- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi nefernefertiti
-
Ayy bi de kıskanç değilim demissiniz yani kiskanc olsanız nasil olursunuz Allah bilir.kazaran biriyle gozgoze gelsek allah muhafaza yani hemen yapıştırılır demekkiHanımlar herkese merhaba öncelikle.
Benim bu arkadaş konularında yüzüm hiç gülmeyecek mi acaba ? Hemen konuya geçiş yapmak istiyorum.
Çok çok eski bi arkadaşımla düğünüme gelmesiyle tekrar görüşmeye başladım. Gayet iyi,sevdiğim,anlaştığım bi insandı normalde kendisi. Fakat son zamanlarda farkettiğim yada öyle olduğunu sandığım bişey var. Sizden bu konuda yardım istiyorum.
Bu arkadaşım galiba eşimden etkileniyor.
Böyle düşünüyorum düşünmesine ama kanıtlayamadığım için kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Hemen olayı anlatıyorum. Bi gece bu arkadaşımı ve eşimin arkadaşını tanıştırmak için yemeğe çağırdık. Herşey güzel. Benim küçük çocuğum var bu kızın kucağında o sıra. Eşim almak istedi çocuğu arkadaşım uzattı bende o sıra yemekle uğraşıyorum. Arkamı döndüğümde bi bakışını farkettim ama anlatamayacağım tuhaflıkta “hayran hayran “ bi bakış. Benim ona baktığımı görünce kafasını çevirdi. Aynı şekilde bi kere daha bakışını yakaladım ama anlamlandıramadığım için üstünde durmadım.
Daha sonra(bence olayın en önemli yeri) kalabalık bi arkadaş ortamında tekrar görüştük. Kızlar dışarda sigara içerken bi olaydan konuşuyoruz konu evli erkeklere asılan insanlar. Kızlardan biri “evine girene çıkana bile dikkat edeceksin. Ortam o kadar bozuldu ki yüzüne gülüp arkandan iş çeviren çok.”tarzı bi konuşma yaptı. Bu arkadaşım hiç yorum yapmadı.(normalde yapar) Bilerek suratına odaklandım burda. Bana baktı gözlerini kaçırdı ve içeri girdi. Bütün gün boyunca ne konuştu ne samimi arkadaşmışız gibi davrandı modu düştü bi tuhaf oldu. Eşim beni almaya geldi diğerlerini tanımaz bi bu kızı tanıyor herkese selam verdi ve evet benim bu arkadaşım eşime sanki onlardan biriymiş yeni tanışıyormuş gibi davrandı. Ama normalde yine böyle değildir. Daha sonra bilerek buna benzer konular açtım yok kız yorum yapmıyo gözlerini kaçırıyor sadece.
Daha sonra düşündüğümde başka detaylarda çıktı ama onları şimdi anlatıp konuyu uzatmak istemedim.
Kıskanç bi kadın değilim. Çevremden herhangi bi arkadaşımdan durduk yere şüphe etcek bi insan hiç değilim. İçten içten bişeylerden eminim ama bi tarafım hak yemekten çok korkuyo. Belki çoğunuza abartı gelecek ama beni aşırı rahatsız eden bi his var üzerimde. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Abartıyor muyum ? Abartmıyorsam ne yapmalıyım ? Hepinize teşekkür ederim
Yalniz herkes esimle ayni ortama sokmam demis ki burada ese de guvenilmiyor demektir.
Esin yapacagi varsa ev disinda yapar insanin ruhu duymaz.
Bazen insanlara evcil hayvan muamelesi yapiliyor.
Esiniz olsa bile birgun terk edilebilir veya sevilmeyebilirsiniz.
Herkes once Allahin kulu sonra sizin yakininiz oluyor..
Kıvanç tatlıtuğ olmasına gerek yok ortam o kadar igrenclestiki artık bazı kadınlar evli falan dinlemiyor benim eşime bile yürüyen numara verene denk geldim ar hayâ kalmamışSize öyle geliyor olabilir mi?
Zira arkadaşınız için söyledikleriniz çok ağır ithamlar.
Evli erkeğe asılmak konusundaki muhabbetinize katılmama sebebi konunun çok çiğ ve çirkin olması olabilir mi? Şahsen ben de o şekilde bir muhabbette yorumsuz kalmak isterdim.
Madem şüpheleriniz var. O zaman görüşmeleri azaltın.
Bu anlattıklarınız yeterince somut deliller değil . O yüzden burdaki arkadaşlar da kesin konuşmak istemeyeceklerdir.
Ve milyonlarca kalp tek bir soruu: bizim eşlerimize neden kimse yan gözle bakmıyor. Herkes kıvanç tatlıtuğ ile mi evli. Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Katılıyorum.
.
Eşinle görüştürme, aman eşini uzak tut gibi yorumları çok gülünç buluyorum. Birincisi, kocanızdan değil, 2 yaşındaki oğlunuzdan mı bahsediyorsunuz? İkincisi, kocalarınız gördüğü her kadına atlayacak tipler mi anlamadım ki... Aman gözü görmesin falan... Siz aldatan adamları, karısı götürüp başka kadınla görüştürdü diye mi aldatıyor sanıyorsunuz, bu da 3.
Bu tür konuları okuyunca çevremin ne kadar normal insanlardan oluştuğunu daha iyi anlıyorum ve şükrediyorum.
Bence yeteri kadar hissetmişiniz bu kadarı bile yeter benim şahsi fikrim böyle karı koca arkadaşlıkları eve gelmeler gitmeler dışarda görüşmeler vs. Ters geliyor şeytan bu bir dürter insanın aklına sokuverir giç aklında yokken hormonlar bile değişiveriyor aydan aya mevsimden mevsime olmayan şeyler değil uzak durmanızda fayda var hiçbir şey olmasa bile hisleriniz yanlış olsa dahi mesafe her zaman iyidir içli dışlı olmaya gerek yok siz arkadaşınızla dışarda buluşursunuz sohnet edersiniz ama eşinizle aynı ortama sokmayın sadece o değil diğer arkadaşlarda dahil şimdi teoki almak istemem bua kadarı da olmaz diyenler olur çıkar ama olmayan şeylerde değil o kadın o erkekse bitmiştir cinsellik saldırgablık insanın en güçlü iki duygusudur bunu düşünmek gerekHanımlar herkese merhaba öncelikle.
Benim bu arkadaş konularında yüzüm hiç gülmeyecek mi acaba ? Hemen konuya geçiş yapmak istiyorum.
Çok çok eski bi arkadaşımla düğünüme gelmesiyle tekrar görüşmeye başladım. Gayet iyi,sevdiğim,anlaştığım bi insandı normalde kendisi. Fakat son zamanlarda farkettiğim yada öyle olduğunu sandığım bişey var. Sizden bu konuda yardım istiyorum.
Böyle düşünüyorum düşünmesine ama kanıtlayamadığım için kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Hemen olayı anlatıyorum. Bi gece bu arkadaşımı ve eşimin arkadaşını tanıştırmak için yemeğe çağırdık. Herşey güzel. Benim küçük çocuğum var bu kızın kucağında o sıra. Eşim almak istedi çocuğu arkadaşım uzattı bende o sıra yemekle uğraşıyorum. Arkamı döndüğümde bi bakışını farkettim ama anlatamayacağım tuhaflıkta “hayran hayran “ bi bakış. Benim ona baktığımı görünce kafasını çevirdi. Aynı şekilde bi kere daha bakışını yakaladım ama anlamlandıramadığım için üstünde durmadım.
Daha sonra(bence olayın en önemli yeri) kalabalık bi arkadaş ortamında tekrar görüştük. Kızlar dışarda sigara içerken bi olaydan konuşuyoruz konu evli erkeklere asılan insanlar. Kızlardan biri “evine girene çıkana bile dikkat edeceksin. Ortam o kadar bozuldu ki yüzüne gülüp arkandan iş çeviren çok.”tarzı bi konuşma yaptı. Bu arkadaşım hiç yorum yapmadı.(normalde yapar) Bilerek suratına odaklandım burda. Bana baktı gözlerini kaçırdı ve içeri girdi. Bütün gün boyunca ne konuştu ne samimi arkadaşmışız gibi davrandı modu düştü bi tuhaf oldu. Eşim beni almaya geldi diğerlerini tanımaz bi bu kızı tanıyor herkese selam verdi ve evet benim bu arkadaşım eşime sanki onlardan biriymiş yeni tanışıyormuş gibi davrandı. Ama normalde yine böyle değildir. Daha sonra bilerek buna benzer konular açtım yok kız yorum yapmıyo gözlerini kaçırıyor sadece.
Daha sonra düşündüğümde başka detaylarda çıktı ama onları şimdi anlatıp konuyu uzatmak istemedim.
Kıskanç bi kadın değilim. Çevremden herhangi bi arkadaşımdan durduk yere şüphe etcek bi insan hiç değilim. İçten içten bişeylerden eminim ama bi tarafım hak yemekten çok korkuyo. Belki çoğunuza abartı gelecek ama beni aşırı rahatsız eden bi his var üzerimde. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Abartıyor muyum ? Abartmıyorsam ne yapmalıyım ? Hepinize teşekkür ederim
Yerinde olsam birdaha eşimle onu aynı ortama sokmazdım böylece şüphe ortadan kalkardı.Hanımlar herkese merhaba öncelikle.
Bizmi çok safız eşimle ya da rahatız bilemedim vallahi. Benimde onunda bekar arkadaşları var ve hepsini evime davet ediyorum. Bütün bekarlara potansiyel tehlike gözüyle bakmak hiç aklıma gelmemişti. Çoğu kişi bekar arkadaşla eşini tanıştırma yazmış. İlginç geliyor bana.
Katılıyorum.
.
Eşinle görüştürme, aman eşini uzak tut gibi yorumları çok gülünç buluyorum. Birincisi, kocanızdan değil, 2 yaşındaki oğlunuzdan mı bahsediyorsunuz? İkincisi, kocalarınız gördüğü her kadına atlayacak tipler mi anlamadım ki... Aman gözü görmesin falan... Siz aldatan adamları, karısı götürüp başka kadınla görüştürdü diye mi aldatıyor sanıyorsunuz, bu da 3.
Bu tür konuları okuyunca çevremin ne kadar normal insanlardan oluştuğunu daha iyi anlıyorum ve şükrediyorum.
Abartmıyorsunuz bazı şeyler net şekilde kanıtlanmasa da hisler yalan söylemez. Eşinizle arkadaşınızın sosyal medyadan birbirlerini takip etmelerine izin vermeyin. Arkadaşınızı çok etrafınıza sokmayın, mesafenizi koruyun. İlla lazım mı bu arkadaş, görüşmeyince bir şey kaybetmiyorsanız görüşmeyin.
İyi demişsiniz ama burda "kocam arkadaşıma bakıyor" demiyor ki. Kadın arkadaşından rahatsız olmuş ama elinde hisleri dışında delil yok. Burda sadece yapılacak şeyi kadınla samimiyeti kesmek. Başka napabilir ki anlamadım
abartmayın.... sonucta kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Kimsenın günahınıda almaDüğün günümde benimle beraber kuaföre geldi. Nasılsa yaptırcam saçımı bende geleyim beraber geçeriz dedi. O sıra bi evli erkekle beraber olma dedikodusu geçti ama lanet olsun ki o günün heyecanından hiç bişey hatırlamıyorum dinlememişim doğru düzgün. Bende kesinlikle aşık olduğunu,sevdiğini düşünmüyorum. Anlık bişeydi bencede ama Benin evime gelen,yemeğimi yiyen,çocuğumu gören bi insanın anlık bile olsa böyle bişey düşünmesi sinirlerimi yeterince bozuyor maalesef.
Hisslerine inan karşındaki kişinin ne mal olduğunu anlar yol yakınken bu arkadaşlığı bırak...Hanımlar herkese merhaba öncelikle.
Iyiki konu acmamissiniz.Esiniz Kivanc Tatlitug mu herkes esinize asik? demeyeni dövüyorlar.9 yillik kız arkadaşım bi gün bizde. Eşim işten geldi ayaklarını yikadi vs geldi yanımıza. Arkadaşım oooo benim için parfüm mü sıktın dedi eşime. Eşim , ayak spreyi yalnız bu senin için niye parfüm sikacakmisim daha neler dedi. Bu zamana kadar nokta dahi yanlış birşey hissetmemiştim. Bu ilkiydi.
Estetik yaptırdı bu kız arkadaşım bize geldi bi gün. Bana şakayla sende dudaklarını yaptır incecik vs dedi tavrı hiç hoş değildi. Eşim, karım her haliyle guzel ama senin daha çok estetiğe ihtiyacın var diye tersledi .
Aylarca görüşmedim . Çok özledim. Yanlış anladım dedim . Abarttim dedim. Yemeğe çağırdım .
Çocuğumu severken eşimi oyuna dahil etmeye çalışıyor falan ben mutfaktayim yanıma gelmiyor hiç. O sondu . Bir daha görüşmedim .
Yalnız şöyle bir ayrıntı var eşim herşeyin farkındaydi. Rahatsiz olduğunu dile getirdi. Kadınlar hisseder sen ne düşünüyorsan öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?