Herkese merhaba. İki tane yakın kız arkadaşım var. Birinin adı Ayşe birinin adı Fatma olsun. Ayşe dün beni aradı ve artık Fatma ile görüşmediğini söyledi. Şaşırdım, araları iyiydi çünkü. Nedenini sorduğumda da anlattı. Fatma'nın sorunlu bir evliliği vardı. Genç yaşta yapılan bir evlilikti zaten, hatalarla doluydu. Neyse. Fatma, eşinden boşanmış. Eşi biraz belalı bir tip. Boşanma aşamasında Ayşe ona evini açmış. Fatma, Ayşe'nin evinde kalmış. Eşi rahatsız etmesin diye. Kendimi riske attım diyor. Neyse, Fatma eşinden boşandığı günden sonra birden Ayşe ile iletişimi kesmiş. Ayşe, Fatma'ya ulaşmaya çalışınca da telefonlarına çıkmamış. Sonra da: "Ben artık seninle görüşmek istemiyorum." demiş. Ayşe, Fatma'nın bu yaptığının nedenini bilmediğini söylüyor. Herhalde benimle menfaati için samimiydi diyor. Tabi bunlar Ayşe'nin bana anlattıkları. Olayın iç yüzünü bilmiyorum. Bunları duyunca Fatma'ya sinirlendim tabi. Ama sonra düşününce mantıksız geldi. Fatma niye durup dururken böyle bir şey yapsın diye düşündüm. Yani acaba Fatma saf menfaat uğruna Ayşe'yi mi kullandı yoksa olayda Ayşe'nin bana eksik anlattığı bir yer mi var?