Arkadaşım için çok endişeleniyorum

Dr kadın ölüyor bu yenimi yakın zamandami adam paylaşım yapmış sayfasında duruyordur illaki suç duyurusunda bulunsun
Adam abisinin yanına gitmiş bulmuş ailesini çalıştığı yeride biliyodur
Yada arkadaşınız adamın ailesinden birine ulaşsın durumu anlatsın bana zarar verecek diye ne bilim aklıma bunlar geliyor madem hayal değilse
Doktorun ölümü yeni olmuş. Adamın paylaşımlarının üstüne yaşanınca arkadaşımın içine şüphe düşmüş

O doktora psikilojik baski yapip intiharina sebep olms da olablr..illa arkadan itmesi gerekmyor aslnda..arkadasiniz psikolojik tedaviye devam edyordur..olanlari bir de doktoruna anlatsa belki o bi yol gostereblr..

5 sayfadır yorum yapıyoruz
konu sahibi, ne adamın arkadaşına yazdığı mesajları bize gösterdin
ne doktoru tehdit ettiği mesajları gösterdin
ne doktorun ölüm haberinin linkini bize gönderdin
doktorun adı filiz mi diyorlar bilmiyorum sanırım diyorsun

biz ne diyelim sana burda
Ben mesaj görmedim ki. Kimsenin telefonuna bakmam aç bakiyim demem. Ama yanımda gruba girip o kişinin paylaşımlarını filan okudu arkadaşım. Aktif şekilde sürekli bir şeyler paylaşıyor adam. İş karmaşık evet ama benim tek korkum gelip onu bulup zarar vermesi yoksa uzaktan istediği kadar havlasın günün birinde susar. Kendimi hayvanlara hakaret etmiş gibi de hissettim şimdi de ama çok sinirliyim istemeyen birine bunca ısrar niye yani taciz resmen bu kadar rahatsız edilmez bi kız

Arkadaşının söylediklerinin doğru olduğundan ne kadar eminsin? Bipolar demişsin ancak başka tanıları olabilir; kafasında kuruyor ve bunlara inanıyor olabilir. En ufak alakasız bir şeyi kendine mesaj olarak alıyor olabilir. Bana çok boşluklu geldi bu durum, bilemiyorum.

Doktorun ölümü yeni olmuş. Adamın paylaşımlarının üstüne yaşanınca arkadaşımın içine şüphe düşmüş
Arkadaşınız nerden almış haberi peki sizede ss atsın oda silinmemistir yani
Madem öyle arkadaşınız adamın ailesiyle iletişime geçsin durumu anlatsın bana takıntı yaptı hayal dünyasında yaşıyor desin onlarda bakarlar çaresine
Bugünkü vefat eden dr psikolog vs değilmiş keşke elimizden bişey gelse ama sizde çok fazla bişi bilmiyor sunuz sadece telaslanmissiniz

Olay baslı basına garip bugunmus gibi dusunup ortak paydada buluşalım 😂😂
Senın paylastıgın haber duruma en uygun olan ama gecen senenin haberi.
Neye gülüyorsunuz ki. Kadın cinayetlerini görmüyo musunuz ne kadar çoğaldı. Belki bir tane daha olacak ve ben onu tanıyorum ne kadar güzel saf bi kalbi var eğer öyle bi şey olursa pisi pisine hiç bir suçu yokken sadece reddettiği için başına gelir ben bunun korkusunu yaşıyorum siz bunda bile eğlenecek bir şey buluyorsunuz pes

Yoruldum açıklama yapmaktan. Soy isimlerinden abisini, babasını filan bulmuş, konuşmuş hatta kardeşini seviyorum diye. Abisi de delikanlıysan gel şurdayım diye açık açık söylemiş. Abisi arkadaşıma döverim filan demiş, o kafayla vermiş adresini. Erkeklerde vardır ya açık adres verme olayı. Bu da öyle. Arkadaşım diyor kime sorsa gösterirler orda rahatlıkla bulur. Yani neden bu kadar yalan geldi herkese anlamadım her şeyi olduğu gibi, bütün bildiğimi anlattım. Görmüyor muyuz haberlerde filan sözde sevdiği kadın onu reddedince kadını öldüren kişileri, bu saplantılı kişiden kurtulması için çözümü olan yok mu yani herkes anca soru soruyor, inanmıyor inanmayan hiç parmaklarını yorup yazmasın bu saatte gram uykum yok bunu düşünmekten endişe etmekten. Kuğu gibi bir kız küçücük,asla kendini savunamaz kalbi de inanılmaz güzel çok korkuyorum ona bir şey yapmasından ben çok çaresiz kaldım yazdım buraya
Abisiyle telefonda mı konuşmuş? Evetse tel no nerden bulmuş?
Sosyal medyadan yazıştılarsa al işte mis gibi delil.

Neye gülüyorsunuz ki. Kadın cinayetlerini görmüyo musunuz ne kadar çoğaldı. Belki bir tane daha olacak ve ben onu tanıyorum ne kadar güzel saf bi kalbi var eğer öyle bi şey olursa pisi pisine hiç bir suçu yokken sadece reddettiği için başına gelir ben bunun korkusunu yaşıyorum siz bunda bile eğlenecek bir şey buluyorsunuz pes
Haberdeki kadın kadın arkadasının evıne gıtmıs okudunuz mu haberi?
Konudaki adamın oldugu bir ortama degıl.
Sorulara cevap vermiyorsunuz internetten herkes buldugu haberi paylaşıyor bu mu bu mu diye kadının adını dahi bilmiyorsunuz
Sızın anlattıklarınıza degıl kendı halimize Guluyoruz ısrarla cevap bekledıgımız ıcın.
Carpıtmazsanız guzel olur

Abisiyle telefonda mı konuşmuş? Evetse tel no nerden bulmuş?
Sosyal medyadan yazıştılarsa al işte mis gibi delil.
Kadınların mağduriyet yaşamaması için elinden geleni yapar devlet görevlileri, inanıyorum. Arkadaşıma da söylicem gitsin her şeyi anlatsın polise savcıya. İlla ki ilgilenirler enine boyuna her şeyiyle

bugün mü ölmüş doktor?
biz arkadaşınızı tanımıyoruz neticede.
sizin gibi körü körüne inanalım.
bir tane bile net cevap alamadık.

Back
X