- 24 Kasım 2010
- 323
- 403
- 303
- Konu Sahibi nefernefertiti
-
Hanımlar herkese merhaba öncelikle.
Benim bu arkadaş konularında yüzüm hiç gülmeyecek mi acaba ? Hemen konuya geçiş yapmak istiyorum.
Çok çok eski bi arkadaşımla düğünüme gelmesiyle tekrar görüşmeye başladım. Gayet iyi,sevdiğim,anlaştığım bi insandı normalde kendisi. Fakat son zamanlarda farkettiğim yada öyle olduğunu sandığım bişey var. Sizden bu konuda yardım istiyorum.
Bu arkadaşım galiba eşimden etkileniyor.
Böyle düşünüyorum düşünmesine ama kanıtlayamadığım için kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Hemen olayı anlatıyorum. Bi gece bu arkadaşımı ve eşimin arkadaşını tanıştırmak için yemeğe çağırdık. Herşey güzel. Benim küçük çocuğum var bu kızın kucağında o sıra. Eşim almak istedi çocuğu arkadaşım uzattı bende o sıra yemekle uğraşıyorum. Arkamı döndüğümde bi bakışını farkettim ama anlatamayacağım tuhaflıkta “hayran hayran “ bi bakış. Benim ona baktığımı görünce kafasını çevirdi. Aynı şekilde bi kere daha bakışını yakaladım ama anlamlandıramadığım için üstünde durmadım.
Daha sonra(bence olayın en önemli yeri) kalabalık bi arkadaş ortamında tekrar görüştük. Kızlar dışarda sigara içerken bi olaydan konuşuyoruz konu evli erkeklere asılan insanlar. Kızlardan biri “evine girene çıkana bile dikkat edeceksin. Ortam o kadar bozuldu ki yüzüne gülüp arkandan iş çeviren çok.”tarzı bi konuşma yaptı. Bu arkadaşım hiç yorum yapmadı.(normalde yapar) Bilerek suratına odaklandım burda. Bana baktı gözlerini kaçırdı ve içeri girdi. Bütün gün boyunca ne konuştu ne samimi arkadaşmışız gibi davrandı modu düştü bi tuhaf oldu. Eşim beni almaya geldi diğerlerini tanımaz bi bu kızı tanıyor herkese selam verdi ve evet benim bu arkadaşım eşime sanki onlardan biriymiş yeni tanışıyormuş gibi davrandı. Ama normalde yine böyle değildir. Daha sonra bilerek buna benzer konular açtım yok kız yorum yapmıyo gözlerini kaçırıyor sadece.
Daha sonra düşündüğümde başka detaylarda çıktı ama onları şimdi anlatıp konuyu uzatmak istemedim.
Kıskanç bi kadın değilim. Çevremden herhangi bi arkadaşımdan durduk yere şüphe etcek bi insan hiç değilim. İçten içten bişeylerden eminim ama bi tarafım hak yemekten çok korkuyo. Belki çoğunuza abartı gelecek ama beni aşırı rahatsız eden bi his var üzerimde. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Abartıyor muyum ? Abartmıyorsam ne yapmalıyım ? Hepinize teşekkür ederim
Arkadaşınızla ilgili düşünceleriniz bir anda değişmiş doğal olarak. Peki şimdi merak ediyorum yine her türlü görüşmeye devam edecek misiniz. Her zaman şöyle düşünüyorum kadınlar bu tarz durumları çabuk hissediyorlar ve genelde hissettikleri yerde yanılmıyorlar. Kendimi düşünüyorum da bu hislere ve sonuca varsam o arkadaşımla arama kesinlikle mesafe koyardım yani bunu istemsizce yapardım çünkü şüphelendiğim,kuşkulandığım birine tekrar yakın olmaya devaö etmek yapabileceğim bir şey değil. Arkadaşınızı evinizden eşinizden uzak tutun, eşinizle aynı ortamlara girmesine müsaade etmeyin. Yine de gönlüm yanılmanızı istiyor ama belli ki daha da anlatmadıklarınız ve bunu düşünmenizi sağlayan şeyler var.Peki bi fikriniz var mı ? Ortaya çıkartılacak bi olay olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Yem mi atcam önüne yani kesinleşsin diye. Yada ya değilse yanlış düşünüyosam diye kura kura kafayı mı yicem. Ben düşünürüm çünkü kendimi biliyorum. Bitireceksem de sizce söylemeli miyim ? Böyle bişey hissettim ne kadar doğru bilemem ama böyle devam etmek istemiyorum diye. Normalde de cidden çok severim. Kafam burda karışıyo zaten. İnsan sevdiği bi insan hakkında böyle bişey düşünüyosa zaten daha fazla kanıta gerek var mı ?
keşke sormasaydınız eşinize durduk yerde aklına sokmuşsunuz o öyle hissetmediyse bileEşim normalde de soğuk bi insandır. Herkese karşı soğuk ve mesafelidir kendi akrabaları bile niye bu kadar soğuksun demiştir yani.Kolay kolay kimseyle samimi olmaz. Biz ilk tanıştığımızda ben bile ne biçim biri bu böyle demiştim. Ama arkadaş gibiyizdir açık açık sordum hissettin mi böyle bi yaklaşım diye hayır hissetmedim dedi. O öyle diyince iyice şüpheye düştüm zaten heralde ben abartıyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?