- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Yani ben de anlamadimNasıl baglantı kurmus merak ettim.
İlk konuyu okudugum da hepbırlıkte bulusuldu sandım ben
Konu sahıbı yazarsa sayet okuyacağızYani ben de anlamadim
Kesinlikle katılıyorum. Bipolar rahatsızlığı olan insanlar da zan altında bırakılmış oluyor. Ortada yalan varsa sebebi bu değil. Bu olay zaten başlı başına garip.Benim yakından tanidigim bipolar bi hasta var ve hiç böyle takıntılı şeyler yapmıyor ya da hayal dunyasinda yaşamıyor.
Kendi aleminde ya çok neşeli ya çok depresif yaşayıp gidiyor.
Ikincisi ise arkadaşınız o kadar olay anlatıyor ama bir mesaj bile göstermemiş size.nasil yani bu kadar sorun yaşanıyor ve ortada bi mesaj bile yok
Bir an önce arkadaşınızın ailesi ile iletişime geçin derim ben.
Şu an elinde şikayet edebileceği bir mesaj filan yok ama polisi ararsa 5 dakika içinde polisin orda olma zorunluluğu olduğunu söylemişler. Benim de ilk aklıma gelen polise, savcılığa şikayet oldu. İnşallah gidip şikayet eder de dikkate alırlar ben de çok isterim. Bir de doktor tutup demez ki şu kız söyledi sana ulaşmamı diye. Bir kadının başına kötü bir şey gelme ihtimaline karşı yardımcı olur, bir yolunu bulup konuşur sohbet eder, onun zihniyeti ile onunla konuşmanın yolunu bulur yani diye düşündüm. Eşime söyledim, o da diyor ki, kız muhatap olmasın, abisi filan (bence doktor da diyebilir yanlış mı düşünüyorum bilmem ama) desin ki birlikte olurlarsa asıl o zaman kötü şeyler olur, işte onun zihnindeki kötü senaryoların olacağını söylesin. Yani adam kendi saçma düşünceleri gibi şeyler söylenerek ikna edilebilir belki peşini bırakması konusundaYahu böyle bir şey yerine neden şikayetçi olmaya yönlendirmiyorsunuz arkadaşınızı. Hem zorla hastasını çağıran doktor var mı?
Adam bu sefer de "Bak beni düşünüp doktorumu aramış." diye gül döksün yollarına.
Abisi de biliyor yani olayı. Abisi çağırıyor adamı. Adam oraya gidip video çekip dönüyor. Mantığıma oturmasa bile olayı anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Abisi de biliyor olanları yani. Al sana bir soru işareti dahaÖyle uyduruyor ki. Arkadaşım da daha önce atak dönemi geçirmiş. Otobüse binip otobüsün onu bi görev için bi yere götüreceğini sanıyormuş. Bazı olayları kendince farklı sebeplere bağlıyormuş, bana biraz anlattı, çok garip şeyler düşünebiliyorlar ilaç kullanmayınca ama arkadaşım düzenli doktora gidiyor, ilaç kullanıyor
. Adresini kendisi vermemiş. Adam Facebook tan soyadından filan abilerinin, babasının hesabını bulmuş. Abisi de delikanlıysan gel ben şurada filan camide imamım filan demiş. Gitse sorsa rahatlıkla gösterirler diyordu arkadaşım
Bir şey diyim mi? Arkadaşım şu an çok güzel bir işte çalışıyor, üniversitede güzel bir bölüm bitirdi. Keşke kuruyor olsa da başına gerçekten böyle bir şey gelmemiş olsa ben de bilsem de endişelenmesem ama yalan veya kurgu olmadığından adım gibi eminim. Ben kimsenin telefonuna bakmayı aklıma getirmem. Demedim ki bana bir mesaj, bir yazı göster. O her şeyi olduğu gibi anlattı.gayet normal şu an düşünce yapısı malesef hepsi gerçek. Peşinde saçma sapan bi adam var. Keşke bi şekilde bıraksa. Onun karşısına çıkıp reddedilince ona zarar vermesi tek korkumBenim yakından tanidigim bipolar bi hasta var ve hiç böyle takıntılı şeyler yapmıyor ya da hayal dunyasinda yaşamıyor.
Kendi aleminde ya çok neşeli ya çok depresif yaşayıp gidiyor.
Ikincisi ise arkadaşınız o kadar olay anlatıyor ama bir mesaj bile göstermemiş size.nasil yani bu kadar sorun yaşanıyor ve ortada bi mesaj bile yok
Bir an önce arkadaşınızın ailesi ile iletişime geçin derim ben.
Ben çok açık yaziyim mi arkadaşımın sapkın ruh hastası birinin cinayetine kurban gitmesinden korkuyorum. Buraya konu açtım belki biri değişik bi fikir verir kurtulma konusunda. Ama burdaki hanımlara bir sürü açıklama yapmak zorunda kalıyorum inandırmak zorunda kalıyorum boşuna açtım konuyu. Bu yorumumu okuyan varsa bari dua edin, pisi pisine bir şey gelmesin başına..Abisi de biliyor yani olayı. Abisi çağırıyor adamı. Adam oraya gidip video çekip dönüyor. Mantığıma oturmasa bile olayı anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Abisi de biliyor olanları yani. Al sana bir soru işareti daha
Ben çok açık yaziyim mi arkadaşımın sapkın ruh hastası birinin cinayetine kurban gitmesinden korkuyorum. Buraya konu açtım belki biri değişik bi fikir verir kurtulma konusunda. Ama burdaki hanımlara bir sürü açıklama yapmak zorunda kalıyorum inandırmak zorunda kalıyorum boşuna açtım konuyu. Bu yorumumu okuyan varsa bari dua edin, pisi pisine bir şey gelmesin başına..Abisi de biliyor yani olayı. Abisi çağırıyor adamı. Adam oraya gidip video çekip dönüyor. Mantığıma oturmasa bile olayı anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Abisi de biliyor olanları yani. Al sana bir soru işareti daha
Yok bizde sorduk kafamızdan bunları, konu sahıbıne de sordukKafasinda sorular olan tek ben miyim? Sosyal medyadan hangi sehirde yasadigini, camiyi, cocuklugunun gectigi semti bu adam nereden ogrendi?
delil ne var ki ben bişey mi kaçırdım. ailesinin olduğu şehre falan gitmiş adam sadece
bunda şikayet edilecek bişey malesef yok
mesajlarda da tehdit vb bişey yoksa bunu da şikayet olarak kabul etmezler bence
zaten engellediği için mesajlar silinmiş konu sahibinin dediğine göre
Bız cogunlugumuz tek bısey sorduk aslında sızeBen çok açık yaziyim mi arkadaşımın sapkın ruh hastası birinin cinayetine kurban gitmesinden korkuyorum. Buraya konu açtım belki biri değişik bi fikir verir kurtulma konusunda. Ama burdaki hanımlara bir sürü açıklama yapmak zorunda kalıyorum inandırmak zorunda kalıyorum boşuna açtım konuyu. Bu yorumumu okuyan varsa bari dua edin, pisi pisine bir şey gelmesin başına..
Bence bu tesadüf olamaz Allahim sen bizleri vicdansilardan imansizlardan koru da RabbimYok çok yeni oldu düşme olayı. Adam önce bir emrimle alaşağı ederim yazmış, sonra emir verildi yazmış. Üstüne bu düşme olayı olunca, sonra onca yoldan üşenmeden arkadaşımın yaşadığı şehre gidince korktum tekrar gelir mi diye.
video kaydından haberim yok muhtemelen yorumlarda kaçırmışımvideo kaydı. ve doktora attığı mesajlar delil sayılır bence.
kendi ile ilgisi olmasa bile madem ki biliyor doktoru tehdit ettiğini gidip bildirmeli.
Yoruldum açıklama yapmaktan. Soy isimlerinden abisini, babasını filan bulmuş, konuşmuş hatta kardeşini seviyorum diye. Abisi de delikanlıysan gel şurdayım diye açık açık söylemiş. Abisi arkadaşıma döverim filan demiş, o kafayla vermiş adresini. Erkeklerde vardır ya açık adres verme olayı. Bu da öyle. Arkadaşım diyor kime sorsa gösterirler orda rahatlıkla bulur. Yani neden bu kadar yalan geldi herkese anlamadım her şeyi olduğu gibi, bütün bildiğimi anlattım. Görmüyor muyuz haberlerde filan sözde sevdiği kadın onu reddedince kadını öldüren kişileri, bu saplantılı kişiden kurtulması için çözümü olan yok mu yani herkes anca soru soruyor, inanmıyor inanmayan hiç parmaklarını yorup yazmasın bu saatte gram uykum yok bunu düşünmekten endişe etmekten. Kuğu gibi bir kız küçücük,asla kendini savunamaz kalbi de inanılmaz güzel çok korkuyorum ona bir şey yapmasından ben çok çaresiz kaldım yazdım burayaKafasinda sorular olan tek ben miyim? Sosyal medyadan hangi sehirde yasadigini, camiyi, cocuklugunun gectigi semti bu adam nereden ogrendi?
Çözüm olmasa da, sonunda biri düzgün bir şey yazmış. Amin... Çok teşekkür ederim arkadaşımı da korusun Allahım tek dileğim kurtulsun peşindeki musibettenBence bu tesadüf olamaz Allahim sen bizleri vicdansilardan imansizlardan koru da Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?