- 14 Eylül 2014
- 21.142
- 101.732
- 798
- Konu Sahibi beyaz lale35
-
Arkadaşınızın suçu ne peki?Evet dogru hatırlıyorsunuz evliligin başında kocam cok baskicı biriydi ve bu tarz ataklar gecirdim herseyi her attigim adimi vicdanen sorguladim ve cok zor zamanlar gecirdim elimde degil neden anlamiyorsunuz anlatmadan duramiyodum destej ariyodum sonra esim hastaligimin mantigini anlayinca etkilendigimi anlayinca cok pisman oldu bilincli yapmadigini bilse yapmayacagini söyledi ama ben düzelemiyorum hala pis hala ahlaksiz kirli hissediyorum ve bunun yaninda esime karsi arkadasimin olayi gibi takintilarda gelistiriyorum bazi insalarin yorumunda hic sinanmamisligin kibiri var malesef
Kocan nerdeydi kocan?Hic psikolojik rahatsizlik yasadiniz mi hemde tek basiniza oldugunuz calistiginiz evli oldugunuz bir sehirde hem hastalikla mücadele edip hem sorumluluklarinizi yapmaya calistiniz mi kec gece insallah uykumda olürüm diye uyudum o düsüncelrre takintilara söz geciremiyorum beynimin düşüncelerimin kontrolü benden cıkıyo
Hanimefedni bakin rahatsızligımdan ötürü konuşuyodum yardım istiyodum beni anlasin istiyodum oturup kahve sigara muhabbetinde ortaya atmiyodum bende caresizdim elimden baskasi gelmiyoduYa ahahahhaDemek bizim arkadaşın yerinde olsanız ohooo
Bizim sık görüştüğümüz bir grupta bir arkadaşın kocasına ayarız. Öyle böyle değil. Adam su katılmamış bir öküz.
Kafasını bozmuşsa ve bize anlatıyorsa toptan yağdırıyoruz arkadaşa be öküzlüğü ne ayılıpı kalıyorhayır arkadaş da siz söyledikçe ben ferahlıyorum diyor.
Yani koca kıymetliyse kimseye çekiştirmeyeceksin. Anlatırsan söylenene de hazır olacaksın yapacak bir şey yol
Yok sizden başka kimse yaşamadı. Herkesin hayatı süper çünkü. Ne psikolojik sıkıntılar yaşıyoruz, ne depresyona giriyoruz ne de bunalıyoruz.Hic psikolojik rahatsizlik yasadiniz mi hemde tek basiniza oldugunuz calistiginiz evli oldugunuz bir sehirde hem hastalikla mücadele edip hem sorumluluklarinizi yapmaya calistiniz mi kec gece insallah uykumda olürüm diye uyudum o düsüncelrre takintilara söz geciremiyorum beynimin düşüncelerimin kontrolü benden cıkıyo
Eee derdinizi anlatıp insanları bunaltmayın. Arkadaşınız sizi dinliyor diye üzerine fazla gitmeyin. 10 yıl boyunca kocasının bozduğu psikolojiyi ben topluyorsam arkadaşımı da sikeyim kocasını da sikeyim.Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
E tamam başkasına kocanı, anneni, arkadaşını çekiştirirsin karşı tarafın yorum yapma hakkını açarsın.Hanimefedni bakin rahatsızligımdan ötürü konuşuyodum yardım istiyodum beni anlasin istiyodum oturup kahve sigara muhabbetinde ortaya atmiyodum bende caresizdim elimden baskasi gelmiyodu
Kocayla iyi oldun ya tabi arkadaşa gerek kalmadı, şimdi ne dese batıyo. Seni gidi seni.Gercekten cok acimasizsıniz eger bilseydiniz böyle yorumlar yapmazdiniz
Nedense hiç yazdıklarına şaşirmıyorum artık bir konuda herkesin aksine biri birşey yazıyorsa o sen oluyorsun.Bu kişiye hala arkadaş mı diyorsunuz. İnsan hiç mi çizgisini sınırını bilmez. Bizde bazen kendimizi tutamıyoruz napalım içimizee küfrediyoruz her düşündüğümüzü sesli söylesek vay halimize ..bence daha görüşme bu ne rahatlık.
Rahatsizsan doktora/ psikologa gider anlatirsin. Arkadasina kocani kotuleyip kotuleyip sonra aaaa kufur ettiiiii ühüüü diye aglayamazsin. İnsanlar sizin çöp kovaniz degil. Bu kadar çıkarcı olmayın.Hanimefedni bakin rahatsızligımdan ötürü konuşuyodum yardım istiyodum beni anlasin istiyodum oturup kahve sigara muhabbetinde ortaya atmiyodum bende caresizdim elimden baskasi gelmiyodu
Size şundan bahsediyorum birilerine anlatamasaydim kafama sıkacaktım yada biyerde atlayacaktım cünkü dayanamiyodum ve arkadasima sigindim ondan böyle bi tepki beklemiyodum o benim icin cok degerli ama dedigide aklimdan cikmiyor bu kezde bunu takıntı yaptım elimde degilE tamam başkasına kocanı, anneni, arkadaşını çekiştirirsin karşı tarafın yorum yapma hakkını açarsın.
Rahatsızım diye tek başına birine dert anlatıp hiç yorum yapmamasını bekleyemezsiniz.
Sorun arkadaşta değil sizde özetle.
Doktorada piskologada gidiyorum arkadaslar tam olarak böyle günler icin lazim degil mi iyi günde herkesle güler oynarızRahatsizsan doktora/ psikologa gider anlatirsin. Arkadasina kocani kotuleyip kotuleyip sonra aaaa kufur ettiiiii ühüüü diye aglayamazsin. İnsanlar sizin çöp kovaniz degil. Bu kadar çıkarcı olmayın.
Arkadasinizin dediği şeyi bu kadar takma sebebiniz de hastalık dediğiniz durumdan kaynaklı olabilir. Bu takıntılar için psikiyatrist veya psikologa gittiniz mi?Evet dogru hatırlıyorsunuz evliligin başında kocam cok baskicı biriydi ve bu tarz ataklar gecirdim herseyi her attigim adimi vicdanen sorguladim ve cok zor zamanlar gecirdim elimde degil neden anlamiyorsunuz anlatmadan duramiyodum destej ariyodum sonra esim hastaligimin mantigini anlayinca etkilendigimi anlayinca cok pisman oldu bilincli yapmadigini bilse yapmayacagini söyledi ama ben düzelemiyorum hala pis hala ahlaksiz kirli hissediyorum ve bunun yaninda esime karsi arkadasimin olayi gibi takintilarda gelistiriyorum bazi insalarin yorumunda hic sinanmamisligin kibiri var malesef
Yooo biliyoruz ve görüyoruz. Neden size acınması gerekiyor? Geçmişte kendiniz tercih etmiş bir şeyler yaşamışsınız sonra kocişinize kıyamamış (kesin o da sütten çıkma ak kaşıktır) kafaya takmışsınız.Gercekten cok acimasizsıniz eger bilseydiniz böyle yorumlar yapmazdiniz
Cok gittim yükswk doz ilac kullaniyorum 1,5 yildir psikologa gidiyorumArkadasinizin dediği şeyi bu kadar takma sebebiniz de hastalık dediğiniz durumdan kaynaklı olabilir. Bu takıntılar için psikiyatrist veya psikologa gittiniz mi?
Biz birbirimizi bile nasıl zorbalıyoruz kocalaramı yapmicazYa ahahahhaDemek bizim arkadaşın yerinde olsanız ohooo
Bizim sık görüştüğümüz bir grupta bir arkadaşın kocasına ayarız. Öyle böyle değil. Adam su katılmamış bir öküz.
Kafasını bozmuşsa ve bize anlatıyorsa toptan yağdırıyoruz arkadaşa ne öküzlüğü ne ayılığı kalıyorhayır arkadaş da siz söyledikçe ben ferahlıyorum diyor.
Yani koca kıymetliyse kimseye çekiştirmeyeceksin. Anlatırsan söylenene de hazır olacaksın yapacak bir şey yol
Takıntı yaptınız kısım ne tam olarak kocanıza saygısızlık yapmış gibi olması mı yoksa kocanızı s*kme ihtimali mii ??Size şundan bahsediyorum birilerine anlatamasaydim kafama sıkacaktım yada biyerde atlayacaktım cünkü dayanamiyodum ve arkadasima sigindim ondan böyle bi tepki beklemiyodum o benim icin cok degerli ama dedigide aklimdan cikmiyor bu kezde bunu takıntı yaptım elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?