- 30 Kasım 2019
- 12.445
- 39.939
- 598
- Konu Sahibi halacocuksun
niye istemiyor ?Görüntülü gorusebilcegim bir psikolog var mı acaba online .. eşim istemiyor gitmemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye istemiyor ?Görüntülü gorusebilcegim bir psikolog var mı acaba online .. eşim istemiyor gitmemi
Kendi sabrına güveniyor asıl sebep yardımı Allah'tan isteyelim kuldan değil dediniye istemiyor ?
Beynimdeki karmaşık duygu yüklü hislerin bir kısmınin hızlıca ve ozensizce yazıya dökülmüş halini okudunuzBen ne okudum![]()
Soylicem bunu inşallah ise gitti yüzyüze söyleyim gelinceSiz de ona vesile aramak, doktora başvurmak şarttır diyin o zaman, nasil hastalaninca doktora gidiyoruz ilaç vesiledir ama şifayı veren Allahtir, bu da aynı şey, bu şekilde ikna edersiniz eşinizi
Sogukta olma ortada soguk olacak hıcbısey yok gercekten.benneyanginlargordum yorumunu ve B Began yorumu etkiledi beni gittim eşimi öptüm sarıldım ..Allah sevsin beni istedim sonuçta eşime iyi davranmış oldum ..sonra balığı koydum sofraya boregide isittim yedik birlikte ..şeytani yendim en azından her ne kadar içimden bir ses sen haklıydın neden yaptın desede onu susturuyorum çünkü yorumlar gösteriyor ki ben haksizim ..içimden bir yer pişman neden gittin öptün diyor diğeri abartma nankörlük yapma şükret haline diyor ... Sonuç eşim mutlu oldu en azından ben bu abartılı düşüncelerimi tepkiye çok dönüşturmuyorum en fazla soğuk oluyorum bu arada
İnsanlık hali. İyiyi görünce daha iyisini isteriz. Alıştığımız olumlu durumlar yetmez olur. Böyle durumlarda nankörlükten Allah'a sığınırım deyin. Gelir geçer inşallah.benneyanginlargordum yorumunu ve B Began yorumu etkiledi beni gittim eşimi öptüm sarıldım ..Allah sevsin beni istedim sonuçta eşime iyi davranmış oldum ..sonra balığı koydum sofraya boregide isittim yedik birlikte ..şeytani yendim en azından her ne kadar içimden bir ses sen haklıydın neden yaptın desede onu susturuyorum çünkü yorumlar gösteriyor ki ben haksizim ..içimden bir yer pişman neden gittin öptün diyor diğeri abartma nankörlük yapma şükret haline diyor ... Sonuç eşim mutlu oldu en azından ben bu abartılı düşüncelerimi tepkiye çok dönüşturmuyorum en fazla soğuk oluyorum bu arada
O zaman çalışmayalım, Allah'tan bize gökten para yağdırmasını isteyelim kocacım deyin :)Kendi sabrına güveniyor asıl sebep yardımı Allah'tan isteyelim kuldan değil dedi
Bu kafadaki ınsanlar bana biraz degısık geliyor.Kendi sabrına güveniyor asıl sebep yardımı Allah'tan isteyelim kuldan değil dedi
Doğru haklısın gerçekten sukredip yoluma bakayımİnsanlık hali. İyiyi görünce daha iyisini isteriz. Alıştığımız olumlu durumlar yetmez olur. Böyle durumlarda nankörlükten Allah'a sığınırım deyin. Gelir geçer inşallah.
Benimde böyle herşeye alınan cabuk küsen bir kızım var ne yapsam bilemiyom