- 31 Ocak 2016
- 49
- 13
- 3
- 37
- Konu Sahibi Berrabiter
-
Hastane ortamında saç ektirme yapsaYanımda şu anda.siz burun konusunda çok yardımcı olmuştunuz.belki ona da fikirlerinizi söylersiniz.
Saçları tedavisi nedeniyle dökülmeye başladı ve kısacık kestirdi saçlarını.ama kadın nihayetinde ve dışarı çıkarken rahatsız oluyor.peruk baktık netten.bilginiz var mı belli olmayan peruk olduğu modeller yapan bir yer biliyor musunuz?
Bi de hiç saç yok ya tutturabileceği peruğu kafasına,kayıp düşer mi? Sabit durduracak bir aparatı vs var mı?
Teşekkür edwriz şimdiden:)
TeşekkürlerCanım öncelikle çok gecmis olsun
Medikal peruklar var özellikle bu şekilde tedavi sürecinde saçı dökülen hastaların kullandığı gerçek saçtan peruklar, yıkayıp tarayabiliyorsun boyayabiliyorsun önden ayırıp toplayabiliyorsun bile ve kesinlikle belli olmuyor
Videolar bile var inceleyebileceginiz
Googlea medikal peruk yaz cikar
İstanbul.b ktık netten de geneldw ankarada çok varCok acil şifalar canım. Birkaç tane denesin en uygunu bulur.. Hangi sehirdesiniz
Rahatsızlığı ne ona göre yazıcamTeşekkürler
Lenf ...Rahatsızlığı ne ona göre yazıcam
Allah acil şifa versin. Şundan dolayı sordum. Bir ara bir furya vardı saçınızı bilmem kaç santim kesince kuafor ler LÖSEV e bağışlıyor muş. Bende bağış yapmak istedim. LÖSEV in sitesine girdim. Meğer kesinlikle öyle birşey yokmuş. Kemoterapi yüzünden bağışıklık sistemini en ufak enfeksiyon kaldırmayacaği için böyle bir uygulamamız yok yazıyor du. Bunu yapanlar dolandırıcı ymıs.Lenf ...
Merhabalar ben bir buçuk yıldır ankara prenses peruktan aldığım medikal peruğu kullanıyorum.inanılmaz mutluyum peruk değil kendi saçım gibi bir bakmanızı öneririm.Yanımda şu anda.siz burun konusunda çok yardımcı olmuştunuz.belki ona da fikirlerinizi söylersiniz.
Saçları tedavisi nedeniyle dökülmeye başladı ve kısacık kestirdi saçlarını.ama kadın nihayetinde ve dışarı çıkarken rahatsız oluyor.peruk baktık netten.bilginiz var mı belli olmayan peruk olduğu modeller yapan bir yer biliyor musunuz?
Bi de hiç saç yok ya tutturabileceği peruğu kafasına,kayıp düşer mi? Sabit durduracak bir aparatı vs var mı?
cok güzel peruklar var. dogal görünsün istiyorsa paraya az kıyacak ama kafasından düşmez içlerinde sıkma lastikleri var. şapka gibi ayarlanır. yada vucut deriye uygun yapışkanlı peruklar var onlar cok daha pahalı oluyor. gecmiş olsunYanımda şu anda.siz burun konusunda çok yardımcı olmuştunuz.belki ona da fikirlerinizi söylersiniz.
Yanımda şu anda.siz burun konusunda çok yardımcı olmuştunuz.belki ona da fikirlerinizi söylersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?