Arkadaşım esime küfretti

Ya ahahahha Demek bizim arkadaşın yerinde olsanız ohooo
Bizim sık görüştüğümüz bir grupta bir arkadaşın kocasına ayarız. Öyle böyle değil. Adam su katılmamış bir öküz.
Kafasını bozmuşsa ve bize anlatıyorsa toptan yağdırıyoruz arkadaşa ne öküzlüğü ne ayılığı kalıyor hayır arkadaş da siz söyledikçe ben ferahlıyorum diyor.
Yani koca kıymetliyse kimseye çekiştirmeyeceksin. Anlatırsan söylenene de hazır olacaksın yapacak bir şey yol

Hic psikolojik rahatsizlik yasadiniz mi hemde tek basiniza oldugunuz calistiginiz evli oldugunuz bir sehirde hem hastalikla mücadele edip hem sorumluluklarinizi yapmaya calistiniz mi kec gece insallah uykumda olürüm diye uyudum o düsüncelrre takintilara söz geciremiyorum beynimin düşüncelerimin kontrolü benden cıkıyo

Arkadaşınızın suçu ne peki?
Kadıncağız öyle bıkmış ki hay sana da eşine de demiş. Bir de kıymet bilmezin biriymişsiniz zaten şişirmişsiniz başını hem de arkadaşlığımı bitirsem mi diyorsunuz.

Kocan nerdeydi kocan?

Hanimefedni bakin rahatsızligımdan ötürü konuşuyodum yardım istiyodum beni anlasin istiyodum oturup kahve sigara muhabbetinde ortaya atmiyodum bende caresizdim elimden baskasi gelmiyodu

Yok sizden başka kimse yaşamadı. Herkesin hayatı süper çünkü. Ne psikolojik sıkıntılar yaşıyoruz, ne depresyona giriyoruz ne de bunalıyoruz.

Hiç sınanmamışlığın derken? Nerden biliyorsunuz yazan üyelerin sınanmadığını? Bazı kadınlar sizin gibi sürekli ağlayıp zırlıyor bazıları da sorunlarına çözüm üretip kurtuluyor, çözemiyorsa kesip atarak kurtuluyor. Arkadaşınızın ağzına sağlık, kimse sizin saçma sapan ahlaki okbnizi dinlemek zorunda değil ne yazık ki.

Eee derdinizi anlatıp insanları bunaltmayın. Arkadaşınız sizi dinliyor diye üzerine fazla gitmeyin. 10 yıl boyunca kocasının bozduğu psikolojiyi ben topluyorsam arkadaşımı da sikeyim kocasını da sikeyim.

Hanimefedni bakin rahatsızligımdan ötürü konuşuyodum yardım istiyodum beni anlasin istiyodum oturup kahve sigara muhabbetinde ortaya atmiyodum bende caresizdim elimden baskasi gelmiyodu
E tamam başkasına kocanı, anneni, arkadaşını çekiştirirsin karşı tarafın yorum yapma hakkını açarsın.
Rahatsızım diye tek başına birine dert anlatıp hiç yorum yapmamasını bekleyemezsiniz.
Sorun arkadaşta değil sizde özetle.

Nedense hiç yazdıklarına şaşirmıyorum artık bir konuda herkesin aksine biri birşey yazıyorsa o sen oluyorsun.
Neyse konu sahibi çok iyi demiş arkadasın ağzına sağlık ama senin gibi biriyle uğraşıcana arkadaşlığını bitirmesi daha iyi olur haketmiyorsun

Rahatsizsan doktora/ psikologa gider anlatirsin. Arkadasina kocani kotuleyip kotuleyip sonra aaaa kufur ettiiiii ühüüü diye aglayamazsin. İnsanlar sizin çöp kovaniz degil. Bu kadar çıkarcı olmayın.

Size şundan bahsediyorum birilerine anlatamasaydim kafama sıkacaktım yada biyerde atlayacaktım cünkü dayanamiyodum ve arkadasima sigindim ondan böyle bi tepki beklemiyodum o benim icin cok degerli ama dedigide aklimdan cikmiyor bu kezde bunu takıntı yaptım elimde degil

Rahatsizsan doktora/ psikologa gider anlatirsin. Arkadasina kocani kotuleyip kotuleyip sonra aaaa kufur ettiiiii ühüüü diye aglayamazsin. İnsanlar sizin çöp kovaniz degil. Bu kadar çıkarcı olmayın.
Doktorada piskologada gidiyorum arkadaslar tam olarak böyle günler icin lazim degil mi iyi günde herkesle güler oynarız

Arkadasinizin dediği şeyi bu kadar takma sebebiniz de hastalık dediğiniz durumdan kaynaklı olabilir. Bu takıntılar için psikiyatrist veya psikologa gittiniz mi?

Gercekten cok acimasizsıniz eger bilseydiniz böyle yorumlar yapmazdiniz
Yooo biliyoruz ve görüyoruz. Neden size acınması gerekiyor? Geçmişte kendiniz tercih etmiş bir şeyler yaşamışsınız sonra kocişinize kıyamamış (kesin o da sütten çıkma ak kaşıktır) kafaya takmışsınız.
Kendi yaptıklarınız sonucunda ortaua çıkan sorunlarınız yüzünden arkadaşınızın kafasını şişirmişsiniz e haliyle onun da canına tak etmiş. Bir de arkadaşımı hayatımdan çıkaracağım diyorsunuz. O kadar emek vermiş, zaman ayırmış, dinlemiş akıl vermiş size. İyi kötü hep yanınızda olmuş. Daha ne yapması gerekiyordu ki?
Alın tedavinizi rahatlayın kim size neden acımalı ki?
Tecavüze uğrayan, anne babadan fiziksel şiddet gören, ortada kalıp yuvada büyüyen bir sürü üye var. Size sıra gelene kadar...

Biz birbirimizi bile nasıl zorbalıyoruz kocalaramı yapmicaz

Takıntı yaptınız kısım ne tam olarak kocanıza saygısızlık yapmış gibi olması mı yoksa kocanızı s*kme ihtimali mii ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…