Eşimi çok seviyorum, bir işimiz vardı sabah çıktı onu halletmek için benim minik bebeğim var emziriyorum yoksa bende çıkardım neyse bende evde oturmadim sabah kahvaltısı ve öğlen yesin diye balık ve salata yaptım.. kahvaltıda uyduruktan değil 1 saat uğraştım yaklaşık neyse işte bulaşıkları felan topladım mesaj attı işini halletmiş bende o gelince güzelce zevkle kahvaltı yapalım diye masayı izleyeceğimiz diziye kadar her ayrıntıyı düzenleyip hazırladım ...sonra aradım çabuk gel tamam mı diye dedi annemi özledim kaç gündür görmüyorum ama dedim börekleri koydum tabağa sogumasin ki 1 haftayi geçmedi annesini görmeyeli yarında gidebilirdi neyse işte görsün isterse orda yaşasın ama bu yaptığı saygısızlık değil mi bende emziriyorum beklemedim yedim inada söyledim yemeye başlayacağımı açtım dizimi izlerken keyifle yedim neyse annesini 1 dk görmüş sonra gelmiş isterse 1 saat görsün erken geldiği için sıcaktı sofradakiler ama gelince ben sıcak davranamadim zaten bu sabah bazı sebepten soğuk davranmistim ..tartıştık yemedi yiyeceğini hoşgeldin demedin dedi halbuki demiştim bende hoşbuldum kadını duymadım mesela..büyük kızım barisalik diye usteledi geldi öptü beni ama ne bileyim ya neden bilmiyorum içten gelmedi benimde içimden gelmedi yemeğine emeğine saygısızlık yaptı gittikçe sogudugumu hissediyorum ...yani ben onu cok seviyorum arzuluyorum ama bir gün dua ettim arzualamayim diye sinirle ..duam kabul oldu galiba ne kadar duamı geri alsam dua etsemfe kabul olmuyor galiba bu sefer ..karpuz yedi mesela soğudu kahvaltı emeklerim ziyan oldu birazdan öğle yemeğini koyucam onuda yemezse balığın hepsini kendim yicem ama çok kırgınım ne yapsam bilmiyorum aşırı kiriliyorum ..2. evliliğim ondan mı acaba tasiyamiyorum şu an bile gözlerim doldu çok üzülüyorum evlatlarım yaşama sevinci veriyor bana birde eşimdi ama şu an değil... Yani çok üzülüyorum uzattım biliyorum ama ..çok üzülüyorum işte dünya ne kadar zor bir yer içimden ölmek isteği geliyor bazen şu anda geldi mesela artık güçlü olmak istemiyorum kendimi salmak istiyorum ama evlatlarım var ..tek isteğim sevgi saygı benim ..en ufak şeye tahammülum yok su hayatta artık neden böyle oldum bilmiyorum hiç bir şey içimden gelmiyor artık ..belki abartı diyeceksiniz ama nolur anlamaya çalışın :'(