- 26 Ağustos 2024
- 62
- -19
- 1
- Konu Sahibi beyaz lale35
-
Kocişinize koşun siz, arkadaş neyinizeMerhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Niye dert anlatıyon o zaman.Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Sizi ne için sakinleştirmeye çalıştı eşinizi mi kötülediniz arkadaşınıza sürekli. Genelde öyle olur. Ne olursa olsun küfür hoş bir şey değilMerhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Rahatsizligim esimle alakali oldugu icin konusuyorduk evetSizi ne için sakinleştirmeye çalıştı eşinizi mi kötülediniz arkadaşınıza sürekli. Genelde öyle olur. Ne olursa olsun küfür hoş bir şey değil
Sadece beni anlasin destek olsum istedim cünkü çok caresizdim intiharin esigindeydim küfur etmesini beklemiyordumSizi ne için sakinleştirmeye çalıştı eşinizi mi kötülediniz arkadaşınıza sürekli. Genelde öyle olur. Ne olursa olsun küfür hoş bir şey değil
Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyseAz bile söylemiş, ne yapsın seni sürekli iten kakan mutsuz eden adama madalya mı taksın??? Gerçekten bu itilen kakılan, aldatılan kadınlara hiç acımıyorum artık kocam da kocam diye 5 para etmez heriflere yapışıyorsunuz, ne haliniz varsa görün. Böyle vefalı arkadaşları hak etmiyorsunuz.
Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Ay ben mal salak diyince rahatlamıyorum şahsen.Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Bu kişiye hala arkadaş mı diyorsunuz. İnsan hiç mi çizgisini sınırını bilmez. Bizde bazen kendimizi tutamıyoruz napalım içimizee küfrediyoruz her düşündüğümüzü sesli söylesek vay halimize ..Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Sizin her koşulda yanınızda olmuş zaten. İntiharın eşiginde olmanız eşinizden kaynaklı ise daha büyük sıkıntı. Kusura bakmayın ama bazıları çok da güzel hak ediyor küfürü. Bazen bende arkadaşımın eşine karşı doluyum o halde anlatmasın derim bende sizde boşuna alınganlık yapmayın öyle arkadaş bulmuşsunuzSadece beni anlasin destek olsum istedim cünkü çok caresizdim intiharin esigindeydim küfur etmesini beklemiyordum
Madem kocanız bu kadar değerliydi neden sürekli arkadaşınıza dert anlatıp durdunuz.Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Evet kesinlikle rahatlayamiyorAy ben mal salak diyince rahatlamıyorum şahsen.
Sevdiğim arkadaşım bu hale gelse gün yüzü görmemiş litaratüre geçecek cümleler sarfederdim☺Madme telafi etti neye yakınıyorsun bir de intiharın eşiğine geldin ablacığım geç bunu ... hala burda kocam da kocam diyorsun bu ne ezikliktir yahuuu
Ahahha canım arkadaşımEvet kesinlikle rahatlayamiyorEn az 15 paragraf saydirmasi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?