Arkadaşım eşimden mi etkilendi ?

Siz bunları hissettikçe eşinizle ne kadar mutlu olduğunuzu ispatlamaya çalışacaksınız bu arkadaşınıza, o da etkileyorsa 5 katı daha fazla etkilenecek eşinizden. Tabi böyle bir durum varsa. Ama şüphesi bile berbat. Arkadaşınızla irtibatı kesin. Eşinizin aklınada böyle bir şeyi asla sokmayın. Sorar ise hoşlanmıyorum davranışlarından ailece görüşmeyelim diyin konu kapansın.

Kadın hisseder durup dururken olacak hisler değil bınlar... anlık etkilenme de olduğunu sanmıyorum. Direk görüşmeyi kesmelisiniz bu şüphe ile yaşanmaz ki... ya bir de tamam doğru değil evli bir adama yada kadına aşık olmak etkilenmek ama şöyle bişey var insanlık hali olabiliyor. Asla olamayacak yada olmamalı diye bişey yok KPSS hazırlıkta arkadaşım evli olan hocasından hoşlanıyordu çok yanlış söylüyorduk ama o da zaten biliyordu yanlış olduğunu.

Kadınların hisleri genelde doğru çıkar...

Bariz bir şekilde suçlamak ayıp olur ortada kanıtlanacak bir durum yokken ama mesafe koyabilirsiniz, en azından eşinizle görüşeceği durumları ortadan kaldırabilirsiniz.

Üniversiteye giderken bana yapıldı böyle tavırlar. Erkek arkadaşından zerre hoşlanmadığım halde kız öyle sandı ve ben bunu kızın davranışlarından anladım. Uzaklaştım onlardan. 1 sene sonra geldi özür diledi. Kız da sizin böyle düşüncelere girdiğinizi anladığı için normalde davranmadığı gibi davranmaya başlamış olabilir.

Abarttıgınızı düşünüyorum
Elle tutulur bişey yok
Kıskanc değilim demişsiniz ancak malesefki aşırı kıskancsınız
Madem böyle bir hissiniz var seyrek görüşün kızda zan altında kalmaz böylece

Vallahi sizin yakalayıp anlam yüklediğiniz bakışlardan başka bir şey yok ortada.

Benim tipsiz ötesi sevgilimi ayartmaya çalışan yakın arkadaşım için sevgilim beni uyarınca sevgilime kızdığım o kız seni napsın diye gömdüğüm bir anım var :) ama yürümüş baya baya biz ayrıldıktan sonra sağlam yürümüş hem de bizimki de tehdit etmiş yazdıklarını gucciye atarsam seni gebertir yurtdışında yaşıyor şuan : )))) Artık nasıl korktuysa benden sınırları aşarak kaçtı :)))

dediğiniz gibi çok kıskanç değilseniz hisleriniz doğru olabilir çünkü bi kadın hisseder ben olsam hissederdim gerçekten

ohaaa ohaa nasil bi kadınmış tövbe yarabbim bunuda duydum ya

Ummadık taş baş yarar hesabı :))

İnsanlık hali etkilenme olabilir önemli olan o bayanın evli bi erkekle olamayacağını bilip uzaklaşması gerwktiğini bilmesi
Uzak durun bu arkadaşla mesafenizi çizin belli de edin

Kadınlar hissediyo yoksa niye başkasından değil de ondan yana hissedesin ki kıskançlık olsa herkese karşı hissedersin

Bi tanıdığın da başına gelmişti oda benim adamı bana övüyo sanki hergece koynuna giren o diye dövcekti kızı hoş o kızda kadının akrabasıyla evlendi hatırladığım kadarıyla

Sizin gibi bir bakıştan mana çıkaran insanların yüzünden arkadaşlarımın eşleriyle yalnızken falan karşılaştığımda selam vermeye korkuyorum.
Ben yokken kocama yan gözle baktı falan diyecek herhalde insanlar artık.
Ne gereksiz takıntılarınız var hayran hayran bakıyor gibiymiş, e belki size öyle geldi niye günahını alıyorsunuz?

Evli erkeğe asılan kadın muhabbetlerinden ben de nefret eder ve icimdekileri dememek adına gerilir ve susarım. Çünkü evli olduğu halde ilişki yaşayan adam değil de sadece kadının irdelenmesi canımı sıkar.
Hissettiğiniz diğer durumlar hakkında yorum yapamayacağım. Rahatsizsaniz elektriginden hoslanmasaniz bile mesafe koyabilirsiniz en doğal hakkınız.

Ummadık taş baş yarar hesabı :))
Aman kim kime yürüyorsa yürüsün ben kendimi bildikten sonra vız gelir ben yol veririrm herkes de belasını mutlaka bulur gerçi daha benim yerime arkadaşlarımı ya da başka kadınları tercih etmek isteyen bir sevgilim olmadı öhmmm evet kendimi övdüm ama cidden olmadı benim eski sevgilide gelmiş bana şikayet etti bide ne cesaret arkadaşımdaki de :) şaka bir yana sana red edildiğindeki o rezillik yetmiştir diyip yol verdim yurtdışında sürünüyor hamile üstelik geçenler de arayıp maddi yardım istedi ona değil ama karnındaki çocuğa acıdığım için yapmam gerekeni yaptım Allah bilsin yeter

Belkide size öyle geliyordur. Çünkü anlattığınız kanıt niteliğinde şeyler değil bence

Milletin kocasi da gariplesti artik. Selam verince arkasini donup kacacak boyuttalar neredeyse.

Sen doğru olanı yapmışsın boşver. Ahaha evet övdün kahretsin ben de bu özellik bi tek ben de var sanıyorum aslan burcu olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…