Arkadaşım evlenmek zorunda hissediyor

Selam kızlar bu sefer yakın bi arkadaşım için yazıyorum umarım linç yemem
iki yıl sevgili olup başta iyi giden ama sonlara doğru çok da anlaşamadığı bir ilişkisi vardı yine de aileleri tanıştı.
Aileler de araya girince iyice işler kötüye gitti ve kız ayrılmayı düşünüyor (adam için sorun yok o devam etme taraftarı) ama sırf zamanında cinsel olarak yakınlaşmaları olduğu için kendini kötü hissediyor ve cesaret edemiyor.
İlk sevgilisiydi ve ilk defa böyle şeyler yaşamıştı evlenmek zorunda hissediyor.
Onunla nasıl konuşmalıyım sizce ?
Karışma, bu onun problemi. Seni çok üzerler bu hayatta. Herkesle bu kadar empati kurar onların dertleriyle dertlenirsen harcanırsın. Kendi hayatına odaklan. Arkadaşın da ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa bir uzmana danışsın.

"İki yanlış bir doğru etmiyor" derdim. Son zamanlarda ben de bu cümleyi çok kullanır oldum.

Pofffff bosver, böyle düşünüyorsa evlensin , mutsuz olunca boşanır. Herkesin kendi hayatı. Sen ikna edersin ayrılır,sonraki sevgilsi geçmişe takıntılı biri olur (ki bu kafa yapısındaki kız boyleleriyle sevgili olur) sonra 'ah evlenseydim,en azından edebimle bosanirdim' diye seni suçlar.
Edebiyle boşanmak mı? Ahahahahah. Çok kolay sanıyorlar, değil mi?

Ne yaşanmış olursa olsun ayrılmak istiyorsa ayrılsın.
Genellikle nişan dönemi evliliğin fragmanı oluyor. Çevremde de çok duydum nişanlıylen anlamıştım ama aileler tanıştığı için evlenmek zorunda kaldım diyenleri.

Sırf birlikte oldu diye evlenilir mi ? Öyle istemiş yapmış eğer farklı düşünüyordu madem neden yapmış hadi yaptı diyelim madem bu kdr önemli evlensin o zaman bi kaç aya boşanır sonra dul kadın muamelesi görür toplumda ki biliyoruz toplumumuzu maalesef eee böyle daha mı iyi ? En azından şimdi anlaşamadın ayrıldın bitti . Ya Allah aşkına şu kafaları bırakın artık ...

Selam kızlar bu sefer yakın bi arkadaşım için yazıyorum umarım linç yemem
iki yıl sevgili olup başta iyi giden ama sonlara doğru çok da anlaşamadığı bir ilişkisi vardı yine de aileleri tanıştı.
Aileler de araya girince iyice işler kötüye gitti ve kız ayrılmayı düşünüyor (adam için sorun yok o devam etme taraftarı) ama sırf zamanında cinsel olarak yakınlaşmaları olduğu için kendini kötü hissediyor ve cesaret edemiyor.
İlk sevgilisiydi ve ilk defa böyle şeyler yaşamıştı evlenmek zorunda hissediyor.
Onunla nasıl konuşmalıyım sizce ?
Duz bir mantikla evlendigi zamanda bosanmamasi gerekiyor bu durumda?
Biriyle cinsell olarak yakinlik kurmak,bir seyler paylasmak,her zaman sonrasinda evlilik getirmeyebilir.
Bu sekilde dusunmuyorsa zaten evlenmeden birlikte olmasi dogru olmamis.
Benim tavsiyem bunu fazlaca buyutmemesi seklinde olur.Kadinlar sadece bekaretten ibaret degiller.
Sirf bu yuzden evlenirse hayati karartir.Kendisne eder..

Ya bacım ya süremeceginiz eşşeğin önüne ot koymayın artık...

Tam bir ilişki yaşansa bile sadece bunun için evlenirse hayatının hatasını yapar ve evlendikten sonra bunu çok net anlar

Ne bekaretimiş ya
Bu yüzyılda hala bu konunun kadınlar üzerinde baskı oluşturmasına inanamıyorum inanmak istemiyorum
Bir gıdım gelişme medeniyetleşme yok.Olduğumuz yerde sayıyoruz.
Genç bir kadın böyle birşey yaşadığı için kendini o adama muhtaç hissediyor
Arkadaşını eleştirmiyorum yanlış anlama
Bu toplumun mağdurlarından biri

Back
X