Arkadaşım evli bir adamla görüşüyor

İzlemekle yitirdim. Ve bende aralarında bisey geçmesinden suphelendim. Ama gerçekten kızlarımızın dikkatli olması gerekiyor çünkü anladığım kadarı ile adam ne karisindan nede kızdan vazgeçmek istemiyor gibi böyle pislik adamları etrafta görmek çok çirkin ve kadın kıza söyle birsey dedi kocam yapmaz aslında sen kocami ayarttin kocama tuzak kurdun yatağa attın gibi adamı resmen meleklestiriyor kıza bu yüzden çok üzüldüm. Kiz çok saf aslında çok da güzel ne biliyim üzüldüm yazık oldu kiz il değiştirmek istiyor kamu da oluyor bunlar yalnız işin kötü tarafı da bu .

Öyle diyecek tabi boşanıp baba evine mi dönecek kadın, yoksa o da biliyor zır zır aldatıldığını.

Kızın da inşallah aklı başına gelir de böyle evli kart horozlara prim vermez.

Ben caroline'i izlete izlete bitirttim. Diziyi açıp caroline'e saydırıyordum o üstüne alınıyordu öyle öyle bitirdi ilişkiyi. Ama bu kızınki başkaydı mezhep farkları vardı aileler istemiyordu çocuk ailesinin seçtiği biriyle evlendi bizim kızla da görüşmeye devam ediyordu.

Şu an, ne yapacağımı bilmediğim için; evet çekiştirmeyi seçiyorum.. Yorumlara göre, bu spesifik ve ilk kez karşılaştığım durum için nasıl davranabileceğimi seçeceğim.
Ben onun sırlarını, konularını etrafa salan ve dedikodu oluşturup ona yada hayatımda ki başka birine psikolojik olarak zarar verecek biri değilim. Dedikodudan da hiç hoşlanmam. Ama en yakın arkadaşlarımdan biri evli bir adamla beraber ve ne tepki vermem gerektiğini bilmiyorum, bu yüzden bu forumda sordum. Bence konu kişilerden birine zarar vermiyorsa dedikodu değildir. Burada hepimiz anonimiz

Bu arada bi arkadaşım daha oldu.. İş yerindendi, biz ikimiz ve ve bir kişi daha resmen parlıyorduk çok başarılıydık ve birbirimizle ilişkimiz çok güzeldi. O üçüncü kişi erkek ve evliydi, ama beraber vakit geçiriyorduki o, karısı, ben ve diğer kız arkadaş... Sonra duydumki o çocuk karısı ile boşanır boşanmaz öbür kızla beraber.. Gerçi belkide daha boşanmadan beraberdi ve o bahane oldu bilmiyorum.. Evli erkeklere olan rağbetten tiksiniyorum ve asla kabul etmiyorum. Bundan sonra hatta her ikisinide whatsapptan engelledim ve instagramdan sildim. Tiksinç..

37 yasında bir kadını gidip “ evli adamla görüşme “ diye uyarmazdım.
Benim ahlaki değerlerime uymadığı için hayatımdan çıkarırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…