- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
- Konu Sahibi Alonedark0
-
Bu bir dert mi ayrıca sanane milletin kokusundan sende koklayacak kadar girme burnunun dibineHerkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisine bunu kırmadan söylemek istedim ima ettim ama parfüm kullanmayı sevmediğini söyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saçlarının çok uzun olduğunu bu yüzden banyo yapmasının onun için bir yük oluğunu söyledi. Ama gerçekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma düşmesini de istemiyorum. Nasıl desem böyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lütfen
Aynısını yasadim. Demedim demedim sonunda dedim. Ama çok üzüldü. Bende kırdım diye çok üzüldüm. Pişman oldum
Zor bir durum
Bu bir dert mi ayrıca sanane milletin kokusundan sende koklayacak kadar girme burnunun dibine
O zaman arkadaş olarak surekli yanyana gelmemeye calisin hatta bitirin arkadasliginizi cok zor olmasa gerekEğer çevreyi rahatsız ediyorsa banane diyemem. İnsanın çevresine de bi saygısı olmalı. Siz katlanabilirsiniz ama ben katlanamıyorum kötü kokuya.
Benimde saclarim uzun eminim arkadasinizin saclarindan da uzundur ama hergun dusa giriyorum makyaj fln hadi tercihe bagli ama koku etrafi rahatsiz ediyor dus almadan kiyafet giymek bile icime sinmiyor sanki giydigim kiyafet pis olcakmis gibi hissediyorum... Heleki bu sicakta sabah ise gidiyorum gelene kadar kendimi kokmus hissediyorum
Saçlarını kestirmeye ikna et madem
İşte saçlarına yeni model böyle yeni kesim lazım sana diye ikna etmek lazım. Uzunken banyo gerçekten kurutması zor. Şimdi omzumda saçlarım çok güzel olduCanımi veririm saçımı kestirmem diyor.
sen buna de ki sana bişey söylemem lazım. ben senin hakkında birilerinden birşey duydum bunu seninle paylaşmam lazım. ne yapalım ona göre karar verelim. sonra da anlat işte böyle böyle senin hakkında bunu demişler şöyle demişler böyle demişler dışardan böyle görünüyor demek ki diye. o da bi dışardan duysun kendini. sen de dersin gel böyle yapalım onlara günlerini gösterelim filan diye yol gösterirsin :)Herkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisine bunu kırmadan söylemek istedim ima ettim ama parfüm kullanmayı sevmediğini söyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saçlarının çok uzun olduğunu bu yüzden banyo yapmasının onun için bir yük oluğunu söyledi. Ama gerçekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma düşmesini de istemiyorum. Nasıl desem böyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lütfen
sen buna de ki sana bişey söylemem lazım. ben senin hakkında birilerinden birşey duydum bunu seninle paylaşmam lazım. ne yapalım ona göre karar verelim. sonra da anlat işte böyle böyle senin hakkında bunu demişler şöyle demişler böyle demişler dışardan böyle görünüyor demek ki diye. o da bi dışardan duysun kendini. sen de dersin gel böyle yapalım onlara günlerini gösterelim filan diye yol gösterirsin :)
Boyle bir olayi lisede yasamistim sira arkadasim tipki dediginiz gibi kokuyordu. Careyi sinif ogretmenine soylemekte buldum ne yapabiliriz diye o da gitmis cat cat soylemis hanzade koktugunu soyluyor yikanmiyor musun falan diye aramiz tamamen acilmisti. Bir daha basima gelse ne yaparim bilmiyorum cesaret edipte soyleyemem herhalde ama ima ederim arada bir
Bendede alerji yaptı kaşın kaşın bir hal oldumAmman dikkat, o marka bende kıl kökü iltihabı yaptı. Bir tanığımda da. Bilginiz olsun..
Nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdi ve değişti mi?Aynısını yasadim. Demedim demedim sonunda dedim. Ama çok üzüldü. Bende kırdım diye çok üzüldüm. Pişman oldum
Zor bir durum
Kadınsal bir hastalığı olabilir mantar gb, o tür durumlarda da iğrenç koku oluyorBenim çalıştığım okulda bi psikolog var. Eşi de okulumuzda öğretmen. Kız o kadar bakımlı o kadar temiz ki. Çokta güzel. Ama korkunç bir kokusu var. Anlam veremiyoruz hiçbirimiz nasıl öyle kokuyor. Sizin arkadaş pasaktan öyle kokuyor da, bunun sebebi ne anlamıyorum. Kokuya karşı çok hassasım berbat bir durum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?