• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım sizde, eşim mi haklı

benneyanginlargordum benneyanginlargordum yorumunu ve B Began yorumu etkiledi beni gittim eşimi öptüm sarıldım ..Allah sevsin beni istedim sonuçta eşime iyi davranmış oldum ..sonra balığı koydum sofraya boregide isittim yedik birlikte ..şeytani yendim en azından her ne kadar içimden bir ses sen haklıydın neden yaptın desede onu susturuyorum çünkü yorumlar gösteriyor ki ben haksizim ..içimden bir yer pişman neden gittin öptün diyor diğeri abartma nankörlük yapma şükret haline diyor ... Sonuç eşim mutlu oldu en azından ben bu abartılı düşüncelerimi tepkiye çok dönüşturmuyorum en fazla soğuk oluyorum bu arada

Siz de ona vesile aramak, doktora başvurmak şarttır diyin o zaman, nasil hastalaninca doktora gidiyoruz ilaç vesiledir ama şifayı veren Allahtir, bu da aynı şey, bu şekilde ikna edersiniz eşinizi

Siz de ona vesile aramak, doktora başvurmak şarttır diyin o zaman, nasil hastalaninca doktora gidiyoruz ilaç vesiledir ama şifayı veren Allahtir, bu da aynı şey, bu şekilde ikna edersiniz eşinizi
Soylicem bunu inşallah ise gitti yüzyüze söyleyim gelince

benneyanginlargordum benneyanginlargordum yorumunu ve B Began yorumu etkiledi beni gittim eşimi öptüm sarıldım ..Allah sevsin beni istedim sonuçta eşime iyi davranmış oldum ..sonra balığı koydum sofraya boregide isittim yedik birlikte ..şeytani yendim en azından her ne kadar içimden bir ses sen haklıydın neden yaptın desede onu susturuyorum çünkü yorumlar gösteriyor ki ben haksizim ..içimden bir yer pişman neden gittin öptün diyor diğeri abartma nankörlük yapma şükret haline diyor ... Sonuç eşim mutlu oldu en azından ben bu abartılı düşüncelerimi tepkiye çok dönüşturmuyorum en fazla soğuk oluyorum bu arada
Sogukta olma ortada soguk olacak hıcbısey yok gercekten.
Tadını cikar, aılenın, huzurunun, cocuklarinin.

İnsanlık hali. İyiyi görünce daha iyisini isteriz. Alıştığımız olumlu durumlar yetmez olur. Böyle durumlarda nankörlükten Allah'a sığınırım deyin. Gelir geçer inşallah.

Kendi sabrına güveniyor asıl sebep yardımı Allah'tan isteyelim kuldan değil dedi
O zaman çalışmayalım, Allah'tan bize gökten para yağdırmasını isteyelim kocacım deyin :)
Sonuçta rızkı veren de Allah.

Çok mesajlı üye olmasaydınız konu fake derdim. O kadar gerçeklikten uzaklık seviyesinde mantıksız ki tavırlarınız okurken şok oldum. Allah eşinize sabır versin. Konuyu nerden alıp nerelere çekmişsiniz okurken ruhum daraldı

İnsanlık hali. İyiyi görünce daha iyisini isteriz. Alıştığımız olumlu durumlar yetmez olur. Böyle durumlarda nankörlükten Allah'a sığınırım deyin. Gelir geçer inşallah.
Doğru haklısın gerçekten sukredip yoluma bakayım

Sakin olup bir nefes alın ,bu kadar fevri olmak doğrumu? Sizi masada bekletse gelmese tamam ama belliki kapıdan görüp gelmiş annesini. Geldiğine pişman etmişsiniz adamı.

Mutsuz olmak için sebepler arıyor gibisiniz. Eşinizin kıymetini bilin, başka biri olsa tahammül etmezdi. Bu kadar küçük şeyleri kafaya takarsanız fazla yaşamazsınız zaten. Kötü bir evlilik geçirmişsiniz, hazır mutluluğu bulmuşken niye kendinize eziyet ediyorsunuz?

Back
X