Arkadaşım eşimden mi etkilendi ?

Ayy bi de kıskanç değilim demissiniz yani kiskanc olsanız nasil olursunuz Allah bilir.kazaran biriyle gozgoze gelsek allah muhafaza yani hemen yapıştırılır demekki

Katılıyorum.
.

Eşinle görüştürme, aman eşini uzak tut gibi yorumları çok gülünç buluyorum. Birincisi, kocanızdan değil, 2 yaşındaki oğlunuzdan mı bahsediyorsunuz? İkincisi, kocalarınız gördüğü her kadına atlayacak tipler mi anlamadım ki... Aman gözü görmesin falan... Siz aldatan adamları, karısı götürüp başka kadınla görüştürdü diye mi aldatıyor sanıyorsunuz, bu da 3.

Bu tür konuları okuyunca çevremin ne kadar normal insanlardan oluştuğunu daha iyi anlıyorum ve şükrediyorum.

Abartmıyorsunuz bazı şeyler net şekilde kanıtlanmasa da hisler yalan söylemez. Eşinizle arkadaşınızın sosyal medyadan birbirlerini takip etmelerine izin vermeyin. Nolur arkadaşınızı çok etrafınıza sokmayın, mesafenizi koruyun. İlla lazım mı bu arkadaş, görüşmeyince bir şey kaybetmiyorsanız görüşmeyin.

Kıvanç tatlıtuğ olmasına gerek yok ortam o kadar igrenclestiki artık bazı kadınlar evli falan dinlemiyor benim eşime bile yürüyen numara verene denk geldim ar hayâ kalmamış

Hislerime tekrar tercuman oldugunuz icin tesekkurler yani sanki arkadasi uzaklasinca tehlike tamamen kalkiyor :))

Bence yeteri kadar hissetmişiniz bu kadarı bile yeter benim şahsi fikrim böyle karı koca arkadaşlıkları eve gelmeler gitmeler dışarda görüşmeler vs. Ters geliyor şeytan bu bir dürter insanın aklına sokuverir giç aklında yokken hormonlar bile değişiveriyor aydan aya mevsimden mevsime olmayan şeyler değil uzak durmanızda fayda var hiçbir şey olmasa bile hisleriniz yanlış olsa dahi mesafe her zaman iyidir içli dışlı olmaya gerek yok siz arkadaşınızla dışarda buluşursunuz sohnet edersiniz ama eşinizle aynı ortama sokmayın sadece o değil diğer arkadaşlarda dahil şimdi teoki almak istemem bua kadarı da olmaz diyenler olur çıkar ama olmayan şeylerde değil o kadın o erkekse bitmiştir cinsellik saldırgablık insanın en güçlü iki duygusudur bunu düşünmek gerek

Yerinde olsam birdaha eşimle onu aynı ortama sokmazdım böylece şüphe ortadan kalkardı.

sanki bekarlar erkeklerin üstüne atlıyor. benim ex evli kadınla aldattıydı misal biz evli değildik daha :)

İyi demişsiniz ama burda "kocam arkadaşıma bakıyor" demiyor ki. Kadın arkadaşından rahatsız olmuş ama elinde hisleri dışında delil yok. Burda sadece yapılacak şeyi kadınla samimiyeti kesmek. Başka napabilir ki anlamadım

Kadında erkekte önce insan olacak... eşlerinize kusur bulmalısınız bence bekar hatunlar tehlikemi ne alaka... eşlerimizle beraber oturup kalktığımız kaç tane arkadaşımız var kötü niyetle bakmak aklımın ucundan geçmez kimsenin eşine... ha benimkine bakan olursada baksın ben eşimin tavırlarına odaklanırım... benim başıma geldi böyle bir olay evliyken bekar bir erkek asıldı resmen tavrı koyunca mum oldu... aynı şey eşime olsa eşimin tavır koymayı bilmesi gerekir.. sadakat bunu gerektirir..

Kivanç Tatlitug tipindeki insanlar mi aldatiyor yalnizca?
Ben Türkiye'de degil uzayda yasiyorum galiba!
Buraya aksama kadar binlerce ihanet basligi altinda konu aciliyor belki hepsinin kocasi Kivanc Tatlitug'dur ya da normal insanlar falan degildir actiklari konu uydurmadir,hava gazidir.
Her türlü ortam gördüm yurtici/yurtdisi.Her türlü insan tanidim farkli farkli.Ben elit insanlarla karsilasamamisim anlasilan ne kadar sanssizim :)
Özellikle bir insan neden durduk yere birinden iskillensin.
Es ille asilacak diye degil.Neden davetkar bakislar atip beni rahatsiz ve huzursuz eden insanla görüseyim? Ben bir baskasinin yaninda sevgilisine esine birinin dikkatini çekecek sekilde bakip rahatsizlik vermiyor edebimle duruyorsam kimse de benim canimi skmasin diye düsünürüm sahsen bu kadar net!
Ihanet,yalnizca birbirini hic tanimayan insanlarin yaptigi bir sey mi?
Mesela ne olmasi gerekir sarti surtu var midir?

Son düzenleme:

Yorum sahibiyle paralel dusundugumuz icin yazmak istedim.
Gelen yorumlari okursaniz buyuk bir cogunluk sanki arkadasiyla esini gorusturmese tehlike problem tamamen kalkicak gibi yazmislar ayrica sanki iki insan birbirini gorunce bu kadar dayanamacaksa topluma da cikmasinlar ama oyle bir muamele yapilmis..

abartmayın.... sonucta kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Kimsenın günahınıda alma

Hisslerine inan karşındaki kişinin ne mal olduğunu anlar yol yakınken bu arkadaşlığı bırak...

Dikkat etmenizde fayda var sonuçta eşiniz muhtemelen iyi bir eş ve iyi bir baba profili sergiliyor ve bu arkadaşınızın dikkatini çekmiş hoşuna gitmiş olabilir ve arti olarak eşiniz mesafeli de olduğundan size ozenmis olabilir sonuçta her kadin kendisine sadık bir es ve çocuğu için iyi bir baba ister ben bu açıdan bakiyorum siz zaten arkadaş ortaminiza eşinizi sokuyormussuz kıskanç biri olsanız bunu yapmazsiniz eğer böyle birsey hissettiyseniz kesinlikle o enerjiyi farkedip dikkatinizi çekmiştir diye dusunuyorum

9 yillik kız arkadaşım bi gün bizde. Eşim işten geldi ayaklarını yikadi vs geldi yanımıza. Arkadaşım oooo benim için parfüm mü sıktın dedi eşime. Eşim , ayak spreyi yalnız bu senin için niye parfüm sikacakmisim daha neler dedi. Bu zamana kadar nokta dahi yanlış birşey hissetmemiştim. Bu ilkiydi.

Estetik yaptırdı bu kız arkadaşım bize geldi bi gün. Bana şakayla sende dudaklarını yaptır incecik vs dedi tavrı hiç hoş değildi. Eşim, karım her haliyle guzel ama senin daha çok estetiğe ihtiyacın var diye tersledi .

Aylarca görüşmedim . Çok özledim. Yanlış anladım dedim . Abarttim dedim. Yemeğe çağırdım .
Çocuğumu severken eşimi oyuna dahil etmeye çalışıyor falan ben mutfaktayim yanıma gelmiyor hiç. O sondu . Bir daha görüşmedim .

Yalnız şöyle bir ayrıntı var eşim herşeyin farkındaydi. Rahatsiz olduğunu dile getirdi. Kadınlar hisseder sen ne düşünüyorsan öyledir.

Iyiki konu acmamissiniz.Esiniz Kivanc Tatlitug mu herkes esinize asik? demeyeni dövüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…