Arkadaşım eşimden mi etkilendi ?

Bu tarz olayları çok duyuyorum lütfen dikkat edin. Eksikliğini hissetmeyeceğin biriyse( ki hissetsen dahi boşver) çıkar hayatından gitsin. Hep bu şüphe ile mi yaşacaksın kafan rahat olur en azından. Bekar erkek kalmamış gibi evlilere bakan kadınları an la mı yo rum. Ne istiyorlar milletin mutlu huzurlu yuvasından.

Bana siz arkadasinizi icten ice kiskaniyorsunuz gibi geldi. Bakisini yakaladim, su konuya yorumsuz kaldi gibi suphenize asla kaynak gosterilemeyecek seylerle kendinizi ikna etmissiniz. Cocuguyla cok ilgili bir baba kadinlarin taktir edecegi bir sey, belki o an gercekten gipta ederek bakti bundan ozel anlamda ilgi duyuyor cikarimi yapilamaz. Keza bekar bir kadinin oldugu ortamda, evli insanlarin, evli erkeklerle olan bekar kadinlar muhabbeti yapmasi cok irrite edici. Ve siz bu muhabbeti tekrar tekrar yapmissiniz agzindan laf alayim diye. Arkadasiniz salak degilse niyetinizide anlamis ve hayli rahatsiz olmustur.

Arkadaşınızla ilgili düşünceleriniz bir anda değişmiş doğal olarak. Peki şimdi merak ediyorum yine her türlü görüşmeye devam edecek misiniz. Her zaman şöyle düşünüyorum kadınlar bu tarz durumları çabuk hissediyorlar ve genelde hissettikleri yerde yanılmıyorlar. Kendimi düşünüyorum da bu hislere ve sonuca varsam o arkadaşımla arama kesinlikle mesafe koyardım yani bunu istemsizce yapardım çünkü şüphelendiğim,kuşkulandığım birine tekrar yakın olmaya devaö etmek yapabileceğim bir şey değil. Arkadaşınızı evinizden eşinizden uzak tutun, eşinizle aynı ortamlara girmesine müsaade etmeyin. Yine de gönlüm yanılmanızı istiyor ama belli ki daha da anlatmadıklarınız ve bunu düşünmenizi sağlayan şeyler var.

keşke sormasaydınız eşinize durduk yerde aklına sokmuşsunuz o öyle hissetmediyse bile

konunuza gelince kimseye güvenilmez bu hayatta dikkatli olmak gerekir
ama belli etmeden sakin sakin

O kimseyle gorusmeyin yada senede 2 kez falan görüşün .. Sen sağ ben selamet.. Benimde boyle rahatsız olduğum bi durum olmuştu erteleyerek aramayarak durumu sonlandirdim kafam rahat etti

Bence kesinlikle abarti
Bekar kadinlar oyle evli erkek pesinde kosmuyor,elalemin kocasini begenmiyor yani. Kendi kendinizi doldurmussunuz baska bir sey degil. Dugun gunu kuaforde evli erkeklere asilan kadinlarla ilgili konusmayi dinleyemediginize hayiflaniyorsunuz bu normal bir dusunce degil. Kesinlikle tedavi olun derim.

Kadinlarin yersiz supheleri olabilecegi gibi, 6. Hislerini de yabana atmamali, temkinli olun mesafe her zaman iyidir, ayrica esinizin tutumu hepsinden onemli ama sanirim esinizinde bu durumdan haberi yok gibi, brlki duysa sacmalama vb seyler soyleyebilir, suyu bulandirmayin derim ama icinizi kemiren duygudan da mesafe koyarak kurtulun, sık gorusmeyin yani...

Anlattıklarınız bence suçlama yapmak için hiç geçerli bir mazeret değil ama içinize sinmiyorsa görüşmeyin bir daha olsun bitsin

Aldatan her koca da Kıvanç Tatlıtuğ olmuyor zaten. Aldatmaların tek sebebinin güzellik yada yakışıklılıkla alakalı olduğunu sanmıyorum. Heyecan arayışı, monoton hayatlara aksiyon, yasak olanı yapma arzusu, hemcinsinle yarışmak, "eşi, çocuğu olduğu halde beni seçti" egosu yaşamak vs.

Yani bana çok imkansız bi durum gibi gelmedi. Ama şüphelendikleriniz bi kanıya varmak için yetersiz. Zamana bırakın, gözlemleyin derim.

Esinizin sosyal medya hesabi var mi?
Yoksa ben bi tane sahte hesap acardim ve kiza citlatirdim " hesap acmis esim" diye.
Ama istek yolluycak mi.

çok uzun zaman görüşmeyip düğünden sonra görüşmeye başlamak ve sonrasındaki şüpheler iç açıcı değil. madem yokluğu fazla eksik hissettirmiyor en iyisi mesafe koymak

Aklınıza düşmüş artık sürekli şühede kalıcaksınız. Önceleri eşinizin olmadığı ortamlarda sadece az az görüşerek devam yada bitirebilirsiniz.

Arkadaşınızla beraber bir süre eşinizi de gözlemleyin derim size karşı son zamanlarda farklı davranışları oluyor mu? Ayrıca gerçekten arkadaşınız ilişkinize hayranlık duyup anlık kıskanmış olabilir hepimiz insanız kendimizde olmayanı ister istemez görünce imrenebiliriz arkadasınızda yanlış yaptığını düşünüp belki bu kıskançlık duygusunu bastırmaya çalışıyor olabilir önemli olan burada daha ileri gidip gitmediği eşinizin olup bitenden haberi olup olmadığı uyuyan yılanı uyandırmaması için hala aynı bakışları ya da başka bi yanlış hareketini görürseniz aranıza mesafeyi koyun bence eşinize de pek yansıtmamaya çalışın derim

Ortada kesin birşey yoksa bile sizin böyle düşünmeniz hissetmeniz arkadaşlığı bitirmeniz için yeterli bir sebep bence. Sonuçta babanızın oğlu değil eve davet etmeyin eşinizle bir araya getirmeyin ve ufaktan kesin alakayı olsun bitsin

ben şahsen yakınımda görmüştüm böyöe bişey. bir tanıdğım var eski eşi şuan eski kankasıyla evli.. zira kadın hisseder diyorum o yüzden ne kadar arkadaşın olsada kimseye güvenme koy mesafeni çocugunuz varmış birde.. etrafta erkek kıtlığı varmış gibi millet artık evli erkeklere dadanıyor karısı sahip çıksaydı diyorlar bide arsızca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…