Arkadaşım için çok endişeleniyorum

Bende konuyu korkarak okudum gerçekten olmayacak bir şey değil tv de neler duyuyoruz. Ama şurda takılı kaldım arkadaşınıza mesaj atıp doktorun adını öğrenmek çok mu zor .Zaten arkadaşınız korkudan uyuyamıuordur telefonu elindedir.
Başka bir mesaj attım. Gri çift tik oldu maviye dönmedi görmedi yani uyuyor demek. Ben de normalde çoktaaaaan uyurdum ama çok endişeliyim

Ben şu an loğusayım çok duygusal bi dönemim. Sizden isteğim, kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz. Dua edin, Allah o güzel arkadaşımı korusun, kurtarsın bu illet adamdan
Korona arkadaşın bu adama yüz vermediği için çıkmış. Bunu söyleyen adamda mantık arıyoruz.
ilaçlarını düzenli aldığından emin misiniz ailesiyle görüşün, abisine sorun, annesine sorun, sorun bar mı diye sorun.
Kaldı ki siz de lohusaymışsınız, düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınız var mı kulllanamadığınız? Destek alabiliyor musunuz?
yapabileceğiniz tek şey ailesinden yardım istemesini ve onu yalnız bırakmamalarını sağlamak.
Sizin de ailenizden destek almanız gerekiyor, ilgilenmeniz gereken bebeğiniz var.
Umarım sorun çözülür

bugün mü ölmüş doktor?
biz arkadaşınızı tanımıyoruz neticede.
sizin gibi körü körüne inanalım.
bir tane bile net cevap alamadık.
Kesinlikle cevap olsa da netlik yok. Üstelik her cevap başka bir soruyu beraberinde getiriyor...

Bir şey diyim mi? Arkadaşım şu an çok güzel bir işte çalışıyor, üniversitede güzel bir bölüm bitirdi. Keşke kuruyor olsa da başına gerçekten böyle bir şey gelmemiş olsa ben de bilsem de endişelenmesem ama yalan veya kurgu olmadığından adım gibi eminim. Ben kimsenin telefonuna bakmayı aklıma getirmem. Demedim ki bana bir mesaj, bir yazı göster. O her şeyi olduğu gibi anlattı.gayet normal şu an düşünce yapısı malesef hepsi gerçek. Peşinde saçma sapan bi adam var. Keşke bi şekilde bıraksa. Onun karşısına çıkıp reddedilince ona zarar vermesi tek korkum
bunların hiçbiri bir şey ifade etmez isterse Harvard mezunu olsun zihinsel hastalık eğitime ya da işe bakmıyo ve diğerlerinden de emin olamazsınız.klinikte yatan hastalar bile 7/24 doktor gözetimindeyken bile ilaçlarını düzenli alıp almadığı hakkında böyle net konuşamaz.sürekli dip dibe yaşasanız dahi birisinin psikolojik durumunu böyle kendiniz değerlendiremezsiniz.

Başka bir mesaj attım. Gri çift tik oldu maviye dönmedi görmedi yani uyuyor demek. Ben de normalde çoktaaaaan uyurdum ama çok endişeliyim
Ama absürt durum değilmi şimdi bu durum siz endiselenip konu açıyorsunuz falan uyku tutmuyor arkadaşınız uyku modunda vallahi değişik bir ruh hali buda sizin kadar korkmamis endişe etmeyin madem

peki yarın arkadaşınıza sorarmısınız mikrobiyoloji uzmanının neden facede psikolojik destek verdiğini, ne alakaymış.
mesajlarda doktorun ismini ne yazmış?
Zeynep abla dedi bana.herkese iyilik yapmaya çalışan biri demişti. Hatta şaşırmıştım helal olsun ben şimdiden iyilikten soğudum nankörlük göre göre ama kadın kaç yaşında soğumamış hala çabalıyor insanlar için diye düşündüm. Dediklerinizi sorarım tabi. Doktor olduğu halde kendisinde aynı rahatsızlık olup ta o gruba üye olmuştur tahminimce. Haberde psikolojik sorunları olduğu yazıyor. Arkadaşım da o rahatsızlığı yaşıyor ama güzel bi üniversitede pdr okudu şuan bi devlet kurumunda rehber öğretmen.

Ben çok açık yaziyim mi arkadaşımın sapkın ruh hastası birinin cinayetine kurban gitmesinden korkuyorum. Buraya konu açtım belki biri değişik bi fikir verir kurtulma konusunda. Ama burdaki hanımlara bir sürü açıklama yapmak zorunda kalıyorum inandırmak zorunda kalıyorum boşuna açtım konuyu. Bu yorumumu okuyan varsa bari dua edin, pisi pisine bir şey gelmesin başına.. 😔
Kardeşim arkadaşının adresini falan nasıl almış da gelmiş bu adam demek ki arkadaşınız muhabbet etmiş yoksa nasıl bulacak adresini sadece dua etmeyle olmaz ki hep eksik anlatılanlar var arkadaşınız mı siz mi eksik anlatıyorsunuz bilmem

Ama absürt durum değilmi şimdi bu durum siz endiselenip konu açıyorsunuz falan uyku tutmuyor arkadaşınız uyku modunda vallahi değişik bir ruh hali buda sizin kadar korkmamis endişe etmeyin madem
Şu an bu olayı anlamak için kaç kişi uykusuz kaldı, var olan uykusu kaçtı. Konu sahibi endişeden biz meraktan uyumadık. Ama arkadaşı uykuda. Böyle düşününce bi garip oldum da adını koyamadım 🤔

Olay çok yeni oldu diyorsunuz, ismi Filiz olan habere sanırım bu kişi diyorsunuz, haberde psikolojik sıkıntıları varmış yazıyor diyorsunuz ki o haber Filiz’in olduğu haber. Sonra da demişsiniz ki “Zeynep” abla herkese yardımcı olurmuş arkadaşınız öyle söylüyormuş falan. Zeynep nerden çıktı şimdi o olay 2019 da olmuş. Çok tutarsızlıklar var.

Şu an bu olayı anlamak için kaç kişi uykusuz kaldı, var olan uykusu kaçtı. Konu sahibi endişeden biz meraktan uyumadık. Ama arkadaşı uykuda. Böyle düşününce bi garip oldum da adını koyamadım 🤔
Ben olsam evi terk ederim korkudan arkadaş uyuyor bu kadar insan boş konuşmuyor arkadaş kafada kurgu yaptı bunuda gerçek gibi anlattı konu sahibi endise etti inanıyor çünkü esas kızımız derin uykuya daldı bizde uykumuzdan olduk sonuç bu

Ben çok açık yaziyim mi arkadaşımın sapkın ruh hastası birinin cinayetine kurban gitmesinden korkuyorum. Buraya konu açtım belki biri değişik bi fikir verir kurtulma konusunda. Ama burdaki hanımlara bir sürü açıklama yapmak zorunda kalıyorum inandırmak zorunda kalıyorum boşuna açtım konuyu. Bu yorumumu okuyan varsa bari dua edin, pisi pisine bir şey gelmesin başına.. 😔
Mevzu inandirmakla ilgili değil belki senin gözünden kaçan bir şey var? Arkadaşının kuruyor olabileceği ihtimali... Sen bunu da göz onu de bulundur diye yazdık.

Hayır bu dr olayını bile anlatsa (hangi doktorsa fark etmez) şüpheleniyorum diye polis yine araştırır. Delil istemez. E kadını tehdit ettiyse de çıkar ortaya. O da silmedi ya her şeyi.
Benim anlamadığım sizin bu kadar ısrarla hiç şüphe etmemeniz. Ben bazen yüzde yüz emin olduğum konuda kendimden bile şüphe ederim. Nasıl bu kadar eminsiniz arkadaşınızdan?
Hadi kendi mesajları silindi abisindeki mesajlar da mı silindi? Mutlaka polise gitmeli. Ya da kendini gizleyecek artık.

arkadasiniza mesajlari soruyorsunuz engelledigim icin gitti diyor, telefona yazdiklari vardi hattimi kirdim diyor ama siz de arkadasim adama yuz vermemis konusmamis diyorsunuz. elinizde adamin arkadasinizi rahatsiz ettigine dair hicbir kanit yok agziyla soylediklerinden baska. ve sikayetci de olmuyor. arkadasinizin abisi dogruluyor mu peki adamla konustugunu?

bence adamin doktoruna ulasip ilac vermesini istemek yerine arkadasinizi kendi doktoruyla gorusmesi icin tesvik edin. ayrica arkadasinizin rehber ogretmen olmasi da beni cok dusundurdu.

1 saattir konuya bakmıyordum
konu sahibi hala hiç bi soruya cevap vermeden, alıntılayıp soruyla alakasız şeyler söylüyorsun
"zeynep abla" dediğiniz doktor 2019 da 12. kattan düşmüş, sizin dediğiniz gibi 6. kattan değil

2019 yılında yaşanan mevzular için şimdi mi konu açtın?
üstelik adam arkadaşına mesajlar atıyor ama polise verceğinize burda akıl danışıyorsun,
sen burda akıl danışırken arkadaşın da uyuyor

arkadaşın adamı engellemiş hadi mesajlar otomatik silindi desek, abisiyle olan mesajlar nerede?

başta üzüldüm ama konu buram buram fake kokuyor artık

Son düzenleme:
Tövbe tövbe gece gece ürperdim:KK57: Yalnız aklıma takılan bazı şeyler var. Adam arkadaşınızın ailesinin yaşadığı evi, abisinin imamlık yaptığı camiyi falan nereden biliyor?

Back
X