Haksız mıyım sizde, eşim mi haklı

Cümle direk EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM ile başlamış.Adama geçmiş olsun,kafese koyup muz vermelik yani. Allah aşkına bu nasıl bir derttir! Börek soğurmuş,annesini yeni görmüş.. şaka olmalı! Adama bence sınır koy,ayda 1 den fazla görmeye kalkarsan muz vermem de. Börek soğursa 2 gün aç bırakırım de falan..

Bir kere emeğim boşuna gitti deyip durmuşsunuz da kendinize şöyle güzel bir kahvaltı hazirlamayacak miydiniz sanki emziren bir anne olarak. Bence acayip abartmışsınız. Sizi hatırlıyorum da ben önceki konularınızdan. Aslında eşiniz buna izin verdiği için böyle abartıp yok yerden surat aşabiliyorsunuz. Kişiye göre hareket işte.

Adamin sizin hasirlayacaginiz kahvaltidan belkide haberi yoktu belki annesine telefon acip gelecegini soyledi belki sizin bu kadar kirilacaginizi uzuleceginizi dusunmedi yani bu belkiler uzarda gider ufacik seyi buyuk sorun haline getiren maalesef sizsiniz mutlu olmak icin bunlardan kurtulmaniz geriyor

Bizim köyde bir tabir vardır. Is bulamıyor gtunu bizzikliyor diye. Allah madem her duanızı kabul ediyor. Biraz akıl fikir gönül rahatlığı dileyin. Belki lohusalık belki gerçekten sevmediğiniz bir adam. Destek alın. Yoksa bu şekilde terkedilirsiniz.

Eşimi çok seviyorum, bir işimiz vardı sabah çıktı onu halletmek için benim minik bebeğim var emziriyorum yoksa bende çıkardım neyse bende evde oturmadim sabah kahvaltısı ve öğlen yesin diye balık ve salata yaptım.. kahvaltıda uyduruktan değil 1 saat uğraştım yaklaşık neyse işte bulaşıkları felan topladım mesaj attı işini halletmiş bende o gelince güzelce zevkle kahvaltı yapalım diye masayı izleyeceğimiz diziye kadar her ayrıntıyı düzenleyip hazırladım ...sonra aradım çabuk gel tamam mı diye dedi annemi özledim kaç gündür görmüyorum ama dedim börekleri koydum tabağa sogumasin ki 1 haftayi geçmedi annesini görmeyeli yarında gidebilirdi neyse işte görsün isterse orda yaşasın ama bu yaptığı saygısızlık değil mi bende emziriyorum beklemedim yedim inada söyledim yemeye başlayacağımı açtım dizimi izlerken keyifle yedim neyse annesini 1 dk görmüş sonra gelmiş isterse 1 saat görsün erken geldiği için sıcaktı sofradakiler ama gelince ben sıcak davranamadim zaten bu sabah bazı sebepten soğuk davranmistim ..tartıştık yemedi yiyeceğini hoşgeldin demedin dedi halbuki demiştim bende hoşbuldum kadını duymadım mesela..büyük kızım barisalik diye usteledi geldi öptü beni ama ne bileyim ya neden bilmiyorum içten gelmedi benimde içimden gelmedi yemeğine emeğine saygısızlık yaptı gittikçe sogudugumu hissediyorum ...yani ben onu cok seviyorum arzuluyorum ama bir gün dua ettim arzualamayim diye sinirle ..duam kabul oldu galiba ne kadar duamı geri alsam dua etsemfe kabul olmuyor galiba bu sefer ..karpuz yedi mesela soğudu kahvaltı emeklerim ziyan oldu birazdan öğle yemeğini koyucam onuda yemezse balığın hepsini kendim yicem ama çok kırgınım ne yapsam bilmiyorum aşırı kiriliyorum ..2. evliliğim ondan mı acaba tasiyamiyorum şu an bile gözlerim doldu çok üzülüyorum evlatlarım yaşama sevinci veriyor bana birde eşimdi ama şu an değil... Yani çok üzülüyorum uzattım biliyorum ama ..çok üzülüyorum işte dünya ne kadar zor bir yer içimden ölmek isteği geliyor bazen şu anda geldi mesela artık güçlü olmak istemiyorum kendimi salmak istiyorum ama evlatlarım var ..tek isteğim sevgi saygı benim ..en ufak şeye tahammülum yok su hayatta artık neden böyle oldum bilmiyorum hiç bir şey içimden gelmiyor artık ..belki abartı diyeceksiniz ama nolur anlamaya çalışın :'(

Merhaba

Profyonel destek almanız sizin ve aileniz açısından çok sağlıklı olacakır, sanırım, hassas bir dönemin içinden geçiyorsunuz, olayları farklı bir bakış açısıyla görüyorsunuz, yazdıklarınız açıkcası küsecek, darılacak, soğuyacak, bişey değil, bence bir an önce kendisinizi toparlayın

Eşimi çok seviyorum, bir işimiz vardı sabah çıktı onu halletmek için benim minik bebeğim var emziriyorum yoksa bende çıkardım neyse bende evde oturmadim sabah kahvaltısı ve öğlen yesin diye balık ve salata yaptım.. kahvaltıda uyduruktan değil 1 saat uğraştım yaklaşık neyse işte bulaşıkları felan topladım mesaj attı işini halletmiş bende o gelince güzelce zevkle kahvaltı yapalım diye masayı izleyeceğimiz diziye kadar her ayrıntıyı düzenleyip hazırladım ...sonra aradım çabuk gel tamam mı diye dedi annemi özledim kaç gündür görmüyorum ama dedim börekleri koydum tabağa sogumasin ki 1 haftayi geçmedi annesini görmeyeli yarında gidebilirdi neyse işte görsün isterse orda yaşasın ama bu yaptığı saygısızlık değil mi bende emziriyorum beklemedim yedim inada söyledim yemeye başlayacağımı açtım dizimi izlerken keyifle yedim neyse annesini 1 dk görmüş sonra gelmiş isterse 1 saat görsün erken geldiği için sıcaktı sofradakiler ama gelince ben sıcak davranamadim zaten bu sabah bazı sebepten soğuk davranmistim ..tartıştık yemedi yiyeceğini hoşgeldin demedin dedi halbuki demiştim bende hoşbuldum kadını duymadım mesela..büyük kızım barisalik diye usteledi geldi öptü beni ama ne bileyim ya neden bilmiyorum içten gelmedi benimde içimden gelmedi yemeğine emeğine saygısızlık yaptı gittikçe sogudugumu hissediyorum ...yani ben onu cok seviyorum arzuluyorum ama bir gün dua ettim arzualamayim diye sinirle ..duam kabul oldu galiba ne kadar duamı geri alsam dua etsemfe kabul olmuyor galiba bu sefer ..karpuz yedi mesela soğudu kahvaltı emeklerim ziyan oldu birazdan öğle yemeğini koyucam onuda yemezse balığın hepsini kendim yicem ama çok kırgınım ne yapsam bilmiyorum aşırı kiriliyorum ..2. evliliğim ondan mı acaba tasiyamiyorum şu an bile gözlerim doldu çok üzülüyorum evlatlarım yaşama sevinci veriyor bana birde eşimdi ama şu an değil... Yani çok üzülüyorum uzattım biliyorum ama ..çok üzülüyorum işte dünya ne kadar zor bir yer içimden ölmek isteği geliyor bazen şu anda geldi mesela artık güçlü olmak istemiyorum kendimi salmak istiyorum ama evlatlarım var ..tek isteğim sevgi saygı benim ..en ufak şeye tahammülum yok su hayatta artık neden böyle oldum bilmiyorum hiç bir şey içimden gelmiyor artık ..belki abartı diyeceksiniz ama nolur anlamaya çalışın :'(
Allah başka dert vermesin...

ay allah aşkına işiniz gücünüz mü yok. dert mi görmediniz. ne var yani adam anasını görmüş gelmiş orda kalsa nolur sen otur yap kahvaltını gelince açsa yer . ne var yani. ay bazen sizin gibi insanlar daha ağır dertler görse napar acaba diye düşünmüyo değilim. bi doktora görün sen

Mükellef kahvaltı hazırladıysam öğlene balık, salata vb işlerle uğraşmam.
Üstelik küçük çocuğum yokken.
Soğumuş börek için dertlenmem. tavaya atınca ısınır.
'Kocam yemedi' diye 'emeğim çöp oldu' diye düşünmem, yemekleri sadece kocam için yapmıyorum.
Evde oğlumla ben de varız.
'Eşimle tartıştım, bana surat astı' diye ölmeyi düşünmem çünkü kocam için yaşamıyorum.
Hayatım ondan ibaret değil.
Bu arada -tabiri caizse- bol keseden atmıyorum, eşimle yaklaşık 1 haftadır çok muhabbetli değiliz.
Aramızda bir konuda başlayan gerginlik dozu azalmakla birlikte sürüyor, her evlilikte olur böyle şeyler,
vakti gelince düzeliriz modundayım...

Saçma sapan çocukca hareket, bunun için huzur bozmaya değmez, başka derdiniz yok dert arıyorsunuz herhalde, liseli kızlar gibi TP atmalar, çocuğada kötü örnek teşkil ediyorsunuz

Ben 2. Evliligimi yaptım ilkindeki lohusalık berbat geçti herşeyin berbat olduğu gibi cehennemi yaşadım ..bu evliligimdeki lohusaligim ise o kadar huzurlu geçti ki eşimden Allah razı olsun hayatımda olmadigim kadar huzurluydumki sadece bebegimin keyfini çıkarttım şükürler olsun ..anlayanlar var ama işte sayıları çok az ...kendini yıpratma seni üzme ama seni uzerlerse Allah'a havale et .. bebeğinin keyfini çıkarmaya calis
Bu mesajı yazan da siSiniz . Daha ne yapsın adam ?

Bu arada ben yeni doğum yaptığınızı fark etmemişim. yürüttüğünüz mantık gerçekten normal değil. Bence lohusa depresyonunun kıyısından geçiyorsunuz. Size de kızmaya çok gerek yok. O saçma duygu halinde gerçekten dert olmayacak şeyler büyüyor insanın gözünde. Lohusalik bitse de uzun bir süre devam edebiliyor bu psikoloji.

duygu durumunuzun şu anda normal olmadığını, üzüldüğünüz şeylerin kesinlikle dert olmadığını kendinize hatırlatın. Bir müddet sonra hormonlarla beraber normale dönersiniz.

Kimseyi bu kadar çokkk, kocaman sevmeyin. Her yorumunuz eşimi çokkk seviyorum, çokk aşığım şeklinde. Sağlıklı bir ilişki değil bu.

Back
X