Arkadaşım esime küfretti

Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse

mal salakta hakaret.
mikeyim dedi diye namusu mu gitti kocanızın diye bu kadar bozuldunuz.
ha mal demiş ha mikeyim demiş.

Sadece beni anlasin destek olsum istedim cünkü çok caresizdim intiharin esigindeydim küfur etmesini beklemiyordum
Kadın size bile küfür etse azdır,sizi intihara sürükleyecek adama küfür yetmez ama koca önemli kocamda kocam , paşam da paşam.Bence kızı her yerden silin rahat etsin sizin gibi ruh emicileri ile uğraşmak gerçekten yorucu o size kıyamıyor,çekiyor siz kendinizi ondan uzaklaştırın....

bana mikiyim kocani dedi
bdv ve cinsellik konularındaki bazı kocalara karşı ben
Kıza sürekli dert anlatıp eşinle hiç birşey olmamış gibi davranıyorsan böyle demesi normal
Arkadaş senin psikoloğun değil anlat anşat boşalt içini kızı dertlerde doldur sonra kocama bunu dedi az demiş

Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Eşini affettin ama 10 yıldır senin dertlerinden dert makinesi olan arkadaşını mı hoş göremiyorsun.Kız kocan seni üzdüğü için öyle konuşmuş.Ağzına sağlık.

Allah aşkına bitir arkadaşlığını. Kız da senin gibi bir arkadaştan kurtulmuş olur böylece.

Arkadaşından uzak dur ya valla düzgün insan neyine yani leş gibi adamlarla koca diye evleniyosunuz bi de kocasız kalma korkunuz var. Ağzına sağlık arkadaşının. Sen git kocişine hadi canım

Bu kadar kıymetli kocan vardı o destek olsaydı sana. Hem kocan yüzünden hasta ol, hem sana zamanını enerjisini harcayan birine kocana laf etti diye zoruna gitsin. Suç sana elini uzatanda. Bıraksaydı da iyice canına okusaydı o kocan.

evinin ozelini acma sen de elaleme, laf duymazsin.
hakedene iyi demis. anlatmasan bu lafi soyleme cesaretinde bulunmazdi. hic kadina kizma, kendi kocasını ezen ev hayatini ele anlatan sensin

Kocanız o kadar kıymetliyse zor yanınızda o sizin yanınızda olsaydı. Ne diye yediniz zavallı kadının beynini. Nasıl bıktırdıysanız artık.
Arkadaşlığınızı bitirin o da kafasını dinlesün biraz.

Eşiniz yüzünden hasta olmuşsunuz. Bosandiniz umarım. Eşi boşamayıp arkadaşa bilememek de ne bileyim. Bence arkadaşlığınızı bitirin de kadın rahat etsin. On yıldır sizin toksik evliliğinizi dinliyor ve size katlanıp üzerine destek oluyor. Çekilir dert değil

Bu esinize edilmiş bir kufur degil, bu bikmis bir insanin lanet olsun tepkisi, yani sorun kocaniz degil sizsiniz.

Ahlaki okb nedir onu merak ettim bu arada?

Evet dogru hatırlıyorsunuz evliligin başında kocam cok baskicı biriydi ve bu tarz ataklar gecirdim herseyi her attigim adimi vicdanen sorguladim ve cok zor zamanlar gecirdim elimde degil neden anlamiyorsunuz anlatmadan duramiyodum destej ariyodum sonra esim hastaligimin mantigini anlayinca etkilendigimi anlayinca cok pisman oldu bilincli yapmadigini bilse yapmayacagini söyledi ama ben düzelemiyorum hala pis hala ahlaksiz kirli hissediyorum ve bunun yaninda esime karsi arkadasimin olayi gibi takintilarda gelistiriyorum bazi insalarin yorumunda hic sinanmamisligin kibiri var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…