arkadaşım için beyin fırtınası

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Çok yakın olduğum arkadaşımın sevgilisi bildiğin öküz hani saf öküz yani direk doğrudan.

Biz bile siz gerçekten sevgilimisiniz diye sormuşuzdur çoğu kez ne arar ne sorar merak etmez gittiği yeri söylemez. Süpriz doğum günü yaptı arkadaşım çocuk 15 dk durdu arkadaşlarımda hazırlamış bişeyler diye kalktı gitti. Sorsanız yapısı böyleymiş sevgisini belirtemezmiş telefon sevmezmiş.

Şimdi başka biri var ben onayı verdim şahsen ayrıl kurtul diye ama seviyorum pişman olursam diye söyleniyor

Sizlerinde fikirlerini dinlemek istiyoruz zira ablalarım da var burada ve illa bu duruma benzer yaşamış birileri bin bilsen de bir bilene sor demişler

Şimdi karşısına çıkan kişi çok saygılı biri sevgilisi olduğunu biliyor o gün bu gündür hep dikkat etmiş tavrına hareketlerine ço bunaldığında bu çocuğu arıyor dertleşiyor eğleniyor vs bir defa dışarı da sarhoş olmuş evine götürmüş arkadaşımı ama hiç dokunmamış kendi yatağını vermiş kendisi de salon da uyumuş. Gördük bizde çocuğu oturmasını kalkmasını bilen kibar biri. Senin mutlu olman önemli benle olman değil gibi bişeyler de söylemiş kendisine. Hatta süpriz doğum gününde hazırlıklara yardım etmişti ben o zaman tabi bilmiyordum çocuğun arkadaşıma teklif ettiğini.

Sevmiyorsa neden ondan ayrılıp başka biriyle olsun ki? Arkadaşınıza iyi niyetli davranan birini buldunuz diye neden asıl sevdiğinden ayırmaya çalışıyorsunuz belki gerçekten birlikte olduğu kişinin yapısı öyledir belki ayrılırlarsa arkadaşınız pişman olacak... Bence bu işlere bu kadar karışmayın kararı arkadaşınız versin yoksa sizin başınız ağrır siz sadece her kararına saygı duyup destek olun.

Gönül işine karışılmaz evet en yakınım hali beni de üzüyor düşünsenize ameliyat olacaksınız ve başka yere gitmeniz gerekiyor sevgiliniz sizi uğurlamayı bırak son günü gelip görmüyor bile arkadaşa söz verdim diye hatta ameliyattan çıkıyorsunuz ertesi gün nasıl oldun diyor

Yok sarhosken evine gitmis evinde kalmismis, o salonda yatmis kiz da onun yataginda yatmis he??
Diziden mi ciktiniz? Aileniz yok mu cocugum sizin?
Bu ne ya??

Ailesi yazın burada olmaz yaylada olur hangi çağda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama günümüzde neler oluyor aile bağlayıcı unsur değil yada herkes sizin ile aynı yaşam biçimine sayıp değil saygılar

Ben olsam öküzü terk eder diğerini alırım.

Kibar düşünceli erkek varken öküze takılmak neden, ne gerek var?

He işte ben de bunu diyorum niye yük ediyorsun bu insanı mutluda değil sürekli yüzü asık gelemiyormuş vs

Azcık kendi hayatına baksan konuların hep arkadaş içerikli karışma

Benim hayatım iyi sayılır gayet güzel en son kazık ağırdı evet sildim attım hiç olmamış gibi o insanı ama şu da var kendime odaklı yaşayan biri değilim

Ailesi yazın burada olmaz yaylada olur hangi çağda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama günümüzde neler oluyor aile bağlayıcı unsur değil yada herkes sizin ile aynı yaşam biçimine sayıp değil saygılar

Valla çağ ile bu yasananlarin alakasi yok guzelim. Bir insan kendi degerini kendisi olusturur. Ailesi ona guvenip yaylaya gidiyorsa eger, ailesinin guvenini bosa cikarmayacak!!!
Cok dizi izleme, abla tavsiyesi..

Benim hayatım iyi sayılır gayet güzel en son kazık ağırdı evet sildim attım hiç olmamış gibi o insanı ama şu da var kendime odaklı yaşayan biri değilim

O zaman kendine odaklı yaşa, herkes etrafında akıl veren arkadaş bir omuz ister ama baskı yapar gibi ille bu olsun şu olmasın diye müdahale istemez

Ayrıca arkadaş çevren ve sen forum ortalamasından farklı yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla o yüzden sağlıklı bir yorum alamazsın burdan

Misal benim arkadaşlarım otelde birileriyle birlikte olmaz o kişi sonra bana küfür edemez sarhoş olup onun bunun evinde kalmaz hele ki sevgilisi varken, değişik

Valla çağ ile bu yasananlarin alakasi yok guzelim. Bir insan kendi degerini kendisi olusturur. Ailesi ona guvenip yaylaya gidiyorsa eger, ailesinin guvenini bosa cikarmayacak!!!
Cok dizi izleme, abla tavsiyesi..

tv kültürüm yoktur ablacım sizde küçüklerinize lütfen belli kalıplarınız da ki sıfatları kullanmayın... Arkadaşım ailesinin istediği yaşamı yaşamak zorunda değil kendi tercihleri doğrultusunda kendisine bir yaşam kurabilir elbet. Sadece ablalarımın da ya da benzer durumda kalmış arkadaşlarımında fikirlerini almak istedik. teşekkürler görüşleriniz adına.

o yeni tanıştığı adamın içinden de sonradan bir ÖKÜZ çıkabilir ama...

Peki bu arkadasin calisiyor mu yoksa anne babasinin verdigi parayla mi KENDI! hayatini yasiyor??
Eger anne babadan aliyorsa o parayi kusura bakma da ailesinin parasiyla boyle seyler yapamaz!!
Amaan neyse ne, tek duam Rabbim hayirli evlat versin..

Bence sevgilisi yok arkadaşınızın.
Hem iğer çocukta çok sağlam gelmedi.
Kızın sevgilisi varken neden teklif ediyor ?
Ergence şeyler dönüyor gibi

doğrudur hepimiz farklı hayatlara sahibiz buna saygı duyarım. Bence forum ortalaması sizin bildiğinizden daha farklı çünki kimse kendi olamıyor buradan tanıdığım ve gerçekte farklı hayatları olan insanlar da tanıdım açtığı konular aslında yumuşatılmış şekilde. Ben sadece kendim olmaktan uzak değilim hepsi bu. Ben baskı kurmadım arkadaşıma da bak yüzün asık hep sürekli dert yanıyorsun diye konuştum ağırlık yapmana ne gerek var günlerini böyle geçirmeye diye konuştum ha şu da var çok kişi tanırım ama az kişiyle oturur dertleşir sohbet eder dost derim.Fikirleriniz için teşekkürler.

Bence sevgilisi yok arkadaşınızın.
Hem iğer çocukta çok sağlam gelmedi.
Kızın sevgilisi varken neden teklif ediyor ?
Ergence şeyler dönüyor gibi

Kızın sevgilisi varken neden teklif ediyor açıklayayayım kızın sevgilisi olduğunu bilmiyor çünki tanışıyorlar daha sonrasında açılıyor çok vakit geçmeden

Peki bu arkadasin calisiyor mu yoksa anne babasinin verdigi parayla mi KENDI! hayatini yasiyor??
Eger anne babadan aliyorsa o parayi kusura bakma da ailesinin parasiyla boyle seyler yapamaz!!
Amaan neyse ne, tek duam Rabbim hayirli evlat versin..

Hem okuyor hem çalışıyor tatil dönemlerinde okul döneminde ise anketörlük gibi işler yapıyor. Aile parayı verdi diye benim istediğim gibi olacaksın diyemez zaten ki bu bana göre size göre farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…