- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi nefernefertiti
-
Şüphe insanın içini kemirir derler. Hayatından çıkardığında eksikliğini çok hissetmeyeceğin bir arkadaşsa koy mesafeni gitsin. Çevremden tanıdığım bir ablamın başına gelmiş çok yakın sandığı bir arkadası gözü önünde yapışmış eşinin dudaklarına. Anlattığında kala kalmıştımama kesinlikle gaz vermek için söylemiyorum. Siz temkinli olun gerçekten yakın arkadaş bile olsa önemli olan sizin ondan aldığınız elektrik ve his o anda
dediğiniz gibi çok kıskanç değilseniz hisleriniz doğru olabilir çünkü bi kadın hisseder ben olsam hissederdim gerçektenHanımlar herkese merhaba öncelikle.
Benim bu arkadaş konularında yüzüm hiç gülmeyecek mi acaba ? Hemen konuya geçiş yapmak istiyorum.
Çok çok eski bi arkadaşımla düğünüme gelmesiyle tekrar görüşmeye başladım. Gayet iyi,sevdiğim,anlaştığım bi insandı normalde kendisi. Fakat son zamanlarda farkettiğim yada öyle olduğunu sandığım bişey var. Sizden bu konuda yardım istiyorum.
Bu arkadaşım galiba eşimden etkileniyor.
Böyle düşünüyorum düşünmesine ama kanıtlayamadığım için kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Hemen olayı anlatıyorum. Bi gece bu arkadaşımı ve eşimin arkadaşını tanıştırmak için yemeğe çağırdık. Herşey güzel. Benim küçük çocuğum var bu kızın kucağında o sıra. Eşim almak istedi çocuğu arkadaşım uzattı bende o sıra yemekle uğraşıyorum. Arkamı döndüğümde bi bakışını farkettim ama anlatamayacağım tuhaflıkta “hayran hayran “ bi bakış. Benim ona baktığımı görünce kafasını çevirdi. Aynı şekilde bi kere daha bakışını yakaladım ama anlamlandıramadığım için üstünde durmadım.
Daha sonra(bence olayın en önemli yeri) kalabalık bi arkadaş ortamında tekrar görüştük. Kızlar dışarda sigara içerken bi olaydan konuşuyoruz konu evli erkeklere asılan insanlar. Kızlardan biri “evine girene çıkana bile dikkat edeceksin. Ortam o kadar bozuldu ki yüzüne gülüp arkandan iş çeviren çok.”tarzı bi konuşma yaptı. Bu arkadaşım hiç yorum yapmadı.(normalde yapar) Bilerek suratına odaklandım burda. Bana baktı gözlerini kaçırdı ve içeri girdi. Bütün gün boyunca ne konuştu ne samimi arkadaşmışız gibi davrandı modu düştü bi tuhaf oldu. Eşim beni almaya geldi diğerlerini tanımaz bi bu kızı tanıyor herkese selam verdi ve evet benim bu arkadaşım eşime sanki onlardan biriymiş yeni tanışıyormuş gibi davrandı. Ama normalde yine böyle değildir. Daha sonra bilerek buna benzer konular açtım yok kız yorum yapmıyo gözlerini kaçırıyor sadece.
Daha sonra düşündüğümde başka detaylarda çıktı ama onları şimdi anlatıp konuyu uzatmak istemedim.
Kıskanç bi kadın değilim. Çevremden herhangi bi arkadaşımdan durduk yere şüphe etcek bi insan hiç değilim. İçten içten bişeylerden eminim ama bi tarafım hak yemekten çok korkuyo. Belki çoğunuza abartı gelecek ama beni aşırı rahatsız eden bi his var üzerimde. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Abartıyor muyum ? Abartmıyorsam ne yapmalıyım ? Hepinize teşekkür ederim
ohaaa ohaa nasil bi kadınmış tövbe yarabbim bunuda duydum yaŞüphe insanın içini kemirir derler. Hayatından çıkardığında eksikliğini çok hissetmeyeceğin bir arkadaşsa koy mesafeni gitsin. Çevremden tanıdığım bir ablamın başına gelmiş çok yakın sandığı bir arkadası gözü önünde yapışmış eşinin dudaklarına. Anlattığında kala kalmıştımama kesinlikle gaz vermek için söylemiyorum. Siz temkinli olun gerçekten yakın arkadaş bile olsa önemli olan sizin ondan aldığınız elektrik ve his o anda
Ummadık taş baş yarar hesabı :))Benim tipsiz ötesi sevgilimi ayartmaya çalışan yakın arkadaşım için sevgilim beni uyarınca sevgilime kızdığım o kız seni napsın diye gömdüğüm bir anım var :) ama yürümüş baya baya biz ayrıldıktan sonra sağlam yürümüş hem de bizimki de tehdit etmiş yazdıklarını gucciye atarsam seni gebertir yurtdışında yaşıyor şuan : )))) Artık nasıl korktuysa benden sınırları aşarak kaçtı :)))
Neyse ki iyi bitti sonu :)Ay bendeee cok fena oldumm sonunda da oooh bee dedim :)
Evlerden ırakdediğiniz gibi çok kıskanç değilseniz hisleriniz doğru olabilir çünkü bi kadın hisseder ben olsam hissederdim gerçekten
ohaaa ohaa nasil bi kadınmış tövbe yarabbim bunuda duydum ya
Aman kim kime yürüyorsa yürüsün ben kendimi bildikten sonra vız gelir ben yol veririrm herkes de belasını mutlaka bulur gerçi daha benim yerime arkadaşlarımı ya da başka kadınları tercih etmek isteyen bir sevgilim olmadı öhmmmUmmadık taş baş yarar hesabı :))
Milletin kocasi da gariplesti artik. Selam verince arkasini donup kacacak boyuttalar neredeyse.Sizin gibi bir bakıştan mana çıkaran insanların yüzünden arkadaşlarımın eşleriyle yalnızken falan karşılaştığımda selam vermeye korkuyorum.
Ben yokken kocama yan gözle baktı falan diyecek herhalde insanlar artık.
Ne gereksiz takıntılarınız var hayran hayran bakıyor gibiymiş, e belki size öyle geldi niye günahını alıyorsunuz?
Sen doğru olanı yapmışsın boşver. Ahaha evet övdün kahretsin ben de bu özellik bi tek ben de var sanıyorum aslan burcu olduğum içinAman kim kime yürüyorsa yürüsün ben kendimi bildikten sonra vız gelir ben yol veririrm herkes de belasını mutlaka bulur gerçi daha benim yerime arkadaşlarımı ya da başka kadınları tercih etmek isteyen bir sevgilim olmadı öhmmmevet kendimi övdüm ama cidden olmadı benim eski sevgilide gelmiş bana şikayet etti bide ne cesaret arkadaşımdaki de :) şaka bir yana sana red edildiğindeki o rezillik yetmiştir diyip yol verdim yurtdışında sürünüyor hamile üstelik geçenler de arayıp maddi yardım istedi ona değil ama karnındaki çocuğa acıdığım için yapmam gerekeni yaptım Allah bilsin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?