Arkadaşım hasta,konumuz peruk

Berrabiter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
49
13
3
37
Yanımda şu anda.siz burun konusunda çok yardımcı olmuştunuz.belki ona da fikirlerinizi söylersiniz.

Saçları tedavisi nedeniyle dökülmeye başladı ve kısacık kestirdi saçlarını.ama kadın nihayetinde ve dışarı çıkarken rahatsız oluyor.peruk baktık netten.bilginiz var mı belli olmayan peruk olduğu modeller yapan bir yer biliyor musunuz?

Bi de hiç saç yok ya tutturabileceği peruğu kafasına,kayıp düşer mi? Sabit durduracak bir aparatı vs var mı?

Teşekkür edwriz şimdiden:)

Hastane ortamında saç ektirme yapsa

Canım öncelikle çok gecmis olsun
Medikal peruklar var özellikle bu şekilde tedavi sürecinde saçı dökülen hastaların kullandığı gerçek saçtan peruklar, yıkayıp tarayabiliyorsun boyayabiliyorsun önden ayırıp toplayabiliyorsun bile ve kesinlikle belli olmuyor
Videolar bile var inceleyebileceginiz
Googlea medikal peruk yaz cikar

Teşekkürler

Protez saç yazıp google'da en üstte çıkan siteyi inceleyin. Bir arkadaşım için araştırmıştım,en doğal duran,kişiye özel yapılan ve kaymayan sistem bu sanıyorum.
Video var orada izleyebilirsiniz.
Acil şifalar diliyorum arkadaşınıza.

Cok acil şifalar canım. Birkaç tane denesin en uygunu bulur.. Hangi sehirdesiniz

Patronumun kizinin kafasinda hicc sac yok peruk takiyor belli olmuyor ve perugu tutan sac degil...

Allah yardimcisu olsun sifa versin insallah
Bende 3 yil peruk kullandim benimkini yurtdisindan arkadasim getirmisti ici tul ve gercek sacti buralarda bulamadim oylesini ama bir bayanda benzer sekilde yapilmisini gormustum izmir alsancakta bir yerden almis 2 bin civari demisti
Eger surekli kullanacaksa sakin sahte almayin dogalliktan uzak oluyor netten falan guvenmeyin gorun alin

Allah acil şifa versin. Şundan dolayı sordum. Bir ara bir furya vardı saçınızı bilmem kaç santim kesince kuafor ler LÖSEV e bağışlıyor muş. Bende bağış yapmak istedim. LÖSEV in sitesine girdim. Meğer kesinlikle öyle birşey yokmuş. Kemoterapi yüzünden bağışıklık sistemini en ufak enfeksiyon kaldırmayacaği için böyle bir uygulamamız yok yazıyor du. Bunu yapanlar dolandırıcı ymıs.

Yani buda demek oluyor ki arkadaşınız ilk olarak bunu doktoruna danışsın. Gercek saç kesinlikle olmuyor onu biliyorum ama yapay Peruk ne derece olur onu bende bilmiyorum fakat sırf ucuz olsun diye Tarlabaşı vs gibi yerlerde var aman sakın diyeyim. Doktoru ile gòrüşsün bence. Eğer kullanabiliyor ise onun söyleyeceği güvenilir biyer den alsın

Merhaba, Kadıköy de Gold Peruk var, hem çok temiz bir yer hemde sahibi çok ilgili ve fiyatları pek çok yere göre daha makul. Ben pek çok yerde hayal kirikligi yaşadıktan sonra kesfettim ve sonraki kaynaklarımı orada yaptirmistim ve kuaförler bile dokunmadan anlamadilar. Ancak tek basina calistigi icin randevu ile çalışıyor. net ten ararsan sayfasını bulursun. Kuaforun adı Gökhan idi . Allah tez zamanda sağlık versin inşallah.

Not: Eşi de genellikle orada oluyor. Ayrıca yanında peruk diken bayanlar var. Güvenlik endişesi olmasın. Biz eşimle gidiyorduk, o da orada ki arkadaşlarla sohbet ediyordu beni beklerken garibim

Merhabalar ben bir buçuk yıldır ankara prenses peruktan aldığım medikal peruğu kullanıyorum.inanılmaz mutluyum peruk değil kendi saçım gibi bir bakmanızı öneririm.

öncelikle çok geçmiş olsun umarım atlatmıştır hastalığı. iyi görün iyi hisset diye bir site var sosyal sorumluluk projesi yürütüyorlar bazı hastaneler ile anlaşmaları varmış isterseniz bi inceleyin

Arkadaşınızın rahatsızlığı tam olarak nedir? Nova Hair ile iletişim kurabilirsiniz. kişiye özel saçlandırmalar yapıyorlar üstelik Türkiye'nin 1 numaralı onkologları ve dermatologlarının referansları var sitelerinde

cok güzel peruklar var. dogal görünsün istiyorsa paraya az kıyacak ama kafasından düşmez içlerinde sıkma lastikleri var. şapka gibi ayarlanır. yada vucut deriye uygun yapışkanlı peruklar var onlar cok daha pahalı oluyor. gecmiş olsun

Sacim sacin olsun diye bir kampanya sosyal medyadan aratirsaniz kampanyanim sorumlusu egitim hemsiresi :) insanlar boyle hastalar icin saclarini bagisliyorlar ve peruk yapiliyor hicbir ucret beklemeden bir bakmanizi tavsiye ediyorum :) gecmis olsun cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…