- 3 Nisan 2014
- 36.527
- 149.464
- 798
- Konu Sahibi beyaz lale35
-
Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Akraba bir erkeği striptiz direğinde belinde sadece kemerle çıplak hayal etmek gibi birşey mi acaba hani çünkü ahlaka uygun olmayacak birde tekrar edecek falan bu düşünce sürekli dönecekahlaki okb ne yahu..
Kadın size bile küfür etse azdır,sizi intihara sürükleyecek adama küfür yetmez ama koca önemli kocamda kocam , paşam da paşam.Bence kızı her yerden silin rahat etsin sizin gibi ruh emicileri ile uğraşmak gerçekten yorucu o size kıyamıyor,çekiyor siz kendinizi ondan uzaklaştırın....Sadece beni anlasin destek olsum istedim cünkü çok caresizdim intiharin esigindeydim küfur etmesini beklemiyordum
bdv ve cinsellik konularındaki bazı kocalara karşı benbana mikiyim kocani dedi
Eşini affettin ama 10 yıldır senin dertlerinden dert makinesi olan arkadaşını mı hoş göremiyorsun.Kız kocan seni üzdüğü için öyle konuşmuş.Ağzına sağlık.Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Allah aşkına bitir arkadaşlığını. Kız da senin gibi bir arkadaştan kurtulmuş olur böylece.Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Arkadaşından uzak dur ya valla düzgün insan neyine yani leş gibi adamlarla koca diye evleniyosunuz bi de kocasız kalma korkunuz var. Ağzına sağlık arkadaşının. Sen git kocişine hadi canımNe olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Bu kadar kıymetli kocan vardı o destek olsaydı sana. Hem kocan yüzünden hasta ol, hem sana zamanını enerjisini harcayan birine kocana laf etti diye zoruna gitsin. Suç sana elini uzatanda. Bıraksaydı da iyice canına okusaydı o kocan.Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Çatır çutur aldatılmış ben öyle anladım. Arkadaşı da şediyim kocanı deyince kocasına yükseldi sandı heral.ahlaki okb ne yahu..
evinin ozelini acma sen de elaleme, laf duymazsin.Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Kocanız o kadar kıymetliyse zor yanınızda o sizin yanınızda olsaydı. Ne diye yediniz zavallı kadının beynini. Nasıl bıktırdıysanız artık.Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Eşiniz yüzünden hasta olmuşsunuz. Bosandiniz umarım. Eşi boşamayıp arkadaşa bilememek de ne bileyim. Bence arkadaşlığınızı bitirin de kadın rahat etsin. On yıldır sizin toksik evliliğinizi dinliyor ve size katlanıp üzerine destek oluyor. Çekilir dert değilMerhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Bu esinize edilmiş bir kufur degil, bu bikmis bir insanin lanet olsun tepkisi, yani sorun kocaniz degil sizsiniz.Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Evet dogru hatırlıyorsunuz evliligin başında kocam cok baskicı biriydi ve bu tarz ataklar gecirdim herseyi her attigim adimi vicdanen sorguladim ve cok zor zamanlar gecirdim elimde degil neden anlamiyorsunuz anlatmadan duramiyodum destej ariyodum sonra esim hastaligimin mantigini anlayinca etkilendigimi anlayinca cok pisman oldu bilincli yapmadigini bilse yapmayacagini söyledi ama ben düzelemiyorum hala pis hala ahlaksiz kirli hissediyorum ve bunun yaninda esime karsi arkadasimin olayi gibi takintilarda gelistiriyorum bazi insalarin yorumunda hic sinanmamisligin kibiri var malesefahlaki okb dedigi kocasina sevgiliyken "kimseyle birsey yasamadim" demis. ama gecmiste uc sevgilisiyle anal- oral vs bir birliktelik olmadan ön sevismisler. simdi onun pismanligini duyup hayattan soğumuş, okb haline getirmis.
ama "kocam duzeldi" dedigi ne bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?