• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım birinden hoşlanıyor, lütfen yardım!

flower0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
306
77
98
İstanbul
Merhabalar kızlar nasılsınız?:) Arkadaşım bir çocuktan hoşlanıyor fakat nasıl konuşacağını bilemiyor. Daha önce konuşmuşlukları var fakat arkadaşımın o zaman güzel giden bir birlikteliği vardı. Çocuğa da birlikteliği olduğunu konuştukları zaman söyledi ve tekrar iletişim kurmadılar. Ancak arkadaşım sevgilisi tarafından hüsrana uğradı. Elindekini kaybettikten sonra diğerini bakayım gibi bir durum söz konusu değil fakat arkadaşım bu çocukla yeniden konuşması gerektiğini düşünüyor. Nasıl tekrar iletişim kurabilir, konuya nasıl girebilir? Sevgilisinden ayrıldı diye ona yazıyormuş gibi gözükmek istemiyor çünkü öyle bir durum değil. Fikirlerinizi söylerseniz seviniriz.

Ne kadar zamandır iletişim kurmuyor bu arkadaşın ile diğer arkadaş ?

Dogru 1 cocukmus.sevgilisi oldugunu ogrenince yazmamis.
Eger dogrulugunu bozmazsa arkadasina cevap vermez.o ne ole kenarda bekleyen koyun gibi.

Ortak alan demeyelim ama ortak arkadaşları var. O da benim kuzenim, aralarını yapsın diye kuzenime söylemeyi düşündük fakat kuzenim böyle konulara karışmıyor o yüzden çocukla nasıl iletişim kuracağını hala bulabilmiş değiliz :)

Merhabalar kızlar nasılsınız?:) Arkadaşım bir çocuktan hoşlanıyor fakat nasıl konuşacağını bilemiyor. Daha önce konuşmuşlukları var fakat arkadaşımın o zaman güzel giden bir birlikteliği vardı. Çocuğa da birlikteliği olduğunu konuştukları zaman söyledi ve tekrar iletişim kurmadılar. Ancak arkadaşım sevgilisi tarafından hüsrana uğradı. Elindekini kaybettikten sonra diğerini bakayım gibi bir durum söz konusu değil fakat arkadaşım bu çocukla yeniden konuşması gerektiğini düşünüyor. Nasıl tekrar iletişim kurabilir, konuya nasıl girebilir? Sevgilisinden ayrıldı diye ona yazıyormuş gibi gözükmek istemiyor çünkü öyle bir durum değil. Fikirlerinizi söylerseniz seviniriz.
merhabadan girsin

Dogru 1 cocukmus.sevgilisi oldugunu ogrenince yazmamis.
Eger dogrulugunu bozmazsa arkadasina cevap vermez.o ne ole kenarda bekleyen koyun gibi.
İşte çocuğunda böyle düşünmesini istemiyoruz çünkü öyle bir durum söz konusu değil. Arkadaşım çocukla konuştuğu zaman çocuğun efendiliğini beğenmişti ancak sevgilisine karşı sadakat söz konusuydu.

Ortak alanları varsa bunu bahane ederek yazabilir. Hiç mı denk gelmiyorlar
Ortak alan demeyelim ama ortak arkadaşları var. O da benim kuzenim, aralarını yapsın diye kuzenime söylemeyi düşündük fakat kuzenim böyle konulara karışmıyor o yüzden çocukla nasıl iletişim kuracağını hala bulabilmiş değiliz :)

Daha önceden nasıl görüşüp konuştular bunlar peki ? Sosyal medya ?

Selam nasılsın diye girsin konuşmaya.
Sevgilisini sorarsa da hıı o iş baya önce bitti desin.
Gerçi arkadaşın sevgilisi varken o çocukla konuşmuş burada hatalı ama.

Daha önceden nasıl görüşüp konuştular bunlar peki ? Sosyal medya ?
Evet, çocuk sosyal medyadan arkadaşımı ekleyip yazdı. O şekilde konuştular, arkadaşım sevgilisi olduğunu söyleyince tekrar yazmadı. Arkadaşım geçenlerde sosyal medyadan ekledi ama geri dönüş alamadı. Şu an mesaj atması ya da tekrar eklemesi doğru olur mu?

Evet, çocuk sosyal medyadan arkadaşımı ekleyip yazdı. O şekilde konuştular, arkadaşım sevgilisi olduğunu söyleyince tekrar yazmadı. Arkadaşım geçenlerde sosyal medyadan ekledi ama geri dönüş alamadı. Şu an mesaj atması ya da tekrar eklemesi doğru olur mu?
Bilmem kişiye göre değişir. Biri bana böyle yapsa ben kabul etmem mesela.

Selam nasılsın diye girsin konuşmaya.
Sevgilisini sorarsa da hıı o iş baya önce bitti desin.
Gerçi arkadaşın sevgilisi varken o çocukla konuşmuş burada hatalı ama.
Çocuk ortak arkadaş olduğu için yazmış, arkadaşım da cevap vermiş ki ortak arkadaşlarıda benim kuzenim ve arkadaşım çocukla konuşsa bile sevgilisi olduğunu söyledi :)

Çocuk ortak arkadaş olduğu için yazmış, arkadaşım da cevap vermiş ki ortak arkadaşlarıda benim kuzenim ve arkadaşım çocukla konuşsa bile sevgilisi olduğunu söyledi :)
İyi de sonuçta o çocuktan etkilense sevgilisinden ayrılırdı o zaman.
E ayrılmadığına göre şimdi ulaşmak istemesinin sebebi tekrar ilgi görmek istemektir. İnkar etme öyledir :) pek doğru bulmuyorum.

Back
X