Arkadaşım için çok endişeleniyorum

Kesinlikle katılıyorum. Bipolar rahatsızlığı olan insanlar da zan altında bırakılmış oluyor. Ortada yalan varsa sebebi bu değil. Bu olay zaten başlı başına garip.

Şu an elinde şikayet edebileceği bir mesaj filan yok ama polisi ararsa 5 dakika içinde polisin orda olma zorunluluğu olduğunu söylemişler. Benim de ilk aklıma gelen polise, savcılığa şikayet oldu. İnşallah gidip şikayet eder de dikkate alırlar ben de çok isterim. Bir de doktor tutup demez ki şu kız söyledi sana ulaşmamı diye. Bir kadının başına kötü bir şey gelme ihtimaline karşı yardımcı olur, bir yolunu bulup konuşur sohbet eder, onun zihniyeti ile onunla konuşmanın yolunu bulur yani diye düşündüm. Eşime söyledim, o da diyor ki, kız muhatap olmasın, abisi filan (bence doktor da diyebilir yanlış mı düşünüyorum bilmem ama) desin ki birlikte olurlarsa asıl o zaman kötü şeyler olur, işte onun zihnindeki kötü senaryoların olacağını söylesin. Yani adam kendi saçma düşünceleri gibi şeyler söylenerek ikna edilebilir belki peşini bırakması konusunda

Biraz önce kanıt izledim üstüne birde konuyu okudum ürperdim
Gerekli mercilere şikayette bulunan arkadasinizin hesabını inceleyin hayal ürünüdur umarım

Abisi de biliyor yani olayı. Abisi çağırıyor adamı. Adam oraya gidip video çekip dönüyor. Mantığıma oturmasa bile olayı anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Abisi de biliyor olanları yani. Al sana bir soru işareti daha

Bir şey diyim mi? Arkadaşım şu an çok güzel bir işte çalışıyor, üniversitede güzel bir bölüm bitirdi. Keşke kuruyor olsa da başına gerçekten böyle bir şey gelmemiş olsa ben de bilsem de endişelenmesem ama yalan veya kurgu olmadığından adım gibi eminim. Ben kimsenin telefonuna bakmayı aklıma getirmem. Demedim ki bana bir mesaj, bir yazı göster. O her şeyi olduğu gibi anlattı.gayet normal şu an düşünce yapısı malesef hepsi gerçek. Peşinde saçma sapan bi adam var. Keşke bi şekilde bıraksa. Onun karşısına çıkıp reddedilince ona zarar vermesi tek korkum

Ben çok açık yaziyim mi arkadaşımın sapkın ruh hastası birinin cinayetine kurban gitmesinden korkuyorum. Buraya konu açtım belki biri değişik bi fikir verir kurtulma konusunda. Ama burdaki hanımlara bir sürü açıklama yapmak zorunda kalıyorum inandırmak zorunda kalıyorum boşuna açtım konuyu. Bu yorumumu okuyan varsa bari dua edin, pisi pisine bir şey gelmesin başına..

Ben çok açık yaziyim mi arkadaşımın sapkın ruh hastası birinin cinayetine kurban gitmesinden korkuyorum. Buraya konu açtım belki biri değişik bi fikir verir kurtulma konusunda. Ama burdaki hanımlara bir sürü açıklama yapmak zorunda kalıyorum inandırmak zorunda kalıyorum boşuna açtım konuyu. Bu yorumumu okuyan varsa bari dua edin, pisi pisine bir şey gelmesin başına..

video kaydı. ve doktora attığı mesajlar delil sayılır bence.
kendi ile ilgisi olmasa bile madem ki biliyor doktoru tehdit ettiğini gidip bildirmeli.

Bız cogunlugumuz tek bısey sorduk aslında sıze

Bu rahmetli olan kadınla adamı nasıl bagdastırmıs arkadasın?

Ben size gariplikleri sıralayayım
1. Eğer olay Filiz hanımın olayı ise adam ne ara kadının akrabasının evini bulacakta, oraya girecekte, kadını atacak? Bir de üstüne emir verildi gibi bir tehditvari bir mesaj varken gayet bilinçli bir kadın bunu gözardı edip; şikayet etmeyecek öyle mi?

2. Arkadaşınızın abisi niye açık adres veriyor böyle bir adama? Öyle saçma şey mi olur?

3. Arkadaşınızın bipolar olduğundan emin misiniz? Bipolar hastalar duygularını çok üstte yaşarlar. Atak dönemleri olur ama bu dönemlerde olmayan şeyleri olmuş gibi göstermezler.

4. Mesajlar engellenince nasıl siliniyor. Böyle bir şey mi var? Ben kaç kişiyi engelledim ama eski mesajları kabak gibi ortada.

5. Bence arkadaşınızdan ziyade siz daha dikkatli olun çünkü arkadaşınızın tavırları hiç normal gelmedi bana.

6. Arkadaşınıza takık olduğu iddia edilen adama bir tanı konmuş mu? Konmuşsa nedir?

7. Ek olarak; doktorun Filiz hanım olduğunu varsayarsak mikrobiyoloji uzmanının ruhsal hastalıklarla ne işi olur? Hangi doktor başka bir doktorun alanına müdahale eder. Bir de üstüne ruhsal olarak sıkıntıda olduğunu bildiği biriyle kavga edecek?

Bence bu tesadüf olamaz Allahim sen bizleri vicdansilardan imansizlardan koru da Rabbim

video kaydı. ve doktora attığı mesajlar delil sayılır bence.
kendi ile ilgisi olmasa bile madem ki biliyor doktoru tehdit ettiğini gidip bildirmeli.
video kaydından haberim yok muhtemelen yorumlarda kaçırmışım
ben pek sanmıyorum kadının ölümüyle adamın ilgisi olduğunu haberi siz okudunuz mu
arkadaşının evinde kim kadını aşağı itebilir ki?

Kafasinda sorular olan tek ben miyim? Sosyal medyadan hangi sehirde yasadigini, camiyi, cocuklugunun gectigi semti bu adam nereden ogrendi?
Yoruldum açıklama yapmaktan. Soy isimlerinden abisini, babasını filan bulmuş, konuşmuş hatta kardeşini seviyorum diye. Abisi de delikanlıysan gel şurdayım diye açık açık söylemiş. Abisi arkadaşıma döverim filan demiş, o kafayla vermiş adresini. Erkeklerde vardır ya açık adres verme olayı. Bu da öyle. Arkadaşım diyor kime sorsa gösterirler orda rahatlıkla bulur. Yani neden bu kadar yalan geldi herkese anlamadım her şeyi olduğu gibi, bütün bildiğimi anlattım. Görmüyor muyuz haberlerde filan sözde sevdiği kadın onu reddedince kadını öldüren kişileri, bu saplantılı kişiden kurtulması için çözümü olan yok mu yani herkes anca soru soruyor, inanmıyor inanmayan hiç parmaklarını yorup yazmasın bu saatte gram uykum yok bunu düşünmekten endişe etmekten. Kuğu gibi bir kız küçücük,asla kendini savunamaz kalbi de inanılmaz güzel çok korkuyorum ona bir şey yapmasından ben çok çaresiz kaldım yazdım buraya

Bence bu tesadüf olamaz Allahim sen bizleri vicdansilardan imansizlardan koru da Rabbim
Çözüm olmasa da, sonunda biri düzgün bir şey yazmış. Amin... Çok teşekkür ederim arkadaşımı da korusun Allahım tek dileğim kurtulsun peşindeki musibetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…