- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
delil ne var ki ben bişey mi kaçırdım. ailesinin olduğu şehre falan gitmiş adam sadeceneden şikayet etmeyip kaderine razıymış modunda bekliyor anlamadım.
delilde var elinde.
Antalya tıbbi mikrobiyoloji uzmanı Filiz K diyor.
Sizin dediğiniz doktor değil.
Aynı dr degilmiş galibaInternete baktım haberi bulamadım ismini hatırlıyor musun doktorun
bilmiyorum ki normal de bipolar insanlar gerçeği çarpıtmazlar zaten. Ama belki de başka rahatsızlığı var? Sağlıklı görünüyor da olabilir?Benim arkadaşım şu an gayet sağlıklı düşünüyor. O peşine düşen adam ilaç kullanmadığı için bu duruma gelmiş, ilaç kullansa düzene girer düşünce yapısı ama kullanmıyor. Doktorunu biliyormuş arkadaşım, onunla konuş doktor sana bi iyilik yapsın adamı çağırsın konuşsun ilaç versin dedim az önce konuştuk
Internete baktım haberi bulamadım ismini hatırlıyor musun doktorun
Cok tesekkurler.sanırım bu haber. bugün yayınlanmış6. kattan düşen doktor feci şekilde can verdi
Antalya’da tıbbi mikrobiyoloji uzmanı Filiz K. (45), misafirliğe gittiği bir akrabasının 6’ncı kattaki evinin balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Polisin...www.hurriyet.com.tr
FilizInternete baktım haberi bulamadım ismini hatırlıyor musun doktorun
Belki su anda kullanmıyor ilacını. Bilemezsin. Uyduruyor diyorsan şimdi iyice emin oldum. Bunları yazmış olma ihtimali büyük. Hastalığı bipolar da olmayabilir.Öyle uyduruyor ki. Arkadaşım da daha önce atak dönemi geçirmiş. Otobüse binip otobüsün onu bi görev için bi yere götüreceğini sanıyormuş. Bazı olayları kendince farklı sebeplere bağlıyormuş, bana biraz anlattı, çok garip şeyler düşünebiliyorlar ilaç kullanmayınca ama arkadaşım düzenli doktora gidiyor, ilaç kullanıyor
. Adresini kendisi vermemiş. Adam Facebook tan soyadından filan abilerinin, babasının hesabını bulmuş. Abisi de delikanlıysan gel ben şurada filan camide imamım filan demiş. Gitse sorsa rahatlıkla gösterirler diyordu arkadaşım
Bana da bu kişi gibi geliyor.sanırım bu haber. bugün yayınlanmış6. kattan düşen doktor feci şekilde can verdi
Antalya’da tıbbi mikrobiyoloji uzmanı Filiz K. (45), misafirliğe gittiği bir akrabasının 6’ncı kattaki evinin balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Polisin...www.hurriyet.com.tr
Ama evde adam yok ki adam nasil dahil oluyor bu olaya ?Bana da bu kişi gibi geliyor.
Yok kardeşim gibi, biliyorum kullanıyor ilaçları. Şu an aklı başında.Filiz
Belki su anda kullanmıyor ilacını. Bilemezsin. Uyduruyor diyorsan şimdi iyice emin oldum. Bunları yazmış olma ihtimali büyük. Hastalığı bipolar da olmayabilir.
Bu olayı size ne zaman anlattı arkadaşınızBana da bu kişi gibi geliyor.
Kesinlikle hemfıkırımFiliz
Belki su anda kullanmıyor ilacını. Bilemezsin. Uyduruyor diyorsan şimdi iyice emin oldum. Bunları yazmış olma ihtimali büyük.
Haberdeki kısı kadın arkadasına gıtmıs, adam ne alaka.Bana da bu kişi gibi geliyor.
Bu olay ıcın ne dedi size.Yok kardeşim gibi, biliyorum kullanıyor ilaçları. Şu an aklı başında.
Yahu böyle bir şey yerine neden şikayetçi olmaya yönlendirmiyorsunuz arkadaşınızı. Hem zorla hastasını çağıran doktor var mı?Doktorunu biliyormuş arkadaşım, onunla konuş doktor sana bi iyilik yapsın adamı çağırsın konuşsun ilaç versin dedim
Ben de okur okumaz bunu düşündümKesinlikle hemfıkırım
Haberdeki kısı kadın arkadasına gıtmıs, adam ne alaka.
Arkadasında pek saglıklı dusunemıyor bence.
Haberi gorup kafasında kurmuş olamaz mı
Nasıl baglantı kurmus merak ettim.Ben de okur okumaz bunu düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?