlanan yok.
ben de kendi bölümümle alakalı bir forumdan bir gruba girdim. her gün çalışma hedefi koyup o kadar saat çalışıyoruz.
sonra grup dağıldı, çalışamayanlar oldu. gruptaki bir erkekle ben kaldık.
sadece forum üzerinden konusuyoruz. sanal oldugu için güvenemedim. telefon numaramı vermedim.
ikimizin de sevgilisi var, tamamen arkadaşca ders calısma üzerine konusuyoruz.
4-5 ay oldu biz bu grup işine gireli. sanal da olsa arada dertlestik konustuk.
bazı davranışları bana garip geldi ve rahatsız oldum ancak ben zaten paranoyağım biraz ve kaçıngan bağlandığımı düşünüyorum, o yüzden size danışmak istedim
arkadaşlığımızı reele dökmek istiyor hatta reelde bile böyle güvendiği arkadaşı olmadığını söylüyor. bense sanal olunca güvenemeyip pek kişisel bilgi vermiyorum ve reele yanaşmıyorum. sadece adımı yaşadığım ili biliyor.
geçen gün bana yolda yürürken yürüyen her kızın gözlerinin içine ya bensem diye baktığını dedi. bana bu cok garip geldi cunku baska illerde yasıyoruz ve fotoğrafımı görmedi.
yine geçen gün bir düğün için bulunduğum ile geldi. bir anda evin ...... avm'ye yakın mı dedi. gerçekten de oranın dibinde oturuyoruz. bir anda anlam veremedim. sonra hatırladım ki o konustugumuz forumda eskiden o tarz bir konuya orayla alakalı bir şey yazmıştım. eski mesajlarımı aratmış muhtemelen ancak kendisi arattığını kabul etmedi.
sürekli ailesinin bir işi çıkıyor ve bulunduğum ile geliyor ve bu da beni rahatsız ediyor, zırt pırt gelip duruyor. buluşmayacağımı biliyor o yüzden bir şey demiyor. (yakın iller değil)
ve bana durup dururken sen şunu şunu mu yapıyorsun, şu tarz müzik mi dinliyorsun denen nokta atışı yaygın olmayan şeyler söylüyor. muhtemelen eski mesajlarımdan bulmuş.
ben bunlardan o kadar rahatsız oldum ki adımı söylediğime bile pişman oldum zaten aynı bölümüz bulur hemen diye, bir iki kez de dertleşmiştik anlattığım şeyler basit şeyler de olsa rahatsız oldum. borderline kb varmış o yüzden mi abartıyor her şeyi bilmiyorum ama bazı duygu durumları bana çok yüksek geliyor ve takıntılıymış izlenimi veriyor (kaç sene önceki sevgilisini hala düzenli stalklaması vs).
ben mi pimpirikliyim yoksa cidden sıkıntı şeyler mi bunlar? bu ders calısma grubu benim için aslında çok iyi olmuştu ama şimdi ya konusmayı bırakırsam ve beni takıntı haline getirirse diye ürküyorum.