• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim haklimi sizce

Iyide sizin esiniz farklidir benim esim farklidir. Bende esimi cok begeniyorum ve seviyorum.arti bir cok konuda sosyal hayatim var ve esimi kaybetmemek icin kavga etmemek kirmamak icin sadece yapmam gereken islerimde oldugunu dusunuyorum ve o sirada onu yapiyorum. Yani o utu illaki ona kizdgm icin yapilmiyor. Evimin duzeni ve temizligi cok benim icin cok onemli.bunun icin yardimci dahi almadim.

e madem kendi fikrinizin %100 doğru olduğuna inanıyorsunuz, eleştiri kabul etmiyorsunuz. konuyu neden açtınız?

arkadaşında denesin bunu.daha mutlu olur.
Canim aslinda onun benimkiyle sorunu cpk farkli.esi bekarken cok rahat bir cocuktu aile duskundu tek erkek cocuktu.hepimiz ortak arkadasiz. Evlenince o rahatligi bulamiyor tatiller gezmeler arabalar telefonlar son model degil artik.ve kizin burnundan getririyor.

Tesekkur ederim canim.anladimki evdeki hhuzur cok onemli. Disarda arkadaslari cagirdigi zaman bile hemen gelmek istyor. Su evimdeki mutlulugu hiccbirsey vermiyor diyor. Ben evdede mutluyum disarda kzilarla lahve icerkemde mutluyum alisveris yaparkende onunlaykende. Ama o ice donuk oldugu icin sadece evinde mutlu degistremedigim icin boyle yol buldum
Canim tabiki erkeklerde kendine zaman ayırmalı.aksiyle mutluluk bekleyen yanılır.bende ayni sürekli yaninda oturmuyorum beraber gecirdigimiz vakitler daha degerli hale geliyor.fakat bunu bi yöntem olarak görüp etrafınızdaki lerle paylasmayin tepki verirler kendileri 4 4lukmus gibi bosverin evinizi iliskinizi kimseye açmayın

Siz en güzelini yapiyorsunuz ama mesela bir gün yorgun olsanız da yanında otursaniz ne olur? Yani çok da alistirmayin yokluğunuza. Sizin ayri televizyonunuz var mi? Sonuçta istediğiniz diziyi izleyebiliyor musunuz yani. Düzeniniz hoş ama siz sıkılmayın bu yüzden.

e madem kendi fikrinizin %100 doğru olduğuna inanıyorsunuz, eleştiri kabul etmiyorsunuz. konuyu neden açtınız?
Sizinle ters dustugumuz bir durum yok evliligimde terslik oldugunu dusundunuz evlilik bu degil diyip beni hizmetli gibi gordugunuz icin bende cevap verdim dedigim dedik degilim tavsiye dinlerim ogut dinlerim elestiriye acigimdir. Ama insanlara seks kolesi gibi bi yaklasimda bulunmaniz tabiki hos degil.tesekkurler

KIzlar merhaba umarim hepiniz iyisinizdir.
Oncelikle kendimden biraz bahsedeyim cunku konunun icinde bazi sorularla kafaniz karismasin.Mutlu bir ailede buyudum.Bes kisilik ailmizde herkes birbirine deyim yerindeyse ölür.maddi manevi anne baba kardesler kenetliyizdir.anne baba tarafimdada cok sevildim.kisacaci hic sevgiye ilgiye muhtac kalmadim.
Simdi evlendim.esim hayatimda gordugum kimseye benzemiyor.iyiyken cok iyi kotuyken cok kotu.mesela maddi olarak beni hic darda birakmaz.ama bende calisip kazandigim icin kimde ne varsa bazen hediyeler aliriz bazen ihtiyaclari beraber karsilariz. Ama kavgalar hic bitmiyor.mesela ani ofkesi var.trafikte hic yapmayi sever eve geliriz ben bunun icin soylenirim.kavga cikar. Yada ben cok sosyalimdir cikma etme cok demez ama konusur bende cevabini veririm.kavgalar hep bundan oturu.bu adamin guzel bir huyu var 7 yildir taniyorum ucuncu bir kisi hic aramiza girmedi.baska bir kiz kadin meselesi hoc olmadi.olduysada hic duymadim.bu konuda guvenim tam.surekli ayni odada kavga edince bende cozumu soyle buldum.yemegi yapiyorum uzunca sohbet ediyoruz.ona bunu soylemiyorum ama sohbeti uzun tutmaya sikmamaya calisiyorum.sonra o tv basina geciyor.bir saat sonra onune meyve kuruyemis koyuyorm.ben arka odalara geciyorum.temizlik utu.islerimi aksamdan yaparim.arada ugrar bir iki operim bir iki laf eder cikarim.bazende balkonda kahve icerim.ama onunla odada asla uzun kalmam.ve boyle cok mutluyum oda mutlu.arada cagiriyor sanirim anladi.guluyor.delisin diyor. Ama kavga etmemek icin herkes mutlu oldugu seyleri yapiyor.karni doyduysa tv ver dunyalar onun. Zaten mic mic olmayi sevmem.cinsel hayatimiz gayet yerinde.geceleri beraber yatariz.ama bunu dun bir arkadasimla konustum ayni zamanda evlendik oda esinden cok sikayetci.hergun kavga ediyoruz diyo.ama benim yaptigiminda yanlis oldugunu soyledi.oysa esim ona karismayinca cok mutlu.karni doysun yeter.aksamlari isten alir bazen disarda kahve bazen yemek yapariz.kavgalarimiz bitti mesela.ama sizcede yanlismi yapiyorum?

mrblar. benim eşimde iyiyken iyi kötüyken çok kötüdür. bi anda çok değişebilir. bi gün çok iyidir bi gün yanına yaklaşılmaz.akşamları sohbet etmeyi çok sevmez aslında. gelir yemeğimizi yeriz. sonra geçer tvye hiç bişeyle ilgilenmek istemez. bende bazen bi çıkar balkonda kahve içerim. bazen mutfakta oyalanırım.tv dizisi sevmiyorum ben çok. çareyi filmde buldum.gündüz buluyorum bi film akşam yemekten sonra bi mısır yapıyorum oturup film izliyoruz.sonra zaten filmden konuşuyosun filan derken muhabbette etmiş oluyosun. tavsiye ederim.

Siz en güzelini yapiyorsunuz ama mesela bir gün yorgun olsanız da yanında otursaniz ne olur? Yani çok da alistirmayin yokluğunuza. Sizin ayri televizyonunuz var mi? Sonuçta istediğiniz diziyi izleyebiliyor musunuz yani. Düzeniniz hoş ama siz sıkılmayın bu yüzden.
Ayri televizyon var arka odada. Ama onu acmam. Bir kere bile acmadim o evdeyken. Aslinda anlatmak istedigim o ayri odada ben ayri odada takiliyorum degil. O televizyon izler ben islerimi halederim.banyolari yikarim temizligimi bakimlarimi yaparim.tabiki onunlaykende yorgunsam uzanirim.meyvemizi beraber yeriz. Bazen bir iki yarismayi beraber izleriz. Diyoeum ya arkada uc saat is yapiyorsam on defa gorunuyorum.

Ev işlerine yardım etmez mi ?
Yemek yapmayi cok sever.meyveleri dograr. Evde bozulan seyleri tamir eder. Bazen balkon yikar alisverisi pazari beraber yapariz. Ama zaten benim istedgm gibi temizlik olmuyor ben daha cok yoruluyorum. O yuzden haftada bir genel temizlik yaparim.geri kalan her aksam birazni yaparim. Onceden herseyi birgunde yaoardm mahvoldum.simdi hayatim duzene girdi

mrblar. benim eşimde iyiyken iyi kötüyken çok kötüdür. bi anda çok değişebilir. bi gün çok iyidir bi gün yanına yaklaşılmaz.akşamları sohbet etmeyi çok sevmez aslında. gelir yemeğimizi yeriz. sonra geçer tvye hiç bişeyle ilgilenmek istemez. bende bazen bi çıkar balkonda kahve içerim. bazen mutfakta oyalanırım.tv dizisi sevmiyorum ben çok. çareyi filmde buldum.gündüz buluyorum bi film akşam yemekten sonra bi mısır yapıyorum oturup film izliyoruz.sonra zaten filmden konuşuyosun filan derken muhabbette etmiş oluyosun. tavsiye ederim.
Evet bazen guzel filmler oluyo araliksiz izliyoruz bi kac saat. Tabiki salondan ayri bir dunyam yok.ama biraz titizlikte var mesela isimi yarina birakmam. Film yarisma gibi haftanin uc dorr gunh izleriz. Geri kalan o belgesel siyaset mac televizyonla cok isim yok ama dun aksam dizim basladi o garipler gibi sessiz sessiz izliyo.bilir cok sevdgmi.bu kezde o meyveleri soydu getrdi.yanimda oturdu oylece.dizide deli gibi kitleniyorm

Dert değil de sanki öneri konusu gibi olmuş. Her evin dinamiği farklı, iyi gidiyorsa neden olmasın. Devam edin. Mutluysanız maşallah
Hani acaba yanlis yoldamiyim diye merak ettm.annemin icine sinmiyor mesela bu durum.ama beni boyle cok daha iyi gordugu icin bisey diyemedi.esimide cok iyi gordu bu aralar.onlari arayip iste onmzdeki yaz tatile goturcem onu evlilige iyice alisti demis. Annemle arkadasimin hala icine sinmeyen seyler var

Ayri televizyon var arka odada. Ama onu acmam. Bir kere bile acmadim o evdeyken. Aslinda anlatmak istedigim o ayri odada ben ayri odada takiliyorum degil. O televizyon izler ben islerimi halederim.banyolari yikarim temizligimi bakimlarimi yaparim.tabiki onunlaykende yorgunsam uzanirim.meyvemizi beraber yeriz. Bazen bir iki yarismayi beraber izleriz. Diyoeum ya arkada uc saat is yapiyorsam on defa gorunuyorum.

Siz ayrı odadayken sadece ayrı kalmak için işiniz bittiği ve canınız sıkıldığı halde içeri gelmemezlik yapmıyorsunuz demek ki. E o zaman hiçbir sorun yok. En iyisini yapiyorsunuz. Herkesin düzeni farklıdır. Arkadaşınıza da evliliginizle ilgili çok ayrıntı vermeyin bence.

boşverin o zaman arkadaşınız bildiği gibi devam etsin siz de böyle mutluysanız ne güzel her saniye birbirini boğmamalı insanlar zaten. en mantıklısı sizinki gibi geldi bana

Her evlilik parmak izi gibi kendine özgüdür. Siz çözüm uretmis ve başarılı olmussunuz .Herkesin yalniz kalmaya da ihtiyaci var .Eger oncesi beraber yemek yiyip sohbet etmeseniz problem olabilirdi. Ama gereken zamani birbirinize ayiriyorsaniz bu sorun değil bana gore.
Evet bu yoruma katılıyorum kesinlikle, hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz ki evliliklerimiz niye benzesin. Sizin hayatınız böyle yolunda ise bu şekilde devam edin

Şimdi aslında siz çok iyi anlaşan bir çift olsanız mesela.
Adam akşam spora gitse
Siz kızkıza bi yerlere çıksanız
Veya adam maç izlerken siz başka odada ütü yapsanız
Ya da siz kitap okurken adam pc oynasa
Bunlar normal kabul edilir.
Evli de olsak bireysel olarak yapacaklarımız vardır,yaparız bazen.
Ama bunu sırf bir arada durmamak kavga etmemek için yapınca kulağa yanlışmış gibi geliyor.
Yanlış ya da doğru diyemicem.
Aslında yaptıklarınızda sorun yok ama yapılış nedeni sorun sanki.

Şimdi aslında siz çok iyi anlaşan bir çift olsanız mesela.
Adam akşam spora gitse
Siz kızkıza bi yerlere çıksanız
Veya adam maç izlerken siz başka odada ütü yapsanız
Ya da siz kitap okurken adam pc oynasa
Bunlar normal kabul edilir.
Evli de olsak bireysel olarak yapacaklarımız vardır,yaparız bazen.
Ama bunu sırf bir arada durmamak kavga etmemek için yapınca kulağa yanlışmış gibi geliyor.
Yanlış ya da doğru diyemicem.
Aslında yaptıklarınızda sorun yok ama yapılış nedeni sorun sanki.
Iste bazi insanlari degistiremiyorsunuz.evlendik ve orta yolu bulmak zorundayiz.spora gitmiyor bense bayiliyorum kizlarla zaman gecirmeye.yani bekarkende cok severdim.uc yakin dostum var.esim alisveriste cok sıkılir ama bensiz bisey yapmak istemez.iste bazi seylerde boyle cozm buldum

Iste bazi insanlari degistiremiyorsunuz.evlendik ve orta yolu bulmak zorundayiz.spora gitmiyor bense bayiliyorum kizlarla zaman gecirmeye.yani bekarkende cok severdim.uc yakin dostum var.esim alisveriste cok sıkılir ama bensiz bisey yapmak istemez.iste bazi seylerde boyle cozm buldum
Anlıyorum.
Bence bu taktiğin kimseye zararı yok.
Bu şekilde kavgalarnızı azaltırsınız.
Zamanla vakit geçirdiğiniz zamanları çoğaltırsınız.
Baktınız herşey daha güzel olmuş.
Ben sizi takdir ettim açıkcası.
Bir şekilde "geçinmeye gönlüm var" mesajı veriyorsunuz.
İnşallah daha iyi günleriniz olsun ;)

Anlıyorum.
Bence bu taktiğin kimseye zararı yok.
Bu şekilde kavgalarnızı azaltırsınız.
Zamanla vakit geçirdiğiniz zamanları çoğaltırsınız.
Baktınız herşey daha güzel olmuş.
Ben sizi takdir ettim açıkcası.
Bir şekilde "geçinmeye gönlüm var" mesajı veriyorsunuz.
İnşallah daha iyi günleriniz olsun :KK66:
Cok tesekkur ederim.insallah herkes yuvasinda mutlu olur.ben gidip onu gorev yerinde gorunce dogunun bir ilinde o sicakta telefon cekmiyor bazen ulasiyor bazen yok.hani dedim yaoacak birsey yok bu adam evde huzur bulmali. Yoksa bende az degilim yani cok konusuyordum.yeni yeni yaptigim seyler aklima gelince uzuluyorum.oda hatali.iste suan ilk defa boyle iyiyiz bir ay olmustur bunu yapali. Kosa kosa eve geliyor adam:KK55:

Back
X