Arkadaşım esime küfretti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzucu ama sizin iyiliğinize olmuş. Belki öyle olmasa sizin ayağınıza bi pislik bulasacakti. İnsanın kendine ettiğini kimse edemezmiş

Bende arkadaşımin eşine saydırdım kızın yanında ama haklıydım kızı mahvetmisti dayaktan...yani ne oldu belki sen öyle anlatincA arkadasinda size üzülüp kocişkonuza sinirlenip küfür edebilir kizi nasıl gazladiysan oda dayanamamis

Sadece beni anlasin destek olsum istedim cünkü çok caresizdim intiharin esigindeydim küfur etmesini beklemiyordum
Arkadaşımı intiharın eşiğine getiren adama ben de küfrederim ama canım arkadaşım (!) bunu böyle meselesi yaparsa bir daha bana tek kelime anlatma derim hatta ona da küfrederim

Eşiniz yüzünden OKB olmuşsunuz buna rağmen her konuda size destekçi olan arkadaşınızin eşiniz söylemiş olduğu bir cümleyi hazmedimiyorsunuz. Demek ki yarın öbür gün bu adam tarafından başınıza bir şey geldiğinde hazmedemesiniz diye eşinizi suçlamamamiz gerekiyor.
Artık eminim bazı kadınlar eşinin kendisine eziyet etmesinden haz alıyor ve çevreye şikayetlerini söyleyerek eziyet fantazisini maskeliyor. Konu sahibi arkadaşlığınızı bitirip kadını kendinizden kurtarın.

Konu kocan olunca onu hemen anlıyormuşsun azıcık arkadaşınızı da mı anlasanız acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…