• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım doğru mu söylüyor sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşınızı arayıp sormaktansa bizim varsayımlarımızı okumak durumu nasıl netleştirecek sizin için. Açın sorun, ne Ayşe’yi tanıyoruz ne Fatma’yı ne de sizi.

tam dedikodu konusu olmuş sizinki, dert gibi değil.
Dedikodu demeniz hoş olmadı. Neden dedikodu yapayım? Kaldı ki buradan dedikodu yapsam ne işime yarayacak ki? Burada kimse bizi tanımıyor sonuçta.

Ne kadar öfkeli olursa olsunlar sen yinede Fatmayı aramalısın. Ona neden böyle yaptığını sorabilirsin, acaba evinde kalırken ayşe bilmeden birşey mi söyledi, ya da ima etti

Sen korkak davranıyorsun
İkisi de gergin olabilir senle alakası yok
Fatmayı arayıp ne oldu diye sorabilirsin
Ha sana sanane be derse ona göre davranırsın olur biter

İki tarafa da sorun
Ya Ayşe’nin eksik anlattığı şeyler var
Ya da Fatma’nın konuşmadığı
Bende arayın Fatma’yı hem boşanmış gözün aydın dersiniz hem de belki o kendiliğinden anlatır

Sözlük bir şey yok. Bence birilerinin lafıyla insanların gunahini almayin. Yorum da yapmayin o kişiye. Kendi problemini kendi çözsün

Herkese merhaba. İki tane yakın kız arkadaşım var. Birinin adı Ayşe birinin adı Fatma olsun. Ayşe dün beni aradı ve artık Fatma ile görüşmediğini söyledi. Şaşırdım, araları iyiydi çünkü. Nedenini sorduğumda da anlattı. Fatma'nın sorunlu bir evliliği vardı. Genç yaşta yapılan bir evlilikti zaten, hatalarla doluydu. Neyse. Fatma, eşinden boşanmış. Eşi biraz belalı bir tip. Boşanma aşamasında Ayşe ona evini açmış. Fatma, Ayşe'nin evinde kalmış. Eşi rahatsız etmesin diye. Kendimi riske attım diyor. Neyse, Fatma eşinden boşandığı günden sonra birden Ayşe ile iletişimi kesmiş. Ayşe, Fatma'ya ulaşmaya çalışınca da telefonlarına çıkmamış. Sonra da: "Ben artık seninle görüşmek istemiyorum." demiş. Ayşe, Fatma'nın bu yaptığının nedenini bilmediğini söylüyor. Herhalde benimle menfaati için samimiydi diyor. Tabi bunlar Ayşe'nin bana anlattıkları. Olayın iç yüzünü bilmiyorum. Bunları duyunca Fatma'ya sinirlendim tabi. Ama sonra düşününce mantıksız geldi. Fatma niye durup dururken böyle bir şey yapsın diye düşündüm. Yani acaba Fatma saf menfaat uğruna Ayşe'yi mi kullandı yoksa olayda Ayşe'nin bana eksik anlattığı bir yer mi var?

Bu soruların cevabını biz bilemeyiz. Madem yakın arkadaşınızmış, Fatmayı niye arayıp sormuyorsunuz?

Biri bana koştur koştur biz onunla konuşmuyoruz deyip neden küstüğünü anlatıyorsa çok büyük ihtimalle o suçlu diye düşünürüm. Ne alaka çünkü neden gelip bana anlatılsın yoksa. Gayet Fatma haklı olabilir yani hiç kızmayın o evde ne yaşandı bilmiyorsunuz. Böyle gelip size dedikodu yapanlara beni ilgilendirmez sizin aranızdakiler demeyi öğrenmek lazım.

Fatma'yı aradım arkadaşlar, konuştum. Boşanmışsın gözün aydın falan dedim. Sağol dedi. Sonra konuyu Ayşe'ye getirdim. O konuyu açma lütfen, o konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi. Ben de üsteleyemedim.

Fatma'yı aradım arkadaşlar, konuştum. Boşanmışsın gözün aydın falan dedim. Sağol dedi. Sonra konuyu Ayşe'ye getirdim. O konuyu açma lütfen, o konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi. Ben de üsteleyemedim.
O göz pek aydın olmayabilir, bi iyi bak bence.

Ben olsam ne Ayşe'ye ne de Fatma'ya karışmam ve ikisiyle de çok samimi olmam. Fatma şiddet gördüğü halde kocişinden boşanmak istememiş. Benim de sözde bu şekilde bağımlı bir arkadaşım vardı. Defalarca uyardım adamı silmedi ve ben onu zerre pişman olmadan sonsuza kadar sildim. Ayşe'ye gelirsek bence bir şeyler olmuş ve bunu saklıyor. Bana ikisi de pek güven vermedi. "Ben bu konuya karışmıyorum, aranızda halledin" deyip, işin içinden çıkın. Olan sonra size olur 😉

Ben olsam ne Ayşe'ye ne de Fatma'ya karışmam ve ikisiyle de çok samimi olmam. Fatma şiddet gördüğü halde kocişinden boşanmak istememiş. Benim de sözde bu şekilde bağımlı bir arkadaşım vardı. Defalarca uyardım adamı silmedi ve ben onu zerre pişman olmadan sonsuza kadar sildim. Ayşe'ye gelirsek bence bir şeyler olmuş ve bunu saklıyor. Bana ikisi de pek güven vermedi. "Ben bu konuya karışmıyorum, aranızda halledin" diyip, işin içinden çıkın. Olan sonra size olur 😉
En mantıklı cevap. Teşekkür ederim.

Fatma'ya sorun biz nereden bilelim?

Hey Allahım tanıyan sensin yıllardır , sen bilmiyor lsun biz nerden bilelim 😂😂😂 müneccim var mı gızlar aranızda :halay: :halay: :halay: birde sana ne ki. Sen niye derlenip tasalaniyorsun . İkisinin arasında bişey.hic olaylara karışma bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X