Çocuğu 1 aydır tanıyo dertlesmeye onu arıyor bir gün de birlikte kalıyorlar, şimdi bu kız bu adamı tanıyana kadar kiminle dertleşiyodu?
Diğerini zaten kafasında bitirmiş o yüzden bu adamı arıyor durum bu, boşuna olayı 5 bilinmeyenli denkleme döndürmeye offf ne yapsam acabaaaa diye kafa patlatmaya gerek yok, diğerinden ayrılsın bu adamla sevgili olsun, ama adam akıllı tanımadan evine falan gitmesin
Çok teşekkür ederim fikriniz için haklısınız da. Dertleşmeye hep benleydi yada diğer arkadaşımla daha önce çocuğu birebir görme şansımız oldu ondan dolayı diğerini yük etmemesini istiyorum bende
Yani kız 2 numarayı alır almaz bundan bağımsız olarak 1 numaraya tekme koymalı bence de. Sevmeyen, ilgi göstermeyen adama yapışmanın bir mantığı yok bence.
Ben olsam tez elden 1e tekmeyi atarım. 2yi de daha çok tanımaya çalışırım beğenirsem alırım beğenmezsem almam:)
Valla senle aynı kafadayız Miss Cherry, bende olsam böyle yapardım; hiçbir zaman erkek konusunda aşkından ölsem de gözü kapalı ve mantıksız olamadım hep mantığım ön planda işime gelmediği an tekmeyi yer yani kaçışı yok :))
Yani kız 2 numarayı alır almaz bundan bağımsız olarak 1 numaraya tekme koymalı bence de. Sevmeyen, ilgi göstermeyen adama yapışmanın bir mantığı yok bence.
Ben olsam tez elden 1e tekmeyi atarım. 2yi de daha çok tanımaya çalışırım beğenirsem alırım beğenmezsem almam:)
aynı düşüncedeyiz zaman içerisinde de diğer kendini gösterir zaten 2 numara dediğiniz :) D.günün de sevgilim kalkıp gidecek geri gelme derim zaten yada ameliyat bitecek vs nasıl oldun diyecek siz kimsiniz derim direk teşekkürler fikriniz için
neden ön yargılı olalım neden negatif düşünelim ki ? Size göre farklı mı amacı ? hani olabilirde göremiyorumdur belki ondan sorguluyorum yanlış anlamayın
Amacini bilemem....ama belki o kadar da yogun degildir duygulari arkadasina karsi....bilmiyorum....bana oyle geldi
Sanki simdikini biraksa simdikinin az degisik versiyonuyla beraber olcakmis gibi....yalanyok simdiki cok brfbat bir erkek modeli ama arkadasin kabullendiyse boyle vardir bir bildigi...
kimse cekmez boylesini kolay kolay
Amacini bilemem....ama belki o kadar da yogun degildir duygulari arkadasina karsi....bilmiyorum....bana oyle geldi
Sanki simdikini biraksa simdikinin az degisik versiyonuyla beraber olcakmis gibi....yalanyok simdiki cok brfbat bir erkek modeli ama arkadasin kabullendiyse boyle vardir bir bildigi...
kimse cekmez boylesini kolay kolay
yoğun olmayabilir dediğiniz gibi neden olmasın ama yazılanları okudum ben ciddiyse dediklerinde helal olsun diyebileceğim biri karşısında ki. Evet şuanki sevgilisi berbat biri seviyorum diyor ama sürekli de tartışma var arada açıklıyor bak böyle olmuyor diye de adam yine aynı değişen bişey olmuyor
haklısınız gönül işine karışılmaz da en son ki hali benide üzdü ameliyata gitmeden önce ne görmeye geldi ne bişey birde ameliyat bitti ertesi gün geçmiş olsun diyor böyle sevgilimi olur
Her insanın yanlış tarafı da vardır iyi tarafı da vardır bence hiç müdahele etmeyin sonuçta kötü bi durum çıksa suçlu siz olursunuz çünkü insanlar sorumluluk almaktan kaçınır hep bi günah keçisi arar bu gibi durumlara düşmemek için kesinlikle dahil olmayın bence
Her insanın yanlış tarafı da vardır iyi tarafı da vardır bence hiç müdahele etmeyin sonuçta kötü bi durum çıksa suçlu siz olursunuz çünkü insanlar sorumluluk almaktan kaçınır hep bi günah keçisi arar bu gibi durumlara düşmemek için kesinlikle dahil olmayın bence
Çok fazla dahil olmam fikirimi sunar kararı ona bırakırım ama çok yıprattı kendini sürekli yalnız kalıyor yada tartışmış oluyor üzülüyorum kendisi de okuyacak burayı