- Konu Sahibi nefernefertiti
-
Kova burcuyum canımmm memnun oldumSen doğru olanı yapmışsın boşver. Ahaha evet övdün kahretsin ben de bu özellik bi tek ben de var sanıyorum aslan burcu olduğum için
Ahahha ben de canım memnun oldum. Canım kendim kalp benKova burcuyum canımmm memnun oldumDDD aşırı kendini beğenir kova burçları kendimi öpüyom bazen
aslan kadınlarını bilirim yakın arkadaşım kankam aslan burcu çekicilikte zirvedir güzel bir kadın değil ama bakışlarıyla adamları hipnotize eder ve erkekler peşinde kuyruk desem abartmış olmam yane kankamı da öpüyomAhahha ben de canım memnun oldum. Canım kendim kalp ben
Kocamı da öyle hipnotize ettim herhaldee o zaman ben ahahahaslan kadınlarını bilirim yakın arkadaşım kankam aslan burcu çekicilikte zirvedir güzel bir kadın değil ama bakışlarıyla adamları hipnotize eder ve erkekler peşinde kuyruk desem abartmış olmam yane kankamı da öpüyom
Kocamı da öyle hipnotize ettim herhaldee o zaman ben ahahahneyse konu dışına çıkmaktan ban yemeyelim de
Kesinlikle katılıyorum. Ben de olsam kızın yerinde gerilirdim.Üniversiteye giderken bana yapıldı böyle tavırlar. Erkek arkadaşından zerre hoşlanmadığım halde kız öyle sandı ve ben bunu kızın davranışlarından anladım. Uzaklaştım onlardan. 1 sene sonra geldi özür diledi. Kız da sizin böyle düşüncelere girdiğinizi anladığı için normalde davranmadığı gibi davranmaya başlamış olabilir.
Kadinlar bazen hisseder ama günahına girmek de olmaz biraz mesafe koyun derim yine de belki niyeti kötü değildir ama eşinize guveniyorsaniz bence zaten sorun yok. Eger esinize samimi davraniyorsa kizi degil esimi gozden gecirirm ben olsam, cunku bu fırsatı bazen karsi cins verebiliyor bayana yada erkeğeHanımlar herkese merhaba öncelikle.
Benim bu arkadaş konularında yüzüm hiç gülmeyecek mi acaba ? Hemen konuya geçiş yapmak istiyorum.
Çok çok eski bi arkadaşımla düğünüme gelmesiyle tekrar görüşmeye başladım. Gayet iyi,sevdiğim,anlaştığım bi insandı normalde kendisi. Fakat son zamanlarda farkettiğim yada öyle olduğunu sandığım bişey var. Sizden bu konuda yardım istiyorum.
Bu arkadaşım galiba eşimden etkileniyor.
Böyle düşünüyorum düşünmesine ama kanıtlayamadığım için kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Hemen olayı anlatıyorum. Bi gece bu arkadaşımı ve eşimin arkadaşını tanıştırmak için yemeğe çağırdık. Herşey güzel. Benim küçük çocuğum var bu kızın kucağında o sıra. Eşim almak istedi çocuğu arkadaşım uzattı bende o sıra yemekle uğraşıyorum. Arkamı döndüğümde bi bakışını farkettim ama anlatamayacağım tuhaflıkta “hayran hayran “ bi bakış. Benim ona baktığımı görünce kafasını çevirdi. Aynı şekilde bi kere daha bakışını yakaladım ama anlamlandıramadığım için üstünde durmadım.
Daha sonra(bence olayın en önemli yeri) kalabalık bi arkadaş ortamında tekrar görüştük. Kızlar dışarda sigara içerken bi olaydan konuşuyoruz konu evli erkeklere asılan insanlar. Kızlardan biri “evine girene çıkana bile dikkat edeceksin. Ortam o kadar bozuldu ki yüzüne gülüp arkandan iş çeviren çok.”tarzı bi konuşma yaptı. Bu arkadaşım hiç yorum yapmadı.(normalde yapar) Bilerek suratına odaklandım burda. Bana baktı gözlerini kaçırdı ve içeri girdi. Bütün gün boyunca ne konuştu ne samimi arkadaşmışız gibi davrandı modu düştü bi tuhaf oldu. Eşim beni almaya geldi diğerlerini tanımaz bi bu kızı tanıyor herkese selam verdi ve evet benim bu arkadaşım eşime sanki onlardan biriymiş yeni tanışıyormuş gibi davrandı. Ama normalde yine böyle değildir. Daha sonra bilerek buna benzer konular açtım yok kız yorum yapmıyo gözlerini kaçırıyor sadece.
Daha sonra düşündüğümde başka detaylarda çıktı ama onları şimdi anlatıp konuyu uzatmak istemedim.
Kıskanç bi kadın değilim. Çevremden herhangi bi arkadaşımdan durduk yere şüphe etcek bi insan hiç değilim. İçten içten bişeylerden eminim ama bi tarafım hak yemekten çok korkuyo. Belki çoğunuza abartı gelecek ama beni aşırı rahatsız eden bi his var üzerimde. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Abartıyor muyum ? Abartmıyorsam ne yapmalıyım ? Hepinize teşekkür ederim
Bir daha da hiçbir arkadaşınızı evinize çağırmayın, davet edecekseniz eşiniz yokken gelsin ve gitsin veya dışarıda görüşün.
Görüşmek zorunda deilsin.Bir kadın hisseder...Hanımlar herkese merhaba öncelikle.
Benim bu arkadaş konularında yüzüm hiç gülmeyecek mi acaba ? Hemen konuya geçiş yapmak istiyorum.
Çok çok eski bi arkadaşımla düğünüme gelmesiyle tekrar görüşmeye başladım. Gayet iyi,sevdiğim,anlaştığım bi insandı normalde kendisi. Fakat son zamanlarda farkettiğim yada öyle olduğunu sandığım bişey var. Sizden bu konuda yardım istiyorum.
Bu arkadaşım galiba eşimden etkileniyor.
Böyle düşünüyorum düşünmesine ama kanıtlayamadığım için kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Hemen olayı anlatıyorum. Bi gece bu arkadaşımı ve eşimin arkadaşını tanıştırmak için yemeğe çağırdık. Herşey güzel. Benim küçük çocuğum var bu kızın kucağında o sıra. Eşim almak istedi çocuğu arkadaşım uzattı bende o sıra yemekle uğraşıyorum. Arkamı döndüğümde bi bakışını farkettim ama anlatamayacağım tuhaflıkta “hayran hayran “ bi bakış. Benim ona baktığımı görünce kafasını çevirdi. Aynı şekilde bi kere daha bakışını yakaladım ama anlamlandıramadığım için üstünde durmadım.
Daha sonra(bence olayın en önemli yeri) kalabalık bi arkadaş ortamında tekrar görüştük. Kızlar dışarda sigara içerken bi olaydan konuşuyoruz konu evli erkeklere asılan insanlar. Kızlardan biri “evine girene çıkana bile dikkat edeceksin. Ortam o kadar bozuldu ki yüzüne gülüp arkandan iş çeviren çok.”tarzı bi konuşma yaptı. Bu arkadaşım hiç yorum yapmadı.(normalde yapar) Bilerek suratına odaklandım burda. Bana baktı gözlerini kaçırdı ve içeri girdi. Bütün gün boyunca ne konuştu ne samimi arkadaşmışız gibi davrandı modu düştü bi tuhaf oldu. Eşim beni almaya geldi diğerlerini tanımaz bi bu kızı tanıyor herkese selam verdi ve evet benim bu arkadaşım eşime sanki onlardan biriymiş yeni tanışıyormuş gibi davrandı. Ama normalde yine böyle değildir. Daha sonra bilerek buna benzer konular açtım yok kız yorum yapmıyo gözlerini kaçırıyor sadece.
Daha sonra düşündüğümde başka detaylarda çıktı ama onları şimdi anlatıp konuyu uzatmak istemedim.
Kıskanç bi kadın değilim. Çevremden herhangi bi arkadaşımdan durduk yere şüphe etcek bi insan hiç değilim. İçten içten bişeylerden eminim ama bi tarafım hak yemekten çok korkuyo. Belki çoğunuza abartı gelecek ama beni aşırı rahatsız eden bi his var üzerimde. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Abartıyor muyum ? Abartmıyorsam ne yapmalıyım ? Hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?