sana gore normal bir ifade olabilir ama ben kendimi boyle davrandiginda onemsiz hissediyorum dediginizde ne diyor?Beni incitecek üslup kullandığını kabul etmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana gore normal bir ifade olabilir ama ben kendimi boyle davrandiginda onemsiz hissediyorum dediginizde ne diyor?Beni incitecek üslup kullandığını kabul etmiyor
sana gore normal bir ifade olabilir ama ben kendimi boyle davrandiginda onemsiz hissediyorum dediginizde ne diyor?
gösteriş ve şatafat için yaptığınızı düşünüyordur
cok itici bir uslubu var anlasilan, konusmaya iletisim kurmaya kapali, sizin hissettiklerinize onem vermiyor benim anladigim. cok uzucu bir durum sizin acinizdan...akıl hocaların Doldurmuş yine diyor
akıl hocaların Doldurmuş yine diyor
semurcan gerçekten özür dilerim sizi ne incitmek ne de üzmek amacında değilim ama eşiniz kendi söylediklerini normal karşılayan, sizi anlamaya çalışmayan ve kendinizi ifade etmek istediğinizde kendini haklı gördüğü için konuşmaktan kaçan, sorunları görmezden gelip üstünü örten bir adam, ona göre kendisi olması gerektiği gibi, sizi de eşinin üzerinden şatafat ve gösteriş yapma meraklısı gibi görüyor hissine kapıldımne yazık ki öyle...
ben hep konuşurum. Eşim bunların konuşulmasını sevmez. Sorunlardan hoşlanmaz. Başı ağrır, uyur. Mesela büyük bir sorun olur. Gider uyur. Ben bu sebeple eskiden hep sorunlarıkamufle ederdim. Ama bir süre sonra incinmişliklerimi susamadım. O zaman da böyle oldu
Eşim şu an bulunduğu ülkede ve işte sadece ben ve çocuklar için bulunuyor. Çok mutlu o açıdan diyemem. Bunun yarattığı bir stres olabilir üzerinde muhakkak.
Bence arkadaşınız çok abartmış, belkide hayatınızı kıskanıyor olabilir,evet esinizle aranızda farklılıklar var sizi üzen ama halledemeyeceginiz şeyler değil bencesevgili hanımlar,
Buraya her konu açmaya niyetlendiğimde nasılsa hallolacak, aciz olma diyorum... dayanamayıp açtığımda sonrasında kendimi çok kötü hissediyorum...
Türkiye çoğunluğuna göre iyi sayılabilecek bir hayatım var. Çocuklarım yabancı kolejde eğitim alıyorlar, yatılı yardımcım var, iyi bir evim, görece sosyal hayatım var. yılda iki yahut üç kere yurt dışı tatili imkanım var.
Evlatlarım... Sağlıklı, Allah’a şükür çok da sevimliler. Eşim iyi kariyerli, eli yüzü ve en mühimi ahlakı düzgün biri.
Lakin ben mutsuzum. bu mutsuzluk genele yayılan bir şey değil. Nadiren de olsa boğazıma oturan ve yutkunmadığım bir şey.
sorun eşim ile hayat tarzı farklılığımız ve bunun etkileri.
konu bugün kıyafet üzerine vukuu buldu. Akşam çok önemli, eşli bir iş yemeği vardı. giyeceğim elbiseyi fotoğraf yolladım. Fikrini sorduğumda:
- saç makyaj yaparsan ve elbise giyersen gitmem, götürmem. Giy kot üzerine sweatshirt yoksa götürmem. giyinmeyi bilmiyorsun, abartıyorsun. Diye bir yanıt aldım ve boğazımda bir yumru ile öylece kaldım.
kimse yoğurdunun ekşiliğini kabul etmez ancak sosyo kültürel seviyesi güçlü bir ailede büyüdüm, gerek giyim gerekse tavırlarıma çok dikkat eden biriyim. Eşimle farklılığımız benim özendiğini her şeyin onun için sıradan olması.
misafir gelecek hazırlanan masa abartı.
İş yemeği olacak kıyafetim abartı.
Toplantısı vardır giysisini seçerim, o abartı.
Doğum gününde plan yaparım o abartı. ona kalsa evde yemek yapsam ve yesek... dışarıda planlanan şeyi bile kendim için yapıyorum...
eşimi çok seviyorum. Böylesi anlarda Attila ilhan’ın dediği gibi; felaketim oluyor, ağlıyorum.
bir arkadaşıma anlattım bugün olanları. Kendisi eşimin beni aşağıladığını, hakir gördüğünü, psikolojik şiddet uyguladığını ve boşanmam gerektiğini söyledi.
Ben böyle düşünmediğimi söylediğimde de beni kendimi kandırmakla itham etti.
sizce ben kendimi mi kandırıyorum?
Ben fransadasın sanmıştımSuudi Arabistan’da yaşıyorum. Size de iyi geceler
Dünkü yemeğe katılacak eğitimde olan kadınlar zaten abartılı değiller ama asla da kotla gitmezler
Eklemek istiyorum asıl psikolojik baskıyı arkadaşın sana yapmış. Ya boşan ya da kendini kandıran ezik bir kadın olursun gibi bir ikileme sokmuş. Naçizane tavsiyem arkadaşın sandığın kişiyle aile konularını konuşma.
cok itici bir uslubu var anlasilan, konusmaya iletisim kurmaya kapali, sizin hissettiklerinize onem vermiyor benim anladigim. cok uzucu bir durum sizin acinizdan...
arkadasinizda bunu gormus ve bu yuzden size bu sekilde soylemis olabilir. biz nihayetinde anlttiginiz kadarini biliyoruz, ama sartlar ne olursa olsun benim hislerime onem vermeyen bir erkekle bende evli kalmazdim....
Bu arada bulunduğunuz yerde bir kadın olarak yaşam zor mu ? Sadece merak ettim cevaplamak zorunda değilsiniz
Akıl hocanızdan kastı nedir ? Kimlerdir ?
sevilmekten kibirlenmiş bir adam.
Baska bir ulkede yasama sansiniz yok mu? Eger durum buysa esiniz ister istemez mutsuzlugunun hincini kotu uslubuyla sizden cikariyor olabilir. Benim esim bulundugumuz ulkede benimle evlenmese sozlesmesini uzatmayacakti ama benim doktoram sebebiyle uzatti ve ben bu sure sonrasi onun bu ulkede kalmasini isteyemem. Cunku mutsuz oldugu yabanci bir ulkede yasamak cok zor, yasadigi ulkeyi eh iste derecesinde seven bir insan olarak soyluyorum bunu.
millet tisort giyerken siz biraz daha klasik bir elbise giyebilirsiniz, hic de siritmaz, neden sizi siz yapan tarziniza bu kadar karsi ki bu adam.
Eklemek istiyorum asıl psikolojik baskıyı arkadaşın sana yapmış. Ya boşan ya da kendini kandıran ezik bir kadın olursun gibi bir ikileme sokmuş. Naçizane tavsiyem arkadaşın sandığın kişiyle aile konularını konuşma.
Madem bu kadar kendinden eminsin adama neden sordun ki? Amaç gerçekten ortam Hakkında fikir edinip ona göre giyinmekten çok bugün karşımdakini nasıl darlayabilirim olmuş. Tişört giymek her zaman pejmürde olmak demek değil, çok peşin hükümlüsün, buna bakarak kalite analizi yapan kişi kaliteyi ancak görüntüde yakalayabilir imajı çiziyor.buradaki ortam sorunu ortamın her şeyi kaldırabilir olacağı. Casual chic diye bir orta var. Bu şekilde vukuu bulacak bir İş yemeğine tişörtle gelen olacaksa o onların kalitesidir benim için